18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16467 jajj szegények...ha zavarná őket, nem vennének fel ilyen felsőt... -
#16466 Ezek a nők mesélik aztán mennyire zavarja őket, hogy a pasi nem a szemébe néz -
Lacika 79 #16465 akár azért is :D -
#16464 a műmellért? -
Wolwerine #16463 A balos tök jó... Szerintem értitek, miért... -
Wolwerine #16462 Különben a 16177.-es csaj... Ha valaki lusta visszaolvasni (mondjuk felesleges,amúgy is csak három sor), hát régebben össze akartam jönni vele. Azóta is jóban vagyunk, rendes csaj. Na de náluk (mert párja is van) rendszeres a b.kurva, kurva anyád, magasról tesz a fejére... Volt idő hogy nem mehetett ki a lakásból, mert a srác megtiltotta (eszméletlenül féltékeny). Megbízik bennem (az érzéseiről mindig mesél), de annyira nem hogy ezeket is elmondja, csak ugye megtudom...
Egyébként hajmeresztőek az érzései. Full szerelmes. Na de legújabban azt tudtam meg, hogy a srác fűvel-fával megcsalja. Nem tudom, elmondhatom-e neki. Mert nem csak "jóbarátok" vagyunk, azért ott van a levegőben, hogy akartam tőle valamit... Ha nem hisz nekem, akkor bizony elküld a francba. Ha hisz, akkor is ott a lehetőség, hogy simán eltávolodunk (ilyen az emberi természet, én lennék a rossz hír hozója). Ha meg később meghallja valahonnan hogy én tudtam róla, de időben nem szóltam neki... Egyik se jó.
Azt hiszem, mégse csinálok semmit. Az ő élete, az ő kapcsolata, ő tudja mit csinál. Csak rossz nézni. Mondjuk aki elpofázta (a srác egyik nagyon jó cimborája), nem nekem mondta el, hanem négyen dumálgattunk, úgyhogy valószínű úgyis visszahallja...
Szóval az örök kérdés... Miért jó a csajoknak, ha bunkó vagy, egoista, agyalniuk kell, szenvedniük kell, ha teszel az érzéseikre, ha azt látják, hogy nem tartod őket semmire?
-
#16461 Átlag nők találkozója ! :D -
#16460 -
#16459 -
#16458 Én is annak tartom (sőt, sosem vot "ideje"). :DDD De mégis csakis eszerint tudok/vagyok hajlandó élni. -
Wolwerine #16457 Hahh... Ez a négy dolog... Keblemre, testvér! Kihalóban lévő állatfajta vagyunk... Sokan tartják idejétmúlt értékeknek. -
#16456 Honnan tudod, lehet hogy 2 méteres ! :DDD -
#16455 lehet .nem érem be alacsony nővel PP -
#16454 VAGY csak túl nagyok a zigényeid !4 :DDD -
#16453 köszi, de ennél jobb pasi lennék hogy kelljen -
#16452 Neked is: :D
-
#16451 Amúgy meg kinézetre (volt hogy mutatták hogyan sminkelik, szal. anélkül is elviselhető) nekem abszolúte megfelel életszerű álomnőnek. Ennél jobbat lehet álmodni, de minek ?! :D -
#16450 Egy kis meglepi
klikk -
#16449 bekukk!
olvasgat!
el!
-
#16448 Megmérem a lázad P
-
#16447 Az a nő foglalt amin éppen fexenek ! :D -
#16446 Ez engem mennyiben érint ?! -
#16445 Nekem igen. Bejön a hangja, a habitusa, a mozgása, az alakja, az hogy már nem csitri, sőt ahogy öregszik egyre jobban bejön. Lehet élőben 2 perc után én kérnék elnézést, de ez sem valószínű. -
#16444 meg amúgyis párja van -
#16443 nekem speciel nem tetszik ez a csaj
akkor inkább REplay Zsuszi PPPPPP -
#16442 Nos az önbecsülés és a hülyeség között elég vékony a határvonal. Lehet, hogy HÉvát nem ismerem, bár elég sokat hallottam nyilatkozni és egyáltalán nem hülye, azonban magamat valamennyire már ismerem. Képes vagyok felmérni az esélyeimet, mintahogy a gyengébb bikák is felmérik az esélyeiket, mikor a domináns hím a közelben van. Én a mai világban nem számítok dominánsnak. AZ értékek amiket képviselek már régen idejétmúltak (talán soha nem is léteztek) és egyik nem "trendi". :DDD
Persze ha egy lakatlan szigetre kerülnénk kettesben lehet, hogy hosszú évek alatt felimerhetné bennem azt a valamit, ami talán nincs is meg, de ugye erre vajmi kevés az esély. :D Emberek vagyunk mindannyian, csak éppen elsétálunk egymás mellett. -
#16441 Az, hogy itt milyennek látod, az nem jelenti azt, hogy a nap minden percében tökéletes és különleges....a legfontosabb az ember jelleme...na meg persze egy jó külső hozzá :DDDDDDDDDD
Lehet, ha téged meglátna és estlegesen nem is tetszenél meg neki első látásra, de megismerne és egy pincsivé menne át, te meg alig tudnád levakarni magadról....nem ismred, ne becsüld le magad. Ő is csak egy ember, akárcsak te, én, Lacika stb :) -
#16440 A tények és realitások. Egy ilyen nőhöz aktívabbnak, szebbnek és gazdagabbnak kéne lennem, ámde aktívabb nem óhajtok lenni, szebb nem leszek, a gazdagság meg álom csupán ! Egyéb ?!
Megjegyzem a szép, szexi, gazdag és okos emberek sem biztos, hogy boldogulnak egy ilyen nőnél, mit tehetne a magamfajta öreg pléhdoboz... (max. terminálni tudnám, de azt meg minek...) -
#16439 :D:D:D -
Lacika 79 #16438 Robot! mi ez a kishitű duma? :DD -
Lacika 79 #16437 mint általában mindíg, igyexem még magamat is megzavarni :D -
Lacika 79 #16436 nekem nincs vadászterületem, szal nem zavarsz :DDD -
#16435 UUUUUuuuUUUuuuuu ! Ezt a nőt úúúúúúgy elkapnám, bármilyen hülye pofát is vág ! Imádom ! (Zsuszinak igaza volt a "p*nát lát a f*rkatok meghülyültök" doogban ?!) :DDD
De félre a vittzel újfent ! Szal. ilyen egy igazi NŐ ! Ehhez sajnos én kispályás kisfiú vok.... -
#16434 Maga megint félrebeszél
-
#16433 Ja bocs, nem zavargok a vadászterületeden effendi ! Ufff ! Távoztam... :D -
Lacika 79 #16432 Én nem értek az ilyesmihez :DD -
#16431 A jó öreg vadászösztön mi ?! :DDD -
Lacika 79 #16430 elvagytok :P
Zsuzsa: csak pezsgő, vagy más ital is? -
#16429 Akkor puszika ! -
#16428 okk