A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
De igazad van egyébként ... csak elfelejtettél valamit ,hogy én életem teljesen megváltozott ,amikor hozzádmentem és nekem szinte mindenrõl lekellett mondanom ,míg neked nem ... <#ejnye1>

De fejezzük be a vitát ... mindenki máshogy látja és ez csak egyhez vezet :vitához és vitához ennek pedig semmi értelme nincs ... ,ha szeretsz akkor nincs baj . <#awink><#puszi>

krisztike
De hülye vagy én a választ az Axl Rose -nak küldtem ... nem neked .

petyka2
Amig nem voltunk házasok,nem kértem tõled semmit számon-ugye?<#felkialtas><#heureka>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
Rátapintottál a lényegre!Pontosan igy értettem-egyik sem kötelezte el magát a másik mellett.<#worship>

krisztike
Lehet ,hogy az a barátnõ nem kapott meg tõled valamit ...(amit mástól igen),de az nem azt jelenti ,hogy esetlegesen téged elhagyna ... talán ...?

x éve van mondjuk egy barátnõd, aki x év után megcsal egy másik palival. Akkor sincs semmi elszámolnivalója Veled ?
Vagy hogy érted ezt ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Arch
Nem egészen 😊

petyka2
Wazze,mi a faxnak házasodni,ha lehet fellángolás???<#conf> Ajánlom a sima barát-barátnõ konfigurációt-semmi jogi procedura-senki nem tartozik a másiknak elszámolnivalóval-SZERINTEM<#felkialtas>

petyka2
Asszony tanit - no comment...

petyka2
Vmi ilyesmirõl beszéltünk februárban is-nem?<#nemtudom>

Arch
Elég könnyen beleszerettem a mostaniba...
Az atlétatrikós izzadt testû macsó meg amúgy sem jön be 😛 😄DD

Ez azért attól is függ, hogy ki mennyire lobbanékony típus.
Akinek szoló állapotában is jó idõ kell, hogy elteljen, míg szerelmes lesz az épp frissen mellészegõdött párjába az nyilván elég nehezen, vagy egyáltalán nem fog ripsz-ropsz lángrakapni ha egy igézõ tekintetû démon/atlétatrikós izzadt testû mácsó rá veti pillantását...
Ezzel szemben, aki egyébként is könnyen szerelmes lesz, annak nyilván nagyobb esélye van rá, hogy néha-néha lesznek kisebb kalandok az életében.

Arch
Az elõzõ fellángolás volt. De most szerelmes. Õ mondta, és nyilván tud különbséget tenni flört szintû "szerelem"/fellángolás és igazi szerelem között.
Én is úgy gondolom, hogy a feleségét nem fogja elhagyni. De a többit ki tudja...

Nekem három év alatt, nem volt se fellángolásom se semmim más iránt. Nem találkoztam olyannal, akivel lehetett volna?? Csak ezért?

És ha már így nézzük, elképzelhetõ, hogy a házastársak sosem lesznek szerelmesek másba... de azt valóban nehezen képzelem, hogy alkalmi, titkolt perzselések nélkül múljon el pár évtized (yo esetben ugye).

Azért lehet, nem ártana különbséget tenni a szerelem, és a fellángolás közt.
Mert a szerelem azért egy meglehetõsen erõs és -ha nem is állandó- de sokáig konstans dolog... nem értek vele egyet, hogy a vak és szeszélyes alkalmi fellángolásokat egy lapon emlegessük a szerelemmel - kvázi ledegradálva azt.

Arch
Nem. Az én kérdésem az, hogy még csak bele sem szeret másba... fel sem merül, hogy más kéne valamelyik félnek.

krisztike
Biztos van csak rájön ,hogy a biztos és az állandó szeretettel nem ér fe semmilyen más úm. kicsapongó szerelmecske ,ami 1-2 hétig tart csak .

Arch
Nah... írtam, erre eltünt a beszélgethetnék :/
Eltünök én is! 😊

Arch
Épp ehhez kapcsolódott volna a kérdésem...
Nincs olyan, hogy a házasság alatt, egyik fél sem lesz szerelmes másba, és boldogan élnek míg meg nem halnak? 😊))))))
De aztán rájöttem a válaszra, ezért nem kérdeztem meg.

krisztike
Valószínûleg együtt marad a feleségével ...(fõleg ,ha gyerek is van )
A szerelem elmúlik ,de a szeretet és a megszokás nagy úr ...
Holnap vagy 1 hét múlva másba lesz szerelmes a férj .

BEAST
😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Arch
Kár, hogy nem is ismersz 😛 😄DDD

Arch
Jó. Írok. De inkább egy történet és egy kérdés.
Ismerek egy házaspárt. A lányt úgy vette el a fiú, hogy közölte vele, sosem fog megváltozni. Ezt igazából nem tudom mire értette, mert mióta házasok, nem csalta meg. (elõtte egy majdnem, vagy félig megcsalás volt asszem) Több éve házasok. A fiú tudja, hogy jobb nõt társnak az sosem találna mint a felesége. De mégis szerelmes lett egy lányba. A dolog elhalt úgy egy hónap után. Megnyugodott. Most ismét szerelmes... és teljesen kivan. Nem tudni mi lesz...

Inkább nincs is kérdés. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi.

BEAST
aha 😄 és ha nem mondasz semmit meghúzom a hajadat 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Arch
Mint az oviban 😛 😄D

Na-na... 😊)

BEAST
😊))

Naaaaaaaa... 😊

Naaa...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

BEAST
látod mindenki azt szeretné ha mesélnél ... naaa Arch <#vigyor2> 😄DDDD

Arch, írj! 😛
BEAST
hmm 😊 igaz <#miaz> akkor írok ha te is 😄DDD

Arch
Te sem írtál mailt 😛PP 😊)

BEAST
mesélj 😄 vagy írd meg csak nekem 😉

Arch
Ez most mi? 😊

BEAST
<#miaz>

Arch
Nemnem. Nem akarok sok elmebajost 😊)))
(meg a kiröhögés sem kéne 😄DDDDDDDDDDDDD)

Halljuk!

BEAST
hajrá , figyelek ... mesélj csak <#vigyor2>

Arch
Én mesélnék, de asszem elmebajos vagyok, szóval inkább mégsem 😛 😊)

BEAST
<#integet2>

de igen.
csak ugye senki nem ír, Én meg barátnõ hiányában nem igazán tudok mit írni 😊
krisztike
Mi az senki sincs itt ?

Tudom 😄
krisztike
Grat ...
A Metaxa az jó ,jó az ízlésed ... 😄DD

krisztike
Minek iszik ,aki nem bírja ... 😄DD

Mi is megünnepetük este a sikeres vizsgájukat. Fogyott a Metaxa 😄
Rendszerinformatikus a hivatalos neve a szaknak. Ha bõvebben is érdekel, leírhatom, milyen témakörök vannak.
Jah, és persze jó reggelt! 😛
Ezek szerint sikerült. Gratulálok! De mi az a rendinfo?<#confused>

Jó reggelt! Este sörözgettem picit, úgyhogy most tamtamolnak...<#pias>

krisztike
Ne ajánlgasd mert a végén sírni fogsz ... <#ravasz1><#eplus2><#hehe>