A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most ez van és ehhez mérten kell adagolni a dolgokat. 😄😄
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Jó további terelgetést ...<#integet2>#integet2>
Köszke szépen vagyogatok. Terelgetem kicsiny életem 😄 Volt már ugyan jobb is de nincs okom a panaszra. Kiaknázom a singli élet lehetõségeit. 😄
Vazze, elfelejtettem írni. 😊)
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.
Holnap mindeni elmondok neki.
Drukkolhatsz is. 😊
No... 300 új hozzászólás. Így kora reggel éhgyomorra. És micsoda DRÁMA!! 😊)
Üdv újra a csapatnak, és az újaknak is 😊
Ezért jöttem egyébként erre a fórumra is, hátha itt is van pár értelmes ember. Egyelõre ott tartok, hogy lehet, hogy tényleg van... :-)))
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Egyébként a Szörny Rt. a kedvencem. Az verhetetlen...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Szépen lassan érzékelteti a lánnyal, hogy õ rossz választás lenne. 😊
És köszönöm, mindenkinek.
TESTVÉR! KEBLEMRE!
Mondjuk élõszóban tudom, hogy mikor kell leállni, de fórumra azt írok, amit akarok, ha meg valaki nem ért vele egyet, vagy nincs olyan hangulatban, akkor ne válaszoljon, vagy írja azt, hogy "Most nem vagyok ilyen hangulatban", de ne támadjon nekem, hogy "deaznincsisottdehülyevagyS@ti..." :-))
Már nem mintha a "dehülyevagy" részével nem értenék egyet, de mégis... :-))))
Ne is hagyd annyiban! Sok sikert! Én kíváncsi vagyok, mi lesz belõle (és persze drukkolok)...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Szóval a gondom röviden és tömören: hülye vagyok :-)))))
Õõõ... ez viszont tényleg félreérthetõ volt, bevallom: nem csak a barátnõ/barát keresésére értettem ezt, hanem úgy általában az értelmes, odafigyelésre méltó emberekre gondoltam, hiszen az a tendencia, amirõl írtam, nem csak ilyen szituációban figyelhetõ meg, hanem sajnos általános társadalmi jelenség. Így értettem, ezt most tényleg félre lehetett érteni. Ami pedig azokat illeti, akik még keresnek tovább, miután megtalálták, egyetértek, hogy gerinctelenség tovább "keresni", de nekik nem szabadott volna beleugrani sem azonnal egy kapcsolatba, mikor még nem találták meg...
Hmm... ez hogy jött ki a hozzászólásomból? Én a fórumot az emberiség egyik legnagyobb találmányának tartom egyébként, úgyhogy végképp nem értem... Megint elolvastam a hozzászólást, és végülis azt hoztam ki, hogy érdemes tanácsot kérni - azért, hogy elmondd a szitut valakinek, és ne nyomja a szívedet tovább. Ha esetleg félreérthetõ volt (tényleg kicsit durván indult a hsz...), akkor bocs, így értettem :-))