A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Távmunka.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
bocs, a mondat helyesen:
nem tesz semmit sem most sem mikor szakitasz, ugyis mindegy
Ama et fac quod vis
Ne halogasd, ha komolyan gondolod, szakits. Ha a lany nem tesz semmit ellene (sem most), akkor ugyis mindegy.
Sztem.
Ama et fac quod vis
Mostanara odaig fajult a helyzet, hogy erzelmileg teljesen egyoldalu a kapcsolat.Ha en nem eroltetnem nem lenne semmi a kapcsolatunk, sajna ez egyertelmu jele a baratnom erzeseinek.Tetezendo hogy tavkapcsolat, iden vegzos bar 3 eve egyutt vagyunk, de mivel nalunk itt keleten semmi munkalehetoseg ugyis tudom hogy vagy marad pesten vagy meg messzebre megy munkat keresni.A gond hogy mar en is erzem, sot tudom mit kene tennem, csak sajna a szivem mindig azt mondja +1 esely ,hatha jobb lesz.Eddig viszont nem lett jobb, teljesen elhidegult tolem.Minden dolog a szakitas szomoru tenye fele donti azt a bizonyos merleget.Ha lenne eszem akkor en mondanam ki ,hogy szakitsunk, de nincs.
Aszem igy 24 eves fejjel egy darabig nem lesz baratnom, pegig mar tok beleeltem magam a csalad gondolataba 😞
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Lényeg a lényeg, én nem voltam okos :-DDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nemnem. Az okos ember más kárán tanul, a "kevésbé okos" (~ nagy átlag) a saját kárán. A hülye az, aki még azon sem...
A válaszom egyszerû: Felnõttem. Tanultam. Megváltoztam. Megváltoztatott egy nõ. Egy olyan nõ, aki mindenét odaadta volna értem, de nekem AKKOR nem kellett. Mostmár hiába kellene mindene, nem adja.
Hát ezért nem fogom többet megtenni. 😄
A hülye ember a saját hibáiból tanul. Én hülye voltam/vagyok :-DDDDDD
(Köszi a logódícséretet, a tied se kutya :-DDDDD)
Nem is. Báááár... 😊
Kérdésem van. 😊
Miért tetted meg _soxor_ ha ocsmánynak tartod?
Vagy miért tartod most már ocsmánynak? Mi változott?
/ Tetszik a logód😊 /
Ha valaki megcsalás-ellenes, az a termnészetes állapot.
Ilyen a hazugság-ellenzés, a lopás-ellenzés stb...
Ezek egy jó ember ismérvei. Ennyi.
Ha meg az van, amit Zakika mondott:
"baj akkor van, ha valakitol bekapja a legyet ez raakazkodik arra, akitol tobbet remel..."
Akkor az a nõ tényleg számító. Sürgõsen otthagyni!
😊
"Ez így megy, aki nem akarja, hogy megcsalják, az magányos marad."
Nem igaz. És sztem ezt Õ is nagyon jól tudja, csak most kicsit bánatos. 😊
:*
😊
na figyelj, almagyarazom... en is zaki vagyok, vagyis voltam, mar kevesen hivnak igy (kinottem belole)...de nicsknek nagyon jo (lett volna)... mit ad isten a vilagon maszkal meg egypar zaki, aki ezt a nicket mar hasznalja... ha maradt a zakika
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
de talan idosebb vagyok zakitol
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egy osztályba jártunk középsuliban,dögös,tüzes csajszi volt. összejöttünk,de a kapcsolat sosem volt 100%os,fél év után kiderült,van egy barátja,régóta. persze rögtön szét akartam verni a csávót,meg miegymás,de ebbõl nem lett semmi. a következõ fél évben már csak a sex miatt találkozgattunk a sulin kívül,majd elegem lett és elkezdtem más lányok után keresgélni. csak akkor szakítottam vele,mikor találtam vkit,aki megbízhatóbb...ez két éve volt,és az új kapcsolat még mindig tart...
tehát sztem nem érdemes balhét keverni,ha a csajnak úgy jó,hogy két oldalról "bíztatják" akkor legyen. használd ki amíg nincs terhedre,és keress vki mást..találni fogsz!

