A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint kötöszködni akarsz ?
(Régen találkoztunk ill. beszélgettünk . Suli hogy van ? És TE ? 😊 )
Csak az a baj ,hogyha felhívod valószínû ,hogy még a "szart is büdösnek fogja találni" ... 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az, hogy többet szeretnél, mint barátság (fõleg mert szerintem így is indultál neki), nem lehet baj, fõleg nem lehet sértõ... Ha mégis így gondolkozik, az nagyon nagy baj. Hagyd békén. Attól nem lesz a tiéd, hogy futkározol utána...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
De azt megtalálni, hajajjj...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
13951: száját=száján
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vagy nem ... <#szomoru1>#szomoru1>
Rólam nem is beszélve?! 😄DDD 😛P
De egy példának, úgy általában véve jó.
egy csajnak is ugyanannyi esélye van arra hogy egyedülmaradjon mint egy pasinak ... minden az emberen múlik és nem a nemen 😊)))
Hát végülis egy csajnak sosem kell attól félnie hogy egyedül marad.
Pasiknak szerintem annál inkább, bár ki tudja...
ezek szerint a csajszik barátnõivel minden rendben van :-)
<_akos_ bölcsen mosolyogva bólogat...(igazán tiszteletre méltó látványt nyújtva) :o)>
Amúgy meg nekem 17 évesen még nem olyan fontos egy szeretõ, inkább a barátság 😊 Az többet ér.
Csak sulin kívülre, de du. nem tudunk összefutni, mert õ vidéken lakik, nekem meg edzésem van.
Amúgy írtam neki ezzel kapcs.ban, idéztem Ákostól, és sikerült ráébresztenem, h mindennél fontosabb a barátság. Szóval kösz Ákos a segítséget 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Ez a "hétfõtõl nem beszélünk" csak a sulira vonatkozik, vagy máskorra is? Már ha a sulin kívül össze szoktatok futni...
Pá!
Este majd beszélek vele arról amit írtam és amit válaszoltál, meg hagyok neki 1 kis gondolkozási idõt amíg Újpest meccsen leszek
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Biztos a királyi többes...? Vagy csak egyes számban értendõ...
Mellesleg, ha a vonzalom kölcsönös, akkor meg pláne nem értem, hogy miért ragaszkodik ennyire görcsösen ahhoz a látszathoz, hogy nincs köztetek semmi.
Érzékeny lány. Na ya... de azt még mindig nem bírom felfogni ép ésszel, hogy miért számít egy rakás félismeretlen gimnazista véleménye többet, mint a te közelséged.
Ezek a viselkedési normák olyan mértékû korlátoltságról adnak tanubizonyságot, hogy el sem akarom hinni, hogy ilyen még létezhet. XXI. század. Persze.
Mintha csak a középkorban lennénk.
"Nehogy megszóljanak minket a szomszédok, mert akkor kiátkoztatnak a pappal és mehetünk világgá, vagy megdobálnak paradicsommal és yol megszégyenülünk az egész falu elõtt."
LOL.
A 2. ponton kicsit elgondolkoztam. Az a baj, hogy a csaj nagyon érzékeny, próbálja az ilyen helyzeteket kerülni...
Mellesleg nem hiszem, h "ennyit ér" a barátság, mert talán ez több is annál csak nem merjük bevallani, ugyan is elég sokat gondolunk egymásra, meg fantáziálgatunk szépeket... 😊
1. Nem teljesen mindegy, hogy egy rakás kívülálló mit gondol rólatok? Nem értem a barátnéd, miért bukott ki azon, hogy pletykálnak rólatok. Mit számít?
2. Ha nem meri felvállalni a barátságotokat - márpedig az alább kikínlódott hide&seek stratégia azt sugallja, hogy nem meri, akkor az annyit is ér. A baráti köteléknek sokkal erõsebbnek kell(ene) lennie a környezethez való alkalmazkodás görcsös kényszeredettségénél.
(Sosem értettem az emberekben ezt a fajta csordaszellemet. Miért mûködik ez még mindig? Miért akarnak az emberek megfelelni mindenkinek? "Juj, csak nehogy ezt+azt mondják rólam a többiek, még a végén azt hinnék, hogy..." Na és? Nem tökmindegy, hogy egy csapat rosszindulatú, pletykálkodó flepnis mit gondol?
Engem b@szottul hidegenhagy, hogy ki mit gondol rólam a környezetemben. Senkit nem akartam soha meggyõzni az ellenkezõjérõl, higgyen akár pedofil tömeggyilkosnak is, vagy bármi másnak. Az, hogy ki mit gondol, vagy mit mond a másik emberrõl, sokkal jobban jellemzi önmagát, mint azt, akirõl szó van. Így aztán engem mindig is csak annak a "belsõ körnek" a véleménye érdekelt (alig pár ember), akik tényleg közel állnak hozzám. És akiknek számít a véleménye - pro és kontra.)
Uff
Nos, nekem "csak" egy olyan barátnõm van, aki barátilag a barátnõm. Magyarul nem járok vele, de nagyon jó barátok vagyunk.
Történt a suliban egy kis probléma, az osztályból a gyengébbik nem képviselõi azt hiszik, hogy Õ+Én... vagyis, hogy járunk.
A csaj ezen totál kibukott, mert nem tudja megérteni (én sem), hogy miért mondanak olyat aminek semmi alapja, hiszen nem puszilgatjuk egymást meg semmi. Jó néha átölelem v õ engem de semmi több, szerintem ez még nem jelentene semmit...
Azt találta ki a csaj, hogy hétfõtõl ne szóljunk egymáshoz, mert nem akarja, hogy az osztálytársak mégjobban komplikáljanak.
Szerintetek mit kéne tennem? Hagyni, h így legyen v inkább ne?
Ez a "nemszólunkegymáshoz" dolog sem jó ötlet mert akkor meg azt fogják hinni, h titkoljuk a semmit, megpróbálunk észrevétlenek maradni.
Tudom nem pont ide kellett volna írnom, deh ezt találtam most megfelelõ topicnak így hajnalban 😊