A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nemtudom>#nemtudom>
A másik baj,hogy a hülye k***a barátnõje-akit utálok mint a sz**t nyomta az agyát.Ilyen gond nem lesz többet,ha megjelenik még meg is kalapálom...<#nevetes1>#nevetes1>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
A jó nõknek mindig csapják a szelet,a rondák meg kinek kellenek...
Ha belegondolok nekem is csini kis szõke cicák csapnák a szelet,én is megszédülnék-bár lehet nem is házasodtam volna...<#heureka>#heureka>
Erre a helyzetre is. Több is...
Ahogy elnézem, mindketten egyaránt hibásak vagytok. Nektek kell tudni eldönteni, hogy tudjátok-e folytatni így, vagy csak feleslegesen nyírjátok egymás idegeit tovább, mert úgysem fog tudni helyreállni az elvesztett bizalom... stb stb.
Az hogy nem bízok meg benne tiszta sor,de most már nem mondhatja azt,"olyan bizalmatlan vagy"...Hogyan dobnám ha a feleségem?És azt is hozzá tennem,hogy az utobbi idõben egy jó szavam nem volt hozzá.Akkor este én mondtam neki keressem más f***t-megtette...Azt ugye mondanom sem kell,hogy nem gondoltam komolyan...<#szomoru1>#szomoru1>
Normális csajt találni-hol???<#confused>#confused>
Mindenesetre, ha megtörténne én alighanem dobnám a csajt, mert nem tudnék megbízni benne. Így aztán persze fájdalmasabb a dolog, de legalább nem forgatnám magam azon mindennap, amikor vele vagyok - vagy amikor épp nem vagyok vele, hogy mit is csinált... és vajon épp most mit csinál.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SZállást már 10 euroért is lehet találni, nem szoktunk elõre lefoglalni.
Ja és a kaja olcsóbb mint itthon és az éttermek is
Off
Mi a ráknak kell bölcsességfog az embernek? Nem elég csecsemõ korban küszködni, még ilyenkor is szopjon az ember? ráadásul ilyen vén fejjel? 😛