Persze a másik srácot is meg tudom érteni, de nézd fodítva a dolgokat: A másik srác (meg mindenki más) magasról sz@rik rá, hogy neked van-e barátnõd, vagy nincs... Fordított esetben úgy nyúlnák le a kezedrõl, hogy csak néznél.
Persze ott virít egy megválaszolatlan kérdés: Ha mást megcsal, téged is meg fog-e!? Meg, persze. Ez így megy, aki nem akarja, hogy megcsalják, az magányos marad. (És megtanul egyedül sokkal boldogabb lenni, mintha mindig más embertõl várná a boldogságát.)
Elsõre azt gondoltam, hogy Te milyen jóságos is vagy egy másik fiúval szemben... Pedig Te csak hülyíted a lányt (kettõn áll a vásár). Ha Te ennyire tudod, hogy van barátja, és félted is a lelkivilágát, miért nem mondod meg a szemébe a lánynak, hogy márpedigte nemkezdel vele, mert nem akarod megsérteni férfitársad lelkivilágát/nem akarsz állast kapni tõle...
#1042-es hosszászólónak (Crassus, ha jól olvasom) szerintem igaza van.
Most ez az egész olyan dolog, hogy pl. egy fiú, akinek mondjuk 18 éves (vagy akármennyi) koráig nem volt barátnõje, az húzza be fülét-farkát (utóbbit fõleg), vagy fogjon magának egy szellemi fogyatékos bányarémet, mert már a "jobbakat" elkapkodták elõle azok a fiúk, akiket te féltesz? Ezzel nem azt mondom, hogy sokba nézem az olyan lányokat, akik kéthetente másik sráccal járnak, hanem hogy "nehogymá' csak annak legyen barátnõje, aki annakidején lecsapott rá..."
Poncsó egyéni nézõpontját tükrözõ hozzászólás, ha egyezik más ember véleményével, az csakis a 'véletlen' mûve!!!
Üdv!
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
A múlt héten ért véget 3 éves kapcsolatom a barátnõmmel!
Szerinted én hogy érzem magam?
...sose azt nézd...
Szomoru,de 10 bol 7es fel nore igaz............
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Foglald el magad annyira, hogy idõd se legyen rá gondolni. Én is ezt teszem, melózok, tanulok, és sokat alszom. Velem 4 év után csinálta ezt. Egyszer csak elmúlik és onnan már felfelé visz az út, és fogsz találni egy olyat ki megérdemel téged. Csak fel a fejjel, tudom nehéz. Nekem is sok idõ kell még, hogy elfelejtsem, de egyszer csak sikerül.
Sajnos a "nem kell mindig együtt lennünk" duma szerintem rosszat jelenthet...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tisztázzátok!
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
...
Ugyika lányok, hogy csak szívunk a pasikkal feleslegesen? 😊
Bulizni volt, nem lehet, hogy csak valami olyan helyen volt, ahol nincs térerõ?
Amúgy sztem is beszéld meg a lánnyal. A legjobb megoldás.
És sztem se gondolkodj rajta túl sokat, mert csak magadat kínzod. Próbáld magad elfoglalni vmivel. Menj pl. Te is bulizni a barátaiddal. (És ezt mondd is meg a lánynak! 😉)
MOND EL NEKI AZ AGGÁLYAIDAT!!!!!
Beszéljétek meg!
Egyszerû, logikus, egyértelmû megoldás. Aztán majdcsak lesz valami!
Þór vígi þessi rúnar
altalaba az ember akkor beteg, ha valamit kellene csinalni de mivel nem tud semmit csinalni azert gondolkodik (mivel rengeteg akkor az ideje)es minel tobbet gondolkodik, annak nagyobb a valoszinusege, hogy valamit elcsesz...
tehat nem gondolkodni...
