18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Na jó, de 3 év után már viszonylag stabil valaminek kéne lennie, nem? Most már meg kéne legyen az arany közép? Vagy még nem gáz, ha nincs?
  • Devil_Gy
    Reggelt hölgyeim, uraim!
  • Lacika 79
    sztem egy ideig. utána úgyis változik az ember, és az érzelmek is alakulnak valamerre. legalábbis eddigi kapcsolataimra ez volt a jellemző :)
    ez a qrva szerelem amúgy nem mindíg jó. nekem pl. van 2 olyan hölgy ismerősöm, akivel szerelem nélkül is el tudnék lenni. arany közép úttal, meg mindennel együtt :P
  • Arch
    Ok, csak én lassan írok biztos! :))
  • Breki33
    dehogy

pontosan ezt írtam

ha nemis látszik P
  • Arch
    Azt egyenlőre inkább csak keresem. Kérdés, hogy van-e szerelemben arany-közép út... ?
  • Arch
    "Keresni kell az olyan embereket, akikkel érdemes törődni..."
    Egy másik kérdés, hogy aki talált végre egy jó társat, az idővel miért keresi az újakat? Rengeteg ilyen van sajnos.

A tanácskérést pedig nem tartom hülyeségnek.
    Persze mki a saját véleményét mondja el, de olykor van egy-egy gondolat, amin érdemes elgondolkodni, mert esetleg neked még nem jutott eszedbe. Nem feltétlen egy helyzet megoldására gondolok, hanem arra, hogy mit érdemes végiggondolni, mielőtt bármit is lépsz.
    Zagyva tudom... dehát ilyen hajnalban... :))))
  • Breki33
    ilyen alapon az egész fórum felesleges lenne

sztem pont érdemes tanácsot kérni aztán van aki megfogadja van aki nem

de sokat lehet ezekből tanulni
  • Devil_Gy
    Arany középút? :P
  • Devil_Gy
    Ha tanácsot nem is de tapasztalatot mindenféleképpen megoszthat az ember ha átélt már ilyesmit! Abból meg kiszűrhetők az apróbb esetenként nagyobb bakik is.
  • Lacika 79
    mondhatni igen :P
  • Gémkapcs
    És ezt az igényemet továbbra is fenntartom. :)
  • Gémkapcs
    Pont ezt akartam érzékeltetni, annak reményében kértem tanácsot, hogy vki(k) talán tudnak jó ötleteket adni.
  • Sati84
    Ilyen helyzetekre szerintem nem igazán érdemes tanácsot kérni. Azt úgysem tudják kívülállók megítélni, hogy az adott ember hogy fog reagálni valamire. Ahhoz benne kell lenni a szituációban, hogy azt tudhassuk - éppen ezért értelmetlen tanácsot kérni, hiszen csak olyan ember tud adni, aki átéli az adott helyzetet, olyan meg csak egy van... :-)

Persze tudom, hogy a fórumnak ez a funkciója inkább a "nem nyomja a szívemet tovább, ha valakinek elmondom" funkciót látja el, ami egyébként egy jó dolog. Csak nem szabad túl komolyan venni azt, hogy "na ezt most így csinálom, mert azt mondták a fórumon" - persze azt sem hiszem, hogy bárki is így gondolja... :-)

Többször említettétek itt a topicban azt a szomorú trendet, hogy alig-alig találni értelmes embereket, akikre érdemes lenne odafigyelni. Ezt én is észrevettem életem 20 (lassan 21) eltelt éve alatt... Régebben kerestem rá a választ, hogy ez miért van, manapság már nem érdekel. Keresni kell az olyan embereket, akikkel érdemes törődni...

Kicsit talán kuszán hangozhatott ez a szónoklat most, de nem baj, fél 2 elmúlt, úgyhogy remélem, elmegy. És még az is lehet, hogy értelme is volt egy kevés :-)
  • Arch
    Nincs semmi különös. Éldegélek... mindig lehetne jobb és rosszabb, úgyhogy... majd lesz még máshogy is. :)

Elég jól kitértem? :DD
  • Lacika 79
    Cia Arch bébi.
    mizu van veled? ha gondolod egy priv meszidzsben írhatnál pár sort, hogy miről is van szó mostanság :)
  • Gémkapcs
    pontosabban az utolsó 2 mondatra értve.
  • Gémkapcs
    A számból vetted ki szót. :)
    (az utolsó mondatra értve)
  • Arch
    Hello!
  • Arch
    Figy. 17 évesen is mind mások voltunk és talán máshogy kezeltük (vagy kezeltük volna) ezeket a dolgokat. Itt mki leírja mit gondol, mit tapasztalt, vagy Ő maga mit csinálna - persze látatlanban. Mert csak annyit tudnunk, amennyit itt leírsz és nem ismerünk se téged, se a lányt, se a barátját stb. Úgyhogy olvasd el a tanácsokat, a történetekből tanulj meg minden, de úgy csinálj mindent, ahogy szerinted NEKED a legjobb lenne.

