ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lövésem sincs, akkor még nem votl honlapjuk 😊 egyik 10emeletes aljában volt az irodájuk gyk õk szolgáltattak aquincumban egyedül kábelnetet akkoriban...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
na, de õ náluk voltál?

jah ha felvásároltak akkor már lehet nem olyanok a viszonyok :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
Serpa
GaTeS volt a korábbi szolgáltató cég neve, ezt vette meg a Rubicom.

nemtom ha ezek tényleg õk anno nekem semmi bajom nem volt velük..., olyanyira hogy egy game nem ment a csoda belsõ tüzfaluk vagy mi a halál miatt és simán adtak csak emiatt ingyé külsõ fix ip-t és ugy már jó lett... 😄

Serpa
csak még nem tok felhõtlenül örülni.
hwswn olvasom, h nem épp ügyfélorientált cég.

talán közösen(rubisok) jobb belátásra tudjuk késztetni õket.

legalábbis én igy tippelem, 10emeletesekbe akkor csak ez volt ugyrémlik vagy modem..., adsl legalábbis nálunk pont nem volt elérhetõ :/

hehe akkor nekem anno (nagyon anno) volt ilyenem is csak nemtudtam hogy ez aneve 😄 igaz akkor csak 512/512 volt de akkor még azis jónak számitott... 😄

Serpa
IIIker

amúgy

jah torrentezéshez ideális 😊 helyileg hol szolgáltat ez a rubicom?

Serpa
múlt pénteken kötötték be.
ma üzemelték be, h müködjön.

állítólag itt az utcánkban sorra voltak kötve, de most külön switchekre vannak kötve a tömbök.

szép ez a 3mbit szinkronban.

FrezeR
nyugodt lehetsz! normálisak telefonon keresztül is, emailben nekem nincs tapasztalatom 😊

Sanyix
Én csak emailben kommunikáltam velük, akkor mindíg korrekten válaszoltak a néha több oldalas regényeimre 😄 de ez is csak akkor kellett amikor visszaküldtem a szerzõdést meg pár technikai részletet kérdeztem az elején, azóta nem volt szükség üfsz hívására.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
aha, csak mert hallottam embereket akik szerint üfsz-uk pl egyenlõ a nullával... bár chello üfsz is megszokott engem, sztem ezekkel se lesz különösebb gond

remélem nem lesz baj vele

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
Nekem az van, t-online-rõl váltottam, minden ugyanúgy folytatódott tovább (betonstabil, stabil pingek, fullos sávszél mindíg+10% ráadás), kivéve, hogy a tvnet 3000/hóval olcsóbb 😄.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
TVnet-el valakinek van tapasztalata... ?

bertino
<#ticking>

stp4trick
tudjuk, nem is Téged kérdeztelek:-)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bertino
én is ADSL kötés elõtt állok <#vigyor2>

stp4trick
az Invitelrõl vki tapasztalattal bír-e? menniyre megbízható, korrekt cég-e?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Mr Csé
😮 elbasztam

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

ügyfélszolgálat... 😛 én csak azt tom hogy 2.ker nincs tulzottan lefedve...

Sanyix
Nem tud valaki valamit a bp III. kerületi panteles lefedettségrõl? 😊

Serpa
<#wilting>

nézd meg mikor írták a cikket.

Mr Csé
télleg lessz sávszél emelés? mostanában
cikk:
adsl

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Serpa
na, jövõ héten minden kiderül ...

-capslock, sorry

PASSZ DE ENGEM IS ÉRDEKELNE :d

Serpa
van olyan oldal, ahol csak a szolgáltatókról szól az eszmecsere?

hát 2. kerületre csak részleges a kiterjedése pl és nálunk pont nincs... :/ de asszem pesten csak egy két kerület van ahol fullos a elfedetség többi is ilyen hézagos..., gyk ott van ahol a helyi központba már beköltöztek..., egy emberért emg ugye nem költöznek be csak majd ha "lessz igény"... 😞

Sanyix
Hát ezaz hogy nemtom, mert csak egy országos térkép van, és egész budapest elérhetõnek jelölve.

azt ugye tudod hogy ez kb semmit nem számit? garantált sávszél ált a szerzõdésben szokott lenni..., és mindig van..., akkora balfasz nincs aki garantáltnak is anyit mond mint a maxnak... (nekem pl 2048/192-nél 512/64-et garantál t-com vagy hasonlot)

és van is nálatok? mert ha van akkor mákod van, nem tul elterjedtek még :/

Serpa
annyira azért nem.

részlet az oldalukról:
"Szélessávú Internet hálózatunk részben Ethernet hálózaton, részben a meglévõ kábeltévé hálózat felhasználásával került kialakításra. Mindkét esetben, kiváló minõségben, a megrendelt sávszélesség biztosításával tudják Ügyfeleink szolgáltatásainkat igénybe venni."

biztosítják a megrendelt sávszélességet.

Sanyix
Na kõkemény 5 hónap után tvnet-rõl asszem váltanék pantelre, már nem azért mert szar lenne a tvnet, csak pantelnél ugyanennyiért, telefonelõfizetés nélkül 2mega/512kbit-es netet kapnék, a mostani 1 mega/128kbit helyett. Fõleg a feltöltés a fincsi 😊

Tufa
nekem a 3cnél még mindig ingyen van, hüségnyilatkozat végéig... 😛

kirol
3MB 7 ezerért gyanús.

Serpa
mindenképp, csak elõljáróban hátha tud vki vmit róluk.

bertino
én feltétlen megérdeklõdném, mert így adhatnak 128kbit/s-ot is...

Serpa
ez nincs rajta a hirdetésen.

annyi van kis betûvel,h: " A Rubicom a díjszabás, a sávszélesség változtatásának jogát fenntartja.

bertino
mennyit garantálnak ?

Serpa
én lehet, h átállok egy helyi szolgáltatóhoz.
csak nem ismerem õket.

az akció nagyon vonzó.
szimmetrikus 3 mbit 7eft, hûség nélkül, az elsõ hónapot nem kell fizetni.

vki ismeri a "Rubicom" szolgáltot?

kirol
És igen, eljutottam odáig, hogy felhítvam õket. Sõt még beszéltem is velük. Elõször egy nõvel beszéltem, akit sikerült elbizonytalanítanom a kérdéseimmel, így átkapcsolt egy másik emberhez.

Na õ azt mondta, hogy igen, átkerülök a határozatlan idejû elõfizetõk táborába. Az ár se nem nõ, se nem csökken. Viszont így bármikor megszüntethetõ az elõfizetés, ennyi.

Megkérdeztem a hûségakciós dolgot, hogy az újaknak olcsóbb az, amit én hûségként kapok. Hát erre õ se tudott mint mondani. 😊 Ez van. Újaknak olcsóbb.

De 6600-al legalább én még mindig jó vagyok az újakhoz képest. 😊

kirol
Én holnap délután hívom fel õket, ha válaszolnak addig a levelemre, ha nem.

Serpa
nincs, ez szopacs.

na majd én is rájuk telefonálok.

Serpa
nálam is annyi.

de az újaknak van belépési díj is, nem ?

kirol
Az brutál. Az oldalam szerint (bejelentkezett állapot EnterNet -nél) nekem hûségakcióba adnák 12600 HUF-ért, közben meg újaknak 11900 valamennyi. Köcsögök!

Bár ilyet nem akarok, vagyis ennyi pénzem nincs erre.

ott a pont. Bár lehet, hogy nem is adslról van szó😊

Serpa
ja, 3mbit, 12e.