A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ahogy gondolkozok hoyg milyen hülye is vagyok, az eddigi "depresszióm" egyre inkább átfordul idegességbe (vagy inkább méregbe).
Csak nehoyg a végén az legyen hogy "tudod mit medve? Bazd meg a fûnyíródat" 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nálam ez a helyzet. Itt olvasható elég régóta, hogy mi is történt. Elég régóta tart ez a helyzet, ezért se írom ide, hogy mi és hogyan történt.
Match! Majdnem ugyanaz mint nálad. Légy erõs és felejtsd el. Én is azon vagyok, de nem megy.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez további lelki problémákat fog szülni.
Elõbb utóbb terhes lesz az a kapcsolat. Hacsak nem szeretsz ki belõle hamar.
Sajnos a csajoknak olyan ember kell, akire felnézhetnek. Aki gyötrõdik értük, szalad utánuk, az nem fog kelleni neki soha. Azzal, hogy ezerszer a tudtára hozod mennyire szereted, nem fog beléd szeretni. EZ TUTI!
Állj elé, kérdezd meg mit akar. Ha nem tud egyértelmü választ adni, akkor szevasz. Tudom ezt leírni könnyû, véghezvinni már sokkal nehezebb, nekem se nagyon jött össze. Mert utána mivan ha jelentkezik???????
Hát megmondom mi van. AKKOR SE LESZ BELÉD SZERELMESEBB. Egyszerûen hiányozni fogsz neki, de csak mint ember és nem mint férfi.
Az olyan férfiak nyernek, akik határozottak, kemények és férfiasak.
Ha eléállsz, hogy mondjon egy igent vagy egy nemet, valszeg nem fog tudni dönteni és vacilálni fog.
"Téged nagyon szeretlek, de ÕT is szeretem és nemtudom, de nem akarlak elvesziteni, emrt fontos vagy....bla bla"
Szarni kell rá. Ne játszon Veled! Hagy békén, aztán majd meglátod, hogy jelentkezik-e és akarni fog-e.
(szerintem nem fog akarni soha úgy mint egy olyan férfit, akit frissen ismer meg és esetleg nem omlik a karjaiba egybõl)
Hát ez van. Csak erõsen és egyet jegyezz meg:
EBBÕL CSAK TE JÖHETSZ KI JÓL! Egy határozatlan csajjal együttlenni csak további határozatlansághoz, bizalmatlansághoz fog vezetni. Nem leszel vele boldog.
feszfék: elmesz a haverokkal egy buliba (de jo haverok legyenek am), berobbantasz mint az atombomba (azert kellnek a jo haverok, hogy hazavigyenek)... para alatt eleg felszabadultan lehet adni a a nagyfiut kiscsajoknak... plane azert, mert nem erdekel mit gondol rolad, es meg lehet hogy imponalni is fogsz neki...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Csak az egyik tudott a másikról, de mindig visszamentem ahhoz a másikhoz.
Valami nem stimmelt az egyikkel.
De amikor a másikhoz mentem, akkor meg azzal nem stimmelt valami.
Végül döntöttem és az aktuális barátnõmnél maradtam. Sajnos nem sikerült túl sokáig. De ez már más sztori.
De az ilyen "hova mennyek, mit csináljak" dologból MINDIG az szál ki rosszul, aki a második. Értsd:
TE FOGSZ ROSSZUL JÁRNI, ha erölteted, mert ha nem döntött eddig a másik csávóval kapcsolatban, akkor ezután se fog rád másképp nézni.
Vagyis ha nem szerelmes beléd, akkor nem szerelmes. Ha nem tud dönteni, akkor nem szerelmes. Ez van. Állítsd döntés elé és ne félj a válaszától. Hiába szereted, ehhez 2 ember kell és ha nem egyértelmüen TE vagy az akit akar, akkor sajnos soha nem leszel az akit egyértelmöen akarni fog.
Ez van.
2 embert lehet szeretni. Többet is. De szerelmes sztem csak egy emberbe lehetsz egyszerre. És ha a lány nem tud választani, akkor egyikõtökbe sem szerelmes. Ha pedig nem hagyja ott a barátját miattad, akkor végülis választott...
De mindenképpen beszéld meg vele. Ha szerelmes vagy, küzdj érte. De ha megbeszélted vele, és sokáig nem választ, akkor nem érdemes erõltetni. Sztem.
DE!
Én ma nagyon antiszociális, nyûgös, álmos, nyafogós stb. vagyok és utálom a világot per pillanat, úgyhogy lehet, hogy jobb, ha nem hallgatsz rám. 😊
Mindenesetre sok sikert! Bárhogy alakul is...
hamarebb egy kis sex, utana drop
(ha nem engedi a sexet, akkor van okod a dropra)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

És senki nem mondta, hogy meghaltam vagy megsértõdtem egy sms miadt. Egyszerûen rosszul esett. Nem hiszem el, hogy neked még senkitõl semmi nem esett rosszul... és miért esett rosszul? Mert mást vártál volna...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
pl. szerdan elvittem a dizertaciomat atnezni a fonoknek (marminthogyaprofnak). meg is vigasztaltak, hogy lejart a hataridom es nem sok eselyem van ra (plane hogy a tanszekfonok nem puszipajtasom)... igy kicsit lekonyultam, mert egy kicsit foglalkoztam is vele es nem akartam hogy anyukam a szokasos "en megmontam" szoveggel jojjon... masnap betelefonaltam (csak ugy a biztonsag kedveert) es lassa csodat... gyerekek MEG EV EVEM VAN!!!
