18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16227 "Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához"
NE tarts barátnőt! Ez az egyetlen tuti tippem!! :) (pedig korábban azt hittem, értek a témához, de........) -
#16226 #16218 -
#16225 Valamiért mégsem vagy már vele együtt... -
#16224 Szar dolog az ilyen ...mert kicsit elfelejtesz önmagad lenni és minden áron a másik elvárásainak akarsz megfelelni és meghazudtolod saját magad ...sőt a saját érzelmeidet is mivel valójában nem is tudod eldönteni ,hogy most szereted vagy sem ...ez a legrosszabb ... -
#16223 az ilyen ismerős ... -
#16222 háát ezt csak te tudhatod ...:DDD -
#16221 Még nem másztam rá. Nem tartom szép dolognak...és imádom kiismerni a másikat teljes mértékben...biztonságérzetet nyújt. -
Wolwerine #16220 Másztál már rá valaki komplexusaira? Mert ez a baj a túlságos kitárulkozással. Kihasználhatják. Vagy túlzottan kiismernek és már nem marad semmi, ami érdekelhetné a másikat... -
Wolwerine #16219 Hál istennek ez nem velem esett meg. Volt egy haverom, aki összejött egy csajjal, akit már régebben ismertem. Soha egy veszekedés, minden tökéletesen ment, amíg a csaj fel nem rúgta a kapcsolatot. A haver még mindig engem rongál, mit tudok a volt barátnőjéről, mit csinál, van-e valakije... Mert hogy ő egy igazi nő volt és azóta sem talált hasonlót.
Nem hiszem hogy tudja, miért ért véget a dolog (én persze igen). A csajszi előtte férjnél volt, nagyon rosszul éltek, talán három évig tűrte és el is vált. Mint mondtam, tökéletes volt a kapcsolat, a haver udvarias volt, segítőkész, szó nélkül csinálta a házimunkát, soha egy hangos szó, veszekedés nem volt, ha ő rákezdte a balhét valami miatt, csak annyit mondott: "Várj, Kati, igazad van". Na szerinte ez sem volt olyan jó... Vele még veszekedni sem lehetett -
#16218 Hát kellemes volt vele szeretkezni, ugyanakkor mindig meg akarta mondani, hogy mikor mit csináljak, majdnem bulémiás lettem miatta, mert féltem, hogy nagy a fenekem, mert mindig azt mondta..szal ilyenek...ez az aprócska gáz volt :D
Szerettem, de voltak dolgok, amik túl menetk minden határon. -
Wolwerine #16217 Rá ez nem igaz. Lenne, aki öszejönne vele, most legalább háromról tudok (gyűjti az ilyeneket). Nála ez olyan "megerősítés" féle... Mégis azzal van, aki semmire se becsüli.
Amit te írtál, az másról szól. És olyan nincs, hogy valaki senkinek sem kellene. Tedd tönkre a másik önbecsülését, mondd meg neki, hogy senkinek nem kell rajtad kívül (de még neked se biztos). És hozd elő újra meg újra... Az egész csak egy módszer, hogyan tarts meg olyan valakit, akiről tudod hogy elveszítheted... -
Lacika 79 #16216 ha vele lehetséges volt, miért lett vége? -
akos #16215 Mi van nyuszifül, mi történt? Kandurexből EX Kandúr lett? ...? -
#16214 na ezt nem hagyhatom ki..."ezelőtti voltabarátommal" -
#16213 Nem szelídítek meg senkit...csak most szimplán nem érdekelnek a férfiak. Nem kell barát, egyelőre nem. -
#16212 Hmm...tudtam én, hogy álomvilágban élek.
