18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16587 Haddzsá ! :D -
#16586 Ezt te nem tudhatod, nagyon jól titkolják ezek a kis genyák !4 Némelyiknek szép családja van, meg gyermekei (NŐTŐL vaze ! :D), aztán néha mégis rábukik a méteres kékeresre ! Brrrrrrrrrrrrrrr... :DDDDDDDDDDDD -
#16585 Úgyérted a robotok után? :) -
#16584 Azért pl. majd 1,5 és 3,5 év alatt csak feltűnt volna :P :) -
#16583 Miért lenne rossz hír ?! Ha buzik kellenek, ha igény van rájuk, hát lesznek buzik ! Senki sem fog könnyet ejteni utánunk, idejétmúlt, egyutas, őskövület heterok után, hidd el... Ilyen a life ! -
#16582 az nekünk rossz hír P -
#16581 ha valaha bonyolult pasival volt dolgod, akkor van egy rossz hírem: BUZI lehetett :) -
#16580 Biztos kozben jobbat talalt, mert korultekinto volt. :P :DDD
Amugy az elso masfel sor nem igaz. Vagy csak ritkan. Vagy nem minden pasira. Vagy.... -
#16579 még mindig azt gondolom, hogy egy pasit sokkal könnyebb kiismerni... tegyél félre minden olyan gondolatot, ami a te agyadban az aktuális célod és közted áll: megkapod a pasik észjárásához a kulcsot :)
magyarul: ha valamit akarok, nem állok le mindenféle oda sem vágó hülyeségen agyalni, egyszerűen elindulok a megfelelő irányba... a nőknél ez úgy néz ki, hogy 3x körbejárják a szobát, 5x megkerülik az asztalt és a végén tök más sütit vesznek le a tálcáról, mint amit eredetileg kinéztek.... vagyis teljesen kiismerhetetlenek vagytok :D -
#16578 #16560: es ez egy nagyon hosszu tavu kapcsolatban is igy lesz, mikor mar nagymama es nagypapa vagyotok. Ott is van dedo neha. :D -
#16577 #16544: es pasit? -
#16576 #16535: nalam is ez a horizontos dolog van kb. az eletem minden teruleten.
Veled mi ujsag? :) -
#16575 #16526 :DDDDDDDDDDDDDDD
Es az a baj, h igaz. Ratok is es rank is. -
#16574 #16520:
Az a baj, hogy elmeletben mineden egyszeru. De mikor rajtad csattan, vagy rolad van szo bizonyos helyzetekben...
Egyebkent elmeletileg en is egyetertek veled am! :DDD
De telleg. -
#16573 Ja....rápillantottam az életkorodra....tudod hány éves volt az a srác, akivel egy évig voltam együtt? 30-35 között :))) Ebben az évben 35.
(Ő is egyedül van, de eddig ő nem vett el senkit. Engem "be akart idomítani"...hát normális az ilyen??? Mi vagyok, én kutya??? Akkor ő nem tud szeretni, az ilyen önző!!! Csak saját magát akarja a másikban fellelni. Ha vki képtelen alkalmazkodni az menjen a sunyiba....nem csak ő létezik....pffff....amúgy ezt csak idetettem, még véletlenül se vonatkoztasd magad, csak eszembe jutott az életkorodról)
Ja...a mostani barátom 27, szal ő sem annyira fiatal már. -
#16572 még -
#16571 Jó :) -
#16570 Tudod pontosan ezért nem fogom elsietni a házasságot, ezért akarok minél nagyobb egzisztenciát kialakítani, hogy még véletlenül se alakulhasson ki a "függés"...és a párválasztást sem hamarkodom el, mert nem akarok olyan párral leélni az életemet, aki nem hozzámvaló. Nagyon fontos a kölcsönös tisztelet egy kapcsolatban és ameddig ezt nem tapasztalom a kapcsolatban, továbbállok. Nem hajt a tatár, nem kell férjhez menni minél hamarabb....ja és vannak igényeim, amit vagy elfogad a másik (ugyanígy én is a másikét) vagy szétmegyünk. Most még nem függök senkitől...se gyerek, se férj. Még ráérek. -
