18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#15747 énis ezt mondám :-) -
#15746 +a pínz -
#15745 Bocs ha megsértettem valakit. -
#15744 Szerintem it arról van szó hogy tetszik neki hogy többen is "ugrálnak" körülötte, és az ő kegyeit keresik. -
#15743 Csak képletesen értettem azt hogy öreg vagyok!
Nézőpont kérdése, de a mostani lányok sokkal kezelhetetlenebben mint azok akikkel én voltam egy korosztályba 6-8 évvel ezelött. Sokkal lazábban (önfejűen, meggondolatlanúl) cselekednek, és már szinte csak a külcsíny érdekli őket. -
#15742 és mi lesz, ha a barátodnak majd egyszer csak nem lesz barátnője???
akkor újra 50-50% attól függően, h a leányzóak éppen milyen kedve van???
ez milyen már?? -
#15741 -
#15740 MIért lennél ezt a témát Evil inditotta aki sztem korodbeli.
Lehet kellene egy Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához 18 év alatt topic P
Amúgy nemrég volt egy vitám az RTL_es Berlin, Berlin topicban egy úriemberrel aki lekurvázta a főszereplő csajt mert lefeküdt az unokabáttyával akivel egymásba szerettek aztán mikor az a gyereke miatt visszament a feleségéhez akkor az új barátjával.
Na ha ez kurvaság akkor a mostani 18 éves lányok fele az sztem... -
#15739 Öreg vagyok én már ehhez -
Lacika 79 #15738 -
#15737 lehet deha egy csaj nekem ilyet mondana engem addig érdekelne
és hogy azért essen ki a haverom mert barátnője van
és ha egy hónap múlva nem lesz?
Akkor új választásokat írnak ki?
nonszensz -
#15736 1 dolgot vegyünk figyelembe szerintem a lány pont abban a helyzetben van hogy foggalma sincs hogy mit csinál. Ezért mondtam neki hogy nyugodjon meg ne hajtsa a szekeret ha nincs kereke. És azt se felejtsük el hogy nem abban a korosztályban vannak mint itt a töbség. -
#15735 hát ha nekem csaj azt mondaná hogy 50-50 % mondanám neki hogy menjen erősítse az ellenzéket.
Bki ez nem politika és kicsit mergalázó.
Megváltozott a véleményem a csajról. -
#15734 csak vicceltem
én itt sosem beszélek komolyan PP -
#15733 Ok, még talán kicsit tudom húzni.
De tuti, hogy köztük már nem lesz semmi.
Majd holnap teszek ezügyben.
Csak vicc volt. :) -
#15732 De láma vagyok :D Peace helyett piece-t írok :P:P már késő van :D
Joccakát all! -
#15731 Jah és mégvalami! De persze ez is csak vélemény, tapasztalat: az ilyen korú lányok szeretik ha körűlzsongják őket. Erre a legjobb példát te hoztad fel: "Azt mondta 50-50% mindkettőnknek" Szeretik az ilyesmit elsütni. Az egyekbe emeli a büszkeségüket. (sorry ha valakit megbántottam ezzel de szerintem ez minden hasonló korú lány legalább 1* elsüti az ilyet). Szal érdemes erre is odafigyelni! Nem lelombozni meg elkedvteleníteni akarlak, csak szerintem ezeket jó ha szemelött tarod. Piece :D -
#15730 Én azt mondom neked így elsőre hogy ne nagyon éld bele magad! Nem jó, szép dolog más kontójára cselekedni bármit is még akkor se ha ilyen dolgokat művel vele! Segíteni oltalmazni stb lehet de akkor se önzésből tedd hogy minden a tiéd legyen. Persze mindenki a saját malmára hajtja a vizet de azt lehet úgy is hogy ne más igya meg a levét. Ha összejött megint a gyerekkel akkor (szerintem) ne próbálkozz a csajszinál. Legalábbis inkább legyél te a nevető 3-ik. Várd ki hogy mi lesz a vége. Legyél türelmes de semmiféleképpen se naív! És ne hagyd magad befojásolni! -
#15729 És úgy tapasztaltam, hogy itt nagyon sok a kedves, jószívű, segítőkész ember, ezért gondoltam úgy, hogy hozzátok fordulok segítségül és lám, jól gondoltam. :) -
#15728 Le kell hogy törjelek, évek óta ismerem a fórumot, és napi látogatója vagyok, csak nagyon keveset szólok hozzá, szinte semmit.
