ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Te is EnterNet -es vagy?
Milyen csomagod van, mennyiért?

Serpa
mindenképpen tájékoztas.

kirol
Hát írtam nekik tegnap, de azóta sem válaszoltak.
Kénytelen leszek felhívni õket.

Az inline ügyfélszolgálaton nekem csak díjcsomagváltás van, és ott nincs olyan, mint a mostani, csak 2Mbit -es, ami sokkal drágább.

Egyszer régebben, amikor átvágták valahol az optikai kábelt és azt hittem más hiba van és felhívtam õket, akkor anno meg is kérdeztem ezt, és azt mondta, hogy lehet ugyan azt is, ami most van, de már olcsóbban.

Hát kíváncsi vagyok, most mit mondanak majd.

Sanyix
OMGWTFLOL 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tufa
törölt hozzászólás

Tufa
linket ehez a sebbeségmérõhöz!

Schwarz
hát esetleg, ha a dslamba dugod a kábelt közvetlenül 😊 24Mbit csak a hasznos adat, ezenkívül van még egy halom hibajavító meg vezérlõbit (gondolom), így a jel szvsz akár 30MHz is lehetne, ami szerintem az életben nem megy át egy néhány száz méter hosszú akár 10éves drótpáron...

Mi az a windows?

hidd el ez valós adat 😉

amúgy a T-Com-nál dolgozom, onnan van 😊

Schwarz
hát ezek a sebességmérések éppen semmire sem valók... 24Mbit az életben nem megy át azon a dróton 😊)
ez melyik szolgáltató egyébként? mert az nem derült ki a képbõl.

Mi az a windows?

én elvagyok itt: [/img]

telefonvonal: 3210 Ft -Felezõ dcs.
internet: adsl optimum: 5900 Ft, 512 kbit/s, korlátlan adatforgalom

Schwarz
ok, elég szar napom volt úgyhogy el van nézve 😊 meg még meg kell írnom 1 jelentést is, csak elõbb sörözök egyet 😉

szóval, hogy a #1675-re is válaszoljak, most tonlánynak 7300 dsl havidíj van, mely 3Gb letöltést enged, ez felett 500Mb-onként mittoménmennyi plusz 😊 sávszélt nem csökkent (512k)
meg ugye ehhez jön még hozzá a telefonvonal asszem 3800 forint, amin még csak telefon sincs, forgalmazás sem volt rajta még 1 másodperc sem 😊

azért lett tonlány anno, mert mikor ideköltöztem nem volt telefonvonal sem, és így volt ingyé belépés tékomhoz, tonlányhoz meg ugye a szokásos dolgok...

Mi az a windows?

Serpa
tehát.
az apró betûs részeknél (Ászf) van szó kedvezményrõl a határozott idejû szerzõdés lejárta után, csak nem írják le direkt módon.
én úgy képzelem el, h kérni kell, rá kell kérdezni.

bertino
bocs nem rád értettem, hanem chello topicban egy csávóra gondoltam, a nickedrõl asszittem õ vagy, bocsi 😄
csak állandóan beszolt és gondoltam viszonzom már, de félrement 😄 ezért elnézést kérek
lényeg, hogy azzal sajna csak a szívás van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Schwarz
mivan?

Mi az a windows?

bertino
errõl van szó testvér!
a b@lfasz meg hagy akarjon csak magának chellot 😄

kirol
Miért a Chello olyan olcsó?
Vagy miért lennél az?
Én 6600 HUF-ot fizetek 1 MBit -ért korlátlan net, nincs 40GB-os sebességcsökkentés, mint tonlánynál.

Schwarz
nekem kb nyár elején járt le az 1 év, telefonált 1 csóka tonlánytól, hogy ilyen-olyan akcióban ingyé meg olcsó meg ezaz, én meg modtam neki, h ne fáradj, mert chellom lesz <#hehe> (ami már nem biztos, csak szabadulnék meg a rohadt telefondíjtól)

a díj egyébként nem változott, ugyanannyi, mint lejárat elõtt volt

Mi az a windows?

kirol
Akkor elõttem, nekem nov 24-én talán.
Te tudod mi lesz?

Serpa
nekem 1 hónap múlva lejár az 1 év.

axeleronál volt árcsökkenés a hûség lejárta után, kiváncsian várom, h enternet is meglep-e.

kirol
Nekem is lassan lejár az egy évem.
Nélatok ilyenkor mi volt?
Olcsóbb lett, vagy ugyanannyi, vagy drágább a net?
Vagy mi volt?

Schwarz
kösziii 😊

Mi az a windows?

1.remove servers after X retries az optionsban. allitsd magasabbra a szamot.
ed2k://|server|62.241.53.16|4242|/
ed2k://|server|62.241.53.15|4242|/
ed2k://|server|62.241.53.4|4242|/

2. legyél High ID es kapcsold be a protocol obfuscationt ( options advanced )0.47c nel hasznalhato ez

Schwarz
francba, pedig ettõl a rohadt vezetékes telefonvonaltól is meg akarok szabadulni

Mi az a windows?

bertino
pf, az még rosszabb, mint tonlány...

csömörbõl vödörbe? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Schwarz
tapasztaltatok már olyat, hogy tonlányos adsl kapcsolattal elfogynak a szerverek az emuleból? meg pl www.tulelotura.hu-t abszolút meg sem találja a böng. ugyanezen a gépen interware kapcsolaton minden megy normálisan ahogy kell... elvileg nemsokára lesz itt chello, úgyhogy addig van tonlány <#hehe>

Mi az a windows?

