18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16187 Ezt miért nekem szívem ?! Hol írtam elnyomásról ?! Pont az ellenkezőjéről pofázandottam vala... :D
Hiába a tenyérenhordozás, a nők többsége jobban szereti a pofont. Mivel azt nálam hiába keresik, így miről beszélünk-e vajh ?! :DDD -
#16186 van kutyám, van 1 lányom ,van férjem ...na most mi lesz ?
arra nem gondoltál még ,hogy a nők is igénylik azt ,hogy törödjenek velük ,de ne azon legyen vita ,hogy ki is hordja a nadrágot ,hanem inkább mind két félnek legyen stílusa és véleménye és egyik se akarja elnyomni a másikat ilyen szempontból ,hanem még ,ha van is vita veszekedés de közös nevezőre tudjanak jutni...ezt nevezik alkalmazkodásnak és ezt mind a két embernek megkell tanulnia ...bizti nehéz lesz ...vagy hagyják az egészet ...amikor ez történik mindig a másikat hibáztatják és nem gondolnak arra ,hogy esetlegesen bennük is van hiba...
-
#16185 A nők nem komálják a megbízható, nyugis, becsületes (pláne ragaszkodó) pasikat. Barátnak jók vagyunk nekik azt haller... Ezvan. DE részemről azt mondom megérdemlik, ÉN már senkit nem tudok sajnálni a saját hülyeségéből fakadó nyomora miatt ! :D
Én inkább kutyát tartok, AZ valóban kötődik hozzám és NEM szereti/igényli a verést. -
#16184 én is erre gondoltam ...(?) -
#16183 arra nem gondoltál ,hogy a csaj valamiféle képpen függhet a párjától ? (tartozik neki vagy esetleg kiránthatja a csaj lába alól a talajt ,vagy a csaj fél ,hogy csalódás éri és csak rosszabb lesz minden ,mint előtte ...gondolkozz el ezen ...!!! )
(volt 1 barátnőm és 2-szer is férjhez ment ,egyik se volt jó neki...és most 2 gyereket nevel egyedül-két apától-és albérletben és pont azokat isteníti ,akik alá akarnak tenni ,aki pedig segített neki még akkor is ,amikor nem bírt az ágyból felkelni és kaját főzni ,mentőt hívni és kölcsönadni azt ba*sza át ...és úgy gondolja ,ha ő élete is tönkre ment menjen a másiké is !!!ezt 3-4-szer eljátszotta és már leszarom ...nem érdekel...ha meglátnám max. köszönnék neki... - ez 1 ilyen példa sok nő ezt látja és fél lépni ... és a párja az arcába vágja állandóan,hogy "csúnya,nincs szilikonos melled ,öreg vagy és nem kellesz te senkinek" ...érted ? ) -
#16182 néként elég furákat írsz P -
#16181 Nekem nem jön be, de sajnos sokszor én is tűrök, pedig hülyeség, mert, ha vki már úgy képes velem bánni ahogyan akkor nem szeret és, ha nem szeret akkor minek eröltetem rá az én szermemet??? Nem érdemli meg és kész, de sajnos sokszor az érzelmek rabként tartanak a másik mellett...na meg eléggé családcentrikus vagyok és szeretnék már egy olyan srácot találni, akivel tervezgethetem azt...hát de ez egy nagyon nehéz dolog. -
#16180 N ez az amit nem szabad csinálni!! Sajnosén is olyan vagyok, hogy addig maradok egy kapcsolatban ameddig csak lehet, amíg érzek a másik iránt vmit, akármennyire utálom a jellemét, vagy bmit rajta mellette maradok...a megszokás és tulképpen a kénylem, de zt nagyon nem szabad csinálni...butaság. -
#16179 és csak növekszik folyamatosan............
-
Lacika 79 #16178 nagy az Isten állatkertje..... -
Wolwerine #16177 Tényleg érdekes, nem? Van egy csaj, akivel régebben össze akartam jönni. Most jóbarátok vagyunk (bár nem kedvelem ezt a formát, mert volt belőle egy óriási csalódásom). Szóval azóta is a párjával van... Náluk is van minden. Meg nem veri, abból balhé lenne... De van b*dös kurva, a k*rva anyád, tudom hogy mással töltöd az éjszakáidat, etc... Tudom hogy nem jó neki, ő is tudja (őszinte hozzám), de szereti, tervezget, stb...... -
Lacika 79 #16176 ehunvanni -
Lacika 79 #16175 a saját fórumokban -
#16174 a fórumról sdenki se tudja hol van? -
Lacika 79 #16173 hogy tehetek ilyet? ilyen vagyok + nem vagyok szerelmes -
Lacika 79 #16172 Vida néni egy Istennő -
#16171 ők bizti tudják hogy mit miért.
