A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
mondjuk nem hiszem, hogy Én így tolerálnám ha megcsal a kedvesem. tegye azt akármilyen okból kifolyólag. valszeg 10x-esen adnám vissza a dolgot. Szal nem értem Krisztikét sem, de Petykát mégúgy sem. :S
Persze ha egy priv mezsidzsben felvilágosítanátok, hogy mirõl is van szó konkrétan, talán felfognám a dolgot.
amikor már látható ,hogy mit is akar a másik gyorsan abba kell hagyni abból az okból ,hogy vigyáznia kell a szívére ... <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ahhoz képest hogy házasok vagytok 2 gyerekkel, nekem úgy tûnik, igencsak lazán reagáljátok le a dolgot..én kicsit másnak hittem a krisztikét, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül a topikban! na mindegy, csak irigyellek hogy ilyen könnyen tudjátok kezelni, az amúgy számomra végzetesnek ható történteket.
de azért valamennyire megérdemlem ... szar bevallani de bizonyos téren én vagyok a hibás ...és fáradt is ...
Megy mert talán elég volt a veszekedésbõl ...
[email protected]ás, g..izés, stb. tényleg nem mocskolódás.
Hja. Szerintem ha házas leszek sem értem meg, hogy miért süllyedtek ilyen trágár szintre.
De hát a stílus maga az ember - ugyebár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igaz ,sokat melóztál de ,amikor 1 szabadnapom sem volt a hónapban és naponta 10 órát melóztam ...az annyi ,mint hó/300 óra ...én nem melóztam ?
Rohanj az ügyvédhez mert te nem szeretsz ... te csak fújod a magadét és az van ,amit te AKARSZ hallani ...<#csodalk>#csodalk><#pardon1>#pardon1>
Miért tartozik másokra a magánéletünk ???<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Az igaz ,hogy megcsaltalak de nem többször csak egyszer és talán azt is megnézhetnéd ,hogy mennyire voltál geci velem az utóbbi idõben ...
Utólagos engedelmeddel én a szexben nem csak a húst látom ,mert akkor hentesnek mentem volna...(viszont most örömet szereztem neked mert legalább ismét kitárgyalhatsz idegenek elõtt -te beszélsz hazudozásról ?-te mit csinálsz az mostanában ? -de talpra állok nélküled is gyerekkel együtt ... annyira béna nem vagyok ... Most gondolkozni akarsz "x" ideig és udvaroljak neked addig ...megbocsátasz ? Én udvarolok te pedig találsz 1 friss húst és ismét elküldesz majd ... ezt akarod ,játszani ?
Tipp:ha máskor bevonsz másokat is,avasd be õket a"sztoriba"...