ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kénytelen leszek felhívni õket.
Az inline ügyfélszolgálaton nekem csak díjcsomagváltás van, és ott nincs olyan, mint a mostani, csak 2Mbit -es, ami sokkal drágább.
Egyszer régebben, amikor átvágták valahol az optikai kábelt és azt hittem más hiba van és felhívtam õket, akkor anno meg is kérdeztem ezt, és azt mondta, hogy lehet ugyan azt is, ami most van, de már olcsóbban.
Hát kíváncsi vagyok, most mit mondanak majd.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mi az a windows?
amúgy a T-Com-nál dolgozom, onnan van 😊
ez melyik szolgáltató egyébként? mert az nem derült ki a képbõl.
Mi az a windows?
internet: adsl optimum: 5900 Ft, 512 kbit/s, korlátlan adatforgalom
szóval, hogy a #1675-re is válaszoljak, most tonlánynak 7300 dsl havidíj van, mely 3Gb letöltést enged, ez felett 500Mb-onként mittoménmennyi plusz 😊 sávszélt nem csökkent (512k)
meg ugye ehhez jön még hozzá a telefonvonal asszem 3800 forint, amin még csak telefon sincs, forgalmazás sem volt rajta még 1 másodperc sem 😊
azért lett tonlány anno, mert mikor ideköltöztem nem volt telefonvonal sem, és így volt ingyé belépés tékomhoz, tonlányhoz meg ugye a szokásos dolgok...
Mi az a windows?
az apró betûs részeknél (Ászf) van szó kedvezményrõl a határozott idejû szerzõdés lejárta után, csak nem írják le direkt módon.
én úgy képzelem el, h kérni kell, rá kell kérdezni.

csak állandóan beszolt és gondoltam viszonzom már, de félrement 😄 ezért elnézést kérek
lényeg, hogy azzal sajna csak a szívás van
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a b@lfasz meg hagy akarjon csak magának chellot 😄
Vagy miért lennél az?
Én 6600 HUF-ot fizetek 1 MBit -ért korlátlan net, nincs 40GB-os sebességcsökkentés, mint tonlánynál.
a díj egyébként nem változott, ugyanannyi, mint lejárat elõtt volt
Mi az a windows?
axeleronál volt árcsökkenés a hûség lejárta után, kiváncsian várom, h enternet is meglep-e.
Nélatok ilyenkor mi volt?
Olcsóbb lett, vagy ugyanannyi, vagy drágább a net?
Vagy mi volt?
ed2k://|server|62.241.53.16|4242|/
ed2k://|server|62.241.53.15|4242|/
ed2k://|server|62.241.53.4|4242|/
2. legyél High ID es kapcsold be a protocol obfuscationt ( options advanced )0.47c nel hasznalhato ez
Mi az a windows?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mi az a windows?
Písz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
5 MBit 8000-ért? Én most fizettem elõ egy TV-NET adsl3G-re, de 2.5 Mbit-et adtak 8000-ért! Hol láttál te 5 Mbit-et 8000-ért?
ide Miskolcra majd csak sokára jönnek 😊
január óta van tonline adsl start csomagom /havi 5750, 2 év hûség, 3 Gb adatforgalom, 512/96?nemtommennyi/, na ez a valóságban átlagosan azóta havi 9000be fájt nekem. Ez baj.
Ugyhogy ma beadtam az igényemet a premium csomagra 1024/128 , korlátlan adatforg., ráadásul csak egy év a hûségem, aktiválástól. na ez olcsóbb is az átlaghoz képest, ingyen bõvítik, ja és gyorsabb.
Mi itt a bibi? Van bibi? Megérte nekem?, mert én úgy érzem, h meg, de javítsatok, ha naivan bedõltem megint a nagy T-nek!
Thx
negatívumot eddig annyit tapasztaltam, hogy fix ip-m lett, mivel a modemet lecserélték ruterre, és valamiért a pingem is emelkedett egy kicsit játékon belül(ez mondjuk lehet a cfos hiánya miatt van, azt még nem raktam fel amióta bekötötték, mert router miatt már a cfosspeed-et kellene használnom).
*Posse*T.W.D*
Tonline- tol titeket is megkerestek iptv-s akcioval kapcsolatban?
Engem mult héten hívtak, elfogadtam az ajánlatukat. Ma be is kötötték. 3honapig, vagy ameddig a teszt üzem tart, ingyenes a szolgáltatás, ez alatt az idõ alatt nem kell az internetért sem fizetnem, havi 2 filmet ingyen nézhetek a tonline tkban. Amugy marha jó az egész, ha olcsó lesz akkor tuti áttérek a upc-röl. Most premium csomagot adtaK, hbo\2 sport1\2 és többi szokásos csatorna jön(40db) közel dvd minõségben jön, a szolgáltatáshoz adott dekoderben 80gb-os merevlemez van, amire lehet fölvenni. beépített tv mûsor, és mûsorleírás, PIP funkció és még sorolhatnám. szóval tök jó az egész!
Ha valaki beköttette, az privben kereressen meg plz, mert van egy dolog amit nem akarok itt megvitatni. Legyen annyi elég ezzel kapcsolatban, hogy meglepõdtem NagyoN, amikor elindítottam egy letöltést a bekötés után!<#ravasz1>#ravasz1><#email>#email>
*Posse*T.W.D*
Viszont havi 12k-ról szeretnék valami kisebbre váltani... Olyan 4-5k körül gondoltam, DE mindenhol azt írják, hogy csak akkor létesíthetõ, ha a vonalon az elõzõ 3 hónapban nem volt ADSL..
Kérdésem, hogy a kis-chellón kívül van más lehetõségem? (nyíregyházán :-x)
ha van kedvezmény, akkor kapsz, ha nincs kedvezmény épp, nem kapsz 😄
sajna az ilyesmi nem arcra megy 😊
18.kerületben lakom a Szarvas csárda térnél.Melyik szolg.tud internetet adni
úgy, hogy nekem se kell telefon vonal?
köszi!
A XXII. kerületben lakom. Szeretnék otthonra netet(most költöztem) nincs telefonvonal, és nem is szeretnék, ezért kábelen gondolkozom. A környéken mindenki a fibernetet ajánlotta, de nagyon drágának találom, és az is. Szal kérdés, hogy van-e itt más lehetõség. Elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.