Nah az már fanatik 😄 Köszi az infot!
Písz
Sanyix
Igen, a t-nél a korlátlan 150 giga korlátot jelent. Amúgy te nem szedsz le annyit van aki igen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Miért Tnél van havi 150 Gb korlát még a korlátlanoknál is?Amúgy meg a büdös életbe nem szedek le annyit még 2 hó alatt se.Minek?
jól tetted, nincs hátrány..

Sanyix
Duplázó akció volt nyáron júliusban.

Agy Halott
"Eredetileg 7900 ft/hó lett volna, 5mbit/256 kbiten..."
5 MBit 8000-ért? Én most fizettem elõ egy TV-NET adsl3G-re, de 2.5 Mbit-et adtak 8000-ért! Hol láttál te 5 Mbit-et 8000-ért?
Sanyix
Hát nekem a tvnet 1024/128 6500 ft/hó, és tényleg korlátlan (nincs a 150 gigás sem 😊 ). Eredetileg 7900 ft/hó lett volna, 5mbit/256 kbiten, de sajnos késõbb kiderült, hogy nálunk mégsem elérhetõ az adsl3g, pedig eddig azt írta az oldalukon a keresõ, hogy elérhetõ :\ nade most megeléxem az 1 megával is laza 2700-al olcsóbban mint anno a t-nél... Pingek pölö például még jobbak most tvnettel, és a sávszéllel sincs gond.

bertino
hát ezt jol kifogtad 😊
ide Miskolcra majd csak sokára jönnek 😊

Csákó Brékesek!

január óta van tonline adsl start csomagom /havi 5750, 2 év hûség, 3 Gb adatforgalom, 512/96?nemtommennyi/, na ez a valóságban átlagosan azóta havi 9000be fájt nekem. Ez baj.

Ugyhogy ma beadtam az igényemet a premium csomagra 1024/128 , korlátlan adatforg., ráadásul csak egy év a hûségem, aktiválástól. na ez olcsóbb is az átlaghoz képest, ingyen bõvítik, ja és gyorsabb.

Mi itt a bibi? Van bibi? Megérte nekem?, mert én úgy érzem, h meg, de javítsatok, ha naivan bedõltem megint a nagy T-nek!

Thx
Kaszi46
Még annyit hozzáfûznék, hogy esetleges eelõfizetésnél nem kell hozzá telefonvonalat fentartani. szóval upc-t, és telefont le lehet mondnai, és akkor egybe lesz a tv, meg a net.
negatívumot eddig annyit tapasztaltam, hogy fix ip-m lett, mivel a modemet lecserélték ruterre, és valamiért a pingem is emelkedett egy kicsit játékon belül(ez mondjuk lehet a cfos hiánya miatt van, azt még nem raktam fel amióta bekötötték, mert router miatt már a cfosspeed-et kellene használnom).

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Sziasztok!

Tonline- tol titeket is megkerestek iptv-s akcioval kapcsolatban?
Engem mult héten hívtak, elfogadtam az ajánlatukat. Ma be is kötötték. 3honapig, vagy ameddig a teszt üzem tart, ingyenes a szolgáltatás, ez alatt az idõ alatt nem kell az internetért sem fizetnem, havi 2 filmet ingyen nézhetek a tonline tkban. Amugy marha jó az egész, ha olcsó lesz akkor tuti áttérek a upc-röl. Most premium csomagot adtaK, hbo\2 sport1\2 és többi szokásos csatorna jön(40db) közel dvd minõségben jön, a szolgáltatáshoz adott dekoderben 80gb-os merevlemez van, amire lehet fölvenni. beépített tv mûsor, és mûsorleírás, PIP funkció és még sorolhatnám. szóval tök jó az egész!

Ha valaki beköttette, az privben kereressen meg plz, mert van egy dolog amit nem akarok itt megvitatni. Legyen annyi elég ezzel kapcsolatban, hogy meglepõdtem NagyoN, amikor elindítottam egy letöltést a bekötés után!<#ravasz1><#email>

*Posse*T.W.D*

Serpa
az mitõl lehet, h elég gyakran kialszik az ADSL link led a modemen?

kirol
Szivesen

bertino
fu, errõl még nem is tudtam, köszi nagyon hasznos <#eljen><#eljen><#eljen>

bertino
nyíregyházán ne akarj chellot, ott még DOCSIS rendszer se volt mondjuk (tavaly) kiépítve, sokan szidták, ma már lehet kicsit másképp van ott a helyzet...

kirol
Volt egy netkapcsolatom, havi 12k-ért, a 2 év hûségbizbaz most járt le.
Viszont havi 12k-ról szeretnék valami kisebbre váltani... Olyan 4-5k körül gondoltam, DE mindenhol azt írják, hogy csak akkor létesíthetõ, ha a vonalon az elõzõ 3 hónapban nem volt ADSL..
Kérdésem, hogy a kis-chellón kívül van más lehetõségem? (nyíregyházán :-x)
irj nekik emailt, majd valaszolnak.

kirol
Senki?

bertino
esélye ?
ha van kedvezmény, akkor kapsz, ha nincs kedvezmény épp, nem kapsz 😄
sajna az ilyesmi nem arcra megy 😊

Serpa
nemsoká lejár a hûségem.
mennyi az esélye, h kedvezményt kapjak, ha maradok?

Sziasztok!
18.kerületben lakom a Szarvas csárda térnél.Melyik szolg.tud internetet adni
úgy, hogy nekem se kell telefon vonal?
köszi!
Csacsi
Sziasztok.

A XXII. kerületben lakom. Szeretnék otthonra netet(most költöztem) nincs telefonvonal, és nem is szeretnék, ezért kábelen gondolkozom. A környéken mindenki a fibernetet ajánlotta, de nagyon drágának találom, és az is. Szal kérdés, hogy van-e itt más lehetõség. Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.