1503 AD the New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalabbis en 4-5-jere nyomom mar az elso palyat, es eddig mindig hoztak😊
lehet hogy az a gáz hogy elvileg tudnék olyan épületet rakni ami majd szerszûmot gyárt csak már elfogyott a szerszám és emiat nem tok olyan épületet épiteni?? 😄D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sok sikert.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
honnét tok kalapácsotz vagy mit szereznoi ha má nem tok vaskohot meg ilyeneket épiteni (nincs kalapács 😄), beállitotam kikötöbe hogy oylat vennék de eddig nem adott el senkise 😄
ja amugy 1. map ott azután tartok hogy az indiánoknak kellet tradelni 20 sót
Ennyire mélyen játszotok?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Kissé lecsúszott a játék a fórumon. Hát hozzuk csak feljebb gyorsan :o)).
Viccet félre téve (bár a bevezetõt nem annak szántam), egy dolog foglalkoztat most nagyon. Mi a fenét kell csinálni a 3. pályán. Szinte hallom a választ "teljesíteni a feladatot, hogy a negyedik pályára érj". Na ez mind szép és jó, de mi a feladat ezen a francos 3. pályán?
Ha bárki tud segíteni ebben, elõre is hála és köszönet érte.
nem érdemes azonnal telepakolni a mapot házakkal mert akkor nagy lesz ugyan a népesség de pioneer-okkal ami nem jó. Hagyni kell hogy a házak fejlõdjenek ( kõépület lesz) és akkor átalakulnak settlers-é. Csak ekkor lehet egy csomó új épülethez hozzáférni. Tehát a népesség száma nem minden esetben befolyásolja az új épületeket.
Es elkezdtek lerombolni sajat hazukat. Innen mar nem birtam visszahozni. Nem baj, ma ujra probalom😊)
kápolna már van meg só is meg ruha is meg szõnyeg vagy mi, komába hogy szerzek alkoholt?? (lehet termelni vagy itt még csak kereskedni?)
az elsõ küldetésben mitkel azután csinálni hogy elértem a 250 vagy hány fõt a falucskámmal?? 😄
A kovetkezo gond az az, hogy korbejartam mar az egesz map-ot, de nem talaltam bricks-t. Ilyenkor mi van?
Es kereskedes utjan sem took beszerezni.
Enelkul meg ugye nem took nagyobb fejlettsegi szintbe lepni😞
építs Main Marketet, ezzel megnöveled az építhetõ helyek területét...ha ráklikkelsz akkor a világító területre tudsz építeni, ha kevés építs még...
ha nem erre gondoltál sorry
Néha igen, nem minden nyersanyag van egy szigeten.
Építs piacot akkor tudsz tovább terjeszkedni.
Nekem egy bajom van. Mégpedig az hogy hiányzik a mission bulder a játékból. Én az építkezést, fejlõdést szeretem nem akarok harcolni, de sajna 2 egyszerû mission-on kívûl nem lehet építkezni békében. Kár, hogy a pályaépítõt kihagyták a játékból.
Csak azt nem ertem, hogy pl kofejto banyat hogy lehet epiteni?
A "citizens"-nel tartok.
Es meg azt sem ertem, hogy miert nem lehet az egesz szigetet benepesíteni, ertem ezalatt, hogy a szigete egesz teruletere nem lehet epiteni. Pl., nem birok a hegyseg epitkezni, hogy aztan oda banyat epitsek. Menni kell egy masik szigetre? Ez igy tok gaz...😞
Köszönöm.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Na azt meg hogyan kell???
Remélem nemsokára követhetem a többieket a második külsetében. De addig is HAJRÁ mindenkinek :o)))).
Azért köszönöm szépen neked.