...emellet meg nagy sz*rba vagy
Bár egy kicsit régi a topic, de azért tanaácsot kérnék.
Szóval egy 20 éves srác vagyok, és 2 hónapja van egy nálam 1 évvel idõsebb barátnõm. Még soha nem volt nálam idõsebb barátnõm, lehet ez a gond, de ne szaladjunk ennyire elõre. Gyönyörû lány, hostess, és tényleg nagyon szép. eleinte minden rendben volt, megvolt minden, ami kellett. Szexuálisan mind a ketten játékosak vagyunk, és ez nagyon is érzõdött. nagyon sokat játszottunk egymással, egy titkos helyen, de nem történt meg az elsõ, mert nem autóban akartuk. Aztán eljött a lehetõség megtörtént a dolog. Közben neki lett egy új munkahelye. Szóval kezdett megváltozni a dolog. Mióta lenne rá lehetõségünk, õ többnyire elhúzódik, mert fáradt. Megértem, mert tényleg sokat dolgozik, és késõ estig. Sajnos a munkánk, úgy hozza, hogy csak hétvégén alhatunk együtt, és akkor se nagyon van szex, sem pedig petting, pedig az elején élt, halt értem. Emlékszem, a harmadik vagy negyedik nap, azt mondta, hogy senkit nem szeretett ennyire, és ilyen hamar sem lett még szerelmes. Ezt azóta sem érzem rajta. Majdnem mindig érte mentem éjfélre, hogy hazavigyem, hogy ne kelljen éjjel buszoznia, és nekem is jobb volt, mert tudtam, hogy jól van. 1 hete azt kérte, hogy ne menjek mindig érte, mert nem kell mindig együtt lennünk. Aztán hétfõn, kértem, hogy írjon egy sms-t, ha hazaér, és erre azt írta éjfélkor, hogy feküdjek le nyugodtan, elmegy bulizni, és majd reggel felhív. Aztán jött a péntek, együtt aludtunk, de semmi nem történt, mert "fáradt", majd szombat reggel kérte, hogy ne találkozzunk aznap este, mert elmegy bulizni, a munkatársaival. Én felhívtam szombat éjjel, de ki volt kapcsolva, holott csak akkor kapcsolja ki, mikor alszik. Majd reggel hívott, olyan 7 óra felé, hogy hazaért, és találkozhatunk nyugodtan, mert nem megy dolgozni, szabit vett ki, hogy velem találkozzon. Erre mondtam neki, hogy ha fellkelt, akkor írjon, és megbeszéljük a találkát. De mondta, hogy nem fáradt, átjön most. Egész nap együtt voltunk, de nem akart mesélni a buliról. Majd hazament. Direkt mondtam is neki, hogy látod, hogy szeretlek, hogy nem telefonáltam rád éjjel. Erre csak annyit mondott, hogy nyugodtan hívhattam volna.Nem kérdeztem meg, hogy mégis hogy, ha ki voltál kapcsolva? Akkor jönnek a soha nem hallott barátnõk, akik sms-t írnak, és válaszolni kell.
Szóval most ott tartunk, hogy most szombaton megint elmegy bulizni, és egész héten nem láthatom, mert beteg vagyok, és ráadásul fertõzõ, szóval nem láthatom.
Kérdem Én. vajpn csak rémeket látok, és tényleg szeret? Vagy van valaki, és az miatt változott meg?
Nem tudom, hogy mit tegyek, mert mindig mondja, hogy szeret, meg mikor együtt vagyunk érzem is, csak más mint amilyen volt. Nincs benne az a hév. Pedig ennek nem 2 hónap után kéne elmúlni.
Azt is mondta, hogy neki szüksége van térre.
Lehet tényleg csak ennyi? Lehet, hogy nincsen semmi baj? Lehet, hogy csak azért, érzem ezt, mert túl szépnek tartom magamhoz, meg fiatalabb vagyok nála, és ezért érzem azt, hogy nem vagyok jó neki és van más, vagy azért mert tényleg van.
Ha valaki tud írjon vmi jó tanácsot. Elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"