Na mind1...lehet leszbi leszek, a nők érzékenyebbek talán
Amúgy nem értem miért ilyen elképzelhetetlen a dolog, az ezelőtti voltbarátommal ez lehetséges volt....gyertya, bor és a többi....de gondolom akkor ő is csaj? :D -
#16211 hát erre azt mondaná a nagy mester : "B*sszál egyedül...! " -
#16210 és akkor jönnek a nők ? :DDD
vagy megszelodítesz más állatfajtát ? :DDDDDDDDDDDd -
#16209 # -
#16208 Én nem elemzek férfiakat...kifejezetten most nem érdekelnek a férfiak, elegem van belőlük egyelőre. -
#16207 egy kérdőjel kimaradt -
#16206 Ez nem a barátnő topic
Vagy a férfiakat azok elemzik akik nem ismerik? -
#16205 hmm...ez nőtől függ...én imádok minél többet megtudni a másikról ;) Nekem ez a jó, amit elmondtam -
Lacika 79 #16204 hehe, én meg általában ott csesztem el, hogy túl sokat adtam magamból :DDD
most akkor melyik is a jó? :)
de megtanultam mostanában idiótán vigyorogni, és úgy tenni, mintha.... -
#16203 Na jó...akkor mondok neked vmit. Az embereket általában átlátom mélységükig és rhadtul tud idegesíteni, ha nem nyillik meg a kedvesem előttem. A volt barátom pl. sosem nyílt meg előttem...egyszerűen nem tudtam benne megbízni, de csakis azért, mert egy rohadt nagy falat képzett ez a dolog...idő után látta, hogy megbízhat bennem, így lassanként elkezdett nyilladozni, de még a felét sem láttam a belsejének...és amikor először elsírta magát akkor azt mondta, hogy biztos ez nagyon nagy gyengeség a részéről....mondtam neki, hogy örülök, hogy végre érzem és látom a valódi énjének egy darabkáját, hisz ez csakis egy picinyke darabka....nem tudom....egyszerűen képtelen vagyok megbízni benne....és az a baj, hogy ez a fal idővel nem csak "egy" fal, hanem átmehet Kinai Falba. Az ezelőtti voltom mindig mindent elmondott és rengetegszer megnyílt egy idő után és éreztem, hogy bízhatok benne, mert rámbízza lelkét, szívét, szal nehogy azt hidd, hogy, ha megnyílnátok hanyatt dobnám magam, mert én nem arra várok, hogy fény derüljön az "igazságra", csak arra várok, hogy rájöjjön a másik megnyílhat....látom az összes komlexusát, látom az összes félelmét akár ellene is fordíthanám...de nem vagyok mocsok, nagyon ritkán mászok rá a másik komplexusára, nagyon ritkán erősítem benne a szorongást, de ez már csak akkor lép érvénybe, ha másik végig szemét velem. -
#16202 Ezzel én sem. -
#16201 Legalábbit te azt hiszed, mert nekik is lehet (van) maszkjuk... -
#16200 Ilyet nem fogsz találni soha... :)
Ez az egy baj van vele, de ha találtál szólj, mert akkor minden nő tudni fogja, h neki már végképp nincs esélye, mert megtaláltad a kivételt :D
:-I -
akos #16199 Ezzel nem is vitázom. -
#16198 Én több évtizedes barátságokat tartok fent, de őket is meglepi ha nyitsz feléjük egy bizonyos szintnél jobban. Igazán soha senkivel nem lehetsz őszinte, mert tudat alatt automatikusan szerepet játszol, ha csak esélye is van annak, hogy nem vagy TELJESEN és HÁBORÍTATLANUL egyedül. Ez tény, ez alól egy emberi lény perpé nem bújhat ki, max. nagyon dúrva drogokkal, de még azok mellett is ott pislákol egy apró darabka a fránya személyiségedből valahol. :DDD -
akos #16197 Én néha 1-2 embernek adok betekintést... Valahol szeretném, hogy állandó részei legyenek az életemnek, de ugyanakkor mégis ott a reális tudat: barátok jönnek-mennek... egy év, két és... és már alig emlékeznek, ki is vagyok én.
-
#16196 Én már rég nem adom ki magam (azaz igyexem legalábbis). Mind1, hogy nő, férfi, vagy közeli családtagról van szó... Felesleges megriasztani az 1xű halandókat az iszonyú belső mélységekkel, ehelyett kapnak egy komformizált maszkot és boldogok vele. -
akos #16195 Egyetértek. A marcona férfi, az erősebb nem archetipusába nem fér bele a valóság: a legtöbb férfinek akkor a lelke, mint egy iskolabusz, és olyan finom, mint a bécsi csipke.
Amikor ezzel szembesül a nő, hanyatt homlok menekül. Lehetne elmélkedni, hogy miért... -
#16194 Egy ember (pláne egy férfi) nagyon elrettentő tud lenni, ha "valóban" megnyílik. Sztem. -
#16193 Hmm...én nagyon szeretem, ha másik teljes mértékben kitárulkozik előttem, mert akkor érzem igazán, hogy nincsenek picinyke titkai...imádom, ha egy fiú sír...persze, ha az nem megjátszott :)
Hát....felőlem bmit ki lehet nyilatkoztatni :)
Ja és a "túlzottan" fiúkhoz az ment volna, csak kifelejtettem, hogy utálom a túlzottan rámenős/beszari fiúkat...imádok játszani, így nem szükséges a másiknak egyből kinyilatkoztatnia, hogy "Hű apám, de bejössz....kő kola?"...ugyanakkor azt sem szeretem amikor csak nézem az idióta mosolygást és pirulást. -
#16192 Te is fiam Blútusz ?!! -
Lacika 79 #16191 végigolvasva a hozzászólásokat a mostani témához, újra Jedi komával értek egyet. :P
Nekem pl. a legtöbb barátom, haverom lány. :)
Jah, és energiatakarékosság és kutyák (nekem egy gyagya Dalmata van) rulz :D -
#16190 nekem még nem -
#16189 A útálod "túlzottan fiúkat" ?! :D
Na amúgy bekaksiznál, ha 1x egy férfi VALÓBAN kimutatná neked az érzelmeit (márha vannak). Hidd el ijesztő lehet az bizonyos helyzetekben !
