18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #16547 A-aaaa... ha a csaj szerelmes, akkor se kép, se hang. -
#16546 "ha egy csaj szerelmes, a pasija lehet akármilyen bunkó, te pedig lehozhatod neki a csillagokat, akkor se fogod érdekelni"
Durván alábecsülöd az ösztönök erejét... -
#16545 Senki sem lesz szerelmes hosszabb időre, ez bájolódzsi ! Amikor pedig már csak szeretetből/megszokásból/érdekből (ez utóbbi nagyon erős) van veled, akkor máshol keresi a boldogságot, te jó vagy hazai igavonó baromnak. Ez természetes folyamat, nincsen benne semmi rossz. -
Wolwerine #16544 Kicsit ömlesztett, de van benne igazság... Különben kíváncsi vagyok a módszerekre...
Az egyetlen hiba a leírásodban az, hogy ha egy csaj szerelmes, a pasija lehet akármilyen bunkó, te pedig lehozhatod neki a csillagokat, akkor se fogod érdekelni. Akkor bizony hiába jön bárki... Ergo: hogyan tegyél szerelmessé egy csajt? Ez az egyetlen módszer... Mert az kevés hogy összejöttök, meg is kell tartani (különben jön az 1.-2.-3. verzió) Tipp? -
Lacika 79 #16543 ez eddig is nyílvánvaló volt békakoma :P -
#16542 na azé átfutottam, okosabb nem lettem tőle -
#16541 juj de hosszú, majd valaki emelje ki a lényeget plz :) -
#16540 Na a témához visszatérve
"A nőkről!!!
Ezt a cikket akinek nem inge nem veszi magára!DE az nem sok van!
Mit tesznek ők és mit teszünk mi ellenük!Ez mindig is 1 fontos kérdés lesz,most én ezt
megírom nektek,tapasztalataim alapján.
A legtöbb nő mindig aztmondja hogy a férfiak egy nőfaló agyatlan,farkuk után menő barmok!
Akkor most nézzük a nőket elemezzük is csak ki 1 kicsit őket:
-mindig jáccák a kis aranyost és mosolyognak ha tetszik nekik 1 [cenzúrázva]i
-nyafognak mindenért
-nekik kell hogy igazuk legyen(már az eröszakosabb nőknél általában)
-ha nem figyelsz akkor is kémkednek utánad
-elolvassák a telefonodban az üzeneteidet,megnézik a képeket
-halál féltékenyek.DE HA ŐK TESZNEK BÁRMIEN FÉLRELÉPÉST,VAGY JÁCCANAK AZ NEMSZÁMÍT??!!
Nos erröl fogok nektek beszélni hogy hogyan használnak ki minket a nők a háttérben!
Ugye bíztos mindenkivel megesett már az a sztori hogy felhívja a barátnőjét mert
találkozni szeretne vele,és a nőci lerázta valamien indokkal.
pl:-fáradt vagyok kicsim ma nem jó
-tanulnom kell nagyon sokat majd holnap
-1 barátnőmmel találkozom és moziba megyek vele
-ma csajos bulit tartunk este a barátnőimmel
-csak ma este van nyitva a szoli,oda megyek(na ez csak vicc volt:)
Na szóval kb ezek de még sorolhatnám.
És akkor most mesélek ezekről a nőkről akik ezeket állitották hogy mit is csinálnak
valójában az éjszakába,de akár nappal is belehazudnak a képedbe oat hogy azt else hinnéd!
Ugye a naív csávok meg persze a szerelmesek ezt simán be is kapják!
És ekkor már szabad a csaj estéje miután végre lerázta a pasiját ahogy ők fogalmaznak.
(az ők alatt mindig a NŐKET értem)
Ekkor belevetik magukat az éjszakába!Elmennek valami kis szórakozó helyre.
A lényeg hogy soha nem mennek oan helyre ahol bárki felismerhetné a te társaságodból!
Szóval miután lementek a barátnőivel 1 kicsit iszogatnak,becsiccsentenek,
aztán akcióznak!!
