A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézz egy kicsit körül...
Elég jellemzõ hozzáállás korunk magyarjaitól.

krisztike
látod ,ebben nincs igazad

igyexem 😛
"Ha mindig önmagát hibáztatja"

Szerintem ebben az országban mindig mindenrõl valaki más tehet....

:-(

Arch
Inkább realistának tûnik... szerintem is, ha valami tönkremegy, amire volna/van ráhatásunk, akkor abban mi is hibásak vagyunk. Nem feltétlen nagy részben, de azért igen. Persze van, hogy nem lehet(ne) tenni semmit...

Arch
Egy szóval nem mondtam, hogy jó így, vagy amit csinál!!

krisztike
csak magadat okolod és ez nem jó !

BEAST
hmm 10. emelet? ... hmm <#fejvakaras>

... ez így van ... de nem maguktól mennek tönkre a dolgok körülöttem ... szal ha nemis csak miattam , igen nagy részben az én hibám ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
de nem szabad erre gondolni ,mert akkor ennyi erõvel ki is ugorhatna a 10. emeletrõl .
Ha mindig önmagát hibáztatja letargiába esik és keresheti a gumiszobát ,elveszti saját magát és mindent ,ami az övé lehetne ... <#ejnye1>

Arch
Sztem ezzel mki így van 😊)
Mártmint mki úgy gondolja, h vele vannak a gondok.

BEAST
😊))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
ez hülyeség !!!
csak pozitív gondolkodást fogadok el ... ! 😊

krisztike
szívesen <#awink>

BEAST
eddig sem állítottam hogy nem szép 😊)) a gondok velem vannak 😉

BEAST
köszke <#puszi>

Na látod, szép is tud lenni a világ...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

krisztike
ki ne fáradj ! 😊

krisztike
ezt csak te tudhatod

krisztike
az nem hiba és örülök ,hogy sikerült .

Evil
Nem kell sajnalni, sokkal jobb igy azota, radasul nekem nem szebb kell hanem jobb 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Arch
Ok, igen, mert a filmben máshogy fordítják. 😊

BEAST
nekem is van egy ismerõsöm aki Msnen használta ezt title-ként 😛 ... amúgy versbõl 😉

Arch
Most olvasom csak az aláírásod... Van egy nagyon jó barátom, aki szintén ezt használja/ta chaten kilépéskor búcsúszövegnek. 😊
De Te nem Õ vagy, mert Õ nem ír most diplomamunkát. Szóval ez most off és csak úgy megemlítettem, mert én is szeretem azt a verset. (vagy a filmbõl van?😊)

BEAST
jipiii 😊)

megvan ... jó kedvem van 😄DD leadtam a diplomamunkát!! ... és még mindig mosolygok , sõt 😛PPP majd kapsz szép új képet 😄D a képnek egy hibája van hogy én vagyok rajta különben télleg jó 😄DD

na meg már amúgy is kaptam az ívet a Lacika nevû Tauren Druidám miatt, aki nõnemû. 😄
De egy tehénnek csak nem fogom egy gyönyörû hölgy nevét adni 😛
lol 😄DD
csak délután és éjszaka szoktam WoW-ozni, az este az a buli és tarsaságba járás ideje 😛
Miért? Egy ismerõsöm medalofhonor közben csajozott be... kiolvasztotta a befagyott csajt, aztán MSN-címet váltottak, most meg együtt vannak...

SinClaiR
Hát WoW közben nem akadhat sûrûn horogra senki😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Há' mindíg ez a fránya idõ 😛
krisztike
Hát remélem vki megdobogtatja már a pici szívedet . 😊
Tudod Lacika ,az idõ nagy úr ... ,de már a megtörténtek is valami .

krisztike
OKÉ.

