4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Hát énis a leendő 4 mbit/s letöltésemből szívesen visszadnék 2 mbit-et, egy jókis 1 mbites feltöltési sávszélért :) letöltés nem használom ki, de feltöltést azt igen, és nagyon kevés, még majd emeléssel is (256k). -
najah...biliből kezet kivenni :D -
vajon miért nem tűnt fel neki az h az időpont is ugyanaz mint a t-comnál:D -
hja az kéne nekem is:) -
Na akkor utoljára!
NEM A SZOLGÁLTATÓK EMELNEK, HANEM A HÁLÓZATOT BIZTOSÍTÓ T-COM!!! (Volt MATÁV) REMÉLEM NEM ÍRTOK BE TÖBBET EKKORA HÜLYESÉGET!!! -
de szép is lenne :) -
én szivem szerint egy 2/2mbit-es nettel kielégednék, de ilyen manapság itthon elérhető áron nem találni... az adsl a "köznép" internettye', de sajnos a technológiából adódóan soha nem tudnak majd elég feltöltést adni :( -
de emlékszel hogy volt ilyen nem?? vagy tavaly nyáron, vagy 2 éve, már nem vágom, de nagy felhördülés is volt belőle -
hja akkor elbeszéltünk egymás mellett kicsit...8Mbit az csak linksebesség alapból, szal 6.5 körűl lehet max, de igazából persze énsem sírtam a 2es netemmel, de örülnék a nagyobbnak...a feltöltés meg remélem h lesz annyi mint amennyit igérnek, bár nem úgy tűnik sajna:/
(az emelés nekem eddig arra volt jó h pl ma már 4szerre szakadt meg a netem) -
Newfronter #2182 Már nincs korlát, mert a Versenyhivatal eltöröltette. Az AFSZ-ben még benne van, de maguk alatt vágják a fát, ha netán betartanák, főleg nem hűségszerződésnél. :) -
épp erről beszéltem 1 hsz-el később. még én sem tudom ekkora adatforgalommal kihasználni, pedig rendesen töltök lefele felfele egyaránt... parasztvakítás a 8mbit, nemgyengén.
szerződésbontásról pedig nemtudok, elvileg korlátlan netért fizetek, ki is használom, de nekem a 2mbit bőven elég... néha, nagyon néha lenne csak szükségem 4re, de az is csak 100%-ig kényelmi szempont... pont úgy ahogy nálatok is...
amúgy pedig engem is a feltöltési sebesség vonz inkább, annak örülök is, így 0,5 mbit már máris szebben hangzik, mint 0,2mbit. -
ja sztem állt aki torrentezik az a feltöltést várja, de az nagyon gyéresnek látszik, ilyen 400körűl az 512 helyett:/ -
Newfronter #2179 Főleg olyan helyről töltök, ahol 100Mbites feltöltők vannak, az FTP-re meg ott a Flashget. -
nekem bőven jó lenen ha a feltöltésem tényleg dupla lenne, de ez úgyis csak álom, a 4 mbit-et meg nem használnám ki..... -
hmm valszeg folyamatosan nem is tudod kihasználni a sávszéledet, engem igazából inkább a feltöltés az ami vonz, azt meg kicsit nehezen hiszem h 185 gigát töltesz 2Mbites nettel, hiszen ha jól emlékszem tavaly pont ilyenért bontottak szerződést takonynál 3 embernek, pedig ott csak 150-200között volt a letöltésük, de őszíntén megmondom h igazából engem nem érdekel, ha neked nem kell a sávszél akkor válts csomagot, én szeretem azt kapni amiért fizetek, és ha az 8?Mbit, nem fogok sírni azért h nem tudom úgyse kihasznállni!
(én a vitát részemről befejeztem) -
elhiszed nekem hogy torrentről sem fogsz 8 mbit-el tölteni lefele? kivéve akkor ha a seedered nem 100/100mbit-es neten csücsül, de az ritka (bithumenen gyakori, de az csak egy a sok közül) -
Csak a bithumenen havi 40-50 giga között termelek (letöltés ofkorz, feltöltés ennek a fele), szóval ne okoskodj nekem... DU Meter szerint a decemberi adatforgalmam 189 giga volt... Tudom miről van szó, de ti még mindig nem értitek... teljesen felesleges ekkora sávszél, mert nincs a földön annyi vinyó amennyi elbírná ezt a rengeteg adatot, ha állandóan kihasználnátok...
Ja hogy nem?! na az más kérdés... maximum arra jó a 8 mbit, hogy ne 1 óra alatt, hanem 10 perc alatt leérjen a Prison Break/Lost/24/akármilyen sorozat legújabb része... más értelme nincsen -
Nálam még mindig semmi.
Mondjuk pár napja, mint ha lassabb lenne. :( -
Beepee #2173 Nem tudom melyikre vagyok. De ez tényleg nagyon kevés a 8 mega helyett az 5 mega, de a feltöltésnek örülök. -
egyébként a máriaremetei útra, vagy a hidegkútira vagy bekötve?
bár feltételezem h a remeteira, hát remélem h én azért vmivel többet kapok majd... -
pazze énis ott lakom, de még nem emeltek:) -
Beepee #2170 Bocs nem voltam gépnél, szal BP. II. Ker. Hűvösvölgy. -
azért ne álltalánosíts, attól még h te ezek szerint csak az msn-hez hasunálod a netet, más még lehet h rendesen töltöget is lefele....
(havi adatforgalmam 60-80Giga között van) -
Newfronter #2168 Nem? Amikor töltünk a torrentről szerinted az mi? :D
Szerintem olyan 100Mbit-el kielégednék. :D ja persze up is legyen annyi. :D
Lottót most csak úgy mondtam. :D -
hát a lottó kurvára nem ilyen... amúgymeg nemtom mi a faszt elégedetlenkedtek már 4 mbit is annyira gyors, de szerintem még a 2-őt se használjátok ki istenigazából... dehát ez az őrültek maximalizmusa -
csgj #2166 a vivanetnél február 28-ig állítják, jan. 15-től kezdték.... -
Szívesen megkérdeznék egy tcom dolgozót hogy hogy a rákba csinálják ezt az emelést, mert én az eddigi 2 emelésből 2 szer furcsa módon mindíg a legvégére estem, úgynézki ennél is. A vicc, hogy azon a dslamon amin vagyok a portok fele(a kerület egy része) már emelve van, a kerület másik része meg alapon. -
Newfronter #2164 Na az én értékeimmel elvárom hogy mindenből maxot kapjak! 
De majd csak este indul el a script...
Ez olyan mint a lottó kb, csak itt mindenki sorra kerül, de nem tudni mikor.
Ja amúgy akiknél emeltek, az még ne szomorkodjon ha nem max minden, mert a hálózat eléggé bugos és leterhelt, még márciusban is javíthatják, majd utána lesz biztosan full a sávszélesség. -
ott legalább már emeltek, itt még mindig semmi (Tiszafüred) -
hát valszeg 8Mbites, mnert a 4hez már sok, főleg feltöltésben -
Mennyit fizec ezért? -
a letöltés tényleg gyatra kicsit, de a feltöltés jónak tűnik, én ezzel kiegyeznék... -
2.ker melyik része? -
Beepee #2158 5193/497 -
Beepee #2157 -
Beepee #2156 Bp. 2. ker. 2 Mbitből azért ennél többre számítottam...
-
amuyg nem gyors csak véletlenül ez a kép jött be nekem. semmi szerkesztés;) -
most nemrégóta
de élvezem is a gyorsaságot:D -
És mióta? :D -
lol