1503 AD the New World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joke
Mi az elsõ pályána küldetés? Már megvan a 250 lakos, de mit kel még csinálni?

Legy turelmes hoznak majd azok😊
Legalabbis en 4-5-jere nyomom mar az elso palyat, es eddig mindig hoztak😊

na hát nekem se nagyon hoznak szerszámot 😄DD
lehet hogy az a gáz hogy elvileg tudnék olyan épületet rakni ami majd szerszûmot gyárt csak már elfogyott a szerszám és emiat nem tok olyan épületet épiteni?? 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

scynetyc
Hapi! Jõhet a tipped,mert nem találok rókabõrt. Most rendeltem meg,de még nem hoztak. A két néppel akiket felfedeztem, nem megyek semmire.
n akko proba cseresznye, max feljebb kel vini menyi aranyat adok érte gondolom

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jó akkor mongolok, mittomén sátorban laknak és kész 😄DD

Sonajk @:o)
Kissé sántít ez a történet. Indiánoknak 20 sót tradelni???? Kár, hogy azok Mongolok voltak. Kalapács???? Hát bizony az a szerszámot hivatott szimbolizálni. Ha nem tudsz gyártani (mert nem enged hozzá gyárat, nyersanyagot, stb a pályán), akkor biztos, hogy lehet vele kereskedni, illetve ha rendelsz, biztos, hogy hoznak.
Sok sikert.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

na még egy kérdés:
honnét tok kalapácsotz vagy mit szereznoi ha má nem tok vaskohot meg ilyeneket épiteni (nincs kalapács 😄), beállitotam kikötöbe hogy oylat vennék de eddig nem adott el senkise 😄
ja amugy 1. map ott azután tartok hogy az indiánoknak kellet tradelni 20 sót

Hát evvel az intenzitással, lassan a második lapon leszünk 😞((.
Ennyire mélyen játszotok?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Sziasztok.
Kissé lecsúszott a játék a fórumon. Hát hozzuk csak feljebb gyorsan :o)).
Viccet félre téve (bár a bevezetõt nem annak szántam), egy dolog foglalkoztat most nagyon. Mi a fenét kell csinálni a 3. pályán. Szinte hallom a választ "teljesíteni a feladatot, hogy a negyedik pályára érj". Na ez mind szép és jó, de mi a feladat ezen a francos 3. pályán?
Ha bárki tud segíteni ebben, elõre is hála és köszönet érte.

Forrest Tomee
Egy kis adalék akinek új lenne (én tegnap jöttem rá)
nem érdemes azonnal telepakolni a mapot házakkal mert akkor nagy lesz ugyan a népesség de pioneer-okkal ami nem jó. Hagyni kell hogy a házak fejlõdjenek ( kõépület lesz) és akkor átalakulnak settlers-é. Csak ekkor lehet egy csomó új épülethez hozzáférni. Tehát a népesség száma nem minden esetben befolyásolja az új épületeket.

Tegnap este mar tok jo voltam, az 1. missioban mar csak a hajot kellett volna felszerelni es meg volt 15K-m. Csakhat a kajara nem figyeltem, es elfogyott😊
Es elkezdtek lerombolni sajat hazukat. Innen mar nem birtam visszahozni. Nem baj, ma ujra probalom😊)

scynetyc
egy isten vagy!!! köszike :o)
eddig egykét dolog nem votl világos de talán mostmá magamtól is megodlom 😄D

thx 😄D

scynetyc
ja télleg nem is suli hanem kocsma kell nekik :o) Hapi leirta a megoldást #166
scynetyc
okés, eddig 2 népet találtam,remélem tudok tölük szerezni majd.
scynetyc
ok,köszi! Azt látom hogy eredetileg a hajó ezen a pályán maguktól szállitanak. Hol lehet ezt beállitani,hogy nekelljen egyfolytában azt figyelnem hogy mikor ér oda és akkor felpakolok elinditom?
okk
kápolna már van meg só is meg ruha is meg szõnyeg vagy mi, komába hogy szerzek alkoholt?? (lehet termelni vagy itt még csak kereskedni?)

scynetyc
szal nem tudom hogy de most ujra kezdve 15 perc alatt megcsináltam a küldit. :o) most husz tonna rokaprémet meg medical hemptet kell valahova vinnem.Hogy honnan szerzek rókabõrt ,dunctom nincs.
scynetyc
az attól függ hogy van -e iskola ,kápolna.Citisensek asszem már igénylik a dohányt és füszert is.
sejttetem én hogy ezlesz 😄DD

hmmm, és mitõl függ ki lakik ott??? 😄

scynetyc
250 fõ settlersnek kell lennie. Ha ráklikkelsz egy házra akkor kiirja hogy abban pionirok settlerek vagy citisenek laknak.
scynetyc
te vagy a fasz :o)))))))
na most vagyén vagyok vagyok fasz vagy a feladatleirás van faszul leirva 😄D
az elsõ küldetésben mitkel azután csinálni hogy elértem a 250 vagy hány fõt a falucskámmal?? 😄

scynetyc
köszi és gratula neked is. Most is szivok rendesen,mert ez az a pálya amit gazdaságossá kell tenni. Lebontottam egy csomo mindent de igy is börtön lett a vége.Jol értelmezem a küldetést hogy amellett hogy gazdaságossá kell tenni, maradnia kell legalább 100 fõ citisensnek? Esetleg van tanácsod? :o)
scynetyc
jobb oldali panelon a konstuctios menüre/duplaház ikon/ klikk és jobb alul látsz egy csákányt és azzal bonthatsz.
thx fiuk!