Csak persze másik reg-el, de azt már nagyon régóta nem használom. :)
Csak olvasgatni szoktam. -
#15727 Na, ez megint szép terjedelmes lett. :) -
#15726 Hi all!
Új fejlemények! :)
Ma találkoztam a csajjal, illetve nem csak én, mert rajtunk kívül még voltak páran.
Pontosabban:
A barátom, aki elmondta ezeket a dolgokat; egy másik barátom; a lány; a lány barátja (megint összejöttek) és én...
...na meg vmi lúzer csávó aki a lány barátjának a haverja (nem szoktam másra ilyet mondani, de ő tényleg az volt). :D
Na de semmi pánik, mert pár óra múlva, amikor elszivárgott mindenki és csak 3-an maradtunk, a barátom (az aki elmondta a dolgokat) a lány és én, akkor elbeszélgettünk vele ezekről a dogokról jo sokáig, de a lényeg az annyi, hogy annak ellenére, hogy megint összejöttek, már nem nagyon bírja mellette.
Persze elmondtuk azt is, hogy én mindenről tudok, amin nem is lepődött meg, mert gondolta, hogy a barátom el fogja nekem mondani. :)
Persze azt nem montuk el neki, hogy én tudom, mi a véleménye rólam.
Eddig tudtátok követni? Mert lehet, kicsit hülyén fogalmaztam. :)))
És így a hosszas elbeszélgetés után (és közben) láttuk, hogy egyet ért velünk,
mármint abban, hogy a barátja nem éppen a (enyhén fogalmazva) legőszintébb ember a világon. Sőt, nagyon gerinctelen dolgokat művelt.
Mondta, hogy a fiú nem rég nagyon erősen megszorította a lány kezét, mert azt hitte, hogy megcsalja.
Abból hitte azt, hogy a barátom SMS-ezgetett vele, és a fiú alattomos módon, ahogy a lány pár másodpercre elfordult, elvette a telefonját a háta mügül és eltudott olvasni belőlük valamennyit.
Az SMS-sek tartalmát én sem tudom, de a fiú nagyon kiakadt.
De ez még akkor sem mentség, én még az életben sohasem emeltem kezet lányra, soha, bármit is tett.
Valamit a múltkor elfelejtettem nektek említeni...
Méghozzá azt, hogy nem csak én jövök be neki, hanem a barátom is, akinek elmondott mindent és most a lány kettőnk közül nem tud választani.
A barátomnak régebben már elmondta a szándékait.
Azt mondta 50-50% mindkettőnknek.
Na de szerencsémre a barátom pár napja már felszedett vkit és nagyon szereti őt, ezért miatta nem kell aggódnom.
És ezt ma-holnap meg is fogja mondani a lánynak.
És akkor egyedül maradtam...
Az egyedüli esélyes. :)))
Na de hagyjuk a múltat, adjuk át a helyet a jövőnek.
Holnap felhívom, vagy SMS-t küldök a lánynak, hogy beszélni szeretnék vele és találkozzunk valahol.
Öszintén szólva, "kicsit" izgulok emiatt... -
#15725 brrrr milyen költői kép -
#15724 Rendben! Ahogy érzed! De azért légy észnél! :P -
#15723 Én sem hiszek senkinek 100%-ra.
Az a bizonyos illető meg erősen ajánlotta, hogy vágjak bele.
