18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16427 Ez egy fórumtápig kedves. Itt mások is olvassák, lehet nekik szükségük van rá. Ha neked már nincs, az örömömre szolgál (tényleg) ! :D -
#16426 Jesszusom ezt úgy monddo, mintha szükségem lenne rá...azt hiszed mindezeket még nem tanultam meg???? Hát nagyon tévedsz. -
#16425 -
#16424 AZért ugye nem várod el, hogy eme komoly problémára (miszerint nem mentél bulizni, mert karakán jányzó vagy és nem adod magad egy pezsiért) krokodilkönnyeket ejtsünk-e ?!! :DDD
De félre a vittzel ! Helyes elgondolás, hogy nem kurvulsz anyagi javakért ! Azonban azt is meg kell hozzá tanulni, hogy könyedén le tudj mondani az anyagi javakról, különben marad az önvád, sóvárgás, önsajnálat, hiányérzet stb.-stb. Mindig tudnod kell az aktuális anyagi szinteden életben maradni és "jól" is érezni magadat. Foglald el magadat. Míg mindenki mulat, keress menedéket saját világodban, tanulj, képezd magadat, vagy ami jólesik. Mikor már képes vagy vállat vonni egy "buli" csábítására, közel jársz... :D
Megértem, hogy még fiatal vagy ehhez, de ez nem kor kérdése. (ezt állíthatom) A helyes értékrend kialakulásához semmi más nem kell, csak önuralom, hit, önbecsülés és becsület. -
#16423 ehhh...na jó...akkor mondok neked egy apróságot.....engem rohadtul nem érdekel más dolga, nem vayok kurva, ha kell vmi megszerzem és, ha esetleg azt látom, hogy nem tudok megszerezni egy dologt, akkor sem megyek a palihoz hízelegni, mert sokkal többre tartom magam annál.
Pl. most elmehettem volna szerdán bulizni fősulis bulira, de akkor egy sráccal kellett volna mennem...aki valszeg fel aakr csípni...nos...megtehetném, hogy leszedem a lóvéját, mert hidd el, ha p*nát lát a f*rkatok meghülyültök, ráadásul a srác az a fajta, hogy könnyen csábítható és rettenetesen naív...de nekem nem ez a szintem...lehet, hogy itthon maradtam, de inkább nem bulizok, mintsem hogy nyalizzak egy pezsgőért. -
#16422 nincs gömbérzéked kislány P -
#16421 SZóval nem állította senki, hogy annak a hirdetésnek valóságalapja volna. Csak poén. -
#16420 lehet!
de nem hiszem reális volt ez a kijelentésed!
szerintem léért és ponból tette!neharagudj aki rulja magat az akkor is kurva ha kiskorú!vagy épp cseperedik! az okok meg? hm!
változóak!
de ebben az esetben szerintem brahi volt az ok! -
#16419 A realista jobban fexik. AZ élet teli van lemondással, én megtanultam, sokaknak egy élet sem elég hozzá... :D -
#16418 vagy talán mégsem!
kicsit drassz a kijelentésed!
-
#16417 Most már talán érthetőbb a 18-as lány aki pénzért árulja a szüzességét ! Lehet ő is csak zenét akart hallgatni hangosabban és nem volt otthon se átjátsszókábel, se píz, se hi-fi ! :DDD LOL ! -
#16416 hejjá
:D -
#16415 hy!
-
#16414 Hát...komolyan mondom, hogy az nekem nem egy labda...inkább egy kutyafej....pffff.... :DDD -
#16413 Labdával dekázó láb. -
#16412 Mi a farnc a logod?? -
#16411 amúgy ez a hobbim nem azért mondom -
#16410 kezdünk eltérni a témától emberek -
#16409 A hmm mindig azt jelenti, hogy...
najó nem mondom el P -
#16408 :))) -
#16407 és tényleg hatásos, nem mint az Algoflex! :D -
#16406 ;)))) -
#16405 Öööö...ez a tipikus Zsuzsa szérum, amit reggel-este lehet fogyasztani :D
-
#16404 huh adj nekem is abból amit bevettél! -
#16403 és honnan szedjek ma este egy hanglfalat?? DE AZ SEM KELL...csak egy átjátszókábel, mert ez tökéletes ez a két 45 wattos szutyok....csak ezt ecseteld a munkanélküli anyámnak hó végén....nemsokára a net is elszáll...mint általában :DD Csak most örökre elfog :DD -
#16402 vaú! te aztán hátrányos helyzetü vagy!
lehet ma csak lazán szar!