Hogy mit értek akciózás alatt!!
Sokmindent!
Értem ezalatt hogy bepasiznak az tutti!!!A jobbik eset amikor becsajoznak:)
Persze ennek is vannak szintjei.
Az első szint: a kicsit szendébb lányok szintje akik jolérzik magukat és jön
1 csávoka aki ledumálja a lábáról,és már olvad töle a csaj!(ezt én is bármikor megteszem
1 nővel,nem nehéz csak legyen egy kis fellépésed és jó dumád,semmi több nem kell)
Ezeket a nőket lehet könyebben elveszitení hidd el,nem azt aki eggyből ágyba megy valakivel.
Ugye a csajszi találkozik a pasassal legközelebb is mivel oan jot beszéltek.
Te meg ienkor kapod a hazugságot,meg a savat pár hétig aztán kidob hogy neki elég volt
mert már nem érzi oan jól magát veled,vagy azthazudja hogy nincs ideje erre a kapcsolatra
de nincs az a nő aki megmondja neket hogy talált 1 másik pasit!!
Ha nem jön össze neki az új pasi pár hét múlva már kopogtat is az ajtódon hogy
ugyan már igyatok meg egy sört,kávét stb.. a régi idők emlékére.
Ekko elsírja neked hogy ő nem ugy gondolta meg mégis szeret meg mittudomén miket hazudnak
még!Aztán persze a kis naív csávó ha szereti akkor visszaveszi!
Ez a legrosszabb szint szerintem!
akkor most jöjjön a következő!
A második szint: ez már megcsalás szempontjából huzosabb mert a nő már jól becsipett
az emlitett banzaion és rámászik a [cenzúrázva]i,sőt általában a nők kényszerítík ki hogy
mássz rá!!Táncolgatnak egy kicsit néha fogdos de nem viszi tulzásba!
Egy két csók talán elcsattan aztán reggel gyorsan otthaggya a csávót se szó se beszéd!
Ezek az ugynevezett szűz picsák!már mindenki hallott rólúk szerintem!
Jólérezte magát este aztán kész másnap meg már ujból téged csókolgat.A gusztustalanok!!
És az a legszörnyübb hogy ezeket még ha szakítotok is eccer akkor sem fogja elmondani
neked.Tehát soha nemtudod meg,hacsak a nagyon ritka korrekt nő eset fent nem áll.
(ami iszonyat ritka)
Persze hozzá kell tennem hogy mi férfiak sem vagyunk jobbak,de ez most nem rólunk szól
mivel minket eleget égetnek a nők hogy megyünk a dákónk után.Erre majd még kitérek
hogy ez sem igaz,a legtöbbünknél!
Itt az ideje hogy beszéljek azokról akik a leggusztustalanabbak mind között!
A hármas szint:nah ezek a csajok azok akikkel vigyázni kell mert ezek az ugynevezekk
farokéhes nők!
Ezek ugyszint sosem egy barátoddal kezdenek vagy ismerössel(bár vannak olyanok akik
ezt a verziót sem vetik meg)hanem elmennek szórakozni de ezeket fellehet ismerni a
bulikban egyébként.Mert ezek a nők az első pillanatban ha megtetszel neki már ugy fog
rádnézni hogy te azt már tudod hogy ezt a nőt reggel vagy már az este folyamán
hazaviszed!Hát igen ők azok akik szexéhesek és akár van barátjuk akár nincs dugnak
mindenkivel!Ezek a nők közül nagyon sokat ismerek,volt szerencsém jópárat tesztelni.
Ezt aztán hívhatod hogy hol van merre jár ugyse tudod meg soha!
Általában az otthon voltam és nagyon fáradt voltam kifogást ismerik,de a cselesebbek
valami extrémmel jönnek ami biztos hogy nem lehet de te ezért dölsz be neki.
Most beszélek akkor egy kicsit arról is hogy a nőcik mit gondolnak rólunk!
Elöször is általában ezt ugye tudjuk hogy egy nő megbocsájtobb mint egy pasi,
ezért nem árulják el a nők soha a sok kis félrelépésüket.
