A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
Sajnos Pest környéke is kihaló félben van. A sok plazacica stb....... Elszomorító látvány.......

zakika
hat ez van, de azert en sem szeretem, ha a nok pofozgatnak... sot ha ezzel valami celt is elakarnak erni (pl. kozonseg elott), akkor az ember konnyen elveszti a jozan itelo kepesseget...

tehat ketten kellenek hozza

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Sadun Tryst
ott a 😄 a végén...
én sem komolyan gondoltam... mivel én sem vagyok multimilliomos, szal én inkább a normális, szellemi és testi társkat keresem, akivel nem csak dugni lehet, hanem jókat röhögni és beszélgetni. sajan ez a faj már kihalóban van (legalábbis nagykanizsán)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
utód = autód

mukika
Ez butaság. Nõt én soha nem szedtem, és nem is akarok felszedni, hogy a pénzem miatt legyen velem. Inkább akkor ne legyen senkim. Szerencsére nem mindegyik csaj ilyen.......

Sadun Tryst
1 jó kapcsolathoz ezek kellenek:
Pénz, Pénz, Pénz.
Hogy miért? Mert ha van pénzed, akkor van:
Jó utód, jó telód, nagy házad és jó állásod, biztos háttered, puccos ruhád, és sok pénzed a nõdre... 😄

mukika
Én megpofozni egy nõt???? Soha!!!!!!
Kiváncsi vagyok a véleményedre.........

Breki33
ugyebár megrázáson nem az árammal valót értem P

csak megfogtam a gallérját és kb 10 mp-ig tartottam.
De hogy megpofozzak egy nõt.

Abban semmi kihívás :-)
Meg hát tisztelem, szeretem is azt ugye akivel vagyok......
najó megint beszélek össze-vissza
zakika
akkor elottem jarsz...

en egyszer igertem meg egy csajnak... kicsit sokat ivott es nagy volt az elszantsaga... de utana lebeszeltek a haverjai... kulonben most jol megvagyok vele, de akkor felpofoztam volna

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Breki33
sztem meg aki nõt megüt.......

én egyszer ráztam meg egy csajt
azt azõta is szégyenlem
Breki33
ha kell a nõ fogd és fuss

tudod te mit kell tenned

de inkább nem mondok semmit
azt tudom én mit tennék, ha érdekel elmondom
de lehet, hogy hülyeség
zakika
maskor inkabb idd meg a kolat es a pofond add vissza

nyugottab leszel es nem leszel szomjas

mukika
Én azt, hogy ez nekem igy már nem oké. Mostanában állandóan basztatjuk egymást, és nekem ez nem hiányzik. Meg az sem, hogy madárnak nézzenek. Ugyhogy legyen vége. Erre õ biztos????? Igen...... Aztán elment és utáánna, jött az uttesten szaladgálás stb..... A legszarabb az egészben, hogy látta, hogy megyek utánna, és tudja, hogy merre lakom, mégse állt meg. Ezután egy 0,5 literes Coca-Cola bánta meg aza egészet. Lebasztam a földre, és tiszta kólás lett a szövet kabátom...... Szerintetek mit tegyek????????????(nem a szövetkabátra gondolok)

Breki33
ja a fogdokinénirõl meg kérünk egy képet :-)
zakika
sza*r ugy

vegy egy mely lelegzetet es mennny vissza a fogorvoshoz (hatha megiscsak a noverke melle vagy dokine melle meg aktualis...)

Breki33
elég tüzes menyecske lehet :-)

éste mit mondtál reggel neki?
mukika
Pl. a legnagyobb: 2 hétig etette a fejem azzal, hogy hétvégén elmegyünk valahova (ez volt multhéten), erre pénteken bejelenti, hogy õ holnap megy Bécsbe 1 napra. Mind1 ok, nyogodtak maradunk.
Elõbb nem tudott volna szolni. Kb. 2 hétig tudta elõtte. De õ szerette volna ha mennék. És persze lehet még menni. Iskolával ment, ugyhogy kérdeztem mehetek-e én is, persze-persze, erre este bejelenti nekem hogy nem mehetek mert nincs több hely. És õ vígan elmegy másnap.

Azelõtt is azt mondta, hogy: ,,neked fontosabbak a barátaid" (én soha nem csináltam vele ilyet......) Ma is elkezdte. Nem is tudom kinek fontosabbak......

Meg szerintem a bizalom fontos dolog. Pl: ma mennem kellet fogászatra. Erre azzal baszogatott, hogy biztos meg fogom csalni. Már nagyon zavart, erre én azt mondtam ,,majd belerekja a dokinéni a számba a mellét." Persze nem gondoltam komolyan. Ezt õ is tudta. Lényeg a lényeg akkora pofont kaptam. És aztán azt akarta, hogy én kérjek bocsánatot. Ismernie kéne már szerintem.

Breki33
nekem meg olyan nõ nem jelent semmit aki nem örül egy virágnak tõlem......

Abban igazad van, hogy nem a virágtól fog szeretni vagy nem.

De ebben a szituban sztem bocsánatot neki kell kérnie.
Ha szereti örülni fog neki......

Ja és egy férfi ne csak akkor kedveskedjen virággal amikor ilyen van szvsz.
Breki33
konkrétan mivel
ha szabad

Blasta
Egyet jegyezzetek meg!
Ha egy férfi virághoz folyamodik, akkor már késõ!
Virágküldés stb...csak akkor jöhet be, ha nincs gáz.
Hiába hallom én is mindenhonnan, hogy a vorág megenyhiti a szivüket, meg hogy a te barátnõd is nõ.
Lószart. A nõk manapság már szarnak a virágra, ha békülés miatt kapják.
Persze nem veszthet vele senki semmit ha elküldi vagy azzal várja, de hatása nem lesz! Csak kipipálhatjuk, hogy "virág: megvolt"...