-
Ben C #16401 3000 forint egy viszonylag jó minőségű hangfalpár, ajánlom figyelmedbe. :) -
#16400 Na ez meg a másik....havi 7 ezer forintot fizetünk a NARACOMNAK, hogy netet szolgáltasson nekünk. Mikro-s net, ami azt takar, hogy nem cabel, nem dsl, nem axelero...szal köze nincs a kábelekhez...van egy vevő a házunk tetején és van egy adó, vagy kettő össznye-vissznya a városban...szal vezeték nélküli hálozati kapcsolat. Elméletileg ennek kéne a legerősebb netnek lennie...mert ez WIRELESS LAN (WLAN) ...persze nem ez a legerősebb, de olyan szinten, hogy állandóan elmegy a kapcsolat....ha esik az eső akkor nem ülök géphez, mert tudom, hogy azok a gonosz fellegek beárnyékolnák az életemet..az-az a kapcsolatot...csak most fogalmam sincs, hogy ma mennyire felhős az ég, hisz állandóan elmegy a kapcsi...olyan mint a mesékben...egyszer volt, hol nem volt...áááá....na mind1.....szal aki esetleg olyan hülyeségre adná a fejét, hogy a NARACOMTÓL KÉR NETET AZ EGY OWEHFLKEJHFILWFZ ....hmmm...nem felhős az ég, ahogyan elnézem...valószínűleg költöznek a madarak, vagy szimplán csak frontérzékeny a kicsike....havi 7 ezerért...ááá....kész.... -
#16399 Az élet nagy problémái :DDDDD
(különben én is ilyeneken akadok ki legjobban :)))))
:-I -
#16398 te filléres dolog egy aktív hangfal!
az sem megy? -
#16397 :DD Semmi különös, csak nincs semmim, amin egy kicsivel hangosabba döngethetném a zenémet :(
Szal csak fülhallgatóm an, de szeretnék egy cseppet ugrálni, meg tornázni meg stb. de zene nélkül nem annyira jó...kértem a szülőket, hogy behozhassam a hi-fit, amit persze nem lehet...mondom jó, akkor legalább apu hozza haza a régi magnt, amit rá lehet kötni a gépre és akkor döngethetem a zenét....45 wattos, szal az nekem elég....és kbegy hétig kellett várnom, hogy végre elhozza...hol elfelejtette, hol OTTfelejtette, hisz többször is szóltam neki....na...amikor hazahozza rohanok oda örömömben...mivel este volt nem szerelköztem, gondoltam majd másnap....mivel másnap nem is voltam itthon, így nem kötöttem össze...aztán most, hogy végre minden összejöhetne, mert itthon vagyok, van is kedvem örjöngeni egy kis zenére kiderül, hogy nincs átjátszó kábel....megyek oda faterhoz elkérjem tőle, mire ő megkérdi:
-Hát nem csak rádiót akarsz rajta hallgatni?
-NEM!!! 6X ELMONDTAM, HOGY KURVÁRA A GÉPHEZ KELL!!!!! -persze mindezt nem mondtam, mert nem illik szülőkkel így beszélni, de olyan szinten felbasztam az agyam, hogy....áááá....na és akkor gondoltam egyet, megtaláltam a régi, pici hangszórókat.....AMIK ZÚGTAK!!! Mondom oks...nem adom fel....rájöttem a hibájára, hogy miért zúg, elkezdtem orvosolni a problémát...amivel még csak jobban elbasztam!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁ....EZT NEM HISZEM EL, HOGY EKKORA EGY SEGG NAPOM LEGYEN!!! Szal most itt hallgatom füllhalgatón Rush-t, mivel már a plafonon az agyam. -
-
-
#16394 háttő...akarsz beszélni róla? -
#16393 azt a jó büdös...mocskos....ÁÁÁÁÁÁÁ...hogy az ég áldja meg, amelyik kitalálta, hogy anyáméknak kevés legyen a fizuja!!!ÁÁÁÁÁ, hogy az ISTEN meg NE salfjaeslihfilawheglksyrdg.krsuh
huh....kell egy hi-fi benntre....nekem elég egy mini hi-fi is -
#16392 nocsak nocsak! mi ez a hmmmm?
-
#16391 hmmm :D -
#16390 sztem térjünk vissza a témához
illetve a nőkhöz és a témához -
#16389 oké!
nekem ász pokerem van! neked? -
#16388 a lapot
vagy römizünk?