18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15547 köszi:) -
#15546 csak nem mindegy mikor.. :) -
#15545 Tökéletesen egyetértek! :) -
#15544 Sosem lehet tudni... ebben a mai taktikázós, átvágós világban... -
#15543 Grat! :) -
#15542 Vak szerelmes az mber az életében csak 1x szokott lenni...Ugyanis mindenki pofára esik 1szer... -
#15541 szerelemből is többféle van. Főleg ha már pofára estél nemkicsit. Szeretet (ez is az, csak egy máés szint), szerelem, vak szerelem. Én akkor vakon szerelmes voltam. Hibáztam. Most szerelmes vagyok. Honnan tudom?
Tudok gondolkodni. Látom a hibáit. És nem gondolok a múltra. Csak ha igény van rá:) -
#15540 Csak magadban bizhatsz... -
#15539 Szerelem=csak rá gondolsz,minden más nem fontos...
szeretet=kötödsz hozzá... -
#15538 hát nemtom ... asszem lassan már magamban sem bízok :o -
#15537 Micsoda gondolatok... -
#15536 sokáig csak tekintgetsz felfele, mignem először csak szagolgatod a hegyi levegőt, aztán mind feljebb és feljebb törekedsz. Partnered mindig van, de nem elégszel meg vele, mindig egy ujabb kell. Aztán találsz valakit, akinél megállnál. Gondolod, nem állhatsz már magasabban, amikor amaz lelök. Olyan mélyre, hogy csak segitséggel tudsz újra a földön járni. Most kis magasságban is szédülsz, nem bizol senkiben, csak magadban, és figyelsz. De leszel még a magasban, efelől nincs kétségem :) -
#15535 ez engem is érdekel :o -
#15534 mi a külömbség szerelem és szeretet között??? honnan tudod hogy most csak szereted vagy szerelmes vagy?
[nem kötekszik] -
#15533 A sebek begyógyúlnak (igaz nem tünnek el sosem) és szerintem neked is az a célod mint mindenkinek: megtalálni a boldogságot. Mivel mondtad hogy még a közelében se voltál nem is tudhatod milyen lehet az ami viszont még ösztönzöbben kellene hatnia arra hogy elérd (szinte, mert ugyen mindennek van határa :D ) bármi áron! -
#15532 Lehet rosszúl írtam: szubjektív hogy ki hova sorolja magát (nyertes, vesztes, szerencsés) Senki nem tartozik a vesztesek közé! És szerintem pont annak kéne minél magasabbra törekednie aki eddíg a közelébe se járt!
-
#15531 az biztos hogy nem most jártam a legmagasabban :) de hogy eddigi életemben össze vissza törtem magam az biztos :) -
#15530 Kell hogy néha elessen az ember! Akár nagyot is. Viszont nem törvényszerü hogy ez megtörténjen! Lehet hogy most leestél de közel sem biztos hogy most jártál a legmagasabban!!!! -
#15529 én sem azt mondtam hogy aljas rágalom meg mekkora hazugság :) csak azt írtam sajnos nem mindig van ez így , ennyi ... -
akos #15528 Egy szóval sem írta, hogy mindig. Általánosságban véve pedig úgy van, ahogy írta... -
#15527 "Az oka az hogy 1 nő sokkal jobban td kötődni érzelmileg akár csak 1 baráthoz mint 1 férfi."
ez sajnos nem mindig igaz.
kockázat nélkül nincs győzelem , milyen igaz ... és az is hogy vannak nyertesek és vesztesek és hogy veszíteni tudni kell ... de ha valaki a győzelem közelében sem járt még , tehát a vesztesek közé tartozik , lehet neki mégsem éri meg a kockázat ... -
#15526 Az oka az hogy 1 nő sokkal jobban td kötődni érzelmileg akár csak 1 baráthoz mint 1 férfi.
"Egyébiránt, ne mássz túl magasra, akkor nem esel nagyot:D"
Kockázat nélkül nincs győzelem. A szerelem 1 játék (minimum 2 player-es) és mint minden játékban vannak jó, rossz és szerencsés játékosok. És persze vesztesek és nyertesek! Veszíteni meg tudni kell. De nyerni is!!!!! Az ugye mindenkinek szubjektív hogy mi számára a vereség és a nyereség.
-
#15525 Hajjaj ! De még hogy :((( !
Tapasztalattal gazdagodtam: egy nő akkor is fétékeny egy másikra, ha azt ő maga mutatta be/hozta össze veled és amúgy nem érdeklődik irántad férfiként fikarcnyit sem ! :DDD
Oka -> mertcsak ! :DDDDDDDDD -
#15524 nekem egész közelről :( -
akos #15523 Nekem is. De csak a messzi távolból... -
#15522 hmm... ez a vegetáció szintű punnyadás ismerős -
akos #15521 Attól függ, kinek.
Nekem igen. Legalább érzem, hogy élek... és nem csak vegetáció szintű punnyadásban töltöm a napjaim. -
#15520 Én azt mondom, jobban szeretheted azt, akit csak szeretsz, mint azt kit szerelemmel, mert látod mit tesz veled, és te vele, mig ha ködben élsz, durva nagy meglepetések érhetnek. Persze ezt nem mi irányitjuk, de ha figyel az ember, szinten tudja tartani az érzéseit. Ha meg büdös a helyzet, és a szakadék peremén állsz, csak fordulj meg egy pillanatra, lesz majd valaki aki visszahúz.. :)
Még ide irtam anno, mikor én is gázban voltam, tudom milyen érzések lengenek be ilyen helyzetben egy embert. Azóta meg hajjaj, bal kezemen gyürü, jobb kezem meg várja :D -
Hogysmint? Működik a gépezet? -
#15518 Szerintem igen.
Legalábbis egy darabig -
#15517 Csácsumi ! -
#15516 miért megéri igazán élni és nagyot esni? -
#15515 "Egyébiránt, ne mássz túl magasra, akkor nem esel nagyot:D"
De nem is él igazán... -
#15514 sosincs olyan, hogy minden klappol.. különben havonta váltogatnád a bnőidet, unalomban szenvedés kiküszöbölése végett. igazi igenis van, csak nem mindenki találja meg, vagy ha meg is találta nem vette észre hogy ő "is" igazi volt. Belőle nem egy, hanem több van, de nem találod meg sosem, ha keresed.
Egyébiránt, ne mássz túl magasra, akkor nem esel nagyot:D -
#15513 Nem azért. -
#15512 Ezt csak azért mondjátok mert éppen a szakadék alján csücsültök! Mikor minden (majdnem) smafu nem ez a véleményetek! -
#15511 Mert mindíg van! -
#15510 Mert? -
#15509 Valamennyi mostmár mindig lesz sajnos. :( -
#15508 Én ilyen kombinálos vagyok...