A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Nem vagyok besavanyodva, színházba járok, sétálgatni, bringázni, hol lányokkal, hol nélkülük.
Csak azért, mert a jövõ héten lezárul a félév, és addig még pótolnom kell most pár dolgot (éjjel-nappal dolgozva), nem kell azt hinni, hogy mást sem csinálok, csak a könyvek és a tervek fölött görnyedek.
Esküszöm leszopom magam, ha most összegyûltök és problémakibeszélõ köregyletet alakítotok a nógatásomra, hogy "ugyanmáááár"... 😊))
Bizti neked is van Valaki .
Most minden a tanulás. Még egy pár hétig. Vagy legalábbis majdnem minden...
De most nem.
Néha gondolj magadra is !
Az igazság az, hogy félév vége van, nemsoká kezdõdik a vizsgaidõszak, kisebb bajom is nagyobb most annál, hogy a csajokkal foglalkozzak... randik? Ehhe!! Meghalni nincs idõm... zh pótzh hátán, leadások, tervkipakolások, vízkereszt meg amit akartok...
herpeszes nõvel meg soha.....
meg ezek a beszéleknekifélórátegybõlfexik nõk valahogy már nem jönnek be nekem. még taknyos koromban jó móka volt, mindíg mosolyt csalt az arcomra, ahogy a haverok irigykedtek 😄
de úgy láccik örexem 😛
Fel ne vedd, csak húzzuk az agyad (de örülünk/örülök hogy elfoglalod magad<#eljen>#eljen>)
lehet, hogy csak sakkozni akar velem. vagy Én egy kártyapartit lezavarok vele 😛
Mégis kicst bõvebben arról a leányzóról a kiváncsi közönségnek !<#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
tegnap este "rosszalkodtam" picit. de nem lesz semmi komoly a dologból, mert a leányzó picit többet ad magából, mint azt elsõre kéne.<#eplus2>#eplus2>
Most örülök neki, de nem egy ilyen Nõre van szükségem, mert úgysem becsülném meg
Volt ,aki kellemesen feltornázta a kedvem ...<#worship>#worship>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jó éjszakát!
Aha...
Az az igazság, hogy már nem vagyok képben teljesen, hogy kinek mi a nyûgje mostanság. Fõleg amikor x hét elteltével jön vissza, hogy "na szóval azóta az történt..."
Most ebbõl nem tudom, mit akartam kihozni.
A lényeg, hogy megyek aludni.
Yoéjt
Arról a nem elhanyagolható szempontról nem is beszélve, hogy elképzelhetõ, attól tart, hogy ha õ kezdeményezne, mezei egyszerûséggel kurvásnak tartaná...
(Mert akármennyire is áhítoznak a fiúk a belevaló, tettrekész lányok után, amikor megkapják igen szemét, álszent módon lekurvázzák õket...)