A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Véleményed biztos van róla...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Azt nem nekem kéne megmondanom...

Önbecsülésem van (még jó). Egyenlõre lelkiismeretem is. De mire jó az utóbbi?

Az önbecsülésed? A lelkiismereted?

Fene tudja. Mostanában azon gondolkozom, hogy érdemes-e ilyesmikre ügyelni. Morál? Erkölcs? Ha mások nem ezek szerint a szabályok szerint játszanak, ki kerül hátrányos helyzetbe?<#conf>

<#eljen>

Családi sportok... Ha komolyan írtad, hogy eltörted a kezét, fogadjunk hogy az apjától (meg a dokitól) rögtön visszarohant hozzád. Egyes nõkre ez jellemzõ.

ilyen burkolt célzásokat be lehet vetni, de amit Magus írt ("Baratnoje gyozkod h de jo lenne ha folytatnank") ez már az "ajtóstul a házba küldjük a postást" kategória. Komoly szándékú emberre nem vall a kerítõnõ felfogadása. Ha barátok segítenek feloldani a gátlásokat, az még elmegy, de már az is határeset. Komoly, felnõtt emberek vagyunk, mernünk kell odaállni. (merjünk nagyok lenni... <#vigyor>)

Hangianix
"Amikor eltortem a kezet" Lol. NC.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

FeketeFény
Aranyos lehetsz. Barátnõm is iylen tipus. Eltöröm a bordádat meg iylenek😊 Amikor eltörtem a kezét akkor meg rohant az apjához😊 De a kemény kislányoknak is meg kell hagyni az erõsködés lehetõségét, hogy jól érezhesék magukat. Tényleg rosszul esne ha megtudnám hogy megcsalt, de ugyanakkor ott van a többi növény ugye...

-----][----www.di.fm-----][------

Breki33
tise szeretnétek ha nektek kéne
Tanuljatok meg érteni :-PP 😊

Hangianix
A cinizmussal es a szarkazmussal mar korabban is gond volt. Beszelj erthetoen :p

A kulcsszó: cinizmus.

krisztike
De te nem néznéd jó szemmel ,ha a barátnõ is ilyenen gondolkozna és meg is tenné... Ugye ?

krisztike
Ha a hapsim lennél és mástól hallanám vissza ,hogy mást is megdugtál ,akkor a temetésedet már elkezdheted tervezni ...
Ismersz ,a férjem tudja a legjobban ,hogy nem nézem és véletlenül eltörném a bordáit ,az orrát ,de 1 darabig pisilni is fájdalmas lenne neki ,ha ez történne ...
Ha másik puncit kiakar próbálni akkor a mi kapcsolatunk pihen ,mert nem tudhatom ,hogy attól a nõtõl mit szedhet össze (talán). (tudom ,hogy a férfiak túlnyomó része pl. nem szeret gumit használni)

magus
nem is az volt a celom, igazabol csak egy laza partyra neztem le, mostanaban a partyk ugyis olyan szarul sikerultek

magus
nem, nem dugtam meg, osszejottunk, de odaig nem jutottunk el.

Hát, majd szombaton kiderul mi lesz...

Szerintem érdemes. Hajrá... kedved ne szegje semmilyen morális, vagy erkölcsi aggály - mindez már a múlté! Mindent bele!!

taps

FeketeFény
Szerintentek, érdemes mindenféle lányokkal lefeküdni, ha már van egy 2éves kapcsolatod. Megcsalni õt, azért mert komoly régi ismerõs lányokkal és újakkal is lefeküdni. Vagy nem szép dolog? <#ravasz1>

-----][----www.di.fm-----][------

Az tény 😊)

Lehet. Nem voltam ott. De nagyon úgy hangzott.

Hangianix
Az osszejottem, nem csak dugast jelenthet szerintem, szoval lehet a jol elvoltak stb nem ezt jelenti.

Jobb mint az MSN<#eplus2>...

...?