de asszem ha minden nő ilyen lesz előbb utóbb akkor nem ártana nézni 1 "hogyan legyek bunkó és megalázó" tanfolyamot. :P
-
#16170 veszett jó csajos topic hová lett van egy jelöltem
http://images.phun.org/phun/galleries/vida_guerra/phun.org_vida_62.jpg -
#16169 hát hogy tehetsz ilyet -
Lacika 79 #16168 és igen, sok nőnek bejön, ha úgy bánnak vele, mint a kutyával. ki érti ezt????? -
Lacika 79 #16167 hali!
jól fogalmaztál, bejött. de a kezdeti "jó lesz az" érzés kezd elmúlni. elvagyunk, de nem vagyok szerelmes. szombaton össze is vesztünk, mert nem teccett neki, hogy ha elmegyünk egy szórakozóhelyre, nem vele foglalkozok, hanm bulizok. na mindegy. -
#16166 Lehet hogy én vok nagyon proli és nem vok képes ezt felfogni, de asszem nem is akarom. -
#16165 Nagyon érdekes a story de sajnos azt kell mondjam hogy nem egyedi eset. Rengeteg sőt még annál is több nő van akinek nem jó ha normálisan bánnak vele. értem ezen azt hogy nagyon sok embert ismerek akik nagyon jó kapcsolatban éltek és valami jelentéktelen dolog miatt véget ért. Azóta persze mindkettőjüknek lett párja de a lényeg a nő. Mert ő most nagyon boldog. Boldogabb mint az előző párjával. Kérdeztem én 1* az ismerősét hogy mit tett a fickó hogy ilyen very happy a csajszi. Erre mondja nekem hogy ne akarjam tudni. Folyamatosan megalázza és mások elött sincs tekintettel erre, néha még 2-3 pofon is elcsattan sőt volt már hogy kirakta otthonról csak mert 2 percet késett :S de a nő "boldog". Na ezt magyarázza el nekem valaki. :S -
Wolwerine #16164 Hogy bedobjak valami témát, mostanában sokat dumálok csajokkal (mármint csak úgy, tét nélkül...). Hát, a női lélek érdekes aspektusait ismeri meg az ember...
Pl. ismerős csaj. Jól néz ki (picit húsos, sokan értékelnék) Érdekes stílusa van, de hogy ennyire, azt nem hittem volna. Igyekszem eredeti idézetekkel operálni... Leültünk dumálni egyet és negyedórán belül megtudtam hogy... van egy srác, akivel csak dugnak. Nem túl romantikus a dolog, mert amikor megismerkedtek, a csávó elmondta hogy már tart egy lányt ilyen célokra, és közölte hogy vele is benne lenne. Őt megfogta valami és belement. Azóta valóban csak annyiból áll a kapcsolatuk, hogy időnként összefutnak és... Titeket nem untatlak, de nekem amúgy részletesen el is mesélte (elég perverz a dolog). Egyébként ha mindegyiknek jó, ezzel a felállással elvileg semmi bajom
Viszont a lényeg. Nem máson agyalt, hogy vajon a srác érez-e valamit. Tényleg ilyen magas ívben lesz*rja a fejét, vagy csak taktikázik. Mert ha taktikázik, akkor szerinte nagyon jól csinálja. Persze jót vigyorogtam és megmondtam neki, hogy tényleg... Ha valaki itt taktikázik és fut a másik után, az te vagy... És kéretlenül bár, de megmondtam neki, ő is csinálja ugyanezt, majd meglátjuk mi lesz…
Persze a srác nem értette a dolgot... És ahogy lenni szokott, elkezdett ő futni utána. Próbált kedveskedni (a saját stílusában), sokkal gyakrabban kereste. Ő meg persze kezdett észheztérni. Nem olyan érdekes a dolog, ha tudod hogy odavannak érted… És vége is lett.