#16569 tényleg .... -
#16568 hálisten
nem fikáztam, de ez télyleg elég gyerekes -
#16567 Addig könnyű nem "hazudni", míg nincs vesztenivalód. Fiatal vagy és továbbállsz, de eljön az idő, mikor ragaszkodni fogsz a "családodhoz & életedhez" és az nagyon megváltoztatja a prioritásokat. Vagy nem, de akkor meg magadra maradsz, lájkmí ! -
#16566 Nem látok át semmit és segédfogalmam sincs a kapcsolatokról, az tuti ! Erre jön rá az ember idővel... sztem. :D -
#16565 Jó...csak rohadtul nem reklámszöveg. Nekem nem kell festenem magam, hogy elfogadtassam magam valakivel...és főleg neked nem. -
#16564 Szerencsére, te mint "vén róka" tudod milyen egy igazi kapcsolat, átlátsz mindent szemeiddel, bölcsességed határtalan. -
#16563 Senki sem mondta, hogy a nők, vagy te "geci" volnál. Legalábbis az értelmesebbje nem mondja. Csak mások vagytok. Más direktívákat programozott belétek az anyatermészet, ennyi. -
#16562 Érdekes lehet. Másfél év után, egy év szünet, majd nyolc hónap felmelegítés. Dehát még fiatalok vagytok... -
#16561 Na ez már a te dolgod, hogy minek tekinted a "reklámszövegemet"....bocs, de sajnos tényleg ez az igazság...sajnos nem vagyok geci, hiába szeretnétek minden nőt lehúzni. -
#16560 Ne fikázd a kapcsolatom, mert nem élsz benne, csak egy darabkáját látod, amit láttani akartam veled..nem tudod milyen.
Amúgy néha tényleg dedó :DDDDDDDDD -
#16559 Nya...azért gondolom nem egy 3 éves kapcsolatban...
(3 éve ismerem, de 8 hónapja járunk...már jártunk egyszer másfél évig, aztán egy év szünet volt, most megint)
És nem mondtam neki semmit...sem azt, hogy menjen el, sem azt, hogy maradjon. -
#16558 Jó a reklámszöveg, de valszeg. élőben sántít a kivitelezése. :DDD -
#16557 Ezzel nálam beszívnád... Ha nekem azt mondod mennyek el, akkor elmegyek és sosem látsz többet. Ha kétségbe vonod amit mondok, szintúgy. -
#16556 Atyaisten
Dedo 2
Azt hittem ilyen csak a Balázs sóban van PP -
#16555 Amúgy figyeljétek meg....ha nem erőszakoskodsz egy dologggal kapcsolatban akkor a másik elbizonytalanodik :)
Nya ezt most arra értem ponytyosan, hogy, ha összeveszel a másikkal, nem erőlteted a kibékülést és eleve nem úgy válsz el a másiktól, hogy veszekedtetek volna, akkor elbozonytalanodik a döntésében.
Na még egyszer...én nem értem mit akarok mondani :DD
Saját tapasztalatot mondok.
A barátommal összevesztem vagy 2 hete egy apróságon. Generálódott a probléma, majdnem civakodás lett belőle, de egy hangos szó nem volt végül is. A barát nem jött elém (vonat) holott megigérte (ha nem tudja betartani az igéretet akkor ne igérjen inkább semmit), majd kiderült, elméletileg elnézte az időpontot (szerintem meg sem nézte). Ezen összekapva, gyerekes módon utasítottam adja vissza a könyveimet. Másnap visszaadta...és mikor rákérdeztem, mi a magyarázat kaptam egy egyszerű választ:
-Nincs. És nem is kell.
