4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Sanyix
    Hát énis a leendő 4 mbit/s letöltésemből szívesen visszadnék 2 mbit-et, egy jókis 1 mbites feltöltési sávszélért :) letöltés nem használom ki, de feltöltést azt igen, és nagyon kevés, még majd emeléssel is (256k).
  • BiG G
    najah...biliből kezet kivenni :D
  • kulabácsi
    vajon miért nem tűnt fel neki az h az időpont is ugyanaz mint a t-comnál:D
  • kulabácsi
    hja az kéne nekem is:)
  • Boxer HUN
    Na akkor utoljára!

NEM A SZOLGÁLTATÓK EMELNEK, HANEM A HÁLÓZATOT BIZTOSÍTÓ T-COM!!! (Volt MATÁV) REMÉLEM NEM ÍRTOK BE TÖBBET EKKORA HÜLYESÉGET!!!
  • Punker
    de szép is lenne :)
  • BiG G
    én szivem szerint egy 2/2mbit-es nettel kielégednék, de ilyen manapság itthon elérhető áron nem találni... az adsl a "köznép" internettye', de sajnos a technológiából adódóan soha nem tudnak majd elég feltöltést adni :(
  • kulabácsi
    de emlékszel hogy volt ilyen nem?? vagy tavaly nyáron, vagy 2 éve, már nem vágom, de nagy felhördülés is volt belőle
  • kulabácsi
    hja akkor elbeszéltünk egymás mellett kicsit...8Mbit az csak linksebesség alapból, szal 6.5 körűl lehet max, de igazából persze énsem sírtam a 2es netemmel, de örülnék a nagyobbnak...a feltöltés meg remélem h lesz annyi mint amennyit igérnek, bár nem úgy tűnik sajna:/

(az emelés nekem eddig arra volt jó h pl ma már 4szerre szakadt meg a netem)
  • Newfronter
    Már nincs korlát, mert a Versenyhivatal eltöröltette. Az AFSZ-ben még benne van, de maguk alatt vágják a fát, ha netán betartanák, főleg nem hűségszerződésnél. :)
  • BiG G
    épp erről beszéltem 1 hsz-el később. még én sem tudom ekkora adatforgalommal kihasználni, pedig rendesen töltök lefele felfele egyaránt... parasztvakítás a 8mbit, nemgyengén.

szerződésbontásról pedig nemtudok, elvileg korlátlan netért fizetek, ki is használom, de nekem a 2mbit bőven elég... néha, nagyon néha lenne csak szükségem 4re, de az is csak 100%-ig kényelmi szempont... pont úgy ahogy nálatok is...

