A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De fejezzük be a vitát ... mindenki máshogy látja és ez csak egyhez vezet :vitához és vitához ennek pedig semmi értelme nincs ... ,ha szeretsz akkor nincs baj . <#awink>#awink><#puszi>#puszi>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Vagy hogy érted ezt ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Az atlétatrikós izzadt testû macsó meg amúgy sem jön be 😛 😄DD
Akinek szoló állapotában is jó idõ kell, hogy elteljen, míg szerelmes lesz az épp frissen mellészegõdött párjába az nyilván elég nehezen, vagy egyáltalán nem fog ripsz-ropsz lángrakapni ha egy igézõ tekintetû démon/atlétatrikós izzadt testû mácsó rá veti pillantását...
Ezzel szemben, aki egyébként is könnyen szerelmes lesz, annak nyilván nagyobb esélye van rá, hogy néha-néha lesznek kisebb kalandok az életében.
Én is úgy gondolom, hogy a feleségét nem fogja elhagyni. De a többit ki tudja...
Nekem három év alatt, nem volt se fellángolásom se semmim más iránt. Nem találkoztam olyannal, akivel lehetett volna?? Csak ezért?
Mert a szerelem azért egy meglehetõsen erõs és -ha nem is állandó- de sokáig konstans dolog... nem értek vele egyet, hogy a vak és szeszélyes alkalmi fellángolásokat egy lapon emlegessük a szerelemmel - kvázi ledegradálva azt.
Nincs olyan, hogy a házasság alatt, egyik fél sem lesz szerelmes másba, és boldogan élnek míg meg nem halnak? 😊))))))
De aztán rájöttem a válaszra, ezért nem kérdeztem meg.
A szerelem elmúlik ,de a szeretet és a megszokás nagy úr ...
Holnap vagy 1 hét múlva másba lesz szerelmes a férj .
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ismerek egy házaspárt. A lányt úgy vette el a fiú, hogy közölte vele, sosem fog megváltozni. Ezt igazából nem tudom mire értette, mert mióta házasok, nem csalta meg. (elõtte egy majdnem, vagy félig megcsalás volt asszem) Több éve házasok. A fiú tudja, hogy jobb nõt társnak az sosem találna mint a felesége. De mégis szerelmes lett egy lányba. A dolog elhalt úgy egy hónap után. Megnyugodott. Most ismét szerelmes... és teljesen kivan. Nem tudni mi lesz...
Inkább nincs is kérdés. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
csak ugye senki nem ír, Én meg barátnõ hiányában nem igazán tudok mit írni 😊
Rendszerinformatikus a hivatalos neve a szaknak. Ha bõvebben is érdekel, leírhatom, milyen témakörök vannak.
Jah, és persze jó reggelt! 😛