618
Hamarosan kijön ez az új játék!
-
Sir #335 Keres kapcsolokat a falon. -
#332 Sajnos véget ért mindkét oldal, és a dark vége érthetelen modon gyorsan ért véget, és tul könnyen. ALig volt kit hentelni. Ehh mikor ebböl folytatás? :P -
#331 rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid rövid -
#330 bod nak a harcrendszere volt szamomra katasztrofalis :D -
#328 Die by the sword!? Hogy lehet a BoD-ot olyan ultra gagyi játékkal összehasonlítani!? brrrr...rrr -
#326 Hát nem nagyon, tényleg régi. viszont az egyik legjobb harcrendszerre épülő játék, és nem utolsó sorban még szép is (ahogy vesszük). Mindenféleképpen próbáld ki. Élmény az a játék. Egy haverom csak a Bod miatt vett gépet!!!! -
#323 Robbantsd fel a hidat elötte. Ahhoz elöbb össze kell szedni a bomba 3 részét. A hamradikat ugy találod meg hogy a kezdöpont közelében lévö kis kocsit meglököd a sinen, és az kiszakit egy torleszt. Mögötte a robbanoszer.
Átmész a hídon, a checkpointnál lévö kocsiba belerakod a robbanoszert, és felrobbantod a hidat. Ekkor megtámad pár katona, és az utolsonál ott lesz a kulcs ami kell az ajtonyitáshoz. -
#322 sokkal inkabb blade of darkness mint diablo. azonkivul hogy itt is szornyeket meszarolsz egy hasonlosagot sem lattam a diabloval -
#321 keresd meg a kulcsot -
#319 Nem olyan nehez az a rész. Engem csak egyszer irtottak le, kesőbb lesznek meg nehezebb részek is. Easyben sosem fogytam ki a healing potionokbol, 2x 3x igy is legyaktak a palyak elejen (vagy kozepen ) mielott meg elertem volna a checkpointot. A dark campaign merchant killes palyajan nem tudja senki mit kell csinalni? -
#316 Na jó, véglegesen felbaszta az agyam. 2hét kényszer szünetre ítélem magam Enclave ügyeben. A lent említett íjászkislány a falbol! lödöz. Ha nagy nehezen beküzdöm magam, na kit találok bent? Na kit? Két ilyen rohadékot! Hát az ég nehuzza már a faxára az ilyen játékot. Mi a büdös jó moc*kos ku*va életbe nem lehetett egy kibas*ott quick save berakni ebbe a xarba!? Ki van már a pöc*öm ezzel az állandó restartokkal. Nem vagyok láma, a BoD-ot oda vissza gyűrtem, de ez a game csak idegességre késztet. -
#314 Ugyanmár :P
Huntress rulez. Fogom az etheral ijjal, sniper vesszövel bezoomolok, egy lövés a bal oldali szörny fejébe, és egy a jobb oldaliéba. Gyerekjáték :P Attol kezdve hogy az ijász csaj elérhetö lett az utolsó küldetés kivételével minegyiket azzal nyomtam végig. NAgyon élvezetes vele a játék. A dark oldalon természetesen az Assasin a kedvencem. :P
-
#313 Menj ujra vissza , és nézd végig az épületeket. Egyik ajto amig eddig nem nyilt, most ki fog, és ott bent megtalálod. Egy béna emberke véd icsak. -
#312 Mjad meglátod! -
#311 Szerintem halfilnggal érdemes. De a druida/varázsló is kivédi a nyilakat jobbgombbal. -
#310 ja, és ez az úcsó pálya? -
#309 Csak harcossal lehet megcsinálni? -
#308 Jobb gombbal magad elé veszed a pajzsot, odamész és szétvered...
-
#307 A 14-dik Light-os pályán mivel érdemes nyomulni? Mert lassan már heveny idegrángásom van ettől a szinttől, vagyis az elejétől. Az egyik (bal) rohadék ijász folyamatosan szopat. Mik ezek vazzeg? Gyorstűzelők? Kezdem gyülölni ezeket a hatalmas baromságokat. 1 sec alatt táraznak be és lőnek halálpontosan. Hát mennyenek a k***a b*dös életbe. -
#306 Ezek szerint te mar tulvagy a 2. palyan a dark campaignben. En 2x is vegignyomtam (eleg rovid szerencsere ) kiirtottam mindenkit, a tetorol leesve felvettem a kulcsot, kiszabaditottam az orkot es ott a bezart ajtot ki is nyitottam, bementem es annyi. Se a kereskedot nem talalom, se a portal nem jelenik meg. Az ostoba ork meg csak all es bamul mint borju az uj kapura. Mit nem vettem eszre? Tudja vki? -
#302 Először is a páncél nem ér semmit.. az legyen az utolsó amikre pénzt költesz! Nekem a halflinggal sikerült megcsinálni a legfullosabb kalapáccsal - felugrasz és ütsz -> ekkor területre sebzel, a lichet is meg a csontikat is. Közben ha kell néha menekülj és igyál.
