18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15587 A szeretet, szerelem csak 1 pillanatnyi állapot (átvitt értelemben) ami bármikor változhat, megszünhet vagy akár átalakulhat kellemes megszokássá :S -
#15586 Egyetértek -
#15585 Ez is felvet egy kérdést. Jobb a nagy szerelmet keresni, amiben Te is "lángolsz", vagy jobb az, ha a másik az a ki "lángol", Te meg "csak" szereted, de biztos vagy benne, hogy Ő mindig szeretni fog és nem csal meg, hagy el stb. ? -
#15584 mindig is tudtam -
Lacika 79 #15583 lassan kezdem érteni :P -
#15582 nem vetted még észre a periódusokat? -
Lacika 79 #15581 -
#15580 -
#15579 Persze kelleni nem kell! Azt rajtad múlik hogy akarsz, tudsz-e bízni valakiben! A kettő nem zárja ki egymást!
-
#15578 Bizalom nélkűl meg olyam mint a vitorlás árbóc nélkűl! Jó hogy van de nincs értelme! -
#15577 Amúgy hello all! :D -
#15576 Rendben. Persze ha te így érzed akkor jó! :D -
#15575 Bízni senkiben sem kell, nem is szabad ! AZ emberek önhibájukon kívül is elárulhatnak, ez benne van a pakliban, nem kell kiadnod magad... -
#15574 régi emberek régi problémák.... -
#15573 Ezt alátámasztom, én sem tudnék bizni már oplyan feltételekkel a mostani páromban sem, mint azelőtt szinte mindben. Ő vakon szeret.. és ez az ami aggaszt, mert mi lesz ha elmúlik.. azt mondja mindig szeretni fog. Én is azt mondtam volna akkoriban.. De elmúlik egyszer, ez is biztos.
Devil.. amennyire szeretem, az nekem bőven elég. Igy is sokkal többet kapok, mint amennyit adni tudok, nem nehezitem a dolgomat, hogy gondolkozom rajta. -
#15572 Egyezik ebben a véleményünk ... -
#15571 és te is ilyen vagy ? -
akos #15570 Én is. -
#15569 Ez elméletben nagyon szép, és igaz, de van, hogy a gyakorlatban nem megy...
persze csak magamból indulok ki -
akos #15568 Abba nem is fog.
Ugyanis abba a hibába, azzal a pasival/nővel esett.
Igazságtalan dolognak tartom, hogy olyan dolog miatt ne bízzak valakiben (vagy épp bennem ne bízzanak), amit valaki más követett el. -
Lacika 79 #15567 hm, 78 új hozzászólás. végre beindult az élet, de olvasva a hozzászólásokat, a régi probléma jött vissza picit új köntösben :D
de ez így van rendjén. -
#15566 Ha iszonyúan szerettél valakit, évek óta együtt voltatok, úgy, hogy már a hibáit is ismerted és ezzel együtt tök jó volt minden, és átvágott, hazudott, becsapott, akkor... azt mondod, hogy egy ilyen után az ember legközelebb egy új nőben/pasiban tökéletesen, feltétel nélkül meg tud bízni? Szerintem nem. Mert nem akar újra abba hibába esni. -
#15565 Ebben is van valami!
-
#15564 De erre csak akkor jössz rá ha már pofára estél. Amíg nem, addig feltétel nélkül megbízol a másikban. -
#15563 Egy lehetséges alternatíva volt a pofáraesés magyarázatára! Persze sok variáció lehetne még! -
#15562 Ebben igazad van. Persze hogy nem lehet bízni tökéletesen de lehet rá törekedni ami nem egyenlő a vaksággal! -
#15561 Nem feltétlen a vakság. Lehet, hogy tudja, hogy baj van, hogy van egy másik nő/pasi, akitől meg kell védenie a kapcsolatát, csak lehet, hogy rosszul csinálja... -
#15560 "Tudok gondolkodni. Látom a hibáit. És nem gondolok a múltra. Csak ha igény van rá:)"
Ez nem feltétlen jelenti azt hogy szerelmes vagy! Legalábbis szerintem nem ezek mutatják azt!
[megintcsak nem kötekszik] -
#15559 Én max. barátommal, de szerintem nem. Én nem gondolom, hogy valaha tökéletesen meg fogok tudni bízni valakiben. Két olyan emberben csalódtam rövid időn belül, akikben biztos voltam, hogy bizonyos dolgokat nem tesznek meg, mert a saját maguk által felállított értékrendet és erkölcsi normákat hágnák át, és mégis... Nekem is igen határozott elveim és elképzeléseim vannak dolgokról, de miattuk, akik amúgy nagyon jó emberek(!) gondolom úgy, hogy nem lehet tökéletesen és vakon megbízni az emberekben. -
#15558 Na igen de a vakság ami miatt pofára esik! -
#15557 Az emberke aki írta hitt a sorsszerüségben?? Mert szerintem nem! -
#15556 Miért is? Azért mert ha 1 nővel jól kijössz de nincs rá írva hogy ő az "Igazi" akkor már nem is lehet az? Ugyanaz az esély mint mindenre. Vagy igen vagy nem! -
#15555 Ez igaz DE ha megvan a 60-70%os akkor azt meg is kell ám tartani amiért szintén küzdeni kell. De a döntést mindenkinek saját maga kell meghozni. Megtartod a 60-70%-ost vagy küzdes egy jobbért amit majd szintúgy meg kell tartani!!! -
#15554 Valszeg a Lottón jobb esélyekkel pályázol ! -
#15553 Életed során az emberiség elhanyagolható töredékével léphetsz bárminemű kapcsolatba, így felettébb hinned kell a sorsszerűségben, hogy úgy gondold az "IGAZI" párod 1xcsak odalép hozzád és megölel ! Sazlé ! -
#15552 Nem nem pont ezaz hogy csak addíg fogsz figyelni míg megközelíted, eléred azt a szintet amin az régi bnőddel voltál! És ez az ami megkeseríti az életet!
BEAST: magadban meg mindíg bízhatsz, az egyetlen aki sosem hagyja el a másikat az saját maga! -
#15551 Erről a szeretet-szerelem -ről, meg, hogy melyik jobb, mindig az jut eszembe, amit egy ismerősöm Apja mondott egyszer, hogy tökéletes nincs - ha találsz egy 60-70%osat, akivel együtt tudsz élni, az már jó, és az elég.
Nem tudom... tőlem ez annyira távol áll, de olykor azért elgondolkozom, hogy lehet, hogy mégis igaza van? Az embernek mindig az kell, amit nem lehet (tudom, nem mindig, de legtöbbször). Bele kéne nyugodni, hogy ez van és kész? Vagy próbálkozni, hátha találok egy számomra tökéletesebbet? A biztos 60-70, vagy küzdeni kéne, hogy találjunk egy 80-90est, amiről ki tudja, hogy megtalálom-e? -
#15550 Nembaj én tiszta vok ! Esküszöm nőhöz nem nyúltam idestova... Hmmm... -
#15549 Ez a baj pont, hogy a nagy első után, miután már jó nagyot csalódtál, estél stbstbstb, már mindig figyelni fogsz. És ez megkeseríti kicsit az életet... -
#15548 Mondjuk a nagy elsőre gondoltam,utána már figyel az mber...