Mondjuk ezen jót röhögtem (pedig szegény úgy fogalmazott, hogy épphogy túlélte az esetet). Ugyanis felhívta a srác azzal, hogy gyere fel, vettem neked ajándékot. Először még nem akarta elfogadni, utána eszébe jutott hogy „na te szemét, amíg együtt voltunk, nem vettél ajándékot, akkor ide vele”. Szóval felment hozzá és kapott egy hatalmas, rózsaszínű műf*szt (nem szivatás volt, a srác egyszerűen kedveskedni akart a régi stílusában …
Most akkor az ő véleménye az egészről: "nem hittem volna, hogy ez kell a nőknek. Főleg magamról nem hittem volna. Hogy gyötrődjön, agyaljon, hogy bizonytalan legyen, ne tudja mi van. Hogy megalázzák (idézet: gyere csöcsös, dugjunk). Ennyit egyetlen srác sem ér."
Egyébként javíthatatlan, mert most is hasonló után fut...
-
Wolwerine #16163 Mostanában hanyagoltam a topicot... Szóval kivel, mi van? Bár olvastam, Lacikának bejött az új barátnője...
-
#16162 nem az imageshack nem működik jól -
#16161 Nem lehetne hanyagolni ezt az imageShackot? sosem működik jól -
képzelem -
#16159 Hátööö zajlik... -
#16158 -
#16157 Ahogy egy barátom mondaná:
Az a jó ha zajlik az élet... :) -
#16156 Ez tök jól működik nálam is!!
elméletben... :DDDDD
:-I -
#16155 Ez addig fog így menni, míg jön valaki, akibe ha akarod, ha nem szerelmes leszel. De fel a fejjel, ilyen az élet, kibaxás :DD -
#16154 Nah ez összejött... Elkezdtem kavarni egy csajjal, akivel úgytünt nem jöhet össze. De amekkora ökör (és részeg) voltam írtam egy másik csajnak sms-t elég félreérthetetlent. Ahogy szokott ki is derült. Nagy morci beszélgetés sok hallgatással. Jah és közben még hivatalos szakítás nem is volt egy harmadik csajjal... -
Lacika 79 #16153 Respect!
Mást nem tudok erre mondani :) -
#16152 Fejlődőképes vagyol. Nekem már alig-alig vannak érzelmeim, pedig amúgy egy idealista fajankó vagyok, de ugyanakkor uralkodom is magamon veszettül. 5.5 a cukrom, pedig 12.5 volt, sima sztresszelutasítás mesterfok ! Haljon meg más !4 :D
Annyit szívatott/szívat az élet, hogy ha magamra veszem egy kicsit is, elsodornak a hullámok. Semmi erős érzelem, tartózkodni kell a heves kitörésektől, ámbár néha mégis job egy-egy gyors kitörés, mint egy hosszadalmas elhalás. Be kell osztani ésszel !
- szeretni kell, nem lángolni
- tisztelni kell, nem ajnározni
- ragaszkodni kell, nem féltékenykedni
- törődni kell, nem követelni
És végül, semmit sem KELL !!! :DDD -
Lacika 79 #16151 Khm! Na szóval: úgy tűnik van barátnéni. szeret, meg aranyos, meg nagyon jó hozzám, stb. jól érzem magam vele nagyon, csak valahogy nemtok szerelmes lenni. az a furi, hogy nem is akarok. jól érzem magam így, nem szükséges, hogy hülye túlreagálások, érzelmi viharok befolyásolják a gondolkozásomat. lassan kezdem megérteni Jedi barátom - néha talán hűvösnek tűnő, vagy mittomén - álláspontját egy-két dologgal kapcsolatban :)
továbbá rájöttem, hogy nem áll meg az élet, ha vége van egy kapcsolatnak. úgyis jön másik idővel, szal mostmár nem fogok kétségbe esni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy (talán) kéne. Sok kellemetlenségtől megvédi az embert, ha erre rájön sztem.
kíváncsian várom a véleményeket :) -
#16150 Valóban, majd a család, ami amúgy is belerokkan a halálodba, mind lelkileg, mind anyagilag, még verje is magát adósságokba, hogy megváltsa a sírhelyed ?!! Okos gondolat... Tudod egy temetés egy vagyon így is ! -
#16149 Termeszetes, de engem valahogy feszelyezne, hogy mar megvan a vegso franciaagy, inkabb rendezzek majd a hozzatartozok. -
#16148 Nincs mit sajnálni, ez az élet rendje. Lassan mind elmúlunk ez természetes és néha megnyugtató is. Nekem is van egy tuti helyem a családi sírban (van még két urnának és egy kopinak hely, asszem elég is lesz). A szeretteid örökké veled lesznek, mígcsak élsz...