Sajna ez van. Mostanában egyfolytában ezzel szembesülök. A nõknek már nem jelent semmi extrát a virág, ha már megvan a baj...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mukika
17 éves. Miért kérded??

mukika
Nem szó szerint baszogattam. Csak az a baj, hogy õ ketdte. Már x-edik napja türtem, és tessék. Én is erre gondoltam(virágra). Köszi szépen a tanácsod.

Breki33
ha te baszogattad (és nem szó szerint) akkor sztem megvárhatnád egy virággal.

Legalábbis sztem neked kéne elnézést kérned.

De mondom kivûlrõl könnyû tanácsokat osztogatni.....
Breki33
megkérdezhetem hány évesek vagytok?

az irás alapján elég fiatalnak tûnsz

Evil téged megértelek, és veled vagyok, Voltam hasonló cipõben, bár tudom ez nem vigasztal.
Sztem, amennyire látom jól tetted bár innen kintrõl könnyû okosnak lenni...
mukika
valaki, lassan elkéne döntenem!!!!!!!! Mit tegyek?????? Plz help!!!

mukika

mukika
Na hát én is ide jutottam. Nekem ma reggel veszett el, a 1,5 éves kapcsolatom. Közös megegyezés alapján. Az elmult 2 hétben nem volt olyan nap, hogy ne veszekedtünk volna, és ez már kezdett szarul esni. Ha felkapom a vizet akkor elkezdem, beszogatni, és ma reggel is ez volt, õ meg pofon baszott. Betelt a pohár és vége. Sajnos, NEM AKAROM, hogy ennyi legyen. Õ kisétált volna az életembõl, ha engedtem volna. Elindult egyik osztálytársávla(fiú) a Suli felé. Én meg átrohantam az úttesten, majdnem elbasztak a kocsik, de nemvolt gáz. Mire utolértem õket, bementek a tanterembe, mert becsöngettek. Én meg elmentem dokihoz. Szerintetek ott legyek mikor kijön a suliból???????? Egy haverommal, üzentem neki, hogy ott leszek..... Szerintem õ se akarja, hogy vége legyen. Nagyon nagy szerelem volt, és szerintem még az is.... Mit tegyek??????

Evil
akkor udv mindenkinek a szomoru szivek klubbjaban.

Nalunk en szakitottam, nem ereztem mar a szeretetet, ezert megmondtam neki, hogy tisztazza le magaban mit akar es annak tukreben vagy jojjon vissza hozzam, vagy ha nem akkor ugyis szar lett volna a tovabbi kapcsolatunk.Mindenesetre hagytam neki lehetoseget, hogy visszajojjon, remelem a noi buszkesege nem fog felulkerekedni rajta.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csacsi
Nekem már kezd lecsengeni, de bennem még viharos 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Evil
nekem most van a vihar 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zakika
ez most vihar elotti csend vagy utani?

GozHuszar
Remélem, a csönd a jó, illetve rendezodo kapcsolatok jele. Love and peace!
GH

OFF:
Stefan George: A Függ?kertek könyve (részlet)

(11)

Túl a virágdíszes szép kapun, már
végre csak lélegzetünkben élve,
megkaptuk-e vágyott boldogságunk?
Gyöngén, mintha nádszál volnék s volnál,
emlékszem, némán remegni kezdtünk.
Érintések, gyengén féltve -
A szemek határa megszünt -
Egymás mellett így sokáig álltunk.

Ama et fac quod vis

Arch
Nem is ezt mondtam. 😊

Na :* (annak aki megérdemli! 😊)
én mára el.

Pyx
annyira azért nem vagyok értelmetlen 😉

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Arch
helyesbítés:
Neked IS...

Arch
😊
Neked nagyon sokat kéne mesélni ahhoz, hogy megértsd. Több mint másfél évet 😊))

Pyx
nekem elmondhatod!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Arch
És nem tudok ebben semmit máshogy látni. Ez egy olyan dolog, amire egy vki tudja a választ. _Talán_
De Õt nem kérdezhetem meg. És nem is biztos, hogy akarnám... vagynemtoksemmitmostmá

Arch
De ez olyan dolog, amit ide nem írhatok le... egy mailben talán. olyan embernek akit ismerek, és akiben megbízom. nem egy fórumra kiírni, ahol bki látja.

(és ahova bki idetévedhet...)

mozesapo
Pedig ha kiírod, kibeszéled magadból az sokat segit áttértékelni rengeteg dolgot. Meglátod másképp fogsz 1 csomó dolgot látni utána.

tomsolo
😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zakika
a legkisebik torpe volt a kuka

tomsolo
néma gyereknek....

Arch
Én tudom mi a bajom. Én a választ nem tudom leginkább egy kérdésre...

tomsolo
ezt most inkább nem fejteném itt ki. egyrész kicsit hosszú lenne, ha mindent le akarnék írni, másrészt... másrészt meg inkább nem.

zakika
en nem biztatok, en provokalni szoktam

efektiveb es az alany maga jon ra mi a baja

tomsolo
mit is?

Arch
Ha ezt bíztatásnak szántad, akkor nem sikerült 😊)

zakika
felesleges, nem fogod megerteni
vagyis ha azt hiszed, hog mar erted, akkor csak belenyugodtal hogy ugy is mindegy

Arch
Én nem értek semmit.
Vagyis... egy-két dolgot, amit pedig jó lenne tudni... :/

zakika
ez van
hol kodorogtok?