A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, 78 új hozzászólás. végre beindult az élet, de olvasva a hozzászólásokat, a régi probléma jött vissza picit új köntösben 😄
de ez így van rendjén.
Arch
Ha iszonyúan szerettél valakit, évek óta együtt voltatok, úgy, hogy már a hibáit is ismerted és ezzel együtt tök jó volt minden, és átvágott, hazudott, becsapott, akkor... azt mondod, hogy egy ilyen után az ember legközelebb egy új nõben/pasiban tökéletesen, feltétel nélkül meg tud bízni? Szerintem nem. Mert nem akar újra abba hibába esni.

Devil_Gy
Ebben is van valami!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

mozesapo
De erre csak akkor jössz rá ha már pofára estél. Amíg nem, addig feltétel nélkül megbízol a másikban.

Devil_Gy
Egy lehetséges alternatíva volt a pofáraesés magyarázatára! Persze sok variáció lehetne még!

Devil_Gy
Ebben igazad van. Persze hogy nem lehet bízni tökéletesen de lehet rá törekedni ami nem egyenlõ a vaksággal!

Arch
Nem feltétlen a vakság. Lehet, hogy tudja, hogy baj van, hogy van egy másik nõ/pasi, akitõl meg kell védenie a kapcsolatát, csak lehet, hogy rosszul csinálja...

Devil_Gy
"Tudok gondolkodni. Látom a hibáit. És nem gondolok a múltra. Csak ha igény van rá😊"
Ez nem feltétlen jelenti azt hogy szerelmes vagy! Legalábbis szerintem nem ezek mutatják azt!

Arch
Én max. barátommal, de szerintem nem. Én nem gondolom, hogy valaha tökéletesen meg fogok tudni bízni valakiben. Két olyan emberben csalódtam rövid idõn belül, akikben biztos voltam, hogy bizonyos dolgokat nem tesznek meg, mert a saját maguk által felállított értékrendet és erkölcsi normákat hágnák át, és mégis... Nekem is igen határozott elveim és elképzeléseim vannak dolgokról, de miattuk, akik amúgy nagyon jó emberek(!) gondolom úgy, hogy nem lehet tökéletesen és vakon megbízni az emberekben.

Devil_Gy
Na igen de a vakság ami miatt pofára esik!

Devil_Gy
Az emberke aki írta hitt a sorsszerüségben?? Mert szerintem nem!

Devil_Gy
Miért is? Azért mert ha 1 nõvel jól kijössz de nincs rá írva hogy õ az "Igazi" akkor már nem is lehet az? Ugyanaz az esély mint mindenre. Vagy igen vagy nem!

Devil_Gy
Ez igaz DE ha megvan a 60-70%os akkor azt meg is kell ám tartani amiért szintén küzdeni kell. De a döntést mindenkinek saját maga kell meghozni. Megtartod a 60-70%-ost vagy küzdes egy jobbért amit majd szintúgy meg kell tartani!!!

Sir Quno Jedi
Valszeg a Lottón jobb esélyekkel pályázol !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Életed során az emberiség elhanyagolható töredékével léphetsz bárminemû kapcsolatba, így felettébb hinned kell a sorsszerûségben, hogy úgy gondold az "IGAZI" párod 1xcsak odalép hozzád és megölel ! Sazlé !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Devil_Gy
Nem nem pont ezaz hogy csak addíg fogsz figyelni míg megközelíted, eléred azt a szintet amin az régi bnõddel voltál! És ez az ami megkeseríti az életet!

BEAST: magadban meg mindíg bízhatsz, az egyetlen aki sosem hagyja el a másikat az saját maga!

Arch
Errõl a szeretet-szerelem -rõl, meg, hogy melyik jobb, mindig az jut eszembe, amit egy ismerõsöm Apja mondott egyszer, hogy tökéletes nincs - ha találsz egy 60-70%osat, akivel együtt tudsz élni, az már jó, és az elég.

Nem tudom... tõlem ez annyira távol áll, de olykor azért elgondolkozom, hogy lehet, hogy mégis igaza van? Az embernek mindig az kell, amit nem lehet (tudom, nem mindig, de legtöbbször). Bele kéne nyugodni, hogy ez van és kész? Vagy próbálkozni, hátha találok egy számomra tökéletesebbet? A biztos 60-70, vagy küzdeni kéne, hogy találjunk egy 80-90est, amirõl ki tudja, hogy megtalálom-e?

Sir Quno Jedi
Nembaj én tiszta vok ! Esküszöm nõhöz nem nyúltam idestova... Hmmm...

Arch
Ez a baj pont, hogy a nagy elsõ után, miután már jó nagyot csalódtál, estél stbstbstb, már mindig figyelni fogsz. És ez megkeseríti kicsit az életet...

petyka2
Mondjuk a nagy elsõre gondoltam,utána már figyel az mber...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

SinClaiR
köszi😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
csak nem mindegy mikor.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
Tökéletesen egyetértek! 😊 <#eljen>

Arch
Sosem lehet tudni... ebben a mai taktikázós, átvágós világban...

