ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enternetnél van ilyen?
Oda gondolom ha van ilyen, akkor a felhasz/jelszó ugyan az, de mi a telefonszám?
minek?
koss egy uj telefonszerzodest sajat nevedre, es 5000 Ft bol meguszod.
a telefonvonalak nevhez kotottek es nem lakhelyhez, ertsd, ha nem a tied a lakas akkor is rakathatsz bele vonalat foberlo beleszolasa nelkul.
Tudnátok olyan szolgáltatót vagy megoldást mondani, ami 12.kerben(Táltos u.) mûkszik és nem kell hozzá T-com-os telefon elõfizu? régebben kikötötte a fõbérlõ és nincs egyben 37eFt-unk visszaköttetni😊
Esetleg T-comos vonalat és netet átvennénk december-január lejáratú hûségnyíilatkozattal, vagy hûség nélküli telefonvonalat. Az elõfizu az eredeti néven maradna telephelyváltással, aminek a díját mi fizetnénk + a havidíjakat is. Ez fõleg annak lenne jó, aki szabadulna a t-com hûségtõl de a hátralevõ idsõzak díját nem tudja egyben megfizetni. Nekünk meg albérlet miatt elég lenne januárig egy elõfizu vagy olyan net amin nincs hûség. egyáltalán vagy most olyan szolgáltató, ami hûség nélkül szolgáltat?
CFocSpeed-del atomstabilan 815 Kbyte/sec (812-nek kéne csak lennie).
Úgyhogy elégedett vagyok.
T-Online ADSL Play-ról (3000 kbit/s) váltottam a duplázó akciójukkal, így 15300 bruttó a havidíj.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
3c...
csütörtökön betelefonáltam, mondták, hogy pár óra és megcsinálják.azóta senni se történt.ma délelött is telefonáltam, mondták, hogy szólnak megint a hibaelhárítóknak :S
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
felhívtam a tkomt, h nézzék meg, alkalmas-e a netre a vonal.
nem volt megfelelõ.
erre a telefonos kisasszony aszondja, h csak akkor cserélik ki a telkábelt, ha elõfizetek tonlányra.
persze nem fizettem elõ.
késõbb egy másik számot hívtam, h most mi van.
ez már képben volt; mondta, h mikor jön a szerelõ, aki meg is csinálta pár óra alatt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Dialcom 1600 ADSL Bridge az csinál furcsa dolokat, szakadozik néha, nem hajlandó csatlakozni, és ilyet amúgy se vegyél, mert nem tud egyáltalán adsl2-t.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Rohadtul nem értek a wi-fi rúterekhez, segítenétek dönteni? THX!!!
Íme az ajánlatok:
Dlink DI-524UP 12k-ért
D-Link Di-624+ 10k-ért
LevelOne WBR-3406TX 10k-ért
D-Link di-524up 12k-ért
Fákjúal!
A tanulság:
Áramellátást és a számgép közötti összeköttetést nem érdemes baszogatni, ha hamar akarunk netelni. 😊 Ergo, ne nyuljunk hozzá. 😊 De ha villámlik, akkor nyugodtan húzd ki, az esetek többségében pár másodperc után rákap.
D-Link DSL-360T
Dialcom 1600 ADSL Bridge
Huawei MT800u-T
...stb.
Tapasztalatok a modemeddel kapcsolatban.
Melegszik, vagy nem? Milyen színû? Mekkora helyet foglal?
Az ADSL szolgáltatótól kaptad, vagy külön vetted?
havi 7vmennyiért!
768k UL-al, ami azért cseppet se mind1!
ami korlátlan
sokan fizetik a korlátos NETet, holott uannyiért vagy olcsóbban picit kisebb sávszélért van korlátlan... hihetetlen, hogy beetetett engem is a chello 😞
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
5 éve van enternetes kapcsolatomn.lekopogom de az elmúlt idõszakban (5 év) kb 3 szor volt leállás.Viszont a t-onlány rendszere közel sem ilyen tökéletes.
Melóhelyen fix ip címes cumó van kiemelt fizetés meg hasonlók,és az elmúlt 1 év alatt minden héten volt valami rendszerleállás.Na ezt übereld....<#levele>#levele>
és onnan kezdve hogy a t-com adja a te vonaladat is meg a sávszelet ami külföldre megy azt is meg gyk midnent csak épp a szervereket nem ahova te beloginolsz onnantol kezdve majdnem olyan mitnha t-com net lenne 😊
(nézd meg, ha t-com kapcsolata lerohad külföld fele pl akkor minden iylen entszolgáltató ügyfele sziv kivétel néllkül...)
a t-com csak a vonalért felelõs semmi köze nincs az internet szolgáltatáshoz.
Ha az enternetnél fizetsz elõ, akkor az enternet szervereit használod,és az õ szolgáltatásukat és rendelkezésre állásukat fizeted meg, ami jóval problémamentesebb mint a t-onlányé.Ne keverjük a dolgokat....
az enternet legolcsóbb csomagja pedig nem 6990.-ft hanem 4998,-ft
De ilyen szolgáltatást nyújt a tvnet is.
igaz itt alegolcsobb 6990
Fuck T-Online!!!!!!<#boxer>#boxer>
Ezzel csak az a gond, hogy ha 3 hónapon belül megyek át a T-Online-tól, vagy bármelyik más szolgáltatótól, akkor havi 6000 forint a korlátlan net.