amúgy pedig engem is a feltöltési sebesség vonz inkább, annak örülök is, így 0,5 mbit már máris szebben hangzik, mint 0,2mbit.
  • kulabácsi
    ja sztem állt aki torrentezik az a feltöltést várja, de az nagyon gyéresnek látszik, ilyen 400körűl az 512 helyett:/
  • Newfronter
    Főleg olyan helyről töltök, ahol 100Mbites feltöltők vannak, az FTP-re meg ott a Flashget.
  • Punker
    nekem bőven jó lenen ha a feltöltésem tényleg dupla lenne, de ez úgyis csak álom, a 4 mbit-et meg nem használnám ki.....
  • kulabácsi
    hmm valszeg folyamatosan nem is tudod kihasználni a sávszéledet, engem igazából inkább a feltöltés az ami vonz, azt meg kicsit nehezen hiszem h 185 gigát töltesz 2Mbites nettel, hiszen ha jól emlékszem tavaly pont ilyenért bontottak szerződést takonynál 3 embernek, pedig ott csak 150-200között volt a letöltésük, de őszíntén megmondom h igazából engem nem érdekel, ha neked nem kell a sávszél akkor válts csomagot, én szeretem azt kapni amiért fizetek, és ha az 8?Mbit, nem fogok sírni azért h nem tudom úgyse kihasznállni!
    (én a vitát részemről befejeztem)
  • BiG G
    elhiszed nekem hogy torrentről sem fogsz 8 mbit-el tölteni lefele? kivéve akkor ha a seedered nem 100/100mbit-es neten csücsül, de az ritka (bithumenen gyakori, de az csak egy a sok közül)
  • BiG G
    Csak a bithumenen havi 40-50 giga között termelek (letöltés ofkorz, feltöltés ennek a fele), szóval ne okoskodj nekem... DU Meter szerint a decemberi adatforgalmam 189 giga volt... Tudom miről van szó, de ti még mindig nem értitek... teljesen felesleges ekkora sávszél, mert nincs a földön annyi vinyó amennyi elbírná ezt a rengeteg adatot, ha állandóan kihasználnátok...
    Ja hogy nem?! na az más kérdés... maximum arra jó a 8 mbit, hogy ne 1 óra alatt, hanem 10 perc alatt leérjen a Prison Break/Lost/24/akármilyen sorozat legújabb része... más értelme nincsen
  • kirol
    Nálam még mindig semmi.
    Mondjuk pár napja, mint ha lassabb lenne. :(
  • Beepee
    Nem tudom melyikre vagyok. De ez tényleg nagyon kevés a 8 mega helyett az 5 mega, de a feltöltésnek örülök.
  • kulabácsi
    egyébként a máriaremetei útra, vagy a hidegkútira vagy bekötve?
    bár feltételezem h a remeteira, hát remélem h én azért vmivel többet kapok majd...
  • kulabácsi
    pazze énis ott lakom, de még nem emeltek:)
  • Beepee
    Bocs nem voltam gépnél, szal BP. II. Ker. Hűvösvölgy.
  • kulabácsi
    azért ne álltalánosíts, attól még h te ezek szerint csak az msn-hez hasunálod a netet, más még lehet h rendesen töltöget is lefele....
    (havi adatforgalmam 60-80Giga között van)
  • Newfronter
    Nem? Amikor töltünk a torrentről szerinted az mi? :D
    Szerintem olyan 100Mbit-el kielégednék. :D ja persze up is legyen annyi. :D

Lottót most csak úgy mondtam. :D
  • BiG G
    hát a lottó kurvára nem ilyen... amúgymeg nemtom mi a faszt elégedetlenkedtek már 4 mbit is annyira gyors, de szerintem még a 2-őt se használjátok ki istenigazából... dehát ez az őrültek maximalizmusa
  • csgj
    a vivanetnél február 28-ig állítják, jan. 15-től kezdték....
  • Sanyix
    Szívesen megkérdeznék egy tcom dolgozót hogy hogy a rákba csinálják ezt az emelést, mert én az eddigi 2 emelésből 2 szer furcsa módon mindíg a legvégére estem, úgynézki ennél is. A vicc, hogy azon a dslamon amin vagyok a portok fele(a kerület egy része) már emelve van, a kerület másik része meg alapon.
  • Newfronter
    Na az én értékeimmel elvárom hogy mindenből maxot kapjak!
    De majd csak este indul el a script...
    Ez olyan mint a lottó kb, csak itt mindenki sorra kerül, de nem tudni mikor.

Ja amúgy akiknél emeltek, az még ne szomorkodjon ha nem max minden, mert a hálózat eléggé bugos és leterhelt, még márciusban is javíthatják, majd utána lesz biztosan full a sávszélesség.
  • bazza
    ott legalább már emeltek, itt még mindig semmi (Tiszafüred)
  • kulabácsi
    hát valszeg 8Mbites, mnert a 4hez már sok, főleg feltöltésben
  • ffxi
    Mennyit fizec ezért?
  • kulabácsi
    a letöltés tényleg gyatra kicsit, de a feltöltés jónak tűnik, én ezzel kiegyeznék...
  • kulabácsi
    2.ker melyik része?
  • Beepee
    5193/497
  • Beepee
  • Beepee
    Bp. 2. ker. 2 Mbitből azért ennél többre számítottam...

• gamehunter01
    amuyg nem gyors csak véletlenül ez a kép jött be nekem. semmi szerkesztés;)
  • gamehunter01
    most nemrégóta
    de élvezem is a gyorsaságot:D
  • ffxi
    És mióta? :D
  • kulabácsi
    lol