618
Hamarosan kijön ez az új játék!
-
steweee #457 hi. van aki már végigjátszotta? csere érdekelne. van egy csomó vadiúj végigjátszott játékom. [email protected] - a listáért
miskolcon -
#456 Valakinek felmegy úgy a játék ,hogy ha a Spanyol nyelvet is felrakja? Nem akad ki a hármas cd instaljánál? -
#455 Hali. Nem volt senkinek sem olyan ,hogy mikor feltette a játékot a 3.-cd-nél kíírt valami hibát? Tovább megy csak nem értem mitől lehet. -
M.A.D. #454 Kössz! Probléma még aznap megoldva. Valamelyik software lehúzta totál! a DX-es gyorsítást.
-
Skyline #453 Lone amit ajánlani tudok hogy ne fagyjál:
Win98 se azonnali hatállyal történő leszedése,értelmes oprendzser felpakolása....98se egy rakat programmal szaraxik,lehet mostiseza baj -
Skyline #452 háááááát...
Milyen gef2?? Ha mx akkor lehet jobb hagyni...Ha nem MX akkor olyan 640*480-on 16 bies színnel lehúzott grafival elkéne futnia.Talán még normál grafikai beállításon is.. -
schlosszer #450 M.A.D.!
Nálam az EAX nem kavar be.Rendesen műxik,és csodaszép a hang...Próbáld frissebb driverrel... -
M.A.D. #446 Lehet, hogy az EAX kavar be neki? A hang az valami iszonyat. Másnak? -
#445 erre gondoltam, csak elbizonytalanodtam, mert azt hittem megjelent valami az Enclave-hez -
#443 Gothic a total war mihez kieg? -
#442 Egész hétvégén fenn vagyok a dc++ -n.
Meg van osztva az enclave is! (Meg a Total War kieg)
Akinek kell töltse. Most más gépen vagyok, úgyhogy nem zavar, ha töltenek tölem (T1-es net).
[HUN]gothic a usernevem,
a Koli és a balinko (independence) Hubon vagyok fenn. -
#441 Megint lenyomtam 2 pályát. Megérte megvárni az új gépet. Gyönyörű!!! Így minden effektel más, mint G2 Ti-on :) -
#440 Az ágyús bónuszpályán 1000 aranyat lehet összeszedni pl -
#439 Braveheart nem megy a dc? -
#438 A bónusz pályákon többször is el lehet indulni (könnyű, közepes, nehéz fokozat). Mindegyik túlélési gyakorlat, egyre nehezedő ellenfelekkel. Ha jól emlékszem, egy feladaton belül négy vagy öt jön. Ha kinyírod őket, akkor pénzjutalmat kapsz.
-
#437 Ja, ja, én tegnap jártam ott. A legjobb, ha átmész hozzá, az oszlopok közé és vársz. Mikor köpködi a kicsiket, rájukversz a jégkarddal. Mikor megfagytak (elfeketednek), még egyet odaversz nekik szemből, erre egyenesen elrepülnek és jól besebzik a melákot. Nem kell neki sok és ő is megfagy, utána már csak egyet kell neki is odaverni, hogy összeroskadjon és kész a pálya.
-
Braveheart #435 jaj lécci mondjátok meg honnét lehet leszedni, a demo rohadtul tetszik! -
#434 A kicsiket le kell fagyasztani utána golflabdaként használni őket. ^.^ -
#432 Micsoda szuper játék ez! :)
Nagyon bejön! GeF4-n csodaszép grafikája van (gondolom egyébként is).
Csak ez a gagyi konzolos mentési rendszer ne lenne. Idegbaj!
Ezeken a bonusz pályákon mit kell csinálni? Jönnek az ellenfelek egyenként és ki kell őket nyírni sorba. Négyig jutottam el, aztán meguntam. Most itt mi van. Ha kinyirok egy bizonyos számú ellenfelet akkor kapok aranyat vagy mi? -
#431 9320 Battledroid
Forbidden Atgard---> bónuszpálya
Naglagard---> bónuszpálya
Hagastorm---> bónuszpálya
és ez még csak a light campaign -
krisz073 #428 igen -
#427 PC-re? -
#426 A 2. részére gondolsz?
Az első úgy két hónapja kijött. ^.^ -
#425 Hali. Mikor fog megjelenni ez a remekmű ? Már kegyetlenül várom... -
#423 Az szivatás, a lépcső alatt van egy kar az a jó. -
#421 feltelepíted :)
megosztasz 1 giga anyagot a gépedről(filmet, zenét, játékot)
Egy névvel, aminek [HUN] előtagja van
pl. [HUN]Braveheart bejelentkezel a neuewelt.sytes.net:1666 című HUB-ra, és ha ott vagy már bárki segít
-
Braveheart #419 na leszedtem a dc-t, de hogy kell használni? -
#418 http://dcplusplus.sourceforge.net -
Braveheart #417 dc-n kívűl nincs meg valahol? a dc-t nemtom használni, hogyan kell? és honnét lehet leszedni? -
#416 Én a grafika miatt nem játszottam végig, ugyanis jövőhéten veszek új gépet és azon max graffal nyomom majd. szerintem van olyan szép hogy megérje várni.
DC-n van megosztva. -
Braveheart #415 le lehet még valahonnét tölteni? ftp-ről próbáltam, de a total commanderben az 550-es hibát kaptam: vmi insufficient credit vagy mi a fene. Ez mit jelent? -
Orgi #414 MOS hibaüzenet ha másnak előjön: hangkártya volt a ludas, kapcsold le eggyel a hardveres gyorsítást.
A teljes meg nem szaggat egy 1333tua+9500+512 triásszal... -
Braveheart #413 akkor szerintem a demo más mint a teljes mert az nálam nagyon szaggat -
Braveheart #411 Ja és azt, hogy a demo miért szaggat 800*600*16bit-ben a gépemen?
(athlon xp1600+, 512 sdram, gef3ti128mb)
A teljes is így szaggat, vagy ez csak programhiba? -
Braveheart #410 Honnét lehet letölteni? A demot most szedtem le és igen tetszik. -
Light #408 -
Light #407 -
Light #406 -
Light #405 -
Orgi #403 Sajna nem megy a mailcímed, beilleszteni meg nem tudok:(