A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na legalább ez az egy dolog mûködjön rendesen, még ha nem is nagoyn használom 😛
Fel a fejjel! Ideje túllépni a dolgon. Néha olyankor és ott találsz valakit, ahol nem is számítasz rá...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Sir Quno Jedi
Namost ilyenkor szokott a katonaorvos brómot írni a kopaszoknak, úgyhogy álljon sorba közlegény !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tudom, hogy a hiba az Én készülékemben van. ehh, mindjárt jön a nyári szünet, picit unalmas lesz, ha nem találok ki valami okosat gyorsan. Egy-két terv mondjuk már van. most május 15-én Tiesto a Palace-ban, utána június 6-tól Kassa rally, majd valamikor Forma-1, meg Moto GP Brno-ban.Persze ezek csak ideig ótáig kötik le az embert, de legalább elmondhatom, hogy ezeket is láttam. 😄
Isten õrizz, hogy egy elõzõ nõrõl beszéljek bárkinek is. azért ennyire nem vagyok gáz 😛
romantikus? max egy picit. inkább bolond, persze ennek vannak jó oldalai is 😄
krisztike
te az álmodozó ,romantikus szerelmes ... 😊
Nem az a baj ,ha kimutatod az érzelmeidet ,hanem ,ha idõ elõtt ...
A nõk nem szeretik (áltálában) ,ha az elõzõ nõrõl beszélsz (csak akkor ,ha õk kérdeznek ez exrõl) mert úgy érzik ,hogy õket hozzáméred . És 1 nõ sem akar olyan lenni ,mint a másik ...

krisztike
ez igaz

óóó, dehogynincs

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

krisztike
nézz szét jobban a lakásban és ,ha minden a helyen van akkor te vagy a hibás láncszem ;ezért váltotatni kell magadon ,hogy ezt átruházhasd másra 😊

tök jól csinálta a dolgokat sztem. nekem is valami ilyen "tehetség" kéne, de hülye fejjel mindíg kimutatom amit érzek, és visszaélnek vele. senki nincs ilyen balfasz, akitõl 3xszor is el lehet szedni a nõjét.
ez az, de mindegy.
qrvára magam alatt vagyok, és kezdek unni mindent, amit csinálok. nem találom a helyem....
krisztike
szar ügy cimbi ,de ez egy ilyen bicikli ...tekerni kellenne még akkor is ,ha már se pedál se kerék nincs ... 😊 és ez lesz az ÉLET

krisztike
én láttam és nagyon tetszett a film 😊

krisztike
ez így van

Apropó, rövid tájékoztatás az elmúlt két hétrõl (lásd a bizonytalankodó csajszit.) Cirka két hete visszahallotta valakitõl a barátja, hogy lefeküdtünk (sajna semmi alapja), úgyhogy némi anyázás, bk*rva után kihajította a leányzót... Másnapig, mert másnap nagy kegyesen hagyta hogy visszafogadják.

Nem teljesen tiszta, hogy csinálta, de összejött neki. Illetve tudom, hogy csinálta, mert a leányzó elmondta, de hogy sikerült megetetnie vele?! Persze utána is dumálgattunk a csajjal, mígnem most vasárnap akkor sikerült felhívnom, amikor a barátja is ott volt. Hogy sikerült beletalálnom a heti egy alkalomba, amikor összefutnak, rejtély. Persze a veszekedés beindult. Szóval most közölte, hogy jobb ha nem hívogatjuk egymást... Hmm...

Pech.

A rendszer hangja...<#worship>

És mi van, ha esetleg Õ az, akire szükségem lenne? 😊
BEAST
de nem lehet mindenki robot <#wow2><#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Ne is állj velük szóba, ha mégis szükséges, csak úgy tedd, mintha fogatlan csövesekhez ereszkednél le az aluljáróba, ne hagyd hogy szem elõl tévesszék a köztetek fentálló IQ differenciát !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nemén.

próbálom megfogadni. péntek-szombat általában be is jön, mert akkor nem foglalkozok semmivel, csak hogy jól érezzem magam. és tényleg igazad van, mert szombaton is 2 leányzó mondta, hogy "amúgy jól nézel ki" 😄
amúgy majdnem sikerült közömbösnek mutatkozni, pedig az egyik még be is jönne.
Jah, láttad (vagy valaki) a Randiguru-t? Nekem teccik nagyon 😛
Sir Quno Jedi
AMúgy meg ne keresgéjjé, hanem éld az életedet, mintha teljes volna és minden abszolúte rendben volna ! Légy magányos farkas, de élvezd ! Légy laza és közömbös ! Ha megérzik rajtad csak egy pillanatra is, hogy elkeseredett, szeretetrevágyó kisfóka vagy, véged...

Sir Quno Jedi
Nem teszek ilyet, mer az már korrupció és hatalommal való visszaélés !

jóvanna, ott van a 😄
de amúgy picit kezdek már belefásulni a mindennapi mászkálásba, és keresgélésbe. Szal tennék ellene, de valszeg rossz helyen keresem a boldogságot(?)
Robot, add parancsba, Te megteheted. 😄
Sir Quno Jedi
Engem is, engem is !!!

