Enclave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
) a picikét.\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Már nagyon elavult. Pár hete cseréltem le én is (nekem is geforce2-öm volt) egy 9600pro-ra. 40-et ugyan ki kellett adni érte 😞 de iszonyatos lett a különbség 😊
Eleve a régi karesszal el se indult már egy csomó játék most meg ezzel a karesszal 1280*1024-ben mennek csúcs felbontásban mint a pinty!
Hát igen meg azért összessen 512 RAM-nak lennie kéne
Ja es kb. mennyire akadt?Mert akkor letöltöm a demóját.
(De jó hogy van az SG-nek "letöltések" menü pontja 😊 )
Celeron 1700Mhz
256Mb Sd Ram
Geforce2 MX 400 64Mb
Mit kell cserélni?
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
pl asszem a varazslo karakterek illetve a kis halfling/gnome -ok a legerosebbek. pl a nagy bohom harcosok lassuak, tohonyak nagy celpontok es pont ugyanolyan erosek mint a kis halfling..
LÉCC...MER EGYÉBKÉNT JÓ JÁTÉJ..IGAZ HOGY HEKKENSZLESS DE TECCIK.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
lenne 1 csepp bajom az enclavevel. átlátszóak a dolgok.
pl:az emberem testén keresztül átvirít kardja,pajzsa, fején átlátszanak a fények, falon átlátszanak az ellenek.
GVÁÁÁÁÁÁ!helpplíz
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
War. War never changes.