618
Hamarosan kijön ez az új játék!
-
#402 kepeket kerhetnenk? -
Orgi #401 Nálam is fennáll ez a Mos-os hibaüzenettel kirakás desktopra. Senki másnál nincs ilyen? Mindig ugyanazon a helyen rak ki, a light 8. pályánál kezdte, addig teljesen gondmentes volt...esetleg nem tudja vki a játék hivatalos fórumának címét, hogy legalább ott utánanézzek? Mert én nem találtam...thx és bye -
#399 Használj WinXp-t azon nincsen ilyen gond. -
#394 light a runehoz van cooperative mod mi azzal nyomtuk haverral csak nem értünka végéig mer meguntuk kicsit amonotonitást vhola törpéknél hagytuk abba -
josi #392 Jobb egér de csak akkor ha van,hozzá meg felelö íjj és sniper amo. -
fucko #391 Melyik bill.el lehet zoomolni a bow-nal? -
#387 kint vagyok a sittről!!!
Jó kis game ez:) -
#386 Ennyire jó játék?
kipróbálom -
#385 na végigvittem Dark sideal kár hogy Mordesát nem lehetett megbaszni a végén korszak alkotó lett vona :) bár az is gyanús nkm hogy mér takarta ela fél arcát :) -
#384 help a bányában kéne kinyitni egy ajtót csak hola kulcs hozzá első kulcs ami kell -
#383 Ja az "AI" mindig ugyanonnan támad ugyanazt csinálja. :) Azért el lehet vele tölteni egy-egy félórát (gólemmel legyakni a snotlingokat :D). -
#382 Viszont ha egyszer végigvitted, ujra játszani unalmas. talán ha nem lenne full lineáris.
Egy multinak viszont nagyon örülnék! -
#381 Bónusz pályákat akkor kapsz, ha megtalálod a hozzájuk tartozó térképet.
Egy bónusz karaktert kapsz ha végigníomod a kampányt, és mégegyet, ha összegyűjtöd az összes aranyat.
-
#379 nekell vernoi bazz végig ott vot a megolád ááááááááááááááááááááááááááá :) -
#378 Na vegignyomtam a dark oldallal is, hat ezzel meg rovidebb. Latszik siettek befejezni, pedig a helyszinek egy resze raadasul a lightossal egyezik, igazan csinalhattak volna hosszabbra.
Tok veletlenul a jo portalba mentem be a 11es szint vegen ... hiaba na, a kivancsisag sem mindig ol, ugy latszik
And5: a nagykapun nem tudsz bemenni, ha szembeallsz vele akkor jobbra keruld meg es a kastely oldalan lesz egy kis ajto, amit be kell robbantani / szetutni stb. Egyebkent az ucso palyan is van hasonlo fejtoro, de a vegere
belejottem -
#375 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááálllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????????? -
#374 mia fuckot kell csinálni dark 10 es pálya elején írja hogy gate opens elsewhere de nem tom hol nyílik egyátalán kinyílik? -
#372 Meg amikor egy vártoronyból szét kell lőni ágyuval több száz goblint,míg össze nem jön értük 1000 arany,-ez a pálya van normalon,vagy ezt is bonusznak kaptam? -
#371 Én hard fokozaton játszottam végig.Ott nincs save point vagy mi.Úgy jobb,legalább nem vonogat le aranyat.Minden pályán megtaláltam a maximális kincset.Szerintem akkor adja be a bonusz pályákat,amikor 3 fokozatban egy aréna-szerüségben 3x le kell nyomni mindenkit aki jön.Persze egyre nehezebb ellenfelek, egyre többen -
#369 Hány pálya a light? -
#367 Végigvittem a Light kampányt, kiírt valami olyat, hogy Unlockolt pályákat, de nem találom őket! :( -
#364 Ne is mondd a kedvenc játékom volt, 1.1-ig kétszer nyomtam végig (mindig visszaballagtam a map elejére mert ott volt autosave) elég nagy kínszenvedés volt, főleg mivel nem volt kifejezetten könnyű játék. :) -
#363 a kurva Vampireben sem lehetett menteni csak az 1.1 után remélem itt is lesz 1.1 különben kurva nagy gond lesz -
#361 A csunya beszéd, nem vezet sehova. Föleg elöre nem. Mordessa portalja mögött van egy bazi nagy szürke szögletes téglalap szerüség. Na abbol nyilik egy ajto ha odamész. Abba told bele a biciklit. :P
-
#359 áááááááááááá meg ezzela térképpel is mit kell? -
#358 mit kell csinálni dark side 4dik pályán miután megöltük azt a varázslót ott van az a könyv de nem lehet felvenni -
#356 joe ez a gém de faszom kivan má hogy a normális játékokba mér nem raknak multiplayert (lásd GTA3) -
fucko #353 Light 9. palyan mikr ki kell szabaditani egy faszit hogy kell huzigalni akarokat hogy ne lekelje meg. -
Tovi #350 Thx próbálom -
#349 Le kell fagyasztani a kis genyákat amiket kilövöldöz, mármint a kis láva embereket. Azzal a kék karddal. MAjd azokkal telibe golfozod a nagyot. Pár találat után ledermed, utána véssze vágod a zarcát :) -
#348 fejre kell lőni, 5x annyit sebez -
#347 nem készülnek, ugyanis készül a második rész, amiben lesz az is -
Tovi #346 Hali! Elakadtam a Light 5-ös pályán, a lávaelementálnál. Nem tudom kinyirni, pedig találtam egy igen jó kardot is, igy meg nem nyílik ki a továbbvezető ajtó. Mi a megoldás?? -
#345 én coopot akarok még le se jött a gém de a videók már elbűvöltek :) -
#344 Jo lenne egy 2 cd-s patch kb negyven 40 pályával, meg pár uj fegyverrel és karakterrel :P MEg pár uj játékmoddal, meg kicsit kifinomultabb harcrednszerrel. :) -
#343 vmi patchet remélem készülnek kiadni erre a szörnyű hiányosságra (no coop?) -
#341 célozz jobban, használj jobb ijjjat, és jobb vesszöket. :P
Nálam a G gomb a kamera de lehet hogy már állitottak :p Options COntrollers Camera, ott megtalálod. -
#340 R betű -
#338 Na, szóval ez halfing vagy mi a roseb. Harcos karakterek kedvelői nevében is kikérem magamnak ezt a hozzá állást. Hogy lehet az, hogy egy ilyen "vasággyal" 20kg -os nőszemély talpig beton vasban ugrál, szalad, csapkod, nagyokat visit és kacagva csapdosa az ellent. Míg szerencsétlen harcos csak húzza nagy nehezen a belét a pályán és a legkisebb csapásra is összeomlik mint egy kártyavár. Még ha az ütései lennének brutálisak, de nem, sebez ugyanúgy 150-200 -at a legmenőbb kalapáccsal mint ez halfing. Szörnyű. -
#337 HAsználd az ijászt töbet, sokkal hatékonyabb mint bármi más. A pajzzzzsal bkokkolbi tudsz, ami azt jelenti hogy kivéded a csapást!
Mind minden játékban itt is csak X %-esélyed van a blokkolásra, ami gondolom jobb pajzs esetén több!
A sebzést a páncélzat hivatott csökkenteni!
Ezt könnyen ellenörizheted, nézd meg hogy mekkorát sebez pl egy egy nyilveszsö egy bundás szörmokon, és mekkorát egy páncélos monszteren...