A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokaknak már nem kell annak lennie... sûrûn támad ilyen benyomásom itt, a fõvárosban.

ÁjjLe BoBBi
legyünk állatok! <#idiota><#taps>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ejgen... ez már bennem is sokszor megfogalmazódott.

Mars
Ezért jó az állatoknak. Párzanak és továbbálnak. Nincsenek problémát, gondok...<#vigyor5>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Arch
Én sem 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én már inkább nem mondok semmit...

engem sem.....
ÁjjLe BoBBi
detto. bár jelenleg ez a veszély engem nem fenyeget...😊 (sajnos?:\)

teljes képzavar
mondjuk nem hiszem, hogy Én így tolerálnám ha megcsal a kedvesem. tegye azt akármilyen okból kifolyólag. valszeg 10x-esen adnám vissza a dolgot. Szal nem értem Krisztikét sem, de Petykát mégúgy sem. :S
Persze ha egy priv mezsidzsben felvilágosítanátok, hogy mirõl is van szó konkrétan, talán felfognám a dolgot.
ÁjjLe BoBBi
jahogy aha <#vigyor>

krisztike
na -na -na ... élvezetbõl jól elkell verni az embert ... 😊
amikor már látható ,hogy mit is akar a másik gyorsan abba kell hagyni abból az okból ,hogy vigyáznia kell a szívére ... <#eplus2><#nyes>

ÁjjLe BoBBi
nembaj az a lényeg hogy akkor minden ok! olyan szar látni ha nem megy a szekér! fõleg nekem aki akaratlanul is levetítem magamra így meg mégszarabb 😊

petyka2
Wazze,4 napot b*****m el az életembõl,ilyen f*** vitára....<#vigyor2>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

ÁjjLe BoBBi
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

petyka2
Nem lesz semmi gáz,átbeszéltük!!!<#ravasz1><#wink>

ezen Én is elgondolkoztam, hogy is zajlik vajon. 😛
Arch
Hello! De rég láttalak... 😊

Heh, ez yo 😊)

Tuvok

Nekik is az lesz.

..........hm...........
ÁjjLe BoBBi
<#wow2><#wow1><#wow2><#wow1><#wow2><#confused><#confused>

petyka2
Nem nálunk van 2 gyerek,a krisztike barátnõjének aki remek tanácsokkal látta el.Lazán?Fogalmad sincsen mit érzek.

no, rég jártam erre..

ahhoz képest hogy házasok vagytok 2 gyerekkel, nekem úgy tûnik, igencsak lazán reagáljátok le a dolgot..én kicsit másnak hittem a krisztikét, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül a topikban! na mindegy, csak irigyellek hogy ilyen könnyen tudjátok kezelni, az amúgy számomra végzetesnek ható történteket.

krisztike
köszönöm ... 😊
de azért valamennyire megérdemlem ... szar bevallani de bizonyos téren én vagyok a hibás ...és fáradt is ...

immovable
bántanak...majd én megvédelek (fedezlek😊))
krisztike
Csak má1 én nem bíro idegekkel ... ezért inkább megyek csak hagyjatok már békén az öcséddel egyetemben... 😞

petyka2
Azé'me'nem szeretnék elhamarkodottan döntést hozni...Alszok még rá...

krisztike
Ezt a kérdést most miért tetted fel ,hiszen te 1 határozott ,felnõtt férfi vagy.

Megy mert talán elég volt a veszekedésbõl ...

krisztike
Nem számít de ,ha az ember elõadja esetleg majd akkor én már úgy se leszek itt ...

krisztike
hülye... 😊

krisztike
Kösz ... de nem érzem ,hogy ilyen lenne az én stílusom ...<#ejnye1>

Aha.
[email protected]ás, g..izés, stb. tényleg nem mocskolódás.
Hja. Szerintem ha házas leszek sem értem meg, hogy miért süllyedtek ilyen trágár szintre.
De hát a stílus maga az ember - ugyebár.

