1503 AD the New World
-
Szia!
Nincs benne adó,de mégis van.Értem ezalatt hogy minél nagyobb a lakosság létszáma annál több a pénzed.Érdemes visszaolvasnod /csak 2 oldal/,mert szerintem van pár hasznos tanács. Ne ugy állj neki, hogy leraksz mindenből sokat ,mert akkor annál is hamarabb becsődőlsz mint azt gondolnád :o) Figyelned kell miket igényelnek a lakok /klikk a házra/ és azokat ha igyekszel teljesiteni, akkor fejlődni fognak a házak,igy több lakója lesz és a pénzed is több.Szerintem ne a champaigneval kezdd, hanem egy szabad pályával.Rakd le a kezdő kikötőd és pakolj ki a hajódból.Épits 6-8 házat rakj nekik utat,food és ruhaüzletet.Rakj le egy vadászt és egy -két fatelepet.Na, meg egy potatoföldet. Ez termeli majd kezdetben az alkoholt a kocsmába.Ha elkezded emelni a házak létszámát akkor sacc/kábé 15 ház lerakása környékén kapod a kocsmát majd a kápolnát. Ha ezeket lerakod szintén nöni fognak a házaid.Ha ráklikkelsz a főépületetre és ott a kérdőjelfülre akkor alul-középen tudod engedélyezni hogy a lakok a raktárodban lévő toolsz fa téglamennyiségből fejlesszenek maguknak.Ezt időnként célszerü kikapcsolni,mert van hogy azért nem tudsz valamit felépiteni,mert a kismocskok az orrod elől veszik el az épitőanyagot.Ha sok a kaja ,rögtön beállithatod árusitását. Szal igy fokozatosan probálgasd és legyél türelmes.