A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég jellemzõ hozzáállás korunk magyarjaitól.
Szerintem ebben az országban mindig mindenrõl valaki más tehet....
:-(
... ez így van ... de nem maguktól mennek tönkre a dolgok körülöttem ... szal ha nemis csak miattam , igen nagy részben az én hibám ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha mindig önmagát hibáztatja letargiába esik és keresheti a gumiszobát ,elveszti saját magát és mindent ,ami az övé lehetne ... <#ejnye1>#ejnye1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
De Te nem Õ vagy, mert Õ nem ír most diplomamunkát. Szóval ez most off és csak úgy megemlítettem, mert én is szeretem azt a verset. (vagy a filmbõl van?😊)
megvan ... jó kedvem van 😄DD leadtam a diplomamunkát!! ... és még mindig mosolygok , sõt 😛PPP majd kapsz szép új képet 😄D a képnek egy hibája van hogy én vagyok rajta különben télleg jó 😄DD
De egy tehénnek csak nem fogom egy gyönyörû hölgy nevét adni 😛
csak délután és éjszaka szoktam WoW-ozni, az este az a buli és tarsaságba járás ideje 😛
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Tudod Lacika ,az idõ nagy úr ... ,de már a megtörténtek is valami .
gyk: rally prológ
De sajnos semmi konkrét fejlemény nincs az ügyben.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ez a " ha nem tud róla ,nem fáj " megoldás kicsit gusztustalan sztem.
Aztán végül is mindenki beleeshet abba a hibába ,hogy talán mást is kipróbálna , mint amit kap ,de mindent kultúráltan meg lehet beszélnni sztem ...