A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyelõre ne kezdj ki a lánnyal
márha "van idõd", ha tudsz rá várni
ellenben nyugodtan haverkodj vele, akár mennyetek el erre-arra
és várj, nézd meg, hogy alakulnak a dolgok
lehet, h az a srác már rég egy nyolcadik lánnyal van...
[/spam]™
Na szóval, lenne egy elég nagy problémám.
Az eredete természetesen egy lány. 😊
Ha az ilyen jellegû témákat nem itt kell megbeszélni, akkor bocsánatot kérek mindenkitõl és legyetek szivesek, adjátok meg annak a topicnak a nevét, amelyikben lehet ilyenrõl szó.
De ha jó helyen járok, akkor nem szóltam.
Hát akkor "nagyvonalakban" leírnám a szituációt, amiben segítségre szorulnék.
Hol is kezdjem...
Legjobb, ha az elején, akkor nem lesz összefüggéstelen. 😊
Van egy ismerõsöm (fiú), barátnak nem nevezném, inkább csak egy nagyon jó haver.
Ezzel az emberrel 1 évig ugyanabba az osztályban "tanultuk" az iskolai anyagot, ezután különváltak az útjaink, különbözõ okok miatt, de még ugyanabba az iskolába jártunk mindketten és minden nap látom egy kis idõre. (Beszélgetés, bolondozás céljából)
Ez az illetõ valamivel több mint fél éve szerzett egy barátnõt magának és nagyon szerették egymást (illetve csak a lány szerette nagyon a fiút, mindjárt elmondom, mért gondolom így).
Nem rég kiderült, hogy ez a fiu többször is megcsalta a lányt és mivel ezt a fiú valamiért nem tudta tovább titkolni, ezért bevallott a lánynak a bûnét.
(Ráadásul pár nap után elvesztette a lánytól kapott karláncát is, ami még tesz rá egy lapáttal)
Emiatt a lány szakított a fiúval és úgy hallottam (bizalmas forrásokból), hogy a fiú még sírt is a lány miatt.
Azt vallja, hogy még mindig nagyon szerelmes belé.
Ez persze a lányt már hidegen hagyja.
És most kezdõdik az én történetem...
Ez a lány az agyik barátomnak öntötte ki az érzéseit, mert már nem bírta tovább magában tartani.
(Az eddig leírtakat is tõle tudom.)
És tõle azt is megtudtam, hogy szerény személyem 😊 érdekli a lányt és nekem is nagyon tetszik mind a külsõ, mind a belsõ szépsége.
Ez eddig mind szép és jó (kivéve a történet elsõ részét).
De ott van még az a fiú akivel szakított a félrelépései és a komolytalansága miatt.
Õ még mindig szereti.
És ha én összejönnék a lánnyal, akkor azzal õt sérteném és mint már mondtam, az iskolában minden nap találkozunk és beszélünk egymással.
Hogy tudnék ezek után a szemébe nézni minden áldott nap.
Nem hinném, hogy ezt az egészet szó nélkül hagyná.
Ami még rosszabbítja a helyzetet az, hogy õ mutatott be a lánynak.
Azon is gondolkodtam, megkérdezem, hogy áldását adná-e ránk, de ezt az ötletet azonnal a süllyesztõbe kellett vetnem, mert rájöttem, hogy úgysem tenné, hiszen még mindig szereti a lányt.
A kérdés egyszerû, de a válasz annál nehezebb.
Mit tegyek?
Nem tudom segít-e, de mindhárman 17-18 év körül vagyunk.
Kérlek, segítsetek!
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
csak megjegyzettem
#15431 - innen 😛
amúgy vácáp?
és hepi börzdéj persze tegnapra! 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bár nem vagyok semmi jónak az elrontója
csak nincs kedvem egy unalmas elõadáshoz
Na meg Én általában megmondom, ha valami nem teccik. Szal szólj neki, hogy térjünk a lényegre, a szakzsargont tartogassa másnak, Te elhiszed így is, hogy ért hozzá. 😛
mindegy mit mondasz, csak picit poénos legyen, de azért vegye a lapot. Talán még elõnyödre is válhat a efféle hozzáállás. Persze ezt csak Én csinálnám így, kérj mástól is tanácsot 😊
ez nem kizáró ok, csak kujjva szar a memóriám 😄
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Mondjuk ez nem jelenti, hogy be akarok állni P