618
Hamarosan kijön ez az új játék!
  • Aquli
    kepeket kerhetnenk?
  • Orgi
    Nálam is fennáll ez a Mos-os hibaüzenettel kirakás desktopra. Senki másnál nincs ilyen? Mindig ugyanazon a helyen rak ki, a light 8. pályánál kezdte, addig teljesen gondmentes volt...esetleg nem tudja vki a játék hivatalos fórumának címét, hogy legalább ott utánanézzek? Mert én nem találtam...thx és bye
  • ThunderMaX
    Használj WinXp-t azon nincsen ilyen gond.
  • And5
    light a runehoz van cooperative mod mi azzal nyomtuk haverral csak nem értünka végéig mer meguntuk kicsit amonotonitást vhola törpéknél hagytuk abba
  • josi
    Jobb egér de csak akkor ha van,hozzá meg felelö íjj és sniper amo.
  • fucko
    Melyik bill.el lehet zoomolni a bow-nal?
  • shaba23 #387
    kint vagyok a sittről!!!
    Jó kis game ez:)
  • shaba23 #386
    Ennyire jó játék?
    kipróbálom
  • And5
    na végigvittem Dark sideal kár hogy Mordesát nem lehetett megbaszni a végén korszak alkotó lett vona :) bár az is gyanús nkm hogy mér takarta ela fél arcát :)
  • And5
    help a bányában kéne kinyitni egy ajtót csak hola kulcs hozzá első kulcs ami kell
  • Petyus_
    Ja az "AI" mindig ugyanonnan támad ugyanazt csinálja. :) Azért el lehet vele tölteni egy-egy félórát (gólemmel legyakni a snotlingokat :D).
  • G. Joe
    Viszont ha egyszer végigvitted, ujra játszani unalmas. talán ha nem lenne full lineáris.

Egy multinak viszont nagyon örülnék!
  • Petyus_
    Bónusz pályákat akkor kapsz, ha megtalálod a hozzájuk tartozó térképet.

Egy bónusz karaktert kapsz ha végigníomod a kampányt, és mégegyet, ha összegyűjtöd az összes aranyat.

• And5
    nekell vernoi bazz végig ott vot a megolád ááááááááááááááááááááááááááá :)
  • zippofcy
    Na vegignyomtam a dark oldallal is, hat ezzel meg rovidebb. Latszik siettek befejezni, pedig a helyszinek egy resze raadasul a lightossal egyezik, igazan csinalhattak volna hosszabbra.
    Tok veletlenul a jo portalba mentem be a 11es szint vegen ... hiaba na, a kivancsisag sem mindig ol, ugy latszik
    And5: a nagykapun nem tudsz bemenni, ha szembeallsz vele akkor jobbra keruld meg es a kastely oldalan lesz egy kis ajto, amit be kell robbantani / szetutni stb. Egyebkent az ucso palyan is van hasonlo fejtoro, de a vegere
    belejottem
  • And5
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááálllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????????????????????????????
  • And5
    mia fuckot kell csinálni dark 10 es pálya elején írja hogy gate opens elsewhere de nem tom hol nyílik egyátalán kinyílik?
  • RangeR
    Meg amikor egy vártoronyból szét kell lőni ágyuval több száz goblint,míg össze nem jön értük 1000 arany,-ez a pálya van normalon,vagy ezt is bonusznak kaptam?
  • RangeR
    Én hard fokozaton játszottam végig.Ott nincs save point vagy mi.Úgy jobb,legalább nem vonogat le aranyat.Minden pályán megtaláltam a maximális kincset.Szerintem akkor adja be a bonusz pályákat,amikor 3 fokozatban egy aréna-szerüségben 3x le kell nyomni mindenkit aki jön.Persze egyre nehezebb ellenfelek, egyre többen
  • Kandurex
    Hány pálya a light?
  • I.C.ram
    Végigvittem a Light kampányt, kiírt valami olyat, hogy Unlockolt pályákat, de nem találom őket! :(
  • Petyus_
    Ne is mondd a kedvenc játékom volt, 1.1-ig kétszer nyomtam végig (mindig visszaballagtam a map elejére mert ott volt autosave) elég nagy kínszenvedés volt, főleg mivel nem volt kifejezetten könnyű játék. :)
  • And5
    a kurva Vampireben sem lehetett menteni csak az 1.1 után remélem itt is lesz 1.1 különben kurva nagy gond lesz
  • G. Joe
    A csunya beszéd, nem vezet sehova. Föleg elöre nem. Mordessa portalja mögött van egy bazi nagy szürke szögletes téglalap szerüség. Na abbol nyilik egy ajto ha odamész. Abba told bele a biciklit. :P