de kulonben csalodasok az elet velejaroi, de mindig igyekezni kell kilabalni beloluk
tegnapelott en is megtettem a havi jocselekedetemet - atengedtem a helyemet egy anyukanak a kicsivel. ha a rossz oldalat nezem, akkol 1 orat altam (fel ora helyett, mert dugo volt) a dicsmanebol kiment az elem es meg olvasni se tudtam alva a jo oldala, hogy az anyukanak nem kellet alni... (valaki ugyis at engedte volna a helyet, de miert ne en legyek a jo fiu, ha mar eppen keznel voltam)
tehat csak fejjel a falnak (mar aki kemenyfeju)
Én ugyanis alapvetõen spórolok a telefonálással a magánéletben.
Az üzlet az más, az megtérül
Fontos, vagy kevésbé fontos, de magán dolgokat inkább személyesen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Sziasztok fiatalok!
Mi újság?
Én le lettem b*szva. Szépen magyarosan... Már bocsánat a kifejezésért, de az, hogy lehordtak, az nem elég erõs kifejezés. Ez így volt konkrétan, ahogy írtam. Nem az elsõ ember volt, aki azt mondta, hogy túl sokat várok el az emberektõl. És nem csak _egy bizonyos_ embertõl, hanem úgy általában az emberektõl.
Lehet.
Sõt. Több mint valószínû, hogy így van.
Csak nem igazán értem, hogy az, hogy ha valaki ír egy olyan smst, amire - ha valaki szereti akkor - a másik mindig válaszol, és ha nem, akkor elbizonytalanodik, hogy miért nem, és ha próbálja rávezetni, akkor eszébe sem jut, hogy esetleg az bántja, hogy nem válaszolt arra a bizonyos dologra. Ez akkora elvárás lenne valakivel szemben, aki _elvileg_ szeret?
Vagy hogy egy Nõ két pici gyerekkel utazik egy újabb fajta villamoson - aminek az ajtaja ugye csak akkor marad nyitva, ha valaki áll az egyik lépcsõfokon - miért csak áll/ül, és buta fejjel bámulja - esetleg még ki is neveti - ahogy az említett Nõ próbálja épségben le- vagy éppen felszenvedni magát és a gyerekeit a sárga csodára és miért nem segít neki. Ezek akkora elvárások? Miért? Mert az érzelem, a jóindulat és segítõkészség gyengeség lenne? Én azt hittem, ha valaki felvállalja az érzelmeit és magát, úgy ahogy van, az bátorság.
De úgy tûnik tévedek.
Ismét és megint és újra és mindig...
Deep: sajna ez ilyen, emberbol vagyunk, tele erzelmekkel amikkel nem nagyon tudunk mit kezdeni, kikerulni vagy csak tudomast sem veve tovabbmenni mellettuk, probald meg elfoglalni magad, legy baratok kozt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
csatlakozom Arch-hoz, de szvsz akkor se szamits gyors gyogyulasra...
Egyet kerulj el: hogy masokban ot keresed vagy hozza hasonlitod!
Arch:
DBB rulez! 😊
Pusz maganak! :*
Ama et fac quod vis
Világ végén alszom,
Ne bántsatok engem,
Mert én nem haragszom...
Deep:
Mozdulj ki kicsit otthonról. Járkál el a barátokkal ide-oda. Foglald el magad annyira, hogy ne legyen idõd gondolkozni... sztem ez kicsit segít talán.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
)Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
.jpg)
nyakbabofi hanyassal
pisiles a tiszta pelusba (de jobb ha mindjart melle is)
trotty a pancsi utan a furdolepedobe 😊
negyszer naponta fulszervisz (komplet atkakilta minden ruhajat...)
rajottem, hogy zereti a dzezt... tegnap bonbolt vacsi kozben (mi vacsiztunk), hat felvettem es ekleztem dzezzesen pam, pam, pam, param, pam, pam, param... par perc utan nekem mar nem volt szuflam, de nem mertem abbahagyni...
Tessék mosolyogni!!
Zakika: Hogy megy az Apaság? 😊) Vörös, bedagadt szemek vannak már? Nyakbahányás, miéegyéb megvolt??

azok a cikkek egy olyan furcsa rendszeren mukodnek, hogy 4 eve kiadtunk egy olyan cserelgetos (olyan mappa szeru) valamit, es aki ezt megvette, annak negyedevette jarnak az ujdonsagok
de kezd mar elegem lenni a munkambol...
mi történt vélem akkor,
de úgy rémlett,
egy szárny suhan felettem,
s felém hajolt az,
amit eltemettem rég..."
Zakika
Ez milyen újságban jelenik meg? Valami gazdasági? És mi van a könyvekkel? Vagy azt már befejezted?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
de hogy dolgozni kell, az mar nem... pedig meg othon is van eleg munka... mar megint le vagyok maradva az irassal, es nem eleg, hogy a cikkeket nem gyozom megirni, de meg a dizertaciomat se (marcius ot nem nyultam hozza, lassan kifutok az idobol)