Arch
Grat! 😊

petyka2
Vak szerelmes az mber az életében csak 1x szokott lenni...Ugyanis mindenki pofára esik 1szer...<#wilting><#csodalk>

SinClaiR
szerelembõl is többféle van. Fõleg ha már pofára estél nemkicsit. Szeretet (ez is az, csak egy máés szint), szerelem, vak szerelem. Én akkor vakon szerelmes voltam. Hibáztam. Most szerelmes vagyok. Honnan tudom?
Tudok gondolkodni. Látom a hibáit. És nem gondolok a múltra. Csak ha igény van rá😊

petyka2
Csak magadban bizhatsz...

petyka2
Szerelem=csak rá gondolsz,minden más nem fontos...
szeretet=kötödsz hozzá...

BEAST
hát nemtom ... asszem lassan már magamban sem bízok :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

petyka2
Micsoda gondolatok...<#wilting>

SinClaiR
sokáig csak tekintgetsz felfele, mignem elõször csak szagolgatod a hegyi levegõt, aztán mind feljebb és feljebb törekedsz. Partnered mindig van, de nem elégszel meg vele, mindig egy ujabb kell. Aztán találsz valakit, akinél megállnál. Gondolod, nem állhatsz már magasabban, amikor amaz lelök. Olyan mélyre, hogy csak segitséggel tudsz újra a földön járni. Most kis magasságban is szédülsz, nem bizol senkiben, csak magadban, és figyelsz. De leszel még a magasban, efelõl nincs kétségem 😊

BEAST
ez engem is érdekel :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Devil_Gy
mi a külömbség szerelem és szeretet között??? honnan tudod hogy most csak szereted vagy szerelmes vagy?

Devil_Gy
A sebek begyógyúlnak (igaz nem tünnek el sosem) és szerintem neked is az a célod mint mindenkinek: megtalálni a boldogságot. Mivel mondtad hogy még a közelében se voltál nem is tudhatod milyen lehet az ami viszont még ösztönzöbben kellene hatnia arra hogy elérd (szinte, mert ugyen mindennek van határa 😄 ) bármi áron!

Devil_Gy
Lehet rosszúl írtam: szubjektív hogy ki hova sorolja magát (nyertes, vesztes, szerencsés) Senki nem tartozik a vesztesek közé! És szerintem pont annak kéne minél magasabbra törekednie aki eddíg a közelébe se járt!

BEAST
az biztos hogy nem most jártam a legmagasabban 😊 de hogy eddigi életemben össze vissza törtem magam az biztos 😊

Devil_Gy
Kell hogy néha elessen az ember! Akár nagyot is. Viszont nem törvényszerü hogy ez megtörténjen! Lehet hogy most leestél de közel sem biztos hogy most jártál a legmagasabban!!!!

BEAST
én sem azt mondtam hogy aljas rágalom meg mekkora hazugság 😊 csak azt írtam sajnos nem mindig van ez így , ennyi ...

Egy szóval sem írta, hogy mindig. Általánosságban véve pedig úgy van, ahogy írta...

BEAST
"Az oka az hogy 1 nõ sokkal jobban td kötõdni érzelmileg akár csak 1 baráthoz mint 1 férfi."

ez sajnos nem mindig igaz.

kockázat nélkül nincs gyõzelem , milyen igaz ... és az is hogy vannak nyertesek és vesztesek és hogy veszíteni tudni kell ... de ha valaki a gyõzelem közelében sem járt még , tehát a vesztesek közé tartozik , lehet neki mégsem éri meg a kockázat ...

Devil_Gy
Az oka az hogy 1 nõ sokkal jobban td kötõdni érzelmileg akár csak 1 baráthoz mint 1 férfi.

"Egyébiránt, ne mássz túl magasra, akkor nem esel nagyot😄"
Kockázat nélkül nincs gyõzelem. A szerelem 1 játék (minimum 2 player-es) és mint minden játékban vannak jó, rossz és szerencsés játékosok. És persze vesztesek és nyertesek! Veszíteni meg tudni kell. De nyerni is!!!!! Az ugye mindenkinek szubjektív hogy mi számára a vereség és a nyereség.

Sir Quno Jedi
Hajjaj ! De még hogy 😞(( !

Tapasztalattal gazdagodtam: egy nõ akkor is fétékeny egy másikra, ha azt õ maga mutatta be/hozta össze veled és amúgy nem érdeklõdik irántad férfiként fikarcnyit sem ! 😄DD

Oka -> mertcsak ! 😄DDDDDDDD

BEAST
nekem egész közelrõl 😞

Nekem is. De csak a messzi távolból...

BEAST
hmm... ez a vegetáció szintû punnyadás ismerõs <#rolleyes>

Attól függ, kinek.
Nekem igen. Legalább érzem, hogy élek... és nem csak vegetáció szintû punnyadásban töltöm a napjaim.

SinClaiR
Én azt mondom, jobban szeretheted azt, akit csak szeretsz, mint azt kit szerelemmel, mert látod mit tesz veled, és te vele, mig ha ködben élsz, durva nagy meglepetések érhetnek. Persze ezt nem mi irányitjuk, de ha figyel az ember, szinten tudja tartani az érzéseit. Ha meg büdös a helyzet, és a szakadék peremén állsz, csak fordulj meg egy pillanatra, lesz majd valaki aki visszahúz.. 😊
Még ide irtam anno, mikor én is gázban voltam, tudom milyen érzések lengenek be ilyen helyzetben egy embert. Azóta meg hajjaj, bal kezemen gyürü, jobb kezem meg várja 😄

Arch
<#wave>
Hogysmint? Mûködik a gépezet?

Arch
Szerintem igen.

Legalábbis egy darabig <#hehe><#idiota>