A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
várj
egyelõre ne kezdj ki a lánnyal

márha "van idõd", ha tudsz rá várni

ellenben nyugodtan haverkodj vele, akár mennyetek el erre-arra

és várj, nézd meg, hogy alakulnak a dolgok

lehet, h az a srác már rég egy nyolcadik lánnyal van...

[/spam]™

Gémkapcs
Hello mindenki!
Na szóval, lenne egy elég nagy problémám.
Az eredete természetesen egy lány. 😊
Ha az ilyen jellegû témákat nem itt kell megbeszélni, akkor bocsánatot kérek mindenkitõl és legyetek szivesek, adjátok meg annak a topicnak a nevét, amelyikben lehet ilyenrõl szó.
De ha jó helyen járok, akkor nem szóltam.
Hát akkor "nagyvonalakban" leírnám a szituációt, amiben segítségre szorulnék.
Hol is kezdjem...
Legjobb, ha az elején, akkor nem lesz összefüggéstelen. 😊

Van egy ismerõsöm (fiú), barátnak nem nevezném, inkább csak egy nagyon jó haver.
Ezzel az emberrel 1 évig ugyanabba az osztályban "tanultuk" az iskolai anyagot, ezután különváltak az útjaink, különbözõ okok miatt, de még ugyanabba az iskolába jártunk mindketten és minden nap látom egy kis idõre. (Beszélgetés, bolondozás céljából)
Ez az illetõ valamivel több mint fél éve szerzett egy barátnõt magának és nagyon szerették egymást (illetve csak a lány szerette nagyon a fiút, mindjárt elmondom, mért gondolom így).
Nem rég kiderült, hogy ez a fiu többször is megcsalta a lányt és mivel ezt a fiú valamiért nem tudta tovább titkolni, ezért bevallott a lánynak a bûnét.
(Ráadásul pár nap után elvesztette a lánytól kapott karláncát is, ami még tesz rá egy lapáttal)
Emiatt a lány szakított a fiúval és úgy hallottam (bizalmas forrásokból), hogy a fiú még sírt is a lány miatt.
Azt vallja, hogy még mindig nagyon szerelmes belé.
Ez persze a lányt már hidegen hagyja.

És most kezdõdik az én történetem...

Ez a lány az agyik barátomnak öntötte ki az érzéseit, mert már nem bírta tovább magában tartani.
(Az eddig leírtakat is tõle tudom.)
És tõle azt is megtudtam, hogy szerény személyem 😊 érdekli a lányt és nekem is nagyon tetszik mind a külsõ, mind a belsõ szépsége.
Ez eddig mind szép és jó (kivéve a történet elsõ részét).
De ott van még az a fiú akivel szakított a félrelépései és a komolytalansága miatt.
Õ még mindig szereti.
És ha én összejönnék a lánnyal, akkor azzal õt sérteném és mint már mondtam, az iskolában minden nap találkozunk és beszélünk egymással.
Hogy tudnék ezek után a szemébe nézni minden áldott nap.
Nem hinném, hogy ezt az egészet szó nélkül hagyná.
Ami még rosszabbítja a helyzetet az, hogy õ mutatott be a lánynak.
Azon is gondolkodtam, megkérdezem, hogy áldását adná-e ránk, de ezt az ötletet azonnal a süllyesztõbe kellett vetnem, mert rájöttem, hogy úgysem tenné, hiszen még mindig szereti a lányt.

A kérdés egyszerû, de a válasz annál nehezebb.
Mit tegyek?

Nem tudom segít-e, de mindhárman 17-18 év körül vagyunk.

Kérlek, segítsetek!

Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.

jah 😛
Devil_Gy
De megállt az élet 😄

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Breki33
oké te biztos érted <#papakacsint>
Devil_Gy
#15431 ennyi.

Breki33
és a másik dátum?
b?
Devil_Gy
du 4 órakkor 😛

Devil_Gy
😄
tegnap

Breki33
április 25-én születtél vagy tegnap

erre válaszolj
Devil_Gy
bõven elég volt ennyi

Devil_Gy
semmiféleképpen
csak megjegyzettem

Breki33
na kezdjük elõröl
Devil_Gy
THX 😄

Devil_Gy
Neeem ma júli 5 van! Rosszúl fogalmaztam. Ujjászülettem 😄 És hogy honnan tudom 😄😄
#15431 - innen 😛

Breki33
ááááááááááááááááááááááááááá
Breki33
akkor ma április 26 van?

amúgy honnan tudod? P
többieknek is háj!
amúgy vácáp?
üldögélek, dolgozgatok, szám.tech. bolt rulz, meg ilyesmi.
és hepi börzdéj persze tegnapra! 😄
Devil_Gy
Nemnem 😄 április 25-én születtem meg közel nyolt év után. 😄😄😄😄

Breki33
nem tegnap másé volt

te ma születsz meg PP

BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Devil_Gy
Jah és az volt 😄😄

Devil_Gy
Köszönöm szépen de adminisztrációs hiba miatt kerûlt mára a szülinapom 😄😄 Tegnap volt 😛

