A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána pedig jöhet következõ :<#puszi>#puszi> ,majd ez után a <#law>#law> - csak jót kívánok 😊
Elég bizonytalan vagy. HA döntöttél, akkor csak merészen! De azért ne legyen minden elõzmény nélkül. Itt ez a baráti ölelés. Mi lenne ha kicsit lejjebb csúsztatnád a kezed, vagy hosszabb ideig érintenéd meg<#nyes>#nyes>... Nem azt mondtam hogy taperold le (finoman), éppen csak tûnjön fel neki. Ha nem olyan a reakció még mindig mondhatod, hogy véletlen volt... Ha pedig olyan, akkor hajrá!
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Jövõhéten valamikor délelõtt fel jön hozzám, majd lehet egy alkalmas pillanatban lekapom aztán a reakcióból majd kiderül, hogy mi van 😊
Említettem már neki ilyet, hogy néha volt 1-2 pillanat amikor lekaptam volna, csak nem mertem, mert féltem a pofontól, erre azt válaszolta, hogy nem biztos, hogy pofon vágtalak volna... ki érti a nõket? Egyszer olyan egyértelmûen tudtomra adja, hogy "csak" barátok vagyunk, máskor meg tényleg tök furi 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Félni azért félek, mert ha szóba hozom és rosszat mond válaszként, akkor már nem lesz az igazi a barátság.. és nekem többet ér egy igaz barátság mint egy kapcsolat.
Kapcsolatból több lehet, de ilyen barátot nem találok mégegyszer 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Õ bizti nem fog neked udvarolni ezért neked kell kezedbe venni az irányítást .
Na nem egybõl a gerincre vágás szindrómával kell kezdeni mert azzal elrontanád az egészet ... ;egyébként is az jön majd magától ,ha a többi megvan .
Elég régen írtam ide (#13918).
Szerencsére azóta minden megoldódott. Igaz még mindig gondolnak rólunk olyanokat, hogy járunk, de nem foglalkozunk vele. A nagyon jó baráti kapcsolat megmaradt, sõt, talán még erõsebb is lett.
Furcsa a dolog, mert nem tudom mit érzek én de azt sem, hogy õ mit érez. Én lehet (nem vagyok benne biztos), hogy kicsit jobban szeretem mint kéne, de néha õ is mond ilyeneket, de van amikor meg pont az ellenkezõjét mondja/csinálja. Elég zavaros. Suli után haza szoktam kísérgetni, vagyis nem haza csak a buszmegállóba mivel vidéki, aztán ott megvárom vele a buszt. Rend szerint átöleljük egymást, mint ha járnánk, kézenfogás is megvan, meg mondogatjuk, hogy "ígyszeretlekúgyszeretlek". Olyanokat is mond pl., hogy "soha nem akarlak elengedni" meg ilyen félreérthetõ dolgokat 😊
Egyszer lementem hozzá vidékre, 2 hete szombaton azt hiszem, ott voltam náluk egész délután. Filmet néztünk, dumáltunk, de nem történt semmi, még 1 szájrapuszi sem... aztán mikor kísért ki a buszhoz mondta, hogy "olyan jó lenne ha itt maradhatnál.."
Most ez nem tudom minek írtam le, talán, hogy legyen vmi téma 😄 Én valahogy úgy érzem, hogy tudat alatt több van köztünk mint barátság... csak nem merem felhozni neki a dolgot, mert ha meg mégsem akkor nem tudnék a szemébe nézni, és õ sem az enyémbe, és vége a barátságnak...
Na byebye 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
És nem nagyon tudom, mit is gondoljak 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fiúk szedjétek össze magatokat mert elszégyenlem magam ,hogy nõ vagyok ... 😞<#lookaround>#lookaround><#nyes>#nyes>
Ha jól vettem ki, akkor semmit nem akar... Neked is jobb, ha nem keresed.
ezt átjavítanám picit: éli az életét és nincs semmi barátnõ 😛
szal írnék Én, ha lenne mit 😊
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Kihalt ez a topic vagy esetleg már nem divat ,hogy mostanában szinte senki sem látogatja ... ? 😞
a zenei ízlés pedig egyéni ... 😊
jó legyél és a kívánatosság mellett izgató is 😄DD
pecs elegge periferia ugylatszik mert halIsten csak ehhez hasonlo egyuttesek latogatjak,nyoma sincs a kedves tiesztonak es hasonlo igenyes muveszeknek 😊
de sztem igyis tullihegtuk a kerdest,mindenesetre jahm.nekem bejon ez a stilus.
joklegyetek,szepek,es kivanatosak.
14279:enis Teged;*
nite*
de a felsülésben igazad van ,azt bárhol lehet ... fõleg a strandon ... 😊
es persze statisztikailag valszeg ugyanugy nem lenne igazam,Kispalon vagy Neo-n ugyanannyi eselyed van felsulni mint akarmelyik dizsiben 😊
peace *
de ez is off,bocsi.
szep napot nektek
Nem csak a külsõ számít és ezt nagyon sok hapsinak és nõnek észre kellenne vennie ... 😊
-----][----www.di.fm-----][------