Enclave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Ott van h. kattints a feliraton h. megtudd miért lépett ki, és látni fogod melyik file a hibás, v. mivel akad össze.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aki tudja h mi lehet a gond vagy mi a teendõ plz írja meg vagy itt vagy:
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]

Hy!
Kéne 1 kis help!
Elkezdtem játszani az Enclave-el és 1 idõ után a pályában csak úgy kilép és ezt írja ki:

ChevyG
én pecs nélkül nyomom (nem tom van e de én ugy toltam végig többször)
ugy tuti megy a magyaritás
tibor16
már felraktam, és élvezettel néztem a full grafikát.. akkor rápróbálok
Ja, egy kérdés, kell vmi pecs hozzá? -és ha igen, jó hozzá a magyarítás (is)? :_)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ChevyG
Én tök nem szeretnem az ijen játékokat, de ez qrvajo!!!
inkább alagutas de nem zavaro
jo grafika, alacsony gépigény
www.magyaritasok.hu-n találsz hun-t, érdemes felrakni
sok választhato karakter, a fegyvereket te választod, 2 kampány (jo és rossz oldal)
röviden ennyi
CSAK ajánlani tudom!!!
tibor16
Hahó, -abban a reményben, hátha figyel vki... most tettem fel, mer láttam shootot rólla..
A graf nagyon szépnek tûnik, már csak az a kérdés mennyire jó a játék..
Írna vki egy pár sort róla? Mennyire szabad a terep,vagy ez is alagutas játék (csak egy irányba enged menni?) mihez hasonlítható?
elõre is köcce 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

húúú, azt hittem hogy én fogom most felhozni a topicot! örülök hogy más is játszik még ezzel az iszonyat játékkal.én most vittem végig ha jól emléxem harmadszor mindkét kampányt.eszembe jutott hogy amikor megjelent még nem volt ilyen erõs gépem, és most minden maximumon is kiváncsi voltam a grafikára.eszem megáll milyen jó.nem is kellene változtatni rajta, legalább egy kieg küldilemezt kiadhatnának hozzá.tudna vki küldeni olyan profilt amiben minden arany meg van találva mert kíváncsi lennék a battle droidra meg a gonosz ultimatére, de két három pályán megõrülök de nem találom a rejtett kincseket
[email protected]

doommal életemben nem játszottam, nem is szeretem.
nem felejtettem eé, csak mivelé senki nem ir ezért én mit irjak?
várom a 2. részt...

gameplusz
Úgy látszik már egy éve elfelejtetted ezt a topicot, Doom-ozás közbe...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

megy ez
én midnig figyelek 😊

gameplusz
Juj, ez már nagyon bedöglött topic lett! Pedig én 100/98-at adnék a játéknak mai szemmel nézve is!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dc-n biztos fenn van valahol

Köszi azért.

én nem tudom 😞

Up, kéne, kéne...
Legalább a dc-n melyik hubot ajánlanátok?

Honnan lehetne letölteni ezt a gamát???

Glpetyus
3
(asszem)

Glpetyus
nem

Tom3
hány cd-s?
Tom3
és max beállitásokkal is?
simán!

Tom3
ezen a gépen hogy menne?:
Celeron 1000Mhz 768Mb Sd ram Geforce FX 5200 128Mb
Outlander
Van egy hosszú folyosó, elõtér, van ott a falon 3 kar azokat húzogatod és fel fog emelkedni a padló, ott lesz a hiányzó arany...

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

azt sajna nem tom, csak a jot vittem végig

Esrohnoil
Írogat még ide vki?

Nem tudjátok véletlenül h. a gonosz elsõ küldetésnél hogy tudom összeszedni mind a 100 aranyat?
A jó kampányt végigtoltam, ott megvan minden arany. Most kezdtem a gonoszt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tom3
Véleményem szerint jó a Battlefield a Raedon 9600Xt-n.
Még mást nem próbáltam de biztos jól fog menni az Enclave.
Proci meg majd nyáron valszeg Intel Pentium-lesz és nem szar Celeron.
én oktober körül fejlesztettem. 2400+ xp, 512ddr stb, most veszek egy abit nf7-et meg 400mhz-es memoriat bele. aztán a kövi a videokari lesz: egy fx 5700. 😊

grebber
Én tavaly augusztusban fejlesztettem a gépem akkor ilyen volt: 1Ghz Celeron,256MB SDram,Geforce3 Ti200 és most ilyen
2500+ Barton,2x256 333mhz DDR (samsung), Club 3D Radeon 9600Pro!
Legközelebb csak akkor fejleszte ha már lesznek PCI Expreszes videokártyák és hozzá tartozó DDR2-s alaplapok!
Ezt csak ugy irtam!

Next PC upgrade: 2022

JustIce
na en is ujitok😊1.6osP4rol 2.6barton, 512sdrol 512ddr, gef4rol gef fx 5600 256megaval..ja es egy lcd kijelzos haz😄 ezt csak ugy irtam😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Tom3
Úgy hogy DDR van benne.Végre vége a karbantartásnak! 😊
Tom3
Na jó a P2-es!Rossz volt a ram nem kétoldalu volt.
És vissza kapta a 256Mb Sd Ram ját,a másik meg(A Pentium4) használtan kapott 1 512Mb DDR Ram ot!Ugyhogy még majd lehet venni még 1 512-t 😊
grebber
Ezen már jól fog menni!!!

Tom3
Ja és a P2-esem így döglött be.😞(((
Tom3
Na fellett ujjitva a gép!
ilyen:
Celeron 1700Mhz
512 Sd Ram
Ati Readon 9600Xt(Vagy hogy írják.)
Majd az eddigi 40Gb-os wincsi mellé 1minimum 80Gb-ost akarok.Na hogy fog menni?
Outlander
De elég jól be lehet állítgatni, annyira nem rossz a helyzet, de persze úgy nem élvezhetõ a játék.
Én mindent maxra állítva nyomtam, úgy gyönyörû volt...
Egy ilyen játék, fõleg hogy a jövõbe jobbak lesznek, megér egy gépcserét!

shaba23
akad
Tom3
Az eredeti gépem:
Celeron 400Mhz
Geforce2 MX 400 32Mb
256Mb Sd Ram
gondolom ezen tutira nem megy 😞
Tom3
Ja és esetleg ha letöltöm és akadna belehet állítani valamit hogy királyul mennyen?
Tom3
#497-kép hatottmeg igazán.😊
Tom3
Az ellenfelek szörnyek vagy mik? DC++-on fent van?És hány cd?
Outlander
Szerezd be a fullt, imádni fogod!

grebber
Micsoda kötelezõ darab nálam a full szerezd be te is azt!!!

Tom3
Lassan lekéne szednem a demót...
grebber
Na hébe-hoba játszok ezzel a game-mel szerintem a 13. pálya a legnehezebb eddig mert most azon vagyok!!

Outlander
Én kétlem, de nem zárom ki, hogy ugyan az lesz. Szerintem új lesz,de olyan, hogy multiban is, közepes géppel is játszható, az is lehet hogy olyan lesz a graf enginje, mint az új játékuknak, a Knights of the Temple-nek, persze tovább fejlesztve...

szerintem ugyanaz a graf engine-je lesz mint az 1nek,hisz az is csodálatos volt.lehet hogy azóta még fejlesztettek is rajta(pl gta3->gta vc).valószínûleg közepes géppel is igen jól lehetlesz majd játszani, ha nem is full-ban

😄

Tom3
Ja a menüig. 😄
sztem el fog indulni.