255
1503 AD the New World
-
#200 gratulálok ,én meg iparkodom utánad :o) -
#199 azt nem értem,hogy mi a francért nem lehet visszaolvasni a forumot, rengeteg kérdésre kapnátok választ. -
#197 Nah arra közben rájöttem, azért köszi! A köv problámám, megkakoltam a hajót kajával, sóval fával meg szerszámmal meg egy katonával meg egy scouttal. Enyni fért rá! Na most mit kell csinálni, mert nem pipálja ki, hogy kész van! -
#193 Mindjárt megőrülök!Megvan a só! Megtaláltama mondgolokat! Mégsem tudom el "trade" -elni a sót! Hogy a fenébe kell? -
Roby #192 jobbra toled a legelso sziget! -
#191 Kössz, rájöttem. Most azt nem tom, hol vannak a mongolok, mert nem találom őket! -
#190 Hapi!
Megtaláltam a 4. népet is. Ott voltam elvarázsolva,hogy az előző küldinél már átnéztem a szigeteket és akkor csak 2 népet mutatott. -
#189 helyesbitek, megtaláltam a 3. törzset is. -
#188 köszi, de minden szigetet körül hajóztam és csak 2 népet találtam. Esetleg kikell szálnom a hajóból a kereskedőszamárral /:o)/ ,mert a hajó nem érzékeli a 3. népet? -
#187 Most akkor 250 settlers kell? -
#185 Mi az első pályána küldetés? Már megvan a 250 lakos, de mit kel még csinálni? -
Roby #183 Legy turelmes hoznak majd azok:)
Legalabbis en 4-5-jere nyomom mar az elso palyat, es eddig mindig hoztak:) -
antijedi #182 na hát nekem se nagyon hoznak szerszámot :DDD
lehet hogy az a gáz hogy elvileg tudnék olyan épületet rakni ami majd szerszűmot gyárt csak már elfogyott a szerszám és emiat nem tok olyan épületet épiteni?? :DD -
#181 Hapi! Jőhet a tipped,mert nem találok rókabőrt. Most rendeltem meg,de még nem hoztak. A két néppel akiket felfedeztem, nem megyek semmire. -
antijedi #180 n akko proba cseresznye, max feljebb kel vini menyi aranyat adok érte gondolom -
antijedi #179 jó akkor mongolok, mittomén sátorban laknak és kész :DDD -
#178 Kissé sántít ez a történet. Indiánoknak 20 sót tradelni???? Kár, hogy azok Mongolok voltak. Kalapács???? Hát bizony az a szerszámot hivatott szimbolizálni. Ha nem tudsz gyártani (mert nem enged hozzá gyárat, nyersanyagot, stb a pályán), akkor biztos, hogy lehet vele kereskedni, illetve ha rendelsz, biztos, hogy hoznak.
Sok sikert. -
antijedi #177 na még egy kérdés:
honnét tok kalapácsotz vagy mit szereznoi ha má nem tok vaskohot meg ilyeneket épiteni (nincs kalapács :D), beállitotam kikötöbe hogy oylat vennék de eddig nem adott el senkise :D
ja amugy 1. map ott azután tartok hogy az indiánoknak kellet tradelni 20 sót -
#176 Hát evvel az intenzitással, lassan a második lapon leszünk :(((.
Ennyire mélyen játszotok? -
#175 Sziasztok.
Kissé lecsúszott a játék a fórumon. Hát hozzuk csak feljebb gyorsan :o)).
Viccet félre téve (bár a bevezetőt nem annak szántam), egy dolog foglalkoztat most nagyon. Mi a fenét kell csinálni a 3. pályán. Szinte hallom a választ "teljesíteni a feladatot, hogy a negyedik pályára érj". Na ez mind szép és jó, de mi a feladat ezen a francos 3. pályán?
Ha bárki tud segíteni ebben, előre is hála és köszönet érte. -
#174 Egy kis adalék akinek új lenne (én tegnap jöttem rá)
nem érdemes azonnal telepakolni a mapot házakkal mert akkor nagy lesz ugyan a népesség de pioneer-okkal ami nem jó. Hagyni kell hogy a házak fejlődjenek ( kőépület lesz) és akkor átalakulnak settlers-é. Csak ekkor lehet egy csomó új épülethez hozzáférni. Tehát a népesség száma nem minden esetben befolyásolja az új épületeket. -
Roby #173 Tegnap este mar tok jo voltam, az 1. missioban mar csak a hajot kellett volna felszerelni es meg volt 15K-m. Csakhat a kajara nem figyeltem, es elfogyott:)
Es elkezdtek lerombolni sajat hazukat. Innen mar nem birtam visszahozni. Nem baj, ma ujra probalom:)) -
#172 egy isten vagy!!! köszike :o) -
antijedi #171 eddig egykét dolog nem votl világos de talán mostmá magamtól is megodlom :DD -
antijedi #170 thx :DD -
#168 ja télleg nem is suli hanem kocsma kell nekik :o) Hapi leirta a megoldást #166 -
#167 okés, eddig 2 népet találtam,remélem tudok tölük szerezni majd. -
#165 ok,köszi! Azt látom hogy eredetileg a hajó ezen a pályán maguktól szállitanak. Hol lehet ezt beállitani,hogy nekelljen egyfolytában azt figyelnem hogy mikor ér oda és akkor felpakolok elinditom? -
antijedi #163 okk
kápolna már van meg só is meg ruha is meg szőnyeg vagy mi, komába hogy szerzek alkoholt?? (lehet termelni vagy itt még csak kereskedni?) -
#161 szal nem tudom hogy de most ujra kezdve 15 perc alatt megcsináltam a küldit. :o) most husz tonna rokaprémet meg medical hemptet kell valahova vinnem.Hogy honnan szerzek rókabőrt ,dunctom nincs. -
#159 az attól függ hogy van -e iskola ,kápolna.Citisensek asszem már igénylik a dohányt és füszert is. -
antijedi #158 sejttetem én hogy ezlesz :DDD -
antijedi #157 hmmm, és mitől függ ki lakik ott??? :D -
#156 250 fő settlersnek kell lennie. Ha ráklikkelsz egy házra akkor kiirja hogy abban pionirok settlerek vagy citisenek laknak. -
#154 te vagy a fasz :o))))))) -
antijedi #153 na most vagyén vagyok vagyok fasz vagy a feladatleirás van faszul leirva :DD
az első küldetésben mitkel azután csinálni hogy elértem a 250 vagy hány főt a falucskámmal?? :D -
#152 köszi és gratula neked is. Most is szivok rendesen,mert ez az a pálya amit gazdaságossá kell tenni. Lebontottam egy csomo mindent de igy is börtön lett a vége.Jol értelmezem a küldetést hogy amellett hogy gazdaságossá kell tenni, maradnia kell legalább 100 fő citisensnek? Esetleg van tanácsod? :o) -
#151 jobb oldali panelon a konstuctios menüre/duplaház ikon/ klikk és jobb alul látsz egy csákányt és azzal bonthatsz. -
Roby #149 thx fiuk! -
#147 De a téglát ne a szűrke hegyből hanem a tégla-színű hegyből próbáld. Főleg szavannás területeken van én még nem találtam zőld erdős övezetben.