18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • SRobert
  • Breki33
    ki tudja
  • BEAST #15625
    soha! :Ð ... najó a soha túlzás , de akkoris! :D
  • SRobert
    sebaj. :D
    írgyá csak. :)
  • BEAST #15623
    hát az az igazság hogy épp semmivel sem játszom , legalábbis komolyan semmivel sem :) "otthon" lakásfelújítunk ... és ez eltart egy pár napig még ... ha nem több ... szal elég ritkán vagyok otthon , akkor is egy sarokban ülök a gép elött és fórumozok , töltök közben felügyelem a lakást mert anyám dolgozik ... amikor nem akkor én meg öcsém a nagyszüleimnél vagyunk ahol egy hihetetlen 56k-s csodával járok fel , hiába ez már függőség :Ð ... vagy a munkahelyemról netezek ... és hát egyik helyzet sem alkalmas játékra :DDD ... Tibiát sajnos már nem követem , amikor megláttam hogy 2500+ új üzenet feladtam :DDDD
  • BEAST #15622
    pl hogy vannak emberek akik kiváncsiak rám , de én mindig csak morogtam hogy nincsenek barátaim , pedig vannak , csak túlságosan lekötött az önsajnálat , megint felvettem a kapcsolatot régi haverokkal akikkel még mindig elhülyülök :) ... az életben elég szerencsés voltam , legalábbis tanulás terén tuti , 0 tanulással mindig minden sikerült , könnyen jegyzek dolgokat ... az egészségemmel mindig voltak gondok , de csak az én hülyeségem miatt nem sikerült változtatni ezen :) nagyon hangulatember vagyok , szal elég hamar tudok hűdemagamalatt lenni ... és utána mosolyogni ... de a hülye pesszimizmusom miatt csak sajnáltam magam , pedig ha végiggondolom ... annyira nem rossz a helyzet , legalábbis semmi olyan nincs amin egy kis akarat ne segíthetne ... szal már csak jobb lehet :) tegnap szülinapoztam , a családom egyik fele elfelejtette (öcsém) de neki meg lehet bocsátani , elég összevissza srác :) ... anyám meg épp megint "most jól megmutatom ki az úr" kedvében volt :) ... reggel nagyon szar volt és mielött észbekaptam volna már sajnáltam magam , voltak akik észrevették ezt és volt hogy megbántottam másokat , olyan embereket akik a barátaim ... és mint már mondtam hangulat ember vagyok ... 1-2 órával késöbb én már megint mosolyogtam és arra a beszélgetésre gondoltam és pont akkor jöttek az emberek hogy megint mit miért csinálok én meg értetlenül néztem ki a fejemből :) ... szal jó dolog ha vannak az ember körül olyanok akik törődnek vele , érdekli őket mi van velem ... csak nem mindig könnyű észrevenni ki is az akiben igazán megbízhat az ember ... most jól érzem magam mert vannak ilyen emberek ... nah asszem sok lesz belőlem :) jól leírtam mindent amit érzek :Ð remélem volt benne válasz is mert csak írtam :DDDD
  • CattiBrie
    Vajon ezt Breki mire írta? ...
  • Breki33
    AMúgy múltkor kirándultunk a Krisnásoknál, mondhatom kellemesen csalódtam.

Mondjuk ez nem jelenti, hogy be akarok állni P
  • Breki33
    hehe

kilépett a szektából P
  • CattiBrie

Írtam neked pár napja a Tibiában!!!
    De ezexerint nem is olvastad! :(

Postfix-edből ítélve jól otthagytál minket és egy másik gém-nek hódolsz.. :
    najó, mekbocsájtom :)
  • Breki33
    pl mi
  • BEAST #15616
    beszélgettem valakivel és ha nem is ez volt a téma , de a beszélgetés ráébresztett hogy nem szabad ennyire negatívan állni a dolgokhoz ... mindenben van egy pici jó is :) hihetetlen de még az én életemben is :Ð
  • Breki33
    Deha ilyen kamatlábas szöveg akkor hogy meneküljek? PPP
  • BEAST #15614
    őőő nem :) van egy két dolog amit át kellett gondolnom ... ennek is megvolt az oka ...
  • SRobert
    Lakkoztátok a parkettát? :DDD
  • BEAST #15612
    nem iszok alkoholt :)
  • Devil_Gy
    Persze, simán bele kell nyúlni mindenbe :D utána meg majd lehet rostálni :D:D:D
  • Devil_Gy
    sokat ittál :P
  • BEAST #15609
    jó reggelt :)

én most egész jól vagyok :D és valamiért mindig mosolygok ... beteges :Ð
  • Lacika 79
    nemsoksemmi :P
  • Lacika 79
    össze kell kötni a kellemest a hasznossal. felhívod, tali, aztán ha nem pálya, legalább a lóvédat tudod pakolászni. :D
  • Devil_Gy
    reggelt all:D
    Hétvégén off voltam mert hatalmas erezdelahajam buli volt :D:D 1 kicsit el is vagyok hajolva még de megérte :D:D

Mi a tényállás?
  • Breki33
    érted az egész rólad szól P
  • Breki33
    Illetve van egy kérdésem.

Megismersz egy csajt az utcán (lovagias vagy de ez most nem érdekes)
    meg akarja adni a telefonszámát de neked papirod illetve nincs mobilod éppen.

Telefonszámadás azért történik mert kiderül, hogy egy bankban dolgozik te viszont éppen szeretnél vhova berakni 400 kilót.
    És a lovagiasságért cserébe jó lenne egy baráti tanács.

Megadod a tiéd

Egy hétig nem hív fel (már nemis várod) egyszer egy ünnepnap vagy hétvégén felhív mondván szívesen tartanának egy tanácsadást.

Mondod meddig dolgoztok. Hát az nem érdekes mondj egy időpontot és helyet amikor
    neked jó. Nem mered megkérdezni hogy a másik is fiatal lány-e :-)

Na a lényeg hogy nincs kedved egy hivatalos banki agymosáshoz kamatlábakkal százalékkal viszont tényleg szeretnél befektetni de jó lenne kötetlenül elbeszélgetni és nem a gyári markertinget hallgatni. Főleg ha a másik nő P

A csaj csinos de nem az eldobom az agyam tipus igaz nemis szöszi.

Mit teszel?
    Megadta a számát és egy hete nem hívtad P
  • Breki33
    tudod én itt nem nyilatkozom P

túl sok illetékes olvassa
  • Lacika 79
    semmi extra :)
    maszekoltam 7-19-ig, tegnap pici buli. fáradt vagyok :P
    amúgy semmi előrelépés nők terén, tegnap nem is foglalkoztam ilyesmivel, csak fejben :) nálad helyzet?
  • BEAST #15601
    jó estét
  • Breki33
    na mi a helyzet? P
  • Lacika 79
    gyóestét
  • Breki33
    ez vitz
  • petyka2
    probáld meg ...
  • Lacika 79
    nem szeretem az olyanokat :P
  • Breki33
    szoktalak

gondolkozom azon, hogy nyissak-e egy sexisebbek e a hűvösebb lányok topicot P
  • Lacika 79
    neked is

[nem is kihalt, csak péntek] :D
  • BEAST #15593
    Jó reggelt

[kihalt]
  • Lacika 79
    mekelőztélhe :D
  • Lacika 79
    nem hinném, mindjárt beindul a flém :D
  • Breki33
    Jóreggelt

Eljött a másik periódus P

• Devil_Gy
    Reggelt :D Kihalt a nép? :P
  • Devil_Gy
    Vagy éppen már kellemetlenné. persze ez szintén nem törvényszerű!!!