Én pl. lusta vagyok (nevezzük energiatakarékosnak, mer jön az ombucman), de ez nem egyenlő azzal, hogy nem viszem végig az elkézeléseimet az életemmel kapcsolatban, keményen tudok küzdeni, de megválogatom miért is ! Ne keverjük a dolgokat. Az embernek meg kell tennie, amit meg kell tennie, a többi már magánprogram/hobby.
A szerelmi részről nem nyilatkozom, nem arról volt szó (legalábbis én nem beszéltem róla). :D -
#16188 Nem vagyok "né". Nincs férjem. Már egyszer mesélktem, hogy miből jött az Sné nick. Még csak 18 vagyok, isten őrizz, hogy legyen férjem :P
Jedi> én nem igénylem a verést, a pofont csak annyit igénylek, hogy a párom ne szóljon bele abba, hogy mit csinálok max. figyelmeztessen, ha szerinte hülkyeséget csinálok, de ne gátoljon semmiben. Imádom a szabadságot, a cselekvés szabadságát és, ha vmit rosszul teszek úgyis én szívom meg és asszem mindenkinek szívnia kell, hogy tanuljon belőlük. Utálom a félénk és túlzottan fiúkat, ugyanakkor utálom az akaratos srácokat is. Egy férfi legyen határozott, de nem akaratos, megértő, de egyben kicsit körömre pirító, ha valóban nagyon nagy bajt csinálok (de hálistennek nem igazán szoktam), a férfi legyen erős, de nem abban, hogy nem mutatja ki az érzelmeit (az nagyon is jó, ha kimutatja, mert a nő azért lett teremtve, hogy lelkileg támogassa párját és családját), abban legyen erős, hogy végig viszi elképzeléseit az életével kapcsolatban. Pl, ha egy férfi lusta az kifejezetten utálatos, nem azt mondom, hogy ne üljön le sosem pihenni, vagy sziesztázni, de, ha dolog idő van akkor álljon a sarkára és csinálja a dolgát (ugyanúgy a nő is!). Aztán...huh....a férfi legyen illedelmes, engedje előre a hölgyet, de a nő ezt köszönje meg!! Legyen előzékeny és néha-néha, amikor már minden kötél szakad a nő idegrendszerében akkor egy pillanatra vegye át a nő szerepét és nyugtassa meg kedvesét, míg az erőt gyűjt, mert a lelkitámogatás, a gondoskodás elsősorban a nő dolga, de ezt néha bizony viszonozni kell, mert a nők is elzuhanhatnak az érzelmek síkos talaján :)) Ja és a szerelmi rész (ez inkább házastársi rész volt)...a férfinak kell többször meglepnie a nőt, neki kell kreatívabbnak lennie, nem mondom a nőnek is annak kell lennie, én is rengetegszer kedveskedtem már a voltomnak....gyertyák, kellemes zene, csipke bugyi stb., de a férfinak is ugyanúgy meg kell lepnie a nőt és nem drága vacsorával, hanem otthoni kedveskedéssel...pl. beköti a nő szemét egy kendővel...leöltözteti, finoman elmasszírozza testén (végig kendő a nő szemén) az illóolajokat előjátékként, majd szőlőszemeket tesz a szájába vagy bármi ilyen dolgot, majd megcsókolja (természetesen gyertya, kellemes zene alap) aztán finoman kényezteti...szal a nőnek gyengédségre vanm szüksége és mindezt viszonozhatja későbbiekben a nő egy forrő, vad szeretkezéssel, ahol a férfi legféltettebb perverz, vagy nem perverz vágyait elégíti ki...szóval rossznak is tudni kell lenni az ágyban, de ugyanakkor gyengédnek, szerelmesnek....szóval ezeknek a dolgoknak oda-vissza működnie kell és nem csak egyirányúan, mert akkor a nő úgy érzi, ha csak ő kedveskedik, hogy "egyedül evez a tavon". Szóval a megértés, a finomkodásnak oda-vissza érvényesnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy megkrédezzük partnerünktől mire vágyik, persze ki kell puhatolózni...nem ám odavágni, hogy:
-Heh...mi kell, hogy felizgújj???
:))) Szóval ez sokáig tart, de másik meglepése az szuper dolog. Nem kell itt drága dolgokra gondolni, csak kreatívan kell viselkedni egy kapcsolatban. A nő érzéki, a férfi vad, de ez így van rendjén és ezért néha nőnek férfivé kell vállnia, férfinak nővé....de aki ezt visszautasítja az ne is várjon semmi jót a kapcsolattól, mert igaz, hogy szerelemben egymásért élünk, de, akkor ez valóban így legyen igaz...oda-vissza dolgnak kell lennie!