Mi a [cenzúrázva]ik meg eggyböl kibasszuk a csajt,mi a [cenzúrázva]t keres más bránert cimszó alapján.
De ennek igy kell lennie.Na igen szóval a csávók ha elmennek buliba mindig
elmondják a nőjüknek.(legalább is én soha nem tagadtam és ezt 90%-ban más is elmondja)
Ha a nőd szeret akkor kaj féltékeny lesz hogy miért nem vagy vele mért a spanokkal mész
bulizni.De te meg végre kikapcsolodhatsz egy kicsit.Találkozol a haverokkal,dumáltok
és ugye mindenki teszi a nagy szájhőst hogy ma iszonyat csajozunk címeén mentek bulizni.
De aki szereti a nőjét csak a haverok kedvéért mondja ki ezt a mondatot,mert a büdős
életbe nem fog ránézni még egy másik nőre sem,sőt még lehet hogy titokban üzenetet ir éppen
a klotyon.Jó lehet hogy megnézi a nőket,a felhozatalt de eszébe nemjut,mint a nőknek
hogy bármiféle kapcsolatot létesitsen egy másik egyeddel.Ha egy csávónak nincs nője
naná hogy fut utánuk!Szóval összességében felhoztam mindent amit tapasztaltam és amit
eddig nemláttam hogy bárki is közzé tett volna!
A modern nők ma ienek,és felsorolhatnék egy csomó nevet hogy kikkel vigyázzatok,
de nem teszem.Nézzetek magatok elé és figyeljetek a jelekre melyek azt mutatják
hogy a nőd nembíztos hogy olyan szende mint te hitted!
Aki beleesett már ebbe a hibába vagy az épp mostani nője csinál ieneket,vagy csak tanácsot
szeretne akkor szivesen állok rendelkezésére bármikor!
Mi férfiak tartsunk össze!
Ui:ha megcsal a nőd és te megtudod hogy kivolt akkor ne a pasit verd meg!Mert a
Nő tette a csávó még lehet hogy azt se tudta hogy pasija van.erre is tudok pár
példát hogy ienkor mit csinálj ugy hogy a nő sirva fogja visszakönyörögni magát neked!
Nah legyetek jók,lesz még folytatás mert ugye a nőkkel vigyázni kell minden téren."
-
Prof William #16539 NINCS MIT FIAM! AZTÁN AZ IMÁT NE FELEDD! -
Wakka #16538 Hehe -
akos #16537 Olvasom.
Np. -
Wakka #16536 Az égiek nagyon megkedvelték az arcomat. Szalagavatóra olyan táncpartnert kaptam hogy csak úgy néztem (pedig én még táncolni sem akartam, rögtön megváltozott az álláspontom ahogy megláttam a csajt)
Ha Isten olvassa a fórumot akkor köszi -
Wolwerine #16535 Helyzet? Rég írtál magadról... -
Wolwerine #16534 Hosszú az út hazafelé... -
akos #16533 A lepényhal meg először, de a remény hal meg utóljára! -
#16532 Én nem jegyzetelek és szarok a szép tájakra (apatikus) !4 :DDD -
#16531 igyigaz:)) -
#16530 hát ezt mondom én is :)
arról már letettem, hogy valaha elérem, de az út szép tájakon át vezet, úgyhogy nézelődök és jegyzetelek :D -
#16529 De a remény utoljára hal meg és a küzdelem a horizont felé tesz egész emberré ! Nem a cél a fontos, hanem az út, mely hozzá vezet ! Így tehát nyugodtan vergődhetünk mindig az elérhetetlen után, egészségetekre ! -
Lacika 79 #16528 nem is az a lényeg. az túl egyszerű lenne, úgy meg már nem is érdekelne a dolog -
Lacika 79 #16527 keblemre drága!
