ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Az nem tudja valaki, hogy az ADSL-hez jár modem kapcsolat kiesés idejére?
Enternetnél van ilyen?
Oda gondolom ha van ilyen, akkor a felhasz/jelszó ugyan az, de mi a telefonszám?

37e?

minek?

koss egy uj telefonszerzodest sajat nevedre, es 5000 Ft bol meguszod.
a telefonvonalak nevhez kotottek es nem lakhelyhez, ertsd, ha nem a tied a lakas akkor is rakathatsz bele vonalat foberlo beleszolasa nelkul.

Sziasztok!

Tudnátok olyan szolgáltatót vagy megoldást mondani, ami 12.kerben(Táltos u.) mûkszik és nem kell hozzá T-com-os telefon elõfizu? régebben kikötötte a fõbérlõ és nincs egyben 37eFt-unk visszaköttetni😊

Esetleg T-comos vonalat és netet átvennénk december-január lejáratú hûségnyíilatkozattal, vagy hûség nélküli telefonvonalat. Az elõfizu az eredeti néven maradna telephelyváltással, aminek a díját mi fizetnénk + a havidíjakat is. Ez fõleg annak lenne jó, aki szabadulna a t-com hûségtõl de a hátralevõ idsõzak díját nem tudja egyben megfizetni. Nekünk meg albérlet miatt elég lenne januárig egy elõfizu vagy olyan net amin nincs hûség. egyáltalán vagy most olyan szolgáltató, ami hûség nélkül szolgáltat?
NFP
Na, én most váltottam TvNet-nél 6500-as ADSL kapcsolatra.
CFocSpeed-del atomstabilan 815 Kbyte/sec (812-nek kéne csak lennie).

Úgyhogy elégedett vagyok.
T-Online ADSL Play-ról (3000 kbit/s) váltottam a duplázó akciójukkal, így 15300 bruttó a havidíj.

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Zetorg
nekem szerda óta nincs netem.
3c...
csütörtökön betelefonáltam, mondták, hogy pár óra és megcsinálják.azóta senni se történt.ma délelött is telefonáltam, mondták, hogy szólnak megint a hibaelhárítóknak :S

csak ott érhetõ el 2. kerben? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szerintem neki mákja van, mert a Városmajorhoz tartozik ahol elérhetõ😊

bertino
chelloéknál is így van... sz@rnak bele az egészbe 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Serpa
emléxem mikor mi intéztük a netbekötést.

felhívtam a tkomt, h nézzék meg, alkalmas-e a netre a vonal.
nem volt megfelelõ.
erre a telefonos kisasszony aszondja, h csak akkor cserélik ki a telkábelt, ha elõfizetek tonlányra.

persze nem fizettem elõ.

késõbb egy másik számot hívtam, h most mi van.
ez már képben volt; mondta, h mikor jön a szerelõ, aki meg is csinálta pár óra alatt.

Serpa
most mit vársz?

nem tonlánynál vagy, örülj, h egyáltalán a vállát vonja.

Punker
a manusz megnézte nincsenek e akábelek szétcsúszv aés a vállát vonogatta, hihetetlen 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
és szerintük semmi baja ilyen nincs a mesében se, lövésük nincs mit csinálnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
tegnap kicserélték a szûrõt + modemet, mondtam hogy a vonal szakad de nem hallgatott a csók arám mert az már másik T céghez tartozik akik a vonalat intézik, természetesen ugyanúgy sz@r maradt a netem, erre ma hát akkor tényleg átadja a vonalas kollégáknak, lejelentem hogy sz@r a vonal és 3 napig tart amíg ezt megértik és "majd keresik" a hibát én csak várjam a telefont, szal megin tülhetek itthon egész nap 😞

Serpa
na, vissza is állt.

lehet szívattak egy kicsit, amiért kihagytam a kihagyhatatlan ajánlatukat.

panetlesekre csörögj rá, nemtudni itt vane, nekem is rájuk kéne cska még nem volt idõm :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
Valaki tudna ajánlani egy jó szolgáltatót a 2. kerületben, BP-n? T-online volt eddig, de ez nagyon lassú, és baromi drága is.
Serpa
az lesz, ha péntekig nem áll vissza.

