18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #15867 -
#15866 Köszönöm. :D meglesz :D Hidd el azért jobb volt mikor nem voltam 1edűl :P
De most ez van és ehhez mérten kell adagolni a dolgokat. :D:D -
#15865 Óóóó ... te szegény ,milyen rossz is lehet neked ... :DDD
Jó további terelgetést ... -
#15864 Szió :D
Köszke szépen vagyogatok. Terelgetem kicsiny életem :D Volt már ugyan jobb is de nincs okom a panaszra. Kiaknázom a singli élet lehetőségeit. :D -
#15863 Hogy vagy így nyáron ?
-
#15862 Sziasztok mindenkinek ! -
#15861 mindeni = mindent
Vazze, elfelejtettem írni. :)) -
#15860 Hello mindenki!
Holnap mindeni elmondok neki.
Drukkolhatsz is. :) -
#15859 Re -
#15858 Látom pörög a topic :P -
akos #15857 Szia kedves :) -
#15856 Szia Akos! :) -
#15855 A látszat sokszor csal! ;DDD -
#15854 Jégkorszak!!! :D -
akos #15853 Pacsika! :) -
Lacika 79 #15852 -
akos #15851 Háj! :)
No... 300 új hozzászólás. Így kora reggel éhgyomorra. És micsoda DRÁMA!! :))
Üdv újra a csapatnak, és az újaknak is :) -
#15850 CItt csak olyan van :D:D -
#15849 Így van, ez is hozzátartozik sajnos a szomorú trendhez... :-(
Ezért jöttem egyébként erre a fórumra is, hátha itt is van pár értelmes ember. Egyelőre ott tartok, hogy lehet, hogy tényleg van... :-))) -
#15848 Ismerek pár embert egy másik fórumon, aki ezért simán lehülyézne téged is, de tartsunk össze, tesó :-))
Egyébként a Szörny Rt. a kedvencem. Az verhetetlen... -
#15847 A barátom folyamatosan a kezemre játszik, direkt. :)
Szépen lassan érzékelteti a lánnyal, hogy ő rossz választás lenne. :)
És köszönöm, mindenkinek. -
#15846 Lemaradt: És velük nem kell törődni.
Prof William :DDDD -
#15845 Vitatkozni mindennel lehet, sőt nem is árt. :) Csak kevesen tudnak értelmesen vitatkozni, érvelni stb. inkább csak belekötnek dolgokba/emberekbe és kész. -
Prof William #15844 "Például képes vagyok mondanivalót találni bizonyos CG-animációs filmekben"
TESTVÉR! KEBLEMRE! -
#15843 Mondasz valamit :-)
Mondjuk élőszóban tudom, hogy mikor kell leállni, de fórumra azt írok, amit akarok, ha meg valaki nem ért vele egyet, vagy nincs olyan hangulatban, akkor ne válaszoljon, vagy írja azt, hogy "Most nem vagyok ilyen hangulatban", de ne támadjon nekem, hogy "deaznincsisottdehülyevagyS@ti..." :-))
Már nem mintha a "dehülyevagy" részével nem értenék egyet, de mégis... :-)))) -
#15842 Szerintem ez nem hülyeség. Csak ha a másik nincs olyan hangulatban, akkor le kell tudnia állítani... valamivel ;DD -
Wolwerine #15841 Elszakadás, itt a helyzet kulcsa... De utána téged is kell választania. És ne azért válasszon téged, mert a barátodnak most van valakije. Ha jobbat tudsz nyújtani neki, mint a régi barátja, van esélyed.
Ne is hagyd annyiban! Sok sikert! Én kíváncsi vagyok, mi lesz belőle (és persze drukkolok)... -
#15840 Velem is vannak gondok... Például sokszor az a vád ér, hogy túl bonyolultan látom a világot, pedig csak próbálok értelmet keresni bizonyos dolgokban, és hiszek olyan értékekben, amiknek az erejében mások nem hisznek. Például képes vagyok mondanivalót találni bizonyos CG-animációs filmekben, és ezért már másik fórumon sok támadás ért, hogy hogy képzelem, hogy mondanivalót keresek, mikor az egy szórakoztató film... Mondjuk ez lehet, hogy hülye példa volt, de nem tudok most hirtelen jobbat. Mondjuk a jó példát se értenétek :-)))
Szóval a gondom röviden és tömören: hülye vagyok :-))))) -
#15839 Nekem is tetszik ez a hozzáállás, szerintem én is ilyen vagyok. Legalábbis szeretem magamról ezt hinni :-))) -
#15838 Semmi, csak nemértésemet fejeztem ki! -
#15837 ? -
#15836 Hmmm........ -
#15835 Az alanynak nem mindig :DDD -
#15834 Jó hozzáállás :D Tetszik :D -
#15833 Nem törvényszerü persze hog yunalom vagy megszokás legyen belőle! De lehet és sajnos ez a nagy átlag. -
#15832 A baj csak annyi, hogy van, mikor az ember azt hiszi, megtalálta azt, akit keresett, aztán... megváltoznak a dolgok. Unalom? Megszokás? ... -
#15831 "Egy másik kérdés, hogy aki talált végre egy jó társat, az idővel miért keresi az újakat? Rengeteg ilyen van sajnos."
Őőő... ez viszont tényleg félreérthető volt, bevallom: nem csak a barátnő/barát keresésére értettem ezt, hanem úgy általában az értelmes, odafigyelésre méltó emberekre gondoltam, hiszen az a tendencia, amiről írtam, nem csak ilyen szituációban figyelhető meg, hanem sajnos általános társadalmi jelenség. Így értettem, ezt most tényleg félre lehetett érteni. Ami pedig azokat illeti, akik még keresnek tovább, miután megtalálták, egyetértek, hogy gerinctelenség tovább "keresni", de nekik nem szabadott volna beleugrani sem azonnal egy kapcsolatba, mikor még nem találták meg... -
#15830 "ilyen alapon az egész fórum felesleges lenne"
Hmm... ez hogy jött ki a hozzászólásomból? Én a fórumot az emberiség egyik legnagyobb találmányának tartom egyébként, úgyhogy végképp nem értem... Megint elolvastam a hozzászólást, és végülis azt hoztam ki, hogy érdemes tanácsot kérni - azért, hogy elmondd a szitut valakinek, és ne nyomja a szívedet tovább. Ha esetleg félreérthető volt (tényleg kicsit durván indult a hsz...), akkor bocs, így értettem :-)) -
#15829 Azt én is. Bár ha nem törődnek velem, én odamegyek ahhoz, akitől a törődést várnám, és törődök vele... ha akarja, ha nem :DDDD :-I -
#15828 Mit nevezünk gondnak? Talán a legnagyobb gond velem hogy néha kicsit figyelmetlen vagyok, ja és rettenetesen rosszúl viselem ha nem törődnek velem! :P