Hát azt látom ,hogy határozott vagy ... 😊vagy mégse ? 😊de mindent bele ! 😊

krisztike
ne félj meghallgatom 😊

és sajnálom ,ami történt ...

amúgy meg most jöttem haza Miskolcról, vótunk gyorsótó verseny prológon. 😄
gyk: rally prológ
Tök jó lenne, ha Én is tudnék így gondolkozni mert nekem qrva szar, hogy egyedül vagyok. Vágyom már egy társra, akivel nem csak az ágyamat oszthatom meg. Mondjuk tenni nem nagyon teszek érte semmit, de nem is igazán találkoztam olyan leányzóval, aki megdobogtatná a pici szívemet. Jah, de egyet találtam, úgy érzem tök jól kijövünk egymással, jókat tudunk beszélgetni, meg egy hullámhossz, stb. Csak picit zûrös az élete mostanában, és az utóbbi hetekben elég keveset tudtunk beszélni. Jah, egy-két "véletlen" csók elcsattant, illetve ha hozzáérek (masszíroztam párszor a nyakát és a kezét 😄) elég pozitív hatást gyakorlok rá. 😛
De sajnos semmi konkrét fejlemény nincs az ügyben.
BEAST
hát most hirtelen nem tudom hogy jól érzem e magam , vagy csak annyit tanulok stb, a diplomahülyeség miatt hogy nincs idõm ezen gondolkozni 😊 ... ahogy eddig is mostis minden idõmet gép elõtt töltöm , csak most meló, meg tanulás 😄 ... mosolygok szal biztos jól érzem magam 😄DD asszem 😊 jah meg határozott is vagyok 😄DD

Evil
Hmm, hathogyismondjamjolmeg.Gondolom az elso hozzaszolasokat tanulamnyoztad, volt egy tobbeves kapcsolatom, ami kezdett kisiklani, szeretet megvolt, de valahogy mindig sikeralt elcseszni a kozos egyuttleteket, annak ellenere, hogy leragtuk mar a csontot, mit hogy kellene.Volt szakitas, utanna megint talalka egyuttlet, aztan egy ponton nalam betelt a pohar es pontot tettem az egesz vegere, annak ellenere, hogy felolem erosebb volt a kotodes.Cefet szarul ereztem magam, de nem hagytam magam es tul lettem a dolgokon.Azota csapodom ide oda, semmi komoly, nehany fizetos szolgaltatas 😊 ,az elmult kozel 1 evben nem ereztem, hogy hianyozna egy baratno, szal egyelore semmi kedvem "szerelmes" lenni, bar nem mintha azt csak ugy tudna szabalyozni az ember, itt a tavasz, lehet holnap mar itt sirok a vallatokon 😄

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

krisztike
miért ? 😊 mi a baj ?
hogyan is vagy ? 😊

krisztike
Önt még nem ismerem. Miért nem vagy sose itt ,ha te nyitottad ?

BEAST
igy is mondhatjuk <#vigyor2>

krisztike
talán megszakadnék ? 😊

Evil
Nyem, csak elvezem a szabadsagot, annak ellenere, hogy en nyitottam anno ezt a topicot 😊

BEAST
nyem 😊 én itt vagyok 😉 csak velem nem mész túl sokra 😄DD

krisztike
Mi az kihalt ez az oldal ?
Szabadságon van mindenki ? :/ <#szomoru1><#nyes>

krisztike
BINGÓÓÓ ! 😄

Ja, jólvan, ééértem..

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Az eredeti kérdés úgy szólt, érdemes-e lefeküdnie mindenféle lányokkal a barátnõje mellett...

Ezt most nem vágom..

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

krisztike
Pedig az lenne tisztességes ,ha eldöntené mit is akar valójában és azt szemtõl szembe megmondani .

Ez a " ha nem tud róla ,nem fáj " megoldás kicsit gusztustalan sztem.
Aztán végül is mindenki beleeshet abba a hibába ,hogy talán mást is kipróbálna , mint amit kap ,de mindent kultúráltan meg lehet beszélnni sztem ...

Nem azt tervezi, hogy otthagyja...

FeketeFény
Igen.

-----][----www.di.fm-----][------