18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15107 Mindenki csak röhög??? -
#15106 -
#15105 -
#15104 Anyázos totyik!!! -
#15103 te seggfej vagy semmi más. -
#15102 Ha ezt krisztike meglássa... -
#15101 -
#15100 Feltételezve, ha én vagyok a lovagod: Jó reggelt kedves lovagina! -
Lacika 79 #15099 neked is kollegina :P -
#15098 -
#15097 Sziasztok és jó reggelt ! -
Lacika 79 #15096 -
#15095 Azért nincs mindenben igazad ...
De én tényleg nő vagyok ... -
#15094 Vauuu ,micsoda férfi ... ! -
#15093 Az voltam, de most én vagyok a Terminátor 2005 v.1.0. -
#15092 Te vagy itt az egyetlen lány (?). Gondoltam ismerős a szöveg amit Elkenődött Laci írt és meg tudod erősíteni a véleményemet. -
#15091 Nem értem miért engem kérdezel ...
Egyébként rosssz a meglátásod ... nem negatívan kell hozzáállni mindenhez ... -
#15090 -
#15089 Osztom a véleményt ez afféle"legyünkinkábbbarátok"rizsa... -
#15088 A kegyetlen csúcsragadozó... -
#15087 Én radikális voltam: kidobtam a mobilkártyámat (úgy is utáltam, mert sehol sem volt térereje; na vajon melyik szolgáltató volt?) és az első email-jén kívül nem válaszoltam a többire. Sőt, mikor nem állt le, betettem a letiltott feladók listájába. :)
Esélyt sem adtam a sorsnak, hogy valami legyen. -
Lacika 79 #15086 de Ő mindíg is ilyen volt, ilyennek szerettem meg. Anyukája szerint az előttem lévő pasija miatt történnek-történtek vele ezek a dolgok, amikre a mai napig nem találtam meg az ellenszert. -
Lacika 79 #15085 persze, valami mindíg van a háttérben. ezek közzé tartozik ez a mindenkinekmegakarofelelni dolog is. Most mit gondolnának az emberek, ha megint összejönnénk? na de mindegy, ez már az Én problémám. Eccer majdcsak megoldódik. Remélem. -
akos #15084 Ez annyira fal szöveg: "mert rosszul érezné magát, hogy Ő "megcsalt" és nekem mégis kell". Ilyen nincs. Ha szeret téged és igazán kellenél neki, akkor efféle mély, morális aggályok nem igazán merülnének fel. Valami más... vagy több más dolog is van a háttérben imho. -
Lacika 79 #15083 hm. érdekes meglátás. de 1000%-os biztonsággal ki merem jelenteni, hogy nem így van. Ma is felhívott, 38 percig veszekedtünk, rá 10 percre véletlenül összefutottunk, beszélgettünk vagy 20 percet, és közben újra bocsánatot kértünk egymástól vigyorogva, hogy ilyen balfasz kisgyerek módjára viselkedünk. Továbbá felhozta, ha most megint összejönnénk, fél év múlva úgyis szétmennénk, mert rosszul érezné magát, hogy Ő "megcsalt" és nekem mégis kell, meg a régi sérelmeket nehéz elfelejteni, stb. Nemtom, akkor minek agyal ilyesmin, ha így érez, holott Én fel sem hoztam a témát, hogy márpedig most össze kéne megint jönnünk. nem eccerű a dolog, igazi kihívás. :P és ami a legjobban teccett: mindkettőnknek orvoshoz kéne menni, mert két ilyen hülye ember nincs még a földön (nem emléxem szó szerint, de ez volt a lényege, amit mondott) És milyen igaza van :D nem mondhatom azt, hogy várok rá vagy reménykedek, inkább csak annyit, hogy majd meglátjuk mit hoz a sors.
-
#15082 "Nem tudja teljesen lezárni a kapcsolatunkat"
Ez azt jelent, hogy a részéről le van zárva, csak nem akar téged jobban kiborítani és inkább nem mond igazat. Ugye Krisztike, igazam van? -
#15081 Inkább azt mondanám ,hogy te telefonáltál volna és te jöttél volna hozzám ... -
Lacika 79 #15080 HM. tegnap este is beszélgettünk az exemmel picit. Nem tudja teljesen lezárni a kapcsolatunkat, talán soha nem fogja tudni. Ezt Ő mondta. Kérdem Én, hogy akkor miért jó szenvedni, várni valami-valaki másra? Na mindegy, nem egy egyszerű Nő a drágám, de ha másmilyen lenne, nem is kéne sztem. -
#15079 Aztán beleér a kezed a bilibe és felébredsz ... -
#15078 Hát én nem futottam volna utánad mert tudom ,hogy ilyen esetekben mi várható ...Dehogyisnem... -
#15077 Nem azt írtam kötelező...Pusztán a saját véleményemet írtam le... -
Axl Rose #15076 Alkalom mindig van rá, de az éppen aktuális barátnőmet sosem csaltam meg, pedig sosem volt papírom a kapcsolatról.
És még ma sem bánom, hogy akkor nem tettem meg. -
#15075 Neked is ezt kellett volna csinálnod ?
Hát én nem futottam volna utánad mert tudom ,hogy ilyen esetekben mi várható ...
"Profi " -jujj ,ez nagyon gyenge ... :)) -
#15074 A Profi... -
Lacika 79 #15073 semmi extra amúgy, nemtom miért van így. -
#15072 Mert írogatott sokáig emaileket és könyörgött, hogy találkozzunk.
Nem vesztünk össze, csak szó nélkül leléptem. -
#15071 jó kérdés ... -
Wolwerine #15070 Honnan tudod, hogy sérti a nőiességét, ha nem látod? -
Wolwerine #15069 Tudood... -
#15068 Nem szeretem a bosszút és nem szeretek másnak bosszúságot okozni. Ez így jött össze. Neki sérti a nőiességét, viszont én megfogadtam, hogy addig nem akarom látni, amíg nincs családom. Ez még 1-2 év.