Breki33
énis csatlakozom

Boldogot
BEAST
Boldog szülinapot! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Devil_Gy
Hogy ityeg a fityeg? 😛

szintén 😊
Devil_Gy
Reggelt 😄

Devil_Gy
Sose tudhatod kivel hoz össze az élet! 😄

Devil_Gy
Naugye! Bele kell nyúlni aztán majd kiderûl 😄😄

Breki33
várj félreértettél, nem közeledni akarok hozzá
bár nem vagyok semmi jónak az elrontója

csak nincs kedvem egy unalmas elõadáshoz
próbáld valahogy Te irányítani a beszélgetést, ha esetleg mást is szeretnél kamatoztatni ,nem csak a pénzedet 😊
Na meg Én általában megmondom, ha valami nem teccik. Szal szólj neki, hogy térjünk a lényegre, a szakzsargont tartogassa másnak, Te elhiszed így is, hogy ért hozzá. 😛
mindegy mit mondasz, csak picit poénos legyen, de azért vegye a lapot. Talán még elõnyödre is válhat a efféle hozzáállás. Persze ezt csak Én csinálnám így, kérj mástól is tanácsot 😊
Devil_Gy
Jah és próbálj meg mindíg ott lenni ahol jól érzed magad, onnantól kezdve napról napra kevesebbet fogod sajnálni magad 😄😄! Persze ha a lehetõségek adottak 😛

Devil_Gy
Na látod! 😄 mindíg van valaki aki odafigyel arra hogy mi történik veled! Csak miután jobbra fordúlnak a dolgaid ne feledkezz meg azokról akik ott álltak meletted mikor szar volt a palacsintádba!!!!

SRobert
ejj... 😄
akkor nem én vagyok. 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Breki33
a kérdés már tárgytalan P
SRobert
fh?

ez nem kizáró ok, csak kujjva szar a memóriám 😄

Breki33
te nem az fh-s Srobi vagy?
SRobert
<#integet2>

Breki33
ki tudja
BEAST
soha! :Ð ... najó a soha túlzás , de akkoris! 😄

SRobert
sebaj. 😄
írgyá csak. 😊

BEAST
hát az az igazság hogy épp semmivel sem játszom , legalábbis komolyan semmivel sem 😊 "otthon" lakásfelújítunk ... és ez eltart egy pár napig még ... ha nem több ... szal elég ritkán vagyok otthon , akkor is egy sarokban ülök a gép elött és fórumozok , töltök közben felügyelem a lakást mert anyám dolgozik ... amikor nem akkor én meg öcsém a nagyszüleimnél vagyunk ahol egy hihetetlen 56k-s csodával járok fel , hiába ez már függõség :Ð ... vagy a munkahelyemról netezek ... és hát egyik helyzet sem alkalmas játékra 😄DD ... Tibiát sajnos már nem követem , amikor megláttam hogy 2500+ új üzenet feladtam 😄DDD

BEAST
pl hogy vannak emberek akik kiváncsiak rám , de én mindig csak morogtam hogy nincsenek barátaim , pedig vannak , csak túlságosan lekötött az önsajnálat , megint felvettem a kapcsolatot régi haverokkal akikkel még mindig elhülyülök 😊 ... az életben elég szerencsés voltam , legalábbis tanulás terén tuti , 0 tanulással mindig minden sikerült , könnyen jegyzek dolgokat ... az egészségemmel mindig voltak gondok , de csak az én hülyeségem miatt nem sikerült változtatni ezen 😊 nagyon hangulatember vagyok , szal elég hamar tudok hûdemagamalatt lenni ... és utána mosolyogni ... de a hülye pesszimizmusom miatt csak sajnáltam magam , pedig ha végiggondolom ... annyira nem rossz a helyzet , legalábbis semmi olyan nincs amin egy kis akarat ne segíthetne ... szal már csak jobb lehet 😊 tegnap szülinapoztam , a családom egyik fele elfelejtette (öcsém) de neki meg lehet bocsátani , elég összevissza srác 😊 ... anyám meg épp megint "most jól megmutatom ki az úr" kedvében volt 😊 ... reggel nagyon szar volt és mielött észbekaptam volna már sajnáltam magam , voltak akik észrevették ezt és volt hogy megbántottam másokat , olyan embereket akik a barátaim ... és mint már mondtam hangulat ember vagyok ... 1-2 órával késöbb én már megint mosolyogtam és arra a beszélgetésre gondoltam és pont akkor jöttek az emberek hogy megint mit miért csinálok én meg értetlenül néztem ki a fejembõl 😊 ... szal jó dolog ha vannak az ember körül olyanok akik törõdnek vele , érdekli õket mi van velem ... csak nem mindig könnyû észrevenni ki is az akiben igazán megbízhat az ember ... most jól érzem magam mert vannak ilyen emberek ... nah asszem sok lesz belõlem 😊 jól leírtam mindent amit érzek :Ð remélem volt benne válasz is mert csak írtam 😄DDD

CattiBrie
Vajon ezt Breki mire írta? ...

[/spam]&#8482;

Breki33
AMúgy múltkor kirándultunk a Krisnásoknál, mondhatom kellemesen csalódtam.

Mondjuk ez nem jelenti, hogy be akarok állni P
Breki33
hehe

kilépett a szektából P
CattiBrie
<#wave>

Írtam neked pár napja a Tibiában!!!
De ezexerint nem is olvastad! 😞

Postfix-edbõl ítélve jól otthagytál minket és egy másik gém-nek hódolsz.. :
najó, mekbocsájtom 😊

[/spam]&#8482;