A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
az uccsó mondatodat neki is el kéne mondani 😛
Egyébként lehet ,hogy én is gyenge vagyok de ,aki szeret annak biztosan jó vagyok ... jobb ,ha tudod és ezzel te is így lehetsz ... 😊
Ha az exednek nem lennél jó akkor bizti nem kellennél neki semmi pénzért sem ...
qrvára nem vágod a dolgot szerintem...
(szerintem)
Azért mégiscsak elkötelezte magát x éve, még ha nincs is róla papírja.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
De ha lefekszik mással, és utána azt mondja hogy ez azért volt, mert tõlem nem kapja meg, amit mástól igen, szerintem az eléggé gerinctelen dolog.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
De ilyen vagyok, most micsinájak? 😄
Megértettétek gyerekek ? <#hehe>#hehe><#awink>#awink>
2 egyforma ember nincs mindegyiknek más -más a hibája ... és egyik sem tökéletes ... ezt jól jegyezd meg !
Sõt gondolj arra ,hogy te benned van a hibás láncszem ...szóval inkább azért nézz tükörbe is néha ... (ez nem b***ogatás volt ,hanem 1 kis megjegyzés ... tudod ,nem árt egy kis ön kritika is néha ... 😊) )
mármint mit hogy csinálok? <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#papakacsint>#papakacsint>
Annyira magasra állította a mércét? Biztos, hogy annyira jó Nõ (most a nõi mivoltára célzok, nem a külsejére)? Ha ennyire bizonytalan, mint ahogy írtad, hát nem biztos hogy neked õ az igazi... Nem lehet, hogy csak idealizálsz valakit és a többieket ehhez az ideálhoz méred?
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
vagy bennem csak ezt látják a nõk? Most akkor ki használ ki kit? 😄
Továbbá sajnos nem igazán ütik meg az általam felállított mércét. Sem mint ember, sem mint Nõ. Egy olyan Nõ után mint az exem, nehezen talál normális partnert magának az ember, pozitív értelemben. De ezexerint ez igaz a másik oldalra is? <#nemtudom>#nemtudom><#rolleyes>#rolleyes><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ne is várjak semmi jót ... tudom ... 😞
(bocs ez a te hozzászólásod alapján a Lacikának szól ... habár mindenkinek ...)
Se vele se nélküle ... nem szerelem szeretet és valamilyen megszokás ,amin nem akarsz változtatni már ... 😊
Ismét azt mondom ,hogy az idõ nagy úr ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Na mindegy, ismét bebizonyosodott, hogy nem tud igazán lemondani rólam 😛
Hozzá kell tennem, hogy az utóbbi hónapokban szinte egy szót nem beszéltünk, csak addig a fél óráig, míg megnyírt. Tehát nem mentem utána, nem foglalkoztam vele (belül igen, de az nem számít)
Wolwerine: nevetek.
Amúgy most beszéltünk telón egy fél órát.
Továbbá nem volt kikötés, majd beszélünk. Neki velem a legjobb, nekem vele a legjobb. Most eddig jutottunk de lesz ismétlés, folytatással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Valami okos ember mondta nekem anno itt a topicban, hogy majd az idõ eldönti, mi lesz. Kezdem végre érteni/érezni a dolgot 😊
Most így kölcsönösen kihasználjuk egymást. Vagy nem is tudom, mi a legmegfelelõbb szó erre. Nem a legjobb így, de soha rosszabbat.
Ez érdekel minket ... ? <#wow3>#wow3>
ez volt <#law>#law><#love11>#love11> ? 😄
hm..... ma hajnalban történt velem egy s más. Ugye buli, meg minden (saturday night fever rulz) most is táncoltam az exemmel, mint szinte mindíg ha jön szórakozni. Valahogy nem bírok a lábammal, ha meghallok valami Hungária és hasonló stílusú zenéket 😛 Na de nem is ez a lényeg.
Szal táncika, meg egy kis beszélgetés. Aztán persze, hogy nála kötöttem ki. Csak most nemtom, hogy most sírjak vagy nevessek. Talán inkább nevetek. Bajom úgysem lehet belõle, ettõl már csak jobb lehet a helyzet....
Jah, és mielõtt bárki megkövezne a "jó reggelt" miatt, 7-kor feküdtem le. <#zavart1>#zavart1>