Repülõgép vontatja a hirdetést az égen: "Ég veled, kicsim"...<#gun><#gun><#gun>

Amit az elõbb írtam (13989), rád nem vonatkozik. Ha korábban még nem ismerted, akkor csak egy egyéjszakás csaj, már meg is volt, fölösleges vele foglalkozni. Ha ismerted, azért más. Lehet hogy régebb óta szeretett volna valamit és csak kihasználta az alkalmat... De ezen a szinten tényleg ne a barátnõje kapacitáljon.

Hát, nem tudom. Az rendben van, hogy én is magam mennék oda a csajhoz... De nem árt elõtte egy kis terepszemle. Valaki, aki esetleg megemlít a csaj elõtt és figyeli mit reagál... Vagy pedig olyanok elõtt beszélek a csajról, akirõl tudom hogy visszamondják neki... Ha utána találkozunk, lehet azért látni, hogy kedvesebb lesz-e egy picit (hajrá), vagy távolságtartó (game over)...

krisztike
más nõi szemmel és más férfi szemmel nézve ,de én sem bíznám másra

lol
Jaja. Sms SUXX.
MSN rulez! 😊))

ez eddig rendben van, én sem ajtóstul mennék a házba, de semmiképp sem bíznám ezt másra.

krisztike
Ne másra hallgass ,mert nem az õ ,hanem a te életedrõl van szó .
De ezt nem sms-be kellenne elmondanod ,mert az sztem gerinctelenségre vall ...

krisztike
Én sem állnék oda 1 hapsi elé ,hogy szerelmi vallomást susogjak neki .
Ha nem látnám ,hogy 1kicsit is azon van ,hogy vmilyen kapcsolatot teremtsen velem leszarnám az illetõt -pedig már nagy kislány vagyok ... 😊
Nem szabad olyan kocsi után futni ,amirõl tudod ,hogy úgy sem fog felvenni ...

"szombat este összejöttem valakivel" - biológiai tesztek bizonyítják, hogy a szombat este nem alkalmas tartós kapcsolatok kialakítására. A tesztalanyok 38%-a szerda délután a legfogékonyabb, 22%-a pedig vasárnap délután.

Szerintem a lánnyal beszélj, ne a barátnõivel. Én személy szerint már óvodás koromban kinõttem a "hé, te, mondd már meg neki, hogy szerelmes vagyok bele!" eljárásból, ugyanis nem utal komoly szándékra. Érted, ha a lány komoly lenne, õ keresett volna meg, nem a barátnõje. Nem lehet, hogy csak "most aztán bepasizok" korszakában van?
Bûntudatot semmiképpen ne érezz, ez a szombat Eszti :-) láz hatása volt... lehet, hogy dízel a lány, és magától gyullad :-) ez kb. jövõ szombatig fog tartani.

magus
no, szerintetek mennyire jogos z h buntudatom van, hogy szombat este összejöttem egy lánnnyal, akivel jol elvoltunk, másnap elvoltam foglalva, hetfon gondoltam irok neki sms-t, hogy azert megbeszelhetnenk (gondoltam nem ugy kellene megmondani h nem szeretnek folytatast hogy dobok egy sms-t...), csak kiderult, h o neki jobban bejottem mint o nekem. Baratnoje gyozkod h de jo lenne ha folytatnank, en meg nem igazan szeretnem, de akarki szol hozzam, folyamatosan gyul bennem a sok gondolat. hát, ez van

😄
BEAST
dejóneked <#taps>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ÁjjLe BoBBi
visszafogtam magam 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
igen jelent 😊 azt hogy SZERELMES VAGYOKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!! VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ IIIIIIIGEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊

PResident Evil
ne kérdezd...

beszarik az sg server ha beírja 😄

na mesélj, ez jelent valamit? 😊
ÁjjLe BoBBi
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Valaki biztos...

SinClaiR
Hello, Van itt valaki? 😊
Üdv mindenkinek akit rég láttam.
Na megint eltünök.😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Breki33
köszönöm remélem az lesz :-)
Arch
Boldog Szülinapot Breki! 😊

krisztike

Az jó ,mármint az ,hogy megvagy stb. 😊

("Megint?Miért...mikor ??" -ral ) 😄

Megint? Miért... mikor??

Hát jahm... régen. Suli megvan. Én is. 😊)