Punker
matáv azt mondta reggel 9-kor jön hibaelhárításra, negyed 5-kor telefonáltak hog ynem jönnek 😞

nem de hasonlo kategóriák..., szal töredéke annak ami a reklámban szerepel 😊

bertino
ennyi a garantált ? ehh <#szomoru1>

õk meg azt fogják rá modnani hogy pillanatnyi üzemtzavar, majd megoldodik 😛 vagy ha nema kkor emg azt hogy a garantált sávszél amugyis csak 128/0.002 kbit/sec szóval legyen jó ennyi 😛

bertino
üfsz

Serpa
az mitõl lehet, h 3mbitrõl lecsökkentt a sebességem ~2mbitre?
enternet.

Sanyix
Nekem Dlink DSL-360R-van, ami elvileg a T butított változata (eddig ahol kérdeztem mindíg azt mondták, hogy ez a butítás kimerül abban, hogy az R-nek nem lehet elérni a webes felületét. Amúgy melegszik, de nem volt belõle gond, stabil, aszondják nagyon jól tûri a fos minõségû vonalat, és ugyanazokat a sebességeket tudja mint a T már firmware frissítés nélkül is.
Dialcom 1600 ADSL Bridge az csinál furcsa dolokat, szakadozik néha, nem hajlandó csatlakozni, és ilyet amúgy se vegyél, mert nem tud egyáltalán adsl2-t.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ffxi
HELP!!!
Rohadtul nem értek a wi-fi rúterekhez, segítenétek dönteni? THX!!!

Íme az ajánlatok:

Dlink DI-524UP 12k-ért
D-Link Di-624+ 10k-ért
LevelOne WBR-3406TX 10k-ért
D-Link di-524up 12k-ért

Fákjúal!

Nekem D-Link DSL-360T-m van. A tapasztalatom vele, hogy eléggé stabil, jó modem. De van egy apró kis probléma, ha teszemazt áramszünet van, akkor amikor újra visszajön az áram, akkor ugyebár keresi a hálozatot, vagyis a számítógép közötti kapcsolatot (nem fontos, hogy be van-e kapcsolva a gép, vagy nem). Namost ez úgy történik, hogy villog egy pár másodpercet, és utána világít folyamatosan az ADSL lámpa (ez a jó). De néha nem sikerül rákapnia, és néha csak 5perc után, vagy volt olyan, hogy csak pár óra után sikerült megtalálnia a kapcsolatot. Nemtom mitõl függ, mert néha 5 másodperc után is rákap.

A tanulság:
Áramellátást és a számgép közötti összeköttetést nem érdemes baszogatni, ha hamar akarunk netelni. 😊 Ergo, ne nyuljunk hozzá. 😊 De ha villámlik, akkor nyugodtan húzd ki, az esetek többségében pár másodperc után rákap.

D-Link DSL-360R
D-Link DSL-360T
Dialcom 1600 ADSL Bridge
Huawei MT800u-T
...stb.

Tapasztalatok a modemeddel kapcsolatban.
Melegszik, vagy nem? Milyen színû? Mekkora helyet foglal?
Az ADSL szolgáltatótól kaptad, vagy külön vetted?
tvnet örülni fog, ha év végére egy közel teljes budapesti lefedettséget elér.

bertino
már csak azért is, mert 2mbitet garantál!
havi 7vmennyiért!
768k UL-al, ami azért cseppet se mind1!

2XP
Igen, egyelõre csak Bp néhány kerületben van, majd év végén érdeklõdj.

hát nekem csak két éve van t-onlány vagy másfél max és tény hogy nem a legjobb , bár nekem enyi idõ alatt max ha 2-3szor votl elállás..., eleht szerencsés vagyok, ettõl függetlenül énse szivlelem t-onlányt... 😊

bertino
Pantel honlapon vagy ászf-ben vhol olyat láttam, hogy Miskolcon (itt) pl nincs...

bertino
az lenne az igazi, mert 1 év mulva már lejár a chello hûségem és ezerrel nyergelek másra
ami korlátlan

sokan fizetik a korlátos NETet, holott uannyiért vagy olcsóbban picit kisebb sávszélért van korlátlan... hihetetlen, hogy beetetett engem is a chello 😞

2XP
Nem mindenhol, csak a nagyobb városokban. De ezt is csak a pantel mondta, a tvnet-et nem tudom.

