A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te megoldásod az önmegtartóztatás felé hajlik. Társadalmi szokásba burkolva.
-----][----www.di.fm-----][------
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FeketeFény 2005. ápr. 17. 16:55 | Privát | Válasz | #1274
15 éves a barátnõm, most 23 vok. Ennyit a kérdésrõl.
FeketeFény 2005. ápr. 20. 19:07 | Privát | Válasz | #13997
Szerintentek, érdemes mindenféle lányokkal lefeküdni, ha már van egy 2éves kapcsolatod.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aki nem így gondolkodik az önmegtartóztató, beteg vagy hazudik.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
<#conf>#conf>
Tartom a bizonytalan csajt... Kinek kell? Rajtam kívül persze...
Pl. "Van egy veszekedéssel, durcázással eltöltött két hetem". Becserélem (a nõvel együtt persze)"két egymás gyilkolásával eltöltött éjszakára", vagy "szimplán ajánlok egy bizonytalan csajt a lófarkas fúriáért cserébe."
Aztán persze mindenki visszakéri a magáét. Valahogy a saját problémáim szimpatikusabbak mint a másé... Ti is így vagytok vele, nem?
Lacika: én Dunántúli vagyok (ca. 60 km Pesttõl). Ákos talán Szolnoki (vagy Szeged?), a többiek valószínû pestiek (úgy nagyjából középen is van). Talán tudnak valami jó helyet.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Wolwerine: lásd feljebb 😛
Mivel Én annyira nem vágom Pestet és környékét, valaki illetékes találjon ki valami okosat, utána meg majd jól leszavazzuk úgyis 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én úgy hallottam, hogy a Metaxa is jó az ilyesmire, meg a Jagermaister is, meg a whisky is. Persze csak nagy dózisban. 😄
Jah, és hogy Robot barátunk is elégedett legyen: iszogatunk, és amikor nincs a pohár a szánknál, akkor besszélgetünk is egy picit. Aki nem lesz beszédes kedvében, az jól "becsicssent", oszt kísz 😄
Nem is rád céloztam azzal amit írtam, csak szimplán közzétettem a véleményemet 😛
amúgy nem is fordult meg a fejemben, hogy ilyen lennél.
szal kikérem magamnak 😄
Én most nem értem mit akarsz ebbõl kihozni ,mert én sem vagyok híve annak ,hogy a "ló nincs szamár is jó" efektust vigye be vki a magánéletébe .
Én sem lépek félre másik férfival és megpróbálok megadni mindent ,ami tõlem telhetõ de elvárom ,hogy õ se dugjon félre .
Egyébként nem vagyok az a vadmacska típus ,nem mondanád meg rólam ,hogy nem vagyok szívbajos ,ha esetleg ilyesmire kerülne sor ,de utálom az erõszakot és én nem tudok se apukához se anyukához futni .
Ha másik nõ/nõk felé akarsz kacsingatni akkor vállald be abarátnõd elõtt ,mert ne várjál többet a másiktól ,mint amit te is képes vagy nyújtani !
Csak érdekelt volna 😊
Lye...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jah, Feketefény: nem vagy semmi vazze! kezet törgelni, meg ilyesmi. inkább a sötétség név illene hozzád, mindenféle fény nélkül
amúgy ez a típus gusztustalan nõben, fasziban egyránt, aki a (fix) partner mellett tart pár "kúrógépet". persze biztos kényelmes, de akkor nemtom mi értelme van a kapcsolatnak. van, aki megcsinálja a vacsit, meg esetleg ha nincs más, Õt is meg lehet piszkálni? Hm......
Botsbots<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
"Sajnos? Nem sajnos? Átok? Áldás?" Na ez az...
De mivel nem olyannak születtünk, hogy felelõtlenül, másokon átgázolva is yol érezzük magunkat, ezért fölösleges is ezzel tovább foglalkozni.
...
Vagy hát legalábbis én nem olyannak születtem. Sajnos? Nem sajnos? Átok? Áldás?