18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16507 no way!! :D
amúgy szépjóreggelt ;) -
#16506 Azér nemmindig... de 99.9%ban :DD
mer ugye soha ne mond h soha... -
#16505 be is kapják (a csajod összes mellét) :D
ez egy ilyen hülye játék, a lényege, hogy ha épp hatost dobsz, akkor az egyes a nyerő :) -
Lacika 79 #16504 átfogalmazom. nem megfelelő szó a kedves. inkább olyan adok is egy picit, de azért el is várok dolgokat. vagy mittomén, nem tudom megfogalazni. persze nem is baj szerintem, ha az ember le tudja írni, hogy milyen is valójában.
pl. én azt sem tudom megfogalmazni, leírni, hogy ha szerelmes vagyok, akkor mit is szeretek a leányzóban. szal egy-két dolgot talán fel tudsz hozni, de nem tudod a lényeget leírni. sztem
bunkó gecik meg bekaphatják :D -
#16503 "ne legyek kedves a lányokkal"
Gondolj arra, hogy a kedves fiúkat bunkó gecikkel csalják meg ;) -
Lacika 79 #16502 nincs kép, mostanában nem szoktam, de a következőről (remélem Ő lesz az, aki kell nekem) majd csinálok :P -
Lacika 79 #16501 eeegen. picit lelkifurdim van, de most mit csináljak? ne legyek kedves a lányokkal, vagy ne magamat adjam? de ha elmúlt, ill. nem hozzám való, akkor nincs mit tenni. -
Lacika 79 #16500 már nem, max az, hogy ég a gyomrom picit :D
szerencsére már minden oké, csak mostmár keríteni kéne egy normális barátnőt, aki nem akar 100%-ig lekötni, és nem akar ilyen faszságokkal zsarolni :P -
#16499 szval összetörted a szívét
kép van? -
#16498 nem alszol?
-
#16497 jajjj... :(((
Gáz akkor. -
Lacika 79 #16496 'Estét!
Úgy érzem, jól döntöttem, mikor úgy határoztam, hogy nincs nekem szükségem a leányzóra, akiről múltkor írtam. Nem nagyon teccett neki a helyzet, de ami nem megy, azt minek erőltetni. Szal Ő kitalálta, hogy nem jött meg neki, stb. Most mit várt a hülye picsája, hogy majd visszamegyek hozzá, ha azt találja ki, hogy terhes? Pfff :DD
De mint kiderült, persze sehol semmi. Na mindegy...
Jah, ha picit összefüggéstelen amit írtam, az a tegnap estének tudható be. Szingli ünnepet tartottam, és jól sikerült :) -
Lacika 79 #16495 gonoc :D -
Wolwerine #16494 Rudomcsepp...
Különben nagyon bunkók vagyunk -
#16493 Matula bácsi mondta egyszer, hogy nem beszél a hasáról akinek nincs hascsikarása......... -
akos #16492 Csak a szádban olvad... nem a kezedben! :DDD -
Lacika 79 #16491 nyeles kalmopirin powa? :DD -
Wolwerine #16490 -
#16489 :DDDDDDDDDDDDDDD
Szopogatós gyógyszer??? :DDDDDDDDDddd -
#16488 De azért ne remegjen bele a kezed :))) -
akos #16487 Gyere baba, van nálam szopogatós gyógyszer... :-o
:))) -
#16486 ne már....ez az egyetlen hely, ahol a barátnőket ÉLŐLÉNYNEK NEVEZIK...MÉG EMBERSZÁMBA SEM VESZIK :DDDDD Itt ne érdekelne titeket az én szoc. problémám??? :DDDDDD -
#16485 ne már....ez az egyetlen hely, ahol a barátnőket ÉLŐLÉNYNEK NEVEZIK...MÉG EMBERSZÁMBA SEM VESZIK :DDDDD Itt ne érdekelne titeket az én szoc. problémám??? :DDDDDD -
#16484 Idevág... :) -
#16483 jössz a privimbe? -
#16482 Hát ezt nem hiszem el....áááá...olyan idegesítő.....én nem akarok itthon maradni amiatt, mert beteg vagyok....azt hittem, hogy nem gázos a betegségem, mivel elég "keménynek" érzem magam, így sosem mondom azt, hogy beteg vagyok, inkább azt, kicsit legyengültem...errefel az orromat csavarja a nátha, hőemelkedésem van, annak ellenére, hogy alszok mint a macsekok :(((
Hogy a franc esne ebbe a rohadt sok baciba, mikor világra jöttek :) -
Wolwerine #16481 Van aki melózik... -
#16480 Jaja ! -
#16479 ezt nem ide ugye tudod :-)
vár a fodrász topic -
Lacika 79 #16478 -
akos #16477 Köszönjük! :) -
Lacika 79 #16476 Jó reggelt mindenkinek!
Végre péntek, mindjárt lehet menni nyugodtan bulizgatni, másoknak pedig összebújni a kedvessel. Szal hajrá! :D
jah, tegnap voltam fodrásznál. Gondoltam megosztom veletek eme nagy hírt :D -
Lacika 79 #16475 -
#16474 akkor gyerünk aludni nem in hentelni P -
#16473 ne már!
gyere kicsit a megadott címre!
-
#16472 irónia volt a szavaimban kisasszony -
#16471 :D:D halálosan komolyan mondom, hogy nem tudom miért is lettem ilyen rosszul....hőemelkedésem volt egész nap...de bundás-cirmos macska módjára kialszom mindig a betegséget...szal non-stop alvás :D -
#16470 ne már!
ne tegyél ily szörnyet! csak nem a tegnap este miatt? -
#16469 cia! :)
Képzeld beteg vagyok :(( -
#16468 szeva csaj