18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15147 Távkapcsolat ?!! -
#15146 Csajok nem veszik úgy fel a szakítást, mint a férfiak. -
Braveheart #15145 Az volt a gond, hogy hétvégén a balcsin voltunk. Azt tudni kell rólunk, hogy én a múltkori szakításom káros mellékhatásaként rászoktam a cigire, ő pedig utálja, de mégis el-elviselte eddig. Szombat este mégis elszívtam egyet, ez neki nem tetszett. A másik meg hogy mikor azt kérdeztem utána hogy elmegyünk-e vhova azt mondta hogy olyan fáradt hogy beszélgetni sem akar velem. Én meg kimentem hajnali 1kor egyedül a partra és ott ültem vagy 2 órát. Na ez nem tetszett neki.
Meg én mindig lenyeltem eddig minden sérelmet, és csak tűrtem. Hétfőn már én is megmondtam neki finoman a magamén, megsértődött. De részben neki volt igaza. Szóval másnap elmentem hozzá és azóta minden rendben.
Egy dolog zavar még: nyáron mindketten dolgozni fogunk, utána meg én megyek Bp-re tanulni, ő meg itt marad még 1 évet. És utána sem biztos hogy felveszik Bp-re. Én ki tudnék tartani, de ő? Bízom benne, de a múltkori csalódásom után már egyáltalán nem vagyok optimista. -
#15144 segig=segit -
#15143 Attól függ min vesztetek össze...vmin nem segig még egy egész pálmaház sem... -
Braveheart #15142 Hétvégén én is összevesztem az imádott barátnőmmel... hétfőn megpróbáltunk kibékülni, csak rosszabb lett. Mondom itt már nem segít a sok süket duma. Másnap este elmentem hozzá 1 szál vörös rózsával. Ennyi volt. Elolvadt :) -
#15141 Kelet-európai mentalitás: ha neki szar, legyen másnak is. -
#15140 minden nap másnak szólok be project?
inkább nem válaszolok P -
#15139 Sziasztok ... :)
-
#15138 Min? -
#15137 ismerős...de még mennyire...:\\ -
akos #15136 Nem mintha nem tudnánk mit jelent. De azért köszi... -
#15135 a belterjesre írtam a régi szokásokra utalva
és ellenkezésemet kifejezve -
#15134 Mit nem tudsz ? :DDD -
akos #15133 Abszolút nem. Csak egy pöttyet eldurrant az agyam... -
#15132 Nagyon nekikeseredtél mber... -
akos #15131 Majd én megoldom. Mint ahogy eddig is. Mindig... -
#15130 Mi a gondja? Megoldjuk! -
akos #15129 Nekem is nehéz az élet. -
#15128 Veled mi van??? -
akos #15127 Nehéz az élet. -
MafiaG #15126 Sziasztok!
Úgy hallottam a Május a szerelem hónapja. Így is volt, mert összejöttem egy tök szép csajjal egy gokartverseny alkalmával. Sajnos kicsit messze lakunk egymástól (Én Érd, ő Vác), de sokszor beszéltünk. Jól elvoltunk, találkoztunk is, összejöttünk. (igaz, még semmi komoly nem történt) Mondtuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, meg minden. De sajnos eljött a mai nap. Beszélgettünk és mondta, hogy inkább ő még csak barátságot akar. Most ez így hírtelen hogy jöhetett neki elő? Azt mondta, hogy gondolkozott, és hogy a távolság nem igen jó...
Most pedig rájöttem. A Június pedig a szakítások hónapja. Ma velem, hétvégén meg haverommal szakított a barátnője. -
#15125 jóaz itt is. -
#15124 egymás között szaporodnak? P -
#15123 Tényleg kicsit visszanéztem,és tényleg elég belterjes a"banda"... -
#15122 Egy béka??? -
#15121 http://www.13dots.com/frog/finalresult.gif
írd be és látni fogod -
akos #15120 Én még így se látok semmit -
Lacika 79 #15119 így már vágom. akkor ketten vagyunk :P -
#15118 elegem van ebből itt semmit se lehet kilinkelni
csakazééé -
#15117 nem sz..ok hanem
-
Lacika 79 #15116 picit magamra vettem, sry -
#15115 szeressétek egymást gyerekek -
akos #15114 Nem neked lett címezve, csak neked válaszoltam. -
Lacika 79 #15113 ???? -
#15112 én+csak nyalókázok -
Lacika 79 #15111 há veled meg mi van vazze? rosszul ébredtél? nem hiszem, hogy Én baszogattam volna bárkit is.
-
akos #15110 Hja, és ez tényleg nagyon yol van így... a régi topiclakók mind egymás f@sz*t szopják, akármit is ír az újonc, mindenki b@sz*gatja mindenért.
Grat. -
Lacika 79 #15109 most ezen sírni kéne? :P -
Lacika 79 #15108 ismét tanúi lehetünk egy jelenetnek, amit egy "újonc" indított el, aki nem tudja ki kivel van. :D