• And5
    áááááááááááá meg ezzela térképpel is mit kell?
  • And5
    mit kell csinálni dark side 4dik pályán miután megöltük azt a varázslót ott van az a könyv de nem lehet felvenni
  • And5
    joe ez a gém de faszom kivan má hogy a normális játékokba mér nem raknak multiplayert (lásd GTA3)
  • fucko
    Light 9. palyan mikr ki kell szabaditani egy faszit hogy kell huzigalni akarokat hogy ne lekelje meg.
  • Tovi
    Thx próbálom
  • G. Joe
    Le kell fagyasztani a kis genyákat amiket kilövöldöz, mármint a kis láva embereket. Azzal a kék karddal. MAjd azokkal telibe golfozod a nagyot. Pár találat után ledermed, utána véssze vágod a zarcát :)
  • FREAK
    fejre kell lőni, 5x annyit sebez
  • FREAK
    nem készülnek, ugyanis készül a második rész, amiben lesz az is
  • Tovi
    Hali! Elakadtam a Light 5-ös pályán, a lávaelementálnál. Nem tudom kinyirni, pedig találtam egy igen jó kardot is, igy meg nem nyílik ki a továbbvezető ajtó. Mi a megoldás??
  • And5
    én coopot akarok még le se jött a gém de a videók már elbűvöltek :)
  • G. Joe
    Jo lenne egy 2 cd-s patch kb negyven 40 pályával, meg pár uj fegyverrel és karakterrel :P MEg pár uj játékmoddal, meg kicsit kifinomultabb harcrednszerrel. :)
  • And5
    vmi patchet remélem készülnek kiadni erre a szörnyű hiányosságra (no coop?)
  • G. Joe
    célozz jobban, használj jobb ijjjat, és jobb vesszöket. :P

Nálam a G gomb a kamera de lehet hogy már állitottak :p Options COntrollers Camera, ott megtalálod.
  • Kandurex
    R betű
  • Kandurex
    Na, szóval ez halfing vagy mi a roseb. Harcos karakterek kedvelői nevében is kikérem magamnak ezt a hozzá állást. Hogy lehet az, hogy egy ilyen "vasággyal" 20kg -os nőszemély talpig beton vasban ugrál, szalad, csapkod, nagyokat visit és kacagva csapdosa az ellent. Míg szerencsétlen harcos csak húzza nagy nehezen a belét a pályán és a legkisebb csapásra is összeomlik mint egy kártyavár. Még ha az ütései lennének brutálisak, de nem, sebez ugyanúgy 150-200 -at a legmenőbb kalapáccsal mint ez halfing. Szörnyű.
  • G. Joe
    HAsználd az ijászt töbet, sokkal hatékonyabb mint bármi más. A pajzzzzsal bkokkolbi tudsz, ami azt jelenti hogy kivéded a csapást!
    Mind minden játékban itt is csak X %-esélyed van a blokkolásra, ami gondolom jobb pajzs esetén több!
    A sebzést a páncélzat hivatott csökkenteni!
    Ezt könnyen ellenörizheted, nézd meg hogy mekkorát sebez pl egy egy nyilveszsö egy bundás szörmokon, és mekkorát egy páncélos monszteren...