A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az a problémád, hogy te mindnet csak úgy hallasz, meg ezt mondta, meg ilyenek.. ezek pletykák, ezekkel semmit nem lehet kezdeni
("hátam mögött mondta"; "biztos forrásból tudom") - ezeket felejtsd el
CSAK abbõl indulj ki, amit a bizonyos illetõ NEKED mond!
Én soha nem hiszem el 100%-ra, amit más mond..
[/spam]™
Biztos, hogy ez az érdeklõdése felém nem csak azért van, mert sürgõsen pótolni akar egy hézagot.
Amikor még együtt voltak a fiúval, akkor is a hátam mögött mondta 2 embernek, hogy nem vagyok teljesen közömbös a számára.
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.
Huh...
Jópár hozzászólás összejött.
Már elolvastam mindet és köszönöm minden hozzászólónak a segítséget.
Szépen lassan megpróbálok válaszolgatni rájuk, de csak egy kicsit késõbb. 😊
ez csak az én véleményem volt
nem törvényszerû
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
sztem ha a csaj ki tudta simán rúgni -helyesen-elég karakán lehet
Az egészbõl a lényeg hogy nem biztos hogy megéri belemenni 1 ilyen kapcsolatba mert lehet hogy ha magáhoztér a lány akkor lehet hogy már nem is fogod érdekelni! Nem akartam kedvet szegni de ezt az oldalát éis látni kell a helyzetnek szerintem!
leírtad a dolgokat télleg jól és ott lebeg a megoldás is amit a csajnak kéne rá lépni csak szerintem nem biztos hogy megtenné, vagy úgy tenné...😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
[/spam]™
méghozzá nemis közvetlenül
bár nekem se szimpi a srác de ugye ártatlanság vélelme
nemhogy nem szereteni, nem is tiszteli...
[/spam]™
Ajánlom megnézésre mindhármótoknak az Ég Velünk c. filmet!!!!
Énis teljesen így gondolom
a közmondás is megmondja
de az ilyen a baratomk mondja hogy tetszem nekedszöveg nem igazán jó
kérdezd meg a véleményét négyszemközt és mond meg, hogy neked szimpatikus és szeretnéd megismerni viszont zavar a srác.
Ha a csaj azt mondja, hogy már lezéárta visszajössz és elmondjuk mit kell tenned P
De azért megcsókolhatod :-)
Hogyan közelítsünk meg egy nõt, aki most lépett ki egy kapcsolatból? A kérdés nem az, hogy a volt barátja szereti-e még a csajt, hanem az, hogy õ mit akar és mennyire szilárd ez a szakítás. Tényleg kilépett-e. Mert ha netán visszafogadja a srácot, akkor buktál... Nem túl vidám a háttérben álldogálni és várni, amíg a lány dönt...
Egy tipp... Ne hagyd, hogy neked öntse ki a lelkét (arra ott az a haverod). Téged nem érdekel a volt barátja. Meg hogy milyen gondjaik voltak. Ha szeretne valamit tõled (mint ember), akkor össze kell jönnie veled. Ehhez tartsd is magad. Ha netán visszafelé kacsintgat, megmondod neki hogy felejtsen el (hiába jön be neked).
Szerintem most lépj. Egy esélye van, hogy összejöjjön veled, használja ki. És nincs ilyen, hogy esetleg, talán, stb. Ha azt látja, hogy várni is képes vagy rá (akármeddig), szépen, lassan leír... Szóval éreztesd vele, hogy veled más, veled jobb lenne, de nem vagy hajlandó várakozni rá (esetleg láthatja is, hogy nem csak neki jössz be)... Ha esetleg most nem is tud dönteni, mégse ír le, ha pedig tényleg akar valamit, késõbb úgyis megkeres...
Durván hangzik, de lehet finoman is felvezetni a dolgot...<#smile>#smile>Még azelõtt lépj, mielõtt a kelleténél jobban beleszeretnél (ha már így lenne, akkor se kell, hogy lássa)<#wink>#wink>
Többiek? Vélemény?
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Végülis nekem is tetszik és én is érdeklem õt. 😊
[/spam]™
Ha esetleg még vkinek lenne hozzáfûznivalója, azt is szívesen várom.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Félek, ha most nem teszek semmit, akkor lekésem.