18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15667 várj
egyelőre ne kezdj ki a lánnyal
márha "van időd", ha tudsz rá várni
ellenben nyugodtan haverkodj vele, akár mennyetek el erre-arra
és várj, nézd meg, hogy alakulnak a dolgok
lehet, h az a srác már rég egy nyolcadik lánnyal van... -
#15666 Hello mindenki!
Na szóval, lenne egy elég nagy problémám.
Az eredete természetesen egy lány. :)
Ha az ilyen jellegű témákat nem itt kell megbeszélni, akkor bocsánatot kérek mindenkitől és legyetek szivesek, adjátok meg annak a topicnak a nevét, amelyikben lehet ilyenről szó.
De ha jó helyen járok, akkor nem szóltam.
Hát akkor "nagyvonalakban" leírnám a szituációt, amiben segítségre szorulnék.
Hol is kezdjem...
Legjobb, ha az elején, akkor nem lesz összefüggéstelen. :)
Van egy ismerősöm (fiú), barátnak nem nevezném, inkább csak egy nagyon jó haver.
Ezzel az emberrel 1 évig ugyanabba az osztályban "tanultuk" az iskolai anyagot, ezután különváltak az útjaink, különböző okok miatt, de még ugyanabba az iskolába jártunk mindketten és minden nap látom egy kis időre. (Beszélgetés, bolondozás céljából)
Ez az illető valamivel több mint fél éve szerzett egy barátnőt magának és nagyon szerették egymást (illetve csak a lány szerette nagyon a fiút, mindjárt elmondom, mért gondolom így).
Nem rég kiderült, hogy ez a fiu többször is megcsalta a lányt és mivel ezt a fiú valamiért nem tudta tovább titkolni, ezért bevallott a lánynak a bűnét.
(Ráadásul pár nap után elvesztette a lánytól kapott karláncát is, ami még tesz rá egy lapáttal)
Emiatt a lány szakított a fiúval és úgy hallottam (bizalmas forrásokból), hogy a fiú még sírt is a lány miatt.
Azt vallja, hogy még mindig nagyon szerelmes belé.
Ez persze a lányt már hidegen hagyja.
És most kezdődik az én történetem...
Ez a lány az agyik barátomnak öntötte ki az érzéseit, mert már nem bírta tovább magában tartani.
(Az eddig leírtakat is tőle tudom.)
És tőle azt is megtudtam, hogy szerény személyem :) érdekli a lányt és nekem is nagyon tetszik mind a külső, mind a belső szépsége.
Ez eddig mind szép és jó (kivéve a történet első részét).
De ott van még az a fiú akivel szakított a félrelépései és a komolytalansága miatt.
Ő még mindig szereti.
És ha én összejönnék a lánnyal, akkor azzal őt sérteném és mint már mondtam, az iskolában minden nap találkozunk és beszélünk egymással.
Hogy tudnék ezek után a szemébe nézni minden áldott nap.
Nem hinném, hogy ezt az egészet szó nélkül hagyná.
Ami még rosszabbítja a helyzetet az, hogy ő mutatott be a lánynak.
Azon is gondolkodtam, megkérdezem, hogy áldását adná-e ránk, de ezt az ötletet azonnal a süllyesztőbe kellett vetnem, mert rájöttem, hogy úgysem tenné, hiszen még mindig szereti a lányt.
A kérdés egyszerű, de a válasz annál nehezebb.
Mit tegyek?
Nem tudom segít-e, de mindhárman 17-18 év körül vagyunk.
Kérlek, segítsetek! -
Lacika 79 #15665 jah :P -
#15664 De megállt az élet :D
-
#15663 oké te biztos érted -
#15662 #15431 ennyi. -
#15661 és a másik dátum? -
Lacika 79 #15660 b? -
#15659 du 4 órakkor :P
-
#15658 :D
tegnap
-
#15657 április 25-én születtél vagy tegnap
erre válaszolj -
#15656 bőven elég volt ennyi
-
#15655 semmiféleképpen
csak megjegyzettem
-
#15654 na kezdjük előröl -
#15653 THX :D -
#15652 Neeem ma júli 5 van! Rosszúl fogalmaztam. Ujjászülettem :D És hogy honnan tudom :D:D
#15431 - innen :P
-
#15651 ááááááááááááááááááááááááááá -
#15650 akkor ma április 26 van?
amúgy honnan tudod? P -
Lacika 79 #15649 többieknek is háj!
amúgy vácáp? -
Lacika 79 #15648 üldögélek, dolgozgatok, szám.tech. bolt rulz, meg ilyesmi.
és hepi börzdéj persze tegnapra! :D -
#15647 Nemnem :D április 25-én születtem meg közel nyolt év után. :D:D:D:D -
#15646 nem tegnap másé volt
te ma születsz meg PP
-
#15645 :DDDDD -
#15644 Jah és az volt :D:D -
#15643 Köszönöm szépen de adminisztrációs hiba miatt kerűlt mára a szülinapom :D:D Tegnap volt :P -
#15642 énis csatlakozom
Boldogot -
#15641 Boldog szülinapot! :) -
#15640 Hogy ityeg a fityeg? :P
-
Lacika 79 #15639 szintén :) -
#15638 Reggelt :D -
#15637 Sose tudhatod kivel hoz össze az élet! :D -
#15636 Naugye! Bele kell nyúlni aztán majd kiderűl :D:D -
#15635 várj félreértettél, nem közeledni akarok hozzá
bár nem vagyok semmi jónak az elrontója
csak nincs kedvem egy unalmas előadáshoz -
Lacika 79 #15634 próbáld valahogy Te irányítani a beszélgetést, ha esetleg mást is szeretnél kamatoztatni ,nem csak a pénzedet :)
Na meg Én általában megmondom, ha valami nem teccik. Szal szólj neki, hogy térjünk a lényegre, a szakzsargont tartogassa másnak, Te elhiszed így is, hogy ért hozzá. :P
mindegy mit mondasz, csak picit poénos legyen, de azért vegye a lapot. Talán még előnyödre is válhat a efféle hozzáállás. Persze ezt csak Én csinálnám így, kérj mástól is tanácsot :) -
#15633 Jah és próbálj meg mindíg ott lenni ahol jól érzed magad, onnantól kezdve napról napra kevesebbet fogod sajnálni magad :D:D! Persze ha a lehetőségek adottak :P -
#15632 Na látod! :D mindíg van valaki aki odafigyel arra hogy mi történik veled! Csak miután jobbra fordúlnak a dolgaid ne feledkezz meg azokról akik ott álltak meletted mikor szar volt a palacsintádba!!!! -
#15631 ejj... :D
akkor nem én vagyok. :D -
#15630 a kérdés már tárgytalan P -
#15629 fh?
ez nem kizáró ok, csak kujjva szar a memóriám :D -
#15628 te nem az fh-s Srobi vagy?