18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15707 -
Lacika 79 #15706 hm, ebben is lehet valami -
Lacika 79 #15705 ÚRISTEN :DDDD -
#15704 ez ok csak szerintem ez pár évvel öregebb korosztálynak íródott...
leírtad a dolgokat télleg jól és ott lebeg a megoldás is amit a csajnak kéne rá lépni csak szerintem nem biztos hogy megtenné, vagy úgy tenné...:) -
#15703 Akkor még egyszerűbb, mert akkor nem is érdekli... vagy nem érdekelné. -
#15702 Tudom! :DDDDDD -
#15701 itt semmi se biztos
javaslom állítsunk fel
egy
vizsgálóbizottságot -
#15700 de egyébként a leányzó szemszögéből - ha jól emlékszem - ő úgy tudja, hogy meg lett csalva.. na ezek után szóba se, nemhogy szoba.. :D -
#15699 ha már egyszer megcsalta, az is gáz
de igazad van :)) -
#15698 :DDDD -
#15697 ezek csak hallomásos infók
méghozzá nemis közvetlenül
bár nekem se szimpi a srác de ugye ártatlanság vélelme -
#15696 Mielőtt beleesnél ez nem én lenni P -
#15695 hogy szerethetné, ha előtte hülyére csalta????
nemhogy nem szereteni, nem is tiszteli... -
#15694 Tudom, hogy elcsépelt és olyan "izé", de ha tényleg szereti a lányt, akkor a legjobbat akarja neki. És ha nem Ő, hanem Te vagy a legjobb neki, el fogja fogadni, még ha nagyon nehéz is lesz neki, hisz vele nem lenne boldog a lány.
Ajánlom megnézésre mindhármótoknak az Ég Velünk c. filmet!!!! -
#15693 Ezt muszáj volt így reggel? :DDDD -
#15692 -
Lacika 79 #15691 ma reggel én vagyok kötekedős, szal nem kell felvenni :P -
#15690 hm? -
#15689 -
Lacika 79 #15688 semmi kötekedés, meg ilyesmi? :D -
#15687 na ezt csak most olvastam, de korrekt végre
Énis teljesen így gondolom -
Lacika 79 #15686 kabbe -
#15685 olyan nincs Lacikával is foglalkoznunk kell P -
#15684 De ezt tudatnod kell vele.
Nem barátkozni kell odamenni és megmondani az őszintét -
#15683 sztem ne várj
a közmondás is megmondja
de az ilyen a baratomk mondja hogy tetszem nekedszöveg nem igazán jó
kérdezd meg a véleményét négyszemközt és mond meg, hogy neked szimpatikus és szeretnéd megismerni viszont zavar a srác.
Ha a csaj azt mondja, hogy már lezéárta visszajössz és elmondjuk mit kell tenned P
De azért megcsókolhatod :-) -
Lacika 79 #15682 90%-ban egyet értek. a 10% pedig a reggeli kötekedős hangulatom miatt van :D -
Wolwerine #15681 Akkor pont itt az ideje, hogy megvigasztald....
Hogyan közelítsünk meg egy nőt, aki most lépett ki egy kapcsolatból? A kérdés nem az, hogy a volt barátja szereti-e még a csajt, hanem az, hogy ő mit akar és mennyire szilárd ez a szakítás. Tényleg kilépett-e. Mert ha netán visszafogadja a srácot, akkor buktál... Nem túl vidám a háttérben álldogálni és várni, amíg a lány dönt...
Egy tipp... Ne hagyd, hogy neked öntse ki a lelkét (arra ott az a haverod). Téged nem érdekel a volt barátja. Meg hogy milyen gondjaik voltak. Ha szeretne valamit tőled (mint ember), akkor össze kell jönnie veled. Ehhez tartsd is magad. Ha netán visszafelé kacsintgat, megmondod neki hogy felejtsen el (hiába jön be neked).
Szerintem most lépj. Egy esélye van, hogy összejöjjön veled, használja ki. És nincs ilyen, hogy esetleg, talán, stb. Ha azt látja, hogy várni is képes vagy rá (akármeddig), szépen, lassan leír... Szóval éreztesd vele, hogy veled más, veled jobb lenne, de nem vagy hajlandó várakozni rá (esetleg láthatja is, hogy nem csak neki jössz be)... Ha esetleg most nem is tud dönteni, mégse ír le, ha pedig tényleg akar valamit, később úgyis megkeres...
Durván hangzik, de lehet finoman is felvezetni a dolgot...Még azelőtt lépj, mielőtt a kelleténél jobban beleszeretnél (ha már így lenne, akkor se kell, hogy lássa)
Többiek? Vélemény? -
Lacika 79 #15680 -
#15679 Be kell vallanom, szeretném, ha az egész holnapi irogatás erről szólna. :)) -
#15678 És szerintem hamar rá fog jönni a szándékaimra.
Végülis nekem is tetszik és én is érdeklem őt. :) -
#15677 Emiatt nem kell aggódni, nem csak barátkozni akarok. :) -
Lacika 79 #15676 csatlakozom az előttem szólókhoz. ismerkedj, de ne akarj jó barát lenni, nehogy az is maradj :) -
#15675 szerintem az egész holnapi irogatás erről fog szólni :)) -
#15674 ha a haverod "kereszbe tesz" (megharagszik, visszacsábítja, ellenetek intézkedik..) nektek, akkor az egész kapcsolatnak lőttek a lánnyal -
#15673 hát jó, köszönöm a tanácsokat.
Ha esetleg még vkinek lenne hozzáfűznivalója, azt is szívesen várom. -
#15672 -
#15671 csak haverkodj vele. erősítsd a kapcsolatot...de ne túlzottan mert ha túl sokáig csinálod elrak téged mint havert/barátot azt lesheted hogy onnan kitörj...
-
#15670 Fú mik vannak itt. :))) -
#15669 És ha jobban belegondolok, akkor tényleg nincs időm.
Félek, ha most nem teszek semmit, akkor lekésem. -
#15668 Már napok óta csak várok és mardos még a gondolata is.
Nem könnyő csak ülni és várni. :(
Azt hiszem már most jobban kedvelem, mint kellene és egész nap nem megy ki a fejemből.