18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Grimbusz
    LOL megnéztelek volna benne :))
  • Sir Quno Jedi
    Nem, itt ülök a cégemnél, szal. munkáról szó sem lehet.
  • Tuvok #4537
    Micsoda csend van ma . Mindenki dolgozik ?
  • Arch
    :D
  • Tuvok #4535
    #4531 -ra
  • Tuvok #4534
    Tanga ?
  • Breki33
    egyszer vettem az akkori csajomnak egy ilyen feszülős pulcsit, mondom mielőtt odaadom kipróbálom milyen érzés

utánna nem tudtam levenni

a röhögéstől
  • Breki33
    kivéve azok a feszülős TOP-ok
  • Grimbusz
    :O nem mindíg.
    Egyébként úgy vettem észre nagyából minden ráhúzható a ff-ra és a nőcikre is.
  • Sir Quno Jedi
    A nők mocskosul kitartóak tudnak lenni. Egy férfi sokkal előbb feladja.
  • Csacsi
    Nem vagyok Vele. Én szakítottam Vele tavaly Júniusban, és azóta nem "járunk". Ő keresi a társaságomat.
  • Grimbusz
    nem is erre gondoltam Arch! hanem 1 évig ennek ellenére is vele van. ez sánta akkir is.
  • Csacsi
    Én sem húztem belőle hasznot. Illetve egyszer....de akkor sem tudom hogy történt... Házibuli volt....sok pia...hangulat....aztán arra ébredtem, hogy vele fekszem egy ágyban. Konkrétan nem emlékszem, hogy megtörtént e A "dolog", de elmondások alapján igen. Azt nem mondom, hogy jó volt, mert nem emlékszem...de neki biztos nem esett jól, hogy utána mondtam, hogy nem akarok semmit tőle.

Szégyellem magam e miatt, de hát így alakult. :))
  • Grimbusz
    LOL
  • Sir Quno Jedi
    Ezzel én is jártam hasonlóképpen. Számomra becstelenség kiahsználni egy nő rajongását, vonzalmát és szeretetét (tudom régimódi vagyok), ha tudom, hogy nem viszonozhatom méltóképpen ! A legtöbb férfi ilyenkor kihasználja a lehetőséget, én inkább vállalom, hogy egy életre meggyűlöl, de nem húzok hasznot az érzelmeiből ! Inább vagyok magányos és útálat tárgya, mint vigyorgó kúróbogár !
  • Csacsi
    Arch megválaszolta.

Szóval azért nem tehetem boldoggá, mert nem akarom, mert nem szeretem. De Ő úgy érzi, hogy csak Velem lehetne boldog. Így már érthető?
  • Arch
    Az hogy a lánynak Ő az (egyik) "álompasi", az nem jelenti azt, hogy Csacsinak is a lány az "álomnő"... tehát nem is teheti boldoggá.
    Nincs itt semmi ellentmondás.
  • Arch
    A topicba jött 47 üzenet Te! :)))
  • Arch
    Ne legyél bunkó vele. Csak tarts távolságot. És mondd meg neki, ha szóbajön, hogy Te már nem akarsz tőle semmit.
  • Breki33
    szia
  • Grimbusz
    1éve tart!?!?
    az durva!
    de akkor benned is van valami gixer tudod-e? nem jó az amit teszel.
    Te vagy az álompasia, de képtelen vagy boldoggá tenni, itt ellentmondás van! valamit szerintem nem jól látsz, vagy érzel. Legalábbis nekem úgy tűnik
  • Grimbusz
    zazigen! :) nekem mekk 1sem gyütt, ne tesssék
  • Tuvok #4518
    oaoúú, 47 új üzenet

amúgy sziasztok
  • Lacika 79
    :-)
  • Csacsi
    Ez elég beképzeltnek hangzott, de tényleg így van. Ha nem is az álompasit, de mégis azt érzi, hogy csak Velem lehet boldog. És ezt mondja is, és érezteti is Velem.
  • Csacsi
    Hidd el, hogy egyértelmű jelek vannak. Tudom, hogy még mindig én jelentem neki az álompasit. Sajnálom szegényt. Örülnék neki, ha boldog lenne, de én nem tudom azzá tenni. Már azon is gondolkoztam, hogy elkezdek Vele bunkó módon viselkedni, hátha akkor végre megutál. Már több mint egy éve tart ez az állapot.
  • Breki33
    carpe diem
  • Breki33
    tom de előtte

