18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15027 velem is valami hasonló van, de én már kezdek rosszul lenni. :\ -
Lacika 79 #15026 jah, azt mondta most telefonban, hogy találnunk kéne már valakit mindekettőnknek, mert nem jó ez így. És megint felhozta ezt a qrva szerelem dumát, hogy elmúlt és így nem működne, holott tudja, hogy jó lenne velem. Utálom a szerelmet, azt kell hogy mondjam emberek. Sokkal egyszerűbb lenne az élet. Elég lenne csak szeretni valakit, ragaszkodni hozzá, megbeszélni a dolgokat, nem mindíg ezzel a fránya bizsergéssel foglalkozni. Ehh, hülye kémia :P
Na mindegy, ismét bebizonyosodott, hogy nem tud igazán lemondani rólam :P
Hozzá kell tennem, hogy az utóbbi hónapokban szinte egy szót nem beszéltünk, csak addig a fél óráig, míg megnyírt. Tehát nem mentem utána, nem foglalkoztam vele (belül igen, de az nem számít) -
Lacika 79 #15025 :)
Wolwerine: nevetek.
Amúgy most beszéltünk telón egy fél órát. -
Wolwerine #15024 Szerintem nevess Majd csak lesz valahogy... -
#15023 Hát erre emlékszem ... :) -
Lacika 79 #15022 Na szóval: igen, AZT jelenti.
Továbbá nem volt kikötés, majd beszélünk. Neki velem a legjobb, nekem vele a legjobb. Most eddig jutottunk de lesz ismétlés, folytatással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Valami okos ember mondta nekem anno itt a topicban, hogy majd az idő eldönti, mi lesz. Kezdem végre érteni/érezni a dolgot :)
Most így kölcsönösen kihasználjuk egymást. Vagy nem is tudom, mi a legmegfelelőbb szó erre. Nem a legjobb így, de soha rosszabbat. -
#15021 Szerintem AZT jelenti... -
#15020 és mi volt a kikötés vége ,ember ?
Ez érdekel minket ... ?
ez volt ? :D
-
#15019 A nála kötöttem ki mit jelent pontosan? :)) -
Lacika 79 #15018 na jó reggelt!
hm..... ma hajnalban történt velem egy s más. Ugye buli, meg minden (saturday night fever rulz) most is táncoltam az exemmel, mint szinte mindíg ha jön szórakozni. Valahogy nem bírok a lábammal, ha meghallok valami Hungária és hasonló stílusú zenéket :P Na de nem is ez a lényeg.
Szal táncika, meg egy kis beszélgetés. Aztán persze, hogy nála kötöttem ki. Csak most nemtom, hogy most sírjak vagy nevessek. Talán inkább nevetek. Bajom úgysem lehet belőle, ettől már csak jobb lehet a helyzet....
Jah, és mielőtt bárki megkövezne a "jó reggelt" miatt, 7-kor feküdtem le. -
#15017 De igazad van egyébként ... csak elfelejtettél valamit ,hogy én életem teljesen megváltozott ,amikor hozzádmentem és nekem szinte mindenről lekellett mondanom ,míg neked nem ...
De fejezzük be a vitát ... mindenki máshogy látja és ez csak egyhez vezet :vitához és vitához ennek pedig semmi értelme nincs ... ,ha szeretsz akkor nincs baj . -
#15016 De hülye vagy én a választ az Axl Rose -nak küldtem ... nem neked .
-
#15015 Amig nem voltunk házasok,nem kértem tőled semmit számon-ugye? -
#15014 Rátapintottál a lényegre!Pontosan igy értettem-egyik sem kötelezte el magát a másik mellett. -
#15013 Lehet ,hogy az a barátnő nem kapott meg tőled valamit ...(amit mástól igen),de az nem azt jelenti ,hogy esetlegesen téged elhagyna ... talán ...? -
Axl Rose #15012 x éve van mondjuk egy barátnőd, aki x év után megcsal egy másik palival. Akkor sincs semmi elszámolnivalója Veled ?