Én is itt szoptam nem keveset. :)
Ez az egy lich ilyen genya, ami a fekete pacákat lövi, a denevéreket ki lehet védeni pajzzsal is. -
#299 Benne vagyok, egyszemélyesen is .
Majd népszerüsitem. :)
-
#298 Majdnem szó szerint ezt írtam korábban!
Remélem Enclave 2 multi része kis hazánkban egy baráti DF-CODE összecsapással fog debütálni! -
#297 Jol mondod, de egyelöre ezek nélkül is páratlan élmény szerintem a játék.
Egyszerüen oriási fantáziával készültek a pályák, monumentálisak, és izlésesek. A távoli dolgok ugyan néha homályba vesznek de ez nem von le az élményböl semmit. NAgyon szép a pályák texturázottsága, és színvilága, nem tul részletezett ugyan, de az összhatás tökéletes.
Atvezetö animáciok, és grafikák profik, a menü megoldások oriásiak. Ez az a játék ahol hent közben megállsz gyönyörködni a pályában, és sajnálod hogy egy-egy pályát csak rövid ideig látsz. A zenáröl csak annyit hogy siman be lehetne tenni a LOTR alá, olyan profi és süt belöle a fantasy hangulata.
Természetesen vannak hibái, és hiányosságai is.
KEvés fajta szörny, Gyenge mozgás kultura, tul egyszerü harc, kevés skill, néhol nagyon béna Al, de az összhatás mégis tökéletes.
Szerintem single-ben mindenképpen az év játéka.
-
#296 Akkor az Enclave 2-őt nyomjuk coop-ban te íjazol én fejszével védelek.
Ja, én is már írtam mi kellene, hogy az Enclave a tökéletes játék legyen :):
-fasza multi játékmódok (első és legfontosabb a coop, vagy lehetne OBJ.. pl. védd meg Marcust vs. öld meg Marcust)
-a single-ben lenne AI :)
-esetleg majdnem Diablo-szintű cucchasználat valahogy :)
-lenne csonkolás :), a varázslat sebzése szebben meg lenne csinálva, nem csak "ömlik a vér" stílus
-Neverwinter Nights-os pályszerkesztési lehetőség :)
-több monszter
Magyarul ötvözni kellene a multi FPS-eket a Diabloval és a Neverwinter Nights-szal. :D -
#295 Hent ezerrel, de kurva szép -
#294 hat a diblohoz vajmi keves koze van... inkabb blade of darkness -
#292 KEdvcsinalo a második részhez:
Player modes:
Singleplayer/Coop/Multiplayer
Features:
10 different playable characters Elaborated storyline
28 unique maps + bonus maps (both indoor and outdoor)
Approx. 100 weapons (both ranged and melee)
Full 3D
Lots of puzzles to solve
Mocap animations
New and enhanced fighting system
-
#291 Nyomjad hardon, ugy nem lesz rövid. :P -
#290 Én szinte csak az ijásszal nyomuluk. NAgyon élvezetes vele játszani. Mondjuk elég sniper beütésam van amugyis mohaa meg UT miatt, szoval egyértelmü hogy az ijász csaj áll legközelebb hozzám. :)
Lenne benne valami map generátor vagy szabad hentelés az bejönne :P -
#288 Te is ezt nyomod Joe bácsi? :) Jön a második rész és lesz multi is! AZ lesz az év játéka. :)
Nekem is a longbow a szívem csücske, csaj íjász néninél hiányzik a pajzs azért gyengébb talán a többinél. -
#287 ijász rulez!!
Év játéka, csak naygon rövid! -
Pieces #286 THX!mindenre gondoltam de erre nem.Ma megyek is. -
#285 Csekkolom... -
#284 Az íjász csajokkal fíling játszani, de nekem a pajzs nagyon hiányzik. -
#283 Ne tüzelj meg villámolj hanem pszízzél meg darkness & despair-ezzél. A legjobb karakter szerintem a druid/sorceress ill. a halfling/goblin.
-
#282 Van valami normális varázsló a játékban:? Mert idáig amit ad (light campaning 10) tűzel, meg villámol de mindezzel együtt is gyenguszka. A harcos és nyilas kislány 1000x brutálab. Esetleg a Dark campaing -ban van valami normális? (A wizard-ok a gyengéim :)) -
#280 -
#279 Reklamációt nem fogadok el! -
#278 Egész tűrhető játék ilyen kis fél órás hentekre, de sajna nagyon rövid... :(