énmegasszittem szimplán lusta vagy
    de így feloldozlak fiam
  • Arch
    *mástól
  • Arch
    Akartam már írni, de aztán mégsem, de most mégis. :)
    Nem először érzem itt sem egy-két emberen, meg az ismerőseim körében sem, hogy többet hisztek sokszor, mint ami van. Mint amit a lány szeretne. De a nőknél is megesik, hogy azt hiszik össze akar jönni velük a srác, pedig nem. Van egy ismerősöm, egy srác. Nagyon közvetlen. (érintés, csikizés, puszi stb.) Általában a lányok akikkel találkozik, először mind azt hiszik, akar tőlük vmit. Pedig nem. Én jókat szoktam mosolyogni... :DD
    Ha akar valamit az illető, majd mondja, _egyértelműen_ kimutatja (meg akar csókolni pl.) vagy vmi. Vagy ha nem, másról fogod megtudni, hogy sóvárog utánad.
  • Csacsi
    Mind1...A lényeg, ritka az ilyen eset. Nálam is csak egy ilyen van, de szerintem a lány még mindig többet szeretne tőlem, ezért kerülöm is inkább a kapcsolattartást Vele.
  • Arch
    Egy ideig természetesen kerülni kell. Se telefon, se találkozások, se "véletlen" megkérdezni vmi közös barátot mi van vele stb. Aztán pár hónap, fél év - vagy kinek hogy - aztán már meg lehet kérdezni mi van vele, aztán szép lassan...
  • Csacsi
    Persze, de kevesen gondolkodnak így. Mégha el is hagy, és szeretem...akkor is akaratomtól függetlenül olyan dolgokat teszek, amikkel vissza akarom hódítani. És ez egy idő után zavaró. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nehezzebben tudod túltenni magad a dolgon, ha ott vagy még mellette.
  • Arch
    Ha szereted, elengeded. Tudod ;)
    Nem azt mondom, hogy rögtön utána. De ha szereted, akkor szereted és kész. Mint embert is. (kivéve, ha át nem vágott persze) A jó embereket meg szeretem megtartani. :) De ez csak az én véleményem.
  • Csacsi
    Létezhet ilyen, de az nagyon ritka, mert ha szétmegy egy pár, akkor azt nagy többségben csak az egyik fél akarja igazán. És a másik fél, szeretné folytatni. na itt két lehetőség lehet, vagy próbálkozik a másik, és ez rontja meg a kapcsolatukat, vagy nem bírja elviselni, hogy mással van és ez. Szóval, ha nem közös megegyezés, akkor nem igazán van utána barátság.
  • Arch
    minusz egy "vagyok" vagy "vagyunk" :)
  • Arch
    "Hagyjuk már ezt az elcsépelt, legyünk barátok dumát. Ilyen nincs és nem is lesz igazán, soha egy kapcsolat után. Talán sok-sok (10-20) év után."
    Ezt erősen meg tudom cáfolni... a példa ráadásul én magam vagyok és a volt barátom vagyunk.
  • Lacika 79
    Ismerős a szitu. Mármint az állandó aggódás. Sokszor összekaptunk ezen, hogy nem tud egy picit lazítani, pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
  • Lacika 79
    Én nem reménykedek semmiben. Majd úgyis történik, aminek történnie kell.
  • mozesapo
    Hagyjuk már ezt az elcsépelt, legyünk barátok dumát. Ilyen nincs és nem is lesz igazán, soha egy kapcsolat után. Talán sok-sok (10-20) év után.
    Én tudom, mit akarok, ő nem tudja, vagy inkább mondhatnám úgy is, hogy gondolkodik, és az eszével él most, boldogtalanul. De ő tudja mit tesz, tegyen azt amit akar. Állandóan azzal foglalkozik mit hoz a holnap, így meg nem lehet élni, hogy mindig azon rinyálok, jaj mi lesz.