Forrest Tomee
De a téglát ne a szûrke hegybõl hanem a tégla-színû hegybõl próbáld. Fõleg szavannás területeken van én még nem találtam zõld erdõs övezetben.

Ezzel mar kibekultem😊
A kovetkezo gond az az, hogy korbejartam mar az egesz map-ot, de nem talaltam bricks-t. Ilyenkor mi van?
Es kereskedes utjan sem took beszerezni.
Enelkul meg ugye nem took nagyobb fejlettsegi szintbe lepni😞

Hyder_work
Hali

építs Main Marketet, ezzel megnöveled az építhetõ helyek területét...ha ráklikkelsz akkor a világító területre tudsz építeni, ha kevés építs még...

ha nem erre gondoltál sorry

Aha, szal a piac a megoldas. Thx!😊

Forrest Tomee
"ertem ezalatt, hogy a szigete egesz teruletere nem lehet epiteni. Pl., nem birok a hegyseg epitkezni, hogy aztan oda banyat epitsek. Menni kell egy masik szigetre? "
Néha igen, nem minden nyersanyag van egy szigeten.
Építs piacot akkor tudsz tovább terjeszkedni.

Nekem egy bajom van. Mégpedig az hogy hiányzik a mission bulder a játékból. Én az építkezést, fejlõdést szeretem nem akarok harcolni, de sajna 2 egyszerû mission-on kívûl nem lehet építkezni békében. Kár, hogy a pályaépítõt kihagyták a játékból.

Fijuk! Most kezdtem el nyomulni vele, es nagyon kira😊
Csak azt nem ertem, hogy pl kofejto banyat hogy lehet epiteni?
A "citizens"-nel tartok.
Es meg azt sem ertem, hogy miert nem lehet az egesz szigetet benepesíteni, ertem ezalatt, hogy a szigete egesz teruletere nem lehet epiteni. Pl., nem birok a hegyseg epitkezni, hogy aztan oda banyat epitsek. Menni kell egy masik szigetre? Ez igy tok gaz...😞

scynetyc
Nem fogod elhinni ,megcsináltam a pályát. Most kerültem arra a veszteséges pályára. Most hogy vannak itt a küldetések? Értem ezalatt: ez most az 5. missio vagy a 2/2 missio.
Joke
Én azon kezdtem, és ezért nem értem, miért van ennyi pénzem! Bizti, hoyg itt kezdtem!

scynetyc
egyébként ugyis megtudhatod ha egyessével végig nyomogatsz minden billentyût.
scynetyc
kikötõt kell épitened és oda beállva az ágyúgombod nyilaival.
scynetyc
kikötõt kell épitened és oda beállva az ágyúgombod nyilaival.
Na látod, hát ezt sem tudtam.
Köszönöm.

TopGun
Sziatok! Gyonyoru a progi, az introja felelmetesen szep, igaz, hogy a jatek erosen a Settlersek-re hajaz, de nagyon jo! Nagyon tetszik.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Idõt gyorsítva ????
Na azt meg hogyan kell???

scynetyc
eheh, én még mindig a 2/1 missioval szopok.Sajna nekem sincs még olyanom.
Ez most mi szeretne lenni, mert nem jön be róla semmi? 😞(

Gyere át a campaignba ha sokallod a 400.000 ezer aranyat (én azt nem próbáltam, mindjárt ezzel kezdtem). Szóval a campaignban 30.000 arannayl kezdesz. Én már vagy negyedik napja nyomom de most itt tartok végre.

Remélem nemsokára követhetem a többieket a második külsetében. De addig is HAJRÁ mindenkinek :o)))).

Igenis, értettem :o))))).
Azért köszönöm szépen neked.

Joke
Eszméletklen ez a game. Egyre jobban tetszik! nagyon összetett. Ahhoz pl, hogy szerszámokat készítsek egy csomó minden kell. Mr tudtam profitot termelni, de most megint veszteséges vagyok. Arra rájöttem,a kereskedésbõl van sok lové. Fával meg élelmiszerrel jól lehet kereskedni. Ti si valami 400ezer aranyról indultatok? Ez viszont sok pénz,az elején,nem?

scynetyc
szal azért nem emlékszem,mert kb. 3 napja a 4. küldit nyomom és nem birok vele. :o) majd megtudod ha átjössz az uj térképre.