Sanyix
Hát még úgytudom nem érhetõ el mindenhol, de elvileg az év végére mindenhol lesz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
ez minden pontján elérhetõ az országnak vagy ez is csak bizonyos, mint Pantel ?

Sanyix
Tvnet, részleges hurokátengedéssel, 1,5mbit/128k 6500/hó.

az enternet M.O a második olyan szolgáltató, aki ugyanakkora sávszéllel bír mint a t-online.1000mbit(külföld) ami tényleges nem úgy mint a t-online megoldása ami ugyanekkora csak nem mindig müxik.
5 éve van enternetes kapcsolatomn.lekopogom de az elmúlt idõszakban (5 év) kb 3 szor volt leállás.Viszont a t-onlány rendszere közel sem ilyen tökéletes.
Melóhelyen fix ip címes cumó van kiemelt fizetés meg hasonlók,és az elmúlt 1 év alatt minden héten volt valami rendszerleállás.Na ezt übereld....<#levele>

én a pantel-es teljes szolgáltatóváltásra irtam a 6990...
és onnan kezdve hogy a t-com adja a te vonaladat is meg a sávszelet ami külföldre megy azt is meg gyk midnent csak épp a szervereket nem ahova te beloginolsz onnantol kezdve majdnem olyan mitnha t-com net lenne 😊
(nézd meg, ha t-com kapcsolata lerohad külföld fele pl akkor minden iylen entszolgáltató ügyfele sziv kivétel néllkül...)

jah azis valami iylesmi 😊

hehe.nem a t-com net-ét adják....
a t-com csak a vonalért felelõs semmi köze nincs az internet szolgáltatáshoz.
Ha az enternetnél fizetsz elõ, akkor az enternet szervereit használod,és az õ szolgáltatásukat és rendelkezésre állásukat fizeted meg, ami jóval problémamentesebb mint a t-onlányé.Ne keverjük a dolgokat....
az enternet legolcsóbb csomagja pedig nem 6990.-ft hanem 4998,-ft

2XP
Igen, de csak pesten és ott is csak ott, ahol a t-comtól bérlik a hurkot, de ha felvhívod õket, elmondják, hogy nálad mûködik-e. Nekem azt mondták, hogy év vége felé a nagyobb vidéki városokban is elérhetõ lesz.

De ilyen szolgáltatást nyújt a tvnet is.

akkor goto pantel, az full függetlennek tünik T-com-tol 8nem ugy mint enternet és társai akik ugyanugy a t-com netjét adják el csak más logo-val)
igaz itt alegolcsobb 6990

oks értem én csak elõzõ linket olvastam, sorry 😊

T*kmindegy. Az összes T márkát utálom. 😊

feltételezem a T-COM-ra gondoltál😊

AZ Interware meg nem engedélyezi a szolgáltató váltást. 😞 Ez egyszerûen hihetetlen, hogy ilyen monpóliuma van a T-Online-nak.

Fuck T-Online!!!!!!<#boxer>

Ezt nézd meg.

Ezzel csak az a gond, hogy ha 3 hónapon belül megyek át a T-Online-tól, vagy bármelyik más szolgáltatótól, akkor havi 6000 forint a korlátlan net.

Ez egy kategóriával lentebbi csomag. Ez azért van az elõzõvel egy árban, mert 3 hónapon belül akarok átmenni a T-Online-tól.

Árulja már el valaki, hogy miért van az, hogy az egész országban az összes szolgáltató árai és csomagjai úgy vannak megszabva, hogy ha 3 hónapon belül a T-Online-tól akarok átmenni, akkor nekem ne legyen jó? Ki a f*szom az a T-Online, hogy beleszól mindenbe??????