vagy inkább én a tiédre -
#16526 ez olyan, mint a horizont felé gyalogolni..... nem leszel közelebb :D -
#16525 Jobb ha ők szívják magukba a... Ja ez nem az a tápig, sry ! -
Lacika 79 #16524 fogalmazzunk úgy, hogy szívom magamba az információkat a gyengébbik nemmel kapcsolatban :P -
#16523 Vazeg ! Kezdesz szimpi lenni (?) !!! Kő kóla ?! :D -
#16522 ezért elnöki dícséretben részesítelek -
Lacika 79 #16521 -
#16520 Hát asszem nincs kapcsolatra recept. Amelyik csaj féltékeny típus az olyan is lesz, nem tudod megváltoztatni, amlyik csak riherongy és a kedves barátját megcsalja bunkó seggel azon nem lehet segíteni, mert akármilyen lennél, úgyis megtenné.
Nincs recpt. Próbálkozni kell. Ennyi...ja és nem szabad görcsösen ragaszkodni senkihez...én is görcsösen szoktam ragaszkodni másokhoz, holott felesleges...nem akarom ezentúl megváltoztatni a másikat, szerintem jobbá tenni az életét...felesleges...mindenki saját életének kovácsa...mi csak javasolhatunk...és minél akaratosabban "javasolunk" annál rosszabb.
Hagyni kell az árral sodródni, semmihez nem szabad ragaszkodni...légy olyan, amilyen legbelül vagy, senki miatt ne változz...senki nem érdemli meg. Határozottnak kell lenni...ja és, amíg nem érzi úgy az ember, hogy na...most ő az igazi addig szarni kell a kapcsolatra, nem kell ragaszkodni...majd kiforrja magát a dolog....az életben egy bizonyos korban (20-30) az a legfontosabb, hogy minél több tapasztalatra tegyünk szert. Lehetőségekhez viszonyítva, de mindenen át kell esni...akár rosszon, akár jón. Szal mindent bele Lacika, mindent bele mindenki!! :) Én úgy vélem (csalódások után), hogy semmi szükségem sincs több csalódásra...vagy van barátom, vagy nincs...semmi sem kötelező...lehet, hogy hiányzik a társ, de inkább magány, mint megaláztatás és, ha mégis van egy társ, aki sok mindenben eltér akkor hajrá a szellős kapcsolat. -
#16519 te még strigulázol? :D
én feladtam a meccset, már csak élményfocizok :D -
#16518 Csak genyáztam. Jól csinálod, na ! :D -
Lacika 79 #16517 nem izgat annyira, csak gondoltam megosztom veletek, hogy okuljatok :D
amúgy nem sajnálok semmit, mindíg tanul az ember valami újat, vagy megint bólogathat, hogy "igen, néha előfordul az ilyen" :P
Önmagam vagyok, hogy kinek milyen az erős, az meg relatív -
#16516 Miért is izgat ez téged ?!!! Könnyen jött, könnyen megy...
Az ember persze sajnálja az elpazarolt időt/energiát, ezt megértem, de ha közben megkaptad egy részét annak amit akartál, akkor még lehet pozitív a mérleg !
Igaz, azt tanácsoltam légy erős és légy önmagad, de látom ez nem megy neked... :DDD -
Lacika 79 #16515 ez benne van a pakliban. ezért izgalmas az egész. :)
ha meg bekapják, akkor újra tudok húzni 1 strigulát a ribancok javára :D
sok mindent lehet a mókás-pozitív oldaláról megközelíteni :P -
#16514 a szerelem az ha az egyik ember a másikban megtalálja az ellenpontját,
-Ez találó, ?
-Igen egy hűtőmágnesen olvastam:
(filmidézet: Ünneprontók ünnepe) -
#16513 ááhh, nem fogom magam fényezni a kedvedért :D no way! :D -
#16512 Nade télleg. mi más lehet?:) -
#16511 :PPPPPPPPP -
#16510 Mintpl? :)
Álmos vagyok? %-) -
#16509 lehet más oka is ;) -
#16508 Azt... télleg reggel lehet még. Egyetértettem veled az előbb... ez máshogy nem lehet, csak h kómás vagyok, nem? ;DDD