Vagy hogy érted ezt ? -
#15011 Nem egészen :) -
#15010 Wazze,mi a faxnak házasodni,ha lehet fellángolás??? Ajánlom a sima barát-barátnő konfigurációt-semmi jogi procedura-senki nem tartozik a másiknak elszámolnivalóval-SZERINTEM -
#15009 Asszony tanit - no comment... -
#15008 Vmi ilyesmiről beszéltünk februárban is-nem? -
#15007 Elég könnyen beleszerettem a mostaniba...
Az atlétatrikós izzadt testű macsó meg amúgy sem jön be :P :DDD
[kötexik] -
akos #15006 Ez azért attól is függ, hogy ki mennyire lobbanékony típus.
Akinek szoló állapotában is jó idő kell, hogy elteljen, míg szerelmes lesz az épp frissen mellészegődött párjába az nyilván elég nehezen, vagy egyáltalán nem fog ripsz-ropsz lángrakapni ha egy igéző tekintetű démon/atlétatrikós izzadt testű mácsó rá veti pillantását...
Ezzel szemben, aki egyébként is könnyen szerelmes lesz, annak nyilván nagyobb esélye van rá, hogy néha-néha lesznek kisebb kalandok az életében. -
#15005 Az előző fellángolás volt. De most szerelmes. Ő mondta, és nyilván tud különbséget tenni flört szintű "szerelem"/fellángolás és igazi szerelem között.
Én is úgy gondolom, hogy a feleségét nem fogja elhagyni. De a többit ki tudja...
Nekem három év alatt, nem volt se fellángolásom se semmim más iránt. Nem találkoztam olyannal, akivel lehetett volna?? Csak ezért? -
akos #15004 És ha már így nézzük, elképzelhető, hogy a házastársak sosem lesznek szerelmesek másba... de azt valóban nehezen képzelem, hogy alkalmi, titkolt perzselések nélkül múljon el pár évtized (yo esetben ugye). -
akos #15003 Azért lehet, nem ártana különbséget tenni a szerelem, és a fellángolás közt.
Mert a szerelem azért egy meglehetősen erős és -ha nem is állandó- de sokáig konstans dolog... nem értek vele egyet, hogy a vak és szeszélyes alkalmi fellángolásokat egy lapon emlegessük a szerelemmel - kvázi ledegradálva azt. -
#15002 Nem. Az én kérdésem az, hogy még csak bele sem szeret másba... fel sem merül, hogy más kéne valamelyik félnek. -
#15001 Biztos van csak rájön ,hogy a biztos és az állandó szeretettel nem ér fe semmilyen más úm. kicsapongó szerelmecske ,ami 1-2 hétig tart csak . -
#15000 Nah... írtam, erre eltünt a beszélgethetnék :/
Eltünök én is! :) -
#14999 Épp ehhez kapcsolódott volna a kérdésem...
Nincs olyan, hogy a házasság alatt, egyik fél sem lesz szerelmes másba, és boldogan élnek míg meg nem halnak? :)))))))
De aztán rájöttem a válaszra, ezért nem kérdeztem meg. -
#14998 Valószínűleg együtt marad a feleségével ...(főleg ,ha gyerek is van )
A szerelem elmúlik ,de a szeretet és a megszokás nagy úr ...
Holnap vagy 1 hét múlva másba lesz szerelmes a férj . -
#14997 :) -
#14996 Kár, hogy nem is ismersz :P :DDDD -
#14995 Jó. Írok. De inkább egy történet és egy kérdés.
Ismerek egy házaspárt. A lányt úgy vette el a fiú, hogy közölte vele, sosem fog megváltozni. Ezt igazából nem tudom mire értette, mert mióta házasok, nem csalta meg. (előtte egy majdnem, vagy félig megcsalás volt asszem) Több éve házasok. A fiú tudja, hogy jobb nőt társnak az sosem találna mint a felesége. De mégis szerelmes lett egy lányba. A dolog elhalt úgy egy hónap után. Megnyugodott. Most ismét szerelmes... és teljesen kivan. Nem tudni mi lesz...
Inkább nincs is kérdés. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi. -
#14994 aha :D és ha nem mondasz semmit meghúzom a hajadat :DDDDD -
#14993 Mint az oviban :P :DD -
akos #14992 Na-na... :)) -
#14991 :))) -
akos #14990 Naaaaaaaa... :) -
Wolwerine #14989 Naaa... -
#14988 látod mindenki azt szeretné ha mesélnél ... naaa Arch :DDDDD