A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bõvebben az utazás topicban.
Bulgár tengerpartsz szebb és olcsóbb is
A tavalyi montenegrot sose fogom elfelejteni
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
szünet elõtti utolsó munkanap.
És nemtom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. Otthon unalmas lesz. Picit hiányozni fog ez a sok hülyegyerek, meg a nyüzsgés, meg ilyesmi. Hm....
És ez egy picit ON is, mert ha lenne barátnõ, nem feltétlenül unatkoznék.
A minimum szerintem az lenne, hogy a jelenlétében nem dohányzol, ha már egy szakítás következtében masszív nikotinfüggõség alakult ki nálad (LOL)... de véleményem szerint íme, lenne egy pompás lehetõséged arra, hogy bebizonyítsd: szereted õt. Az ugyanis nem a szavakban, sokkal inkább a tettekben mutatkozik meg.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
War. War never changes.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg én mindig lenyeltem eddig minden sérelmet, és csak tûrtem. Hétfõn már én is megmondtam neki finoman a magamén, megsértõdött. De részben neki volt igaza. Szóval másnap elmentem hozzá és azóta minden rendben.
Egy dolog zavar még: nyáron mindketten dolgozni fogunk, utána meg én megyek Bp-re tanulni, õ meg itt marad még 1 évet. És utána sem biztos hogy felveszik Bp-re. Én ki tudnék tartani, de õ? Bízom benne, de a múltkori csalódásom után már egyáltalán nem vagyok optimista.
War. War never changes.
War. War never changes.
Úgy hallottam a Május a szerelem hónapja. Így is volt, mert összejöttem egy tök szép csajjal egy gokartverseny alkalmával. Sajnos kicsit messze lakunk egymástól (Én Érd, õ Vác), de sokszor beszéltünk. Jól elvoltunk, találkoztunk is, összejöttünk. (igaz, még semmi komoly nem történt) Mondtuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, meg minden. De sajnos eljött a mai nap. Beszélgettünk és mondta, hogy inkább õ még csak barátságot akar. Most ez így hírtelen hogy jöhetett neki elõ? Azt mondta, hogy gondolkozott, és hogy a távolság nem igen jó...
Most pedig rájöttem. A Június pedig a szakítások hónapja. Ma velem, hétvégén meg haverommal szakított a barátnõje.