Még aznap elmentem hozzá és mindent elhoztam tőle, ami az enyém (még a szőnyeget is :D). Mindez egy szerdai napon volt. Szombaton írtam neki, válaszolt, majd megint írtam, nem válaszolt. Elmentem nélküle bulizni, kiderült ő is. Következő héten kedden írt, de nem válaszoltam (még nekem kellett volna bocsánatot kérnem a fogalmazásom miatt). Majd pénteken írt, amire válaszoltam, de nem hízelgően, nem szemetül, csak korrekten.
Úgy érezte nekem kell megalázkodnom, majd észrevette, hogy komolyan gondolom, így elbizanytalonodott döntése helyességében, így ő keresett. Nem erőszakoskodtam, hogy ismerje be hiábzott...hagytam a saját gondolataival.
Senkire nem kell ráerőltetni, hogy viselkedjen normálisan...idő után saját szarába esik bele :) -
Lacika 79 #16554 -
#16553 Na jó.....akkor mondom...ÉN KIVÉTEL VAGYOK EZEK SZERINT.
Nos...mivel alaptétel nálam az igényesség, ezért igényes vayok egy kapcsolatban úgy általában...igényes vagyok magammal szemben...ergo:
Nem hazudok, mert nekem abban semmi kaland sincs, ha vki gerinctelen. Én mindig mindent megbeszélek a barátommal, hogy hova megyek. Többször is félreléphettem volna már és csak egy hajszál választott el a dologtól, de inkább megbeszéltem a másikkal, hogy ne haragudjon, de gerinctelen dolognak tartom, ha vki megcsalja a párát. Valószínüleg, ha nem szeretném a párom akkor sem tudnám megtenni, mert a lelkinyugalmam sokkalta fontosabb, mint egy d*gás. Igen...sokszor az embert semmi más nem érdekli, csak a lelkinyugalma...nem is a barátja...hanem, hogy ne legyen lelkiismeret furdalása.
Még azt is megbeszélem a másikkal, ha együttlét során nem jutok a csúcsra és nem bunkóságból...elsősorban, mint mondtam: NEM HAZUDOK, másrészt a kedves sem élvezi úgy az együttlétet, ha látja, hogy az egészet csak végignyögtem és eljátszottam az egészet, harmadrészt én is jobban járok, ha a másik tudja mire vágyok.
Szal az én felfogásom egyszerű: ami a szívemen, az a számon, de sosem bunkón.
-
#16552 de nem csak a saját kapcsolataimról van szó, mindenhol, mindenkor nyitva a szemem, és eddig mindig ez lett a végkövetkeztetés
ha találsz egy-egy ŐSZINTE nőt néha, ők is elismerik, hogy ez így van (csak amíg lehet, tagadják) -
#16551 megvolt az is, nem tévedsz
de előtte is ugyanezt gondoltam, csak volt pár év, amíg elringattam magam a naivitás puha fellegein ;) -
akos #16550 Téged mostanság valami nagy csalódás/keserű élmény érhetett e téren.
Yol tévedek? -
#16549 kis kiegészítés, magyarázat....
Ok, ha a nő szerelmes, nem lép félre, legyen ez alaptétel, higgyünk benne, ok. De azt is tegyük mellé, hogy "az asszony ingatag" és ez a fiatal korral hatványozódik. Mit is jelent ez? Azt, hogy a nőket a hangulat irányítja, és lehet akármilyen szerelmes Kedd este, ha Szerda reggel egy rossz álom után kicsit másképpen ébred, és mondjuk nem épp a szerelem az első dolog, ami eszébe jut. Ilyenkor sebezhető, és nincs mi megmentse, ha valaki lecsap rá. Ugyanez van, ha épp összeveszett a szerelmével, vagy ha az épp kicsit túlzásba vitte magát stb stb stb...
Egy a lényeg: amit a nő mond/gondol/érez, az kb. 5 percig igaz, utána nem árt újra nekifutni a dolognak, mert egy nő agyában folyamatos a tornádó... Ezek csak tapasztalatok, nem várom el senkitől, hogy bólogasson, de NEKEM eddig 100% beigazolódtak. -
#16548 hidd azt ;)
(láthatsz te még pókot falon, legalább meglepetés lesz)