Sir Quno Jedi
Mi lenne ha lehiggadnál és részletesen elõadnád, a tényekre szorítkozva a történteket, aztán megtenné az asszony is ugyanezt és máris képben lennénk ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hozom a kenyérkémet tunkolni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petyka2
Most menjen,-vagy ne menjen???<#conf>

petyka2
Nem mocskolódás,egyszer házas leszel megérted...

Sir Quno Jedi
Buli vaaaaaaaaaaaaaaaan !!!

Azért ez elég groteszk... áll a bál otthon, és közben 3 percenként váltjátok egymást a gép elõtt, és jöttök ide mocskolódni egymással...?

Hm...

krisztike
Csak az a külömbség ,hogy mi kb.50 cm-re vagyunk egymástól ...<#levele> agyaskám...

petyka2
Nem a melóhely volt a gond,hanem az egy fizetés...Nem tudom észrevetted-e,itt mindenki a magánügyeivel van elfoglalva...<#worship>

petyka2
Ja 2 gyerekkel-mindkettõ más apától-elváltan albérletben...Csak neked lehet ennyi eszed,hogy adtál a szavára-lesz mit átgondolni...<#shakehead>

krisztike
Amikor még megvolt a melóhelyed már akkor is hülye voltál ...
Igaz ,sokat melóztál de ,amikor 1 szabadnapom sem volt a hónapban és naponta 10 órát melóztam ...az annyi ,mint hó/300 óra ...én nem melóztam ?
Rohanj az ügyvédhez mert te nem szeretsz ... te csak fújod a magadét és az van ,amit te AKARSZ hallani ...<#csodalk><#pardon1>
Miért tartozik másokra a magánéletünk ???<#conf><#nemtudom>

krisztike
Beszéltem az Évával ... tudott róla ... csak õ mégsem barát mert még alám is vágott ...

petyka2
Na hát piszkálni nem foglak.Geci voltam?Éppen hogy csak elkezdtél dolgozni,engem akkor kirúgtak,ideges vagyok???Talán érthetõ...Kik elõtt tárgyallak ki?Megbocsátok-e?Talán.De az utat neked kell megtalálni.Gondolkozzál már el 1 kicsit,azért akarok különélni"x"ideig mert SZERETLEK,különmben rohannék ügyvédhez,kicsit-szerintem mindkettönknek-gondolkozni kell.Új nõt nem keresek,most ELEGEM van.<#schmoll2>

petyka2
Arra gondoltam,hogy a kamukba bevonta a barátait is,és õk nem tudtak róla.<#wink>

krisztike
Mivel ,ahova megyek ott nincs net ezért nem fogom megvédeni magam ...bekaphatod.
Az igaz ,hogy megcsaltalak de nem többször csak egyszer és talán azt is megnézhetnéd ,hogy mennyire voltál geci velem az utóbbi idõben ...
Utólagos engedelmeddel én a szexben nem csak a húst látom ,mert akkor hentesnek mentem volna...(viszont most örömet szereztem neked mert legalább ismét kitárgyalhatsz idegenek elõtt -te beszélsz hazudozásról ?-te mit csinálsz az mostanában ? -de talpra állok nélküled is gyerekkel együtt ... annyira béna nem vagyok ... Most gondolkozni akarsz "x" ideig és udvaroljak neked addig ...megbocsátasz ? Én udvarolok te pedig találsz 1 friss húst és ismét elküldesz majd ... ezt akarod ,játszani ?

Mars
Hát én nem vagyok rá kíváncsi<#szomoru1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

petyka2
Tudod 1et nem értek-a faxnak kell hazudozni???A félrelépéseket ugy kell csinálni,hogy a másik ne tudja meg,ugy látszik erre-is-alkalmatlan vagy,ha meg kitudodik akkor egyértelmûen elb****ad.<#szomoru1>
Tipp:ha máskor bevonsz másokat is,avasd be õket a"sztoriba"...