Tegyél ellene!

szar kedvem van, egyedül vagyok. sajnáljatok 😄
krisztike
csak a felkiáltójel miatt mondtam a humor érzéked ... 😞
Esetleg van valami ,ami elromlott ? 😊 (ha van akkor pont tõlem kérded ,hogy miaz ,drága cimbora 😊 )

Miért, mi az amim elromlott??

krisztike
látom ,azért a humorérzéked nem romlott el ... 😊

Szobából való kirángatás, mint olyan... 😊

krisztike
van benne valami ... 😊

krisztike
<#taps>

..én is optimista vagyok, a pesszimizmus úgyse menne! 😊)

Hangianix
Na jo, nem volt ilyen, de jol hangzott 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Engem mar rangattak ki a falak kozul. Tobb, mint 10 eve.
"Fiam, ha nem mesz ki a kertbe levagni a fuvet, nagyon megjarod!!!"
😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

mondasz valamit :S
Nem mindig lesz csalódás belõle. Viszont krisztikének igaza van, ha a sült galambra vársz, nem fog az öledbe hullani. Nem fognak kirángatni a falad mögül, mert nem téged látnak, hanem a falat (szerintem érted, mire célzok), arra pedig senki sem kíváncsi. Próbálj meg nem tervezni... Vagy olyan csajokkal kezdj, akiket nem ismersz. Jóval kevesebb a kockázat, ha nem olyanokkal próbálkozol, akikkel nap mint nap találkoznod kell az esetleges visszautasítás után is.

Apropó, kockázat. Nincs kockázat. Legfeljebb elhajtanak a francba. Akkor sincs semmi, csak volt egy ember, aki elvesztette a lehetõséget, hogy veled legyen...

Csak sajnos közel nem lenne igaz... :-/

krisztike
na látod ... 😊
így kell gondolkozni a kapcsolatokról is ! 😊

BEAST
ööö ... ez nem kockázat ... mert ha valaki most "leugatna" nem venném fel ... a vizsgákra meg ugy megyek hogy meglesz ... mert ismerem magam ha nem is tudom amit kéne akkor is tudok beszélni róla 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
ha nem bújsz ki a falak árnyékából ,hogy megmutasd magad nincsen az ,aki észrevegyen ... 😊
Az is kockázat ,hogy most nekünk írsz ,mert mindenki másként gondolkozik a dolgairól .
Szóval nem is vagy te olyan gyáva -fõleg ,ha a suliban a vizsgákra is bemersz menni -,az élet pedig ebbõl is látod ,hogy telis tele kockázattal.
És nem mindig okoznak fájdalmat .

gergou
hat akkor ideje valtoztatni rajt 😊 ha ismered a hibaidat, talan ki kene oket kuszobolni, es megvaltozna ez az...😊

`Take a look to the sky just before you die`

BEAST
arra mindig is büszke voltam hogy bárhol bármikor átlátom a dolgok egészét ... saját magammal kapcsolatban is tudok "mindent" tudom a hibáimat is ... és azt is tudom hogy én a sült galambra várok ... arra hogy valaki "kirángasson" a falam mögül hogy neki kellek ... de azt is tudom hogy nem igy mennek a dolgok és nekem kéne kimásznom a fal mögül és nekem kéne elfogadtatnom magam az emberekkel ... de ehez tenni is kéne ... az meg "kockázatos" ... mindig is ilyen voltam ... napokkal hetekkel elõre eltervezem a dolgokat .. és mivel elég "sívár" az életem nincs tul sok változó benne ezért mindig minden terv szerint megy ... de a szerelemben , a barátságban ... meg ugy általában az emberi kapcsolatokban nem lehet ennyire eltervezni a dolgokat mert mindig csak csalódás lesz belõle ... ezt értem is meg nemis ... felfogom , de csinálni még nem tudom ...

krisztike
De lökött vagy ...😊
Mindig van és lesz olyan ember ,akinek nem fogsz megfelelni és ezzel együtt kell élni .
Hidd el ,hogy én sem tetszem mindenkinek néha bosszant -elgondolkozom a miérten is -, de van olyan ,aki így is elfogad és így is szeret ... Nem szabad ezért begubóznod és minden kis kaput becsuknod önmagad felé és a szíved felé ...! 😊

BEAST
nemtom ... régebben nem voltam "ilyen" ... csalódások meg ilyesmik, és elég valószínû hogy bennem volt/van a hiba ... és igen akinek nem tetszett az elkerült 😊 ... most ott tartok hogy elvagyok egyedül, magamat ritkán sikerül megbántanom <#vigyor2>

krisztike
Akkor inkább úgy mondanám ,hogy ez nem mindenkire igaz .
Hibája pedig mindenkinek van és bizonyos hibákon lehet is valamennyit változtatni ,de nem szabad minden próblémáért önmagunkat okolni ...

Ez viszont igaz...

Ezt úgy mondod, mintha az élet csak kudarcokból állna. Vállald be, hogy milyen vagy. Ha pedig valakinek nem tetszik, az le van t....va. Kerüljön el.

Néha persze érdemes elgondolkodni, az ember hol hibázott, mit csinál rosszul... Ha tényleg te vagy a hibás, változtatni kell. De akkor se szabad mindenért magadat okolni, vagy belemerülni az önsajnálatba. Esetleg feladni azzal, hogy veled jó már úgyse történhet...