Mármint nem a lányba, hanem annak csábításába. :D -
#15722 Elég sokan vagyunk csak összehozzuk valahogy :P -
#15721 -
#15720 Nem hézagpótlásra utaltam hanem mikor valakivel történik valami rossz vagy olyan amitől elmegy az életkedve és van melette valaki akio melett nem érzi magát elveszettnek akkor abban a pillanatban mélyebb érzések törhetnek ki belőle mint egyébkétn! De mint mondottam nem törvényszerű. Csak 1 vélemény volt.
Catti mellé kell hogy álljak mindkét esetben!
DE leszögezem ismét hogy ezek CSAK vélemények tapasztalatok. Mindenki azt szűr le belőle amit akar! -
#15719 azt hittem egy újregcsaj P -
#15718 Azért nagy hírünk lehet hogyha valaki azért jön ide regelni, hogy itt tanácsot kérjen :-) -
#15717 Vannak az fiúk/férfiak életemben, akik nem közömbösek számomra. Szeretem őket. De ez nem azt jelenti, hogy valaha bármi közöm lesz valamelyikhez is.
Egyébként az a problémád, hogy te mindnet csak úgy hallasz, meg ezt mondta, meg ilyenek.. ezek pletykák, ezekkel semmit nem lehet kezdeni
("hátam mögött mondta"; "biztos forrásból tudom") - ezeket felejtsd el
CSAK abből indulj ki, amit a bizonyos illető NEKED mond!
Én soha nem hiszem el 100%-ra, amit más mond.. -
#15716 Először neked válaszolok Devil_Gy.
Biztos, hogy ez az érdeklődése felém nem csak azért van, mert sürgősen pótolni akar egy hézagot.
Amikor még együtt voltak a fiúval, akkor is a hátam mögött mondta 2 embernek, hogy nem vagyok teljesen közömbös a számára. -
#15715 Hello mindenki!
Huh...
Jópár hozzászólás összejött.
Már elolvastam mindet és köszönöm minden hozzászólónak a segítséget.
Szépen lassan megpróbálok válaszolgatni rájuk, de csak egy kicsit később. :) -
#15714 persze csak ha most teletömjük a fejét azse jó
sztem most lépnie kell aztán újra írnia P -
#15713 hmm
ez csak az én véleményem volt
nem törvényszerű
-
#15712 ilyenek levonásáshoz keveset tudunk
sztem ha a csaj ki tudta simán rúgni -helyesen-elég karakán lehet -
#15711 határozottan NEM :P -
#15710 Jogos lehet a kérdés hogy mit nyertem én ezzel? Semmit, buktam 1 barátot és a lányról se tudok évek óta DE én nem tudtam elviselni hogy az az ember akivel 1ütt nöttem fel és a barátomnak tartottam képes volt arra hogy érzelmileg megalázzon és tönkretegyen 1 másik embert. (meg még sok egyéb dolog de az nemide tartozik) -
#15709 sztem nem
de talán kérdezzük + a közösséget -
#15708 Erre van 1 rövid storym. Volt 1 barátom (nem haver), lett neki 1 nagyon topp kis barátnője akivel én is nagyon jóba voltam de mint csak haver/barát féle! A story: mivel jóban voltam a srááccal elmondogatta hogy volt 1-2 alkalom hogy megcsalta. Gondolhatjátok milyen érzés volt a lány szemébe nézni utána :S na de a lényeg hogy mondtam neki hogy ha nem mondja el neki akkor én fogom megtenni! Így is lett. Elmondtam neki, összevesztem a barimmal de megértette hogy miért tettem. Viszont ezek után a lány elkezdett 1re közeledni hozzám. Akkor még vak voltam és nem láttam meg hogy mindez csak azért volt mert "sokkot" kapott a lelki világa és kelett valaki aki melett biztonságba érezheti magát. Majdnem belementem. De pár hónappal késöbb megköszönte nekem a lány hogy nem használtam ki a instabilitását.
Az egészből a lényeg hogy nem biztos hogy megéri belemenni 1 ilyen kapcsolatba mert lehet hogy ha magáhoztér a lány akkor lehet hogy már nem is fogod érdekelni! Nem akartam kedvet szegni de ezt az oldalát éis látni kell a helyzetnek szerintem!