Enclave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi a segitokeszseget!De ha barki tudja a megoldast ne hallgassa el.Great Wall-on racsot hol lehet mukodesbe hozni?
Sephi
Ennek a jateknak talan az a legnagyobb szepseghibaja hogy a karaktereknek kicsit idetlen a mozgasa es nem tudnak felmaszni sehova ha kicsit magasabb van. Es mintha kicsit nehez a harc is.

Bar meg nem jottem ra megfigyeltem hogy vannak kombok amiket fogalmam sincs hogycsnalom de neha eleg jok.

A grafika teccik. Minden fullos es gyonyoruen megyen :)

De lenyegeben remek gem es eleszunk vele egy darabig:)

Az meg ahogyan a menuk meg vannak olva hat gyerekek ilyet sehol nem lattatok meg. Nekem szemely szerint leeset a pofam az animalt reszeknel. Hiaba az egy rulez otlet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Hát meggyõztetek :D Akkor leszedem, egyébként DC-n is simán le lehet szedni nem kell ide provát ftp!
K.András
Privi ftp-ken fentvan...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

G. Joe
Oriási ez a game!

http://deathfellows.hu/

I.C.ram
Megyek aszt ütök játék, de a legjobb fajtából!!! Megéri! Lacc hazudtam én neked valaha? :)
Lacc
Le akartam szedni ezt a gamet de aztán látom hogy ez 3 CD :) Megéri leszedni, vagy ez is csak egy ilyen megyek oszt ütök játék?
I.C.ram
Vag te a Greatwall páyláról beszélsz?? :)) Bocs kevertelek valakivel :) Ha bejutok magába a várba, akkor, megmondom. :)
I.C.ram
Azt csak akkor lehet, ha már visszatértél ide a másik dimenziókból. Ha már visszatértél, akkor elvileg a USE-zal lehet.
egesz jo game, hunter, assasin nagyon tapos, burst arraow brutal. Harcosal meg szinte lehetetlen jatszani. Kar hogy a dar oldalon is ugyanazok a karakterek vannak ugyanazzal a felszerelessel :(. Csak a nevuk mas.

May the force serve you well!

Engem inkabb az erdekelne hol lehet mukodesbe hozni a racsot!?
szar ez a jatek nem lehet sehonnan letolteni :)
I.C.ram
A Great Wall pályára milyen karaktert ajánlotok, milyen felszereléssel?
I.C.ram
Várhatóan mikor jön ki?
FREAK
a hivatalos oldalon csak ennyi van

single, multi, coop

Riszpekk

I.C.ram
Azt ugye vágjátok, hogy az egészet a Warhammer mintájára csináltáták! Snotling, a Bombardier jele a hátán, helyszinek hangulata, ez mind mind Warhammer.
I.C.ram
UBERFASZA!!! És hogy lesz majd a COOP mód, vagy ez valami biztatás volt, de semmi konkrétum? :)
I.C.ram
egyik lépcsõsház föltszintjén jobbra egy kis mellék szobában.
I.C.ram
Assasinnal kell oda bemenni+Dwarven Crossbow, ha fejbelövöd õket kapásból meghalnak, a csapdás rész utána már könnyü, nekem elsõre sikerült.
FREAK
én azzal nem bírtam leölni a szõrmókokat az elején

Riszpekk

Stotoo
egyebkent kiprobaltatok a ligthban a föld gólemet? nagyon rulz:) megutok vele egy atlagos ellenfelet es felkenodik a falra, szabalyosan golfoztam velük :)).

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
én asszem a dark 4esnel kaptam majdnem agyverzest amikor kb fel ora utan legyoztam az elso 3 szõrmókot, bementem a hazba es televolt csapdával. Persze hogy meghaltam. Aztan sorcival mar konnyebb volt :)

cypher
Dark-2-nd mission-hol van a polgármester??
össze-vissza keresem-sehol...
gergou
En most vegeztem ki fullosan, oda vissza, light/dark szinten az egeszet.... Haat, nagyon varom a folytatast:)

`Take a look to the sky just before you die`

Falabu
Nagyon állat a játék most tartok valahol....:) De nagyon klafa a gém!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

gergou
Hat komolyan mondom, ez a dark oldal egyszeruen uber, a helyszinek olyan latvanyosak, hogy oda van az ember a gyonyortol! A 2 resz iden mar nem jon ki? Mer ma` nem birom nelkule sokaig:)

FREAK
to be announced

magyarul még nem hirdették ki

Riszpekk

Stotoo
TBA?

FREAK
TBA....

Riszpekk

Stotoo
mikor jon enlave2?

Petyus_
IC gyün majd Enclave 2 lesz benne COOP is!! :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

I.C.ram
Szerintem egy COOP multiplayer kene bele Arena tipusú pályával.
gergou
Na, most nyomom a dark 4 et, a light mar kesz, nagyon uber ez a game, de lehetne picit hosszabb, de akkor is uber:)

Petyus_
A jeges karddal lefagyasztasz egy kicsit, utána azzal legolfozod a nagyot. :)

Falabu
Jaj nem úgyé étettem! IRC csitról ismerem ha télleg õ az az ayden!:)))

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

gergou
Mer szted ki Falabu koma? :) Persze hogy o:)

Falabu
Ayden, te az az ayden vagy akire én gondolok?:)

Falabu
Hubazz, ez gyönyörû !!! Már alig várom, hogy játszak vele!

hat azert..
ez az engine korlatozottabb. nezd meg pl a faszi mogott 10 meterre mar a nagy semmi lathato. az igaz hogy ehhez a jatekhoz tokeletes.
ayden
Hát elõször is nem akarok órákat játékkal elcseszni, meg most helyem sincs:). De amúgy nagyon teccik meg graf tényleg nagyon bejön meg ez is az a játék ami mellé le tudok ülni csak ugy fél órát jáccani mint pl UT2. No mind1 azért mejd eccer én is végignyomom:)
Gépigénnyel kapcsolatban: hát nemtom nekem Unreal2 lejobb texturákkal plusz a legbrutálisabb árnyékokkal és csúszkák a maxonnal ment rendesen+ 16x Anizo. De ez... hát már igy az elején is sokszor átmegy zavaró rángatózásba, de hát a pompából én nemengedek inkább döcögjön jó az nekem úgy is:)))

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

I.C.ram
Nekem is tök így néz k.
Petyus_
Ja tényleg szép de igazán mozgásban kell látni. Meg az az érdekes, hogy az aliasing egyáltalán nem jelentkezik, nem kell FSAA se rá, és nagyon szép.

Splinter Cellben pl. meg tiszta cikk-cakk minden.

Kandurex
Azért is, sztem, szép, Mindenféle Unreal2 elbújhat...és fele akkora gépigény.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Petyus_
Druid egyértelmûen. Pszionik genyával lõjjed õket és strafe-eljél jobbra-balra. :)

Kandurex
Ja < > :)) Na mindegy

Kandurex
Hmmm

Kandurex
img src="http://enclavegame.com/img/screenshots/5_enclave_scrn.jpg"

Kandurex
25

hány pályából áll a game?
gergou
Mer szegeny ayden most nozik, neki ilyenre nincs ideje:))