Úgyis mki a saját hibáiból tanul... általában ;))
  • Lacika 79
  • Arch
    Minden nő szereti, ha körülrajongják! :))))
    De ez pasikra is igaz ám. Mert mki egójának jót tesz az ilyesmi :)
  • Arch
    Visszaolvassak, vagy nem volt semmi érdekes? :)
  • Gémkapcs
    Szótát újra:

nbyerek = nyerek

Sajna már fáradt vagyok. :)
  • Gémkapcs
    Semmit nem veszthetek, sőt, nbyerek is rajta, újabb tapasztalatokat.
  • Devil_Gy
    Ugyvan :D Amibe nem halsz bele az erősít! Jó hozáálás :P
  • Gémkapcs
    Szótár:

sugall = sugallni :)
  • Gémkapcs
    Ezzel nem azt akarom sugall, hogy a ti véleményetek már nem is számít, nehogy félreértsétek.
    De azok véleménye is sokat számít, akik közvetlenül ismerik a lányt, mert ők látják is a dolgokat.
    Én, mi a látjuk a reakciókat és halljuk a hangnemét, ami szerintem nagyon sokat számít.
    De még egyszer mondom, ezzel nem azt akarom hangsúlyozni, hogy nem érdekel a véleményetek, mert ahogy elnéztem ti olyan 20-30 év körül vagytok, és tapasztaltabbak az ilyen dolgokban.
    De talán ez is a "baj", hogy már nem 17 évesként kezelitek az ilyen dolgokat.
    Én itt már nem fogok megállni, akármekkora is lesz a pofáraesés, már ha lesz, de ezt is számításba kell venni.
  • Gémkapcs
    Hi!
    Nem akarok senkit sem megsérteni, de most már bármit is mondtok, nem fogom annyban hagyni.
    Egyébként beszéltem vele és azt állítja, hogy ez az 1. hosszútávú kapcsolata és ezért ilyen nehéz elszakadnia.

Na mind1, holnap megint találkozunk.
  • Breki33
    kérdés melyikkel
  • Wolwerine
    Egyetértek. Ez halott ügy... De a szöveg az jó! Majd gyere vissza, ha eldöntötted hogy engem akarsz... De nem sok esély van rá. Valószínű marad a barátjával.
  • Devil_Gy
    Ember válogatja! :D
  • Lacika 79
    blokkolnád? :D
  • SinClaiR
    Én akkoriban csak arra mentem hogy meglegyen, semmi mással nem foglalkoztam, ha összejött jó volt, ha nem.. hát afranc. Nem azt mondom hogy olyan túl sok lett volna. Egyáltalán nem, csak komolyabban nem érdekelt senki, vagy ha mégis, hát azt én nem érdekeltem :). ezért irtam anno azt, más téméban, amit irtam.. persze ezt most ugysem fogja érteni senki :)
    Najó... hogy nem mindegy, ki mikor éri meg az első nagy csalódást...:) Ezt akkor magamra értettem :)
    De mondom.. Ha már versenyezni kell valakirt, akkor azt már rég megette a kutyatrutyi. Van még 3498975319 más nőstény akikkel még akármi is lehet. Nem hinném hogy 1 el sokat veszit. (magamból kiindulva)
  • SRobert
    jaaaaaa :)))
  • Devil_Gy
    inkognitó :d
  • Devil_Gy
    Azért nem biztos hogy rögtön ribinek kell mondani mert úgy viselkedik mint 1 kamasz lány (mert az)! Biztos sokunkal történt már hasonló eset és akkor sem gondoltad róla hogy ribi lenne, hanem azzal voltál elfoglalva hogy hogy tudd kiütni a másikat a nyeregből! Ugye azért mi már könyebben beszélünk erről mert már kinőttük ezt a korszakot (máraki :D:D). Más szemszögből látjuk mint ő vagy ők.
  • SRobert
    izé, ez itt off...
    Neked minden nap más logod van? :)
  • SinClaiR
    Szerintem ha menne, akkor gyere össze vele, blokkold gumival, aztán dombd ki a kukába a csajt, majd rájön hogy is megy ez:)
    Ilyen riba másra nemjó:)
    Persze én nem ezt tennémn, egyszerüen hagynám a francba ezek után, de te nagyon rá lehetsz állva, hát megteheted ezt is akár:)
    Más kérdés hogy nem leszel képes rá.
  • CattiBrie
    még nem olvastam végig (gondolom írtad), de eljön az is :))