18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • ÁjjLe BoBBi
    vinném moziba cicámat.
    nem vagyok képben mik mennek mostanság...
    szerintetek mit nézzünk? valami jó kéne...nem befordulós, vagy horror
  • Lacika 79
    Szia! Mizu? :-)
  • Arch
  • Lacika 79
    Jah, amúgy a tegnap esti buli elég jól sikerült, ma reggel fél 8-ra sikerült hazavergődni. :-D
    hajnal 4 után elszabadult a pokol a "Kávéházban".Mindenki az astalokon táncolt, vagy a székeken, vagy a bárpulton. Ment a jégkockával dobálás, az ásványvíz locsolás, stb. :-)
    Nénit nem sikerült szerezni, max. megismerkedtem egy-kettővel. Persze még akármi is lehet. Mondjuk én szeretem, ha akármi van. :-)
  • Lacika 79
    Gratulálok az esküvőhöz, meg persze a jövendőbelidhez(nek) is! Ez mind rendben is van amit leírtál, én is így gondolom. De én még a kapcsolat kialakulásánál gondoltam, hogy legtöbb esetben a NŐ dönt. Teccik é'teni? :-)
  • Borg
    Csak bővül a kollektíva ;)
  • Tuvok #4613
    HÁÁÁÁ
    Asszimilálják a Borgot
  • Borg
    4 éves kapcsolat után mondom, hidd el, hogy a nő elvárja, hogy olykor te dönts. Sőt, a legtöbb esetben elvárja, hogy te légy a határozottabb a kapcsolatban. Persze sok féle ember van, de a női természetet összehasonlítani a férfival... sehova sem vezet ;)
    Meg kell tanulnod, hogy ők nem úgy gondolkoznak ahogy te. Szóval nem azt kell tenned, ami neked bejön, amit te helyesnek vélsz, hanem ami az ő gondolkodásuknak megfelel. És akkor bejössz nekik. Pl, ha odamész hozzá, ne kérdezd meg, hogy iszunk e valamit, vagy hogy táncoltok e. Mond meg neki kerek perec, hogy gyere táncolunk :) Odamész egyhez ilyen félénk vigyorral, hogy "táncolunk egyet?" akkor nem fogja tudni, hogy hova rakjon téged, mert nem látja benned az erőskezű férfit. Ezzel meg el is bactad az első benyomás kérdését:)

Másrészt, amíg keres az ember, addig sosem találja meg az igazit. Az csak akkor jön, ha nem kajtatsz utána.

Mondom ezt úgy, hogy szombaton lesz az esküvőm. Bakker:)
  • SinClaiR
    Nekem nincs meleg ismerősöm, legalábbis nem tudok róla, hogy lenne :)
    A megoldás a problémára a helyzet ismertetése, és akkor a félreértések elkerülhetők lennének. Mondom én ezt heteroként, ergo nem látom át a meleg emberek problémáit. Értem ezalatt, hogy milyen megkülönböztetett figyelemmel járna az, ha feltárnád a tényeket.
  • Lacika 79
    Nekem is az egyik legjobb haverom meleg. Szal ismerős a szitu, meg az egész helyzet, amiben vagy. Ő sem nagyon tudja megoldani a problémát. Emiatt elég nehéz úgymond felhőtlen kapcsolatot kialakítania bárkivel. Mármint kapcsolat terén.
  • dieselG
    Fel a fejjel :)
  • dieselG
    Öhm.. van egy haver csaj, ugyan nem egy pámelá ánderzón, de jófej meg minden, van humora, esze is meg minden..szal pl. ma is járt nálam pár órát, anyámék meg lassan 2 éve noszogatnak engem hogy járjak vele meg minden, csak azt éppen nem tudják hogy meleg vok, mindenki tudja ezt amúgy, csak a közeli hozzátartozók nem, bár ez nem ide tartozik.. szall sok lány próbálkozott már nálam, akik mára csupa jó haver csajok lettek, de az akiről beszéltem úgy néz ki soha nem akarja feladni.. ma egész délután beszélgettünk erről hogy mi lenne ha meg ilyesmi, és a végefele meg úgy vettem észre hogy lassan kezd kibukni.. így hát búcsúzáskor, mielőtt hazaindult a kocsijával, mondtam neki hogy ne adjon fel, tuti talál más pasit is, és remélem megért engem meg ilyenek. Hisz beláthatna végre hogy ha 2 évig próbálkozik valakinél, aki ráadásul olyan mint én, nem sok sikerrel járna..:( Amúgy lehet hogy összeköltözünk majd egy albiba Pesten, mivel szeptembertől ott fejezem be majd a középsulit, ő meg ott kezdi meg a fősulit..:)
    Szóval elég érdekes a helyzet, annyi szent.
  • PResident Evil
    hmmm... most adódott egy nem kis (tehát nagy) probléma a barátnővel... folytattunk egy velős beszélgetést, amiből elég komoly dolgok derültek ki... de most hulla fáradt vagyok... majd hajtátok be rajtam...
  • Lacika 79
    Az a gáz ezzel az egésszel, hogy nézőpont kérdése. Ha egy picit több lenne az önbizalmam mostanában, akkor tutira igazat adnék, de most inkább mégis picit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem? Nem tudom. :-D
  • SinClaiR
    Erre muszáj reflektálnom.
    Nem azért mondom, de akkor dönt a nő, ha nem te döntesz :)
    Elmész valahova, úgyis kiszúrod egyből, kinél lehetnél nyerő. Onnantól már te választasz, melyikhez mész oda, vagy egyáltalán teszel e valamit. Először döntesz, hogy dönts e valamit, aztán eldöntöd jó e amit döntöttél, ha nem, döntsél még egyet. Ha megvan a nyerő erő, már TE döntesz. Aztán ha szóba álltok egymással, mindketten döntötök. Viszont ha nem látsz semmi pozitív jelet valakitől, akkor te lépsz akcióba, ilyenkor valóban a nő dönt, de lehet hogy már döntött, részeg csajjal meg nem állnék szóba:)
    Pozitiv hozzáállás, és nem mondod azt többször, hogy a Nő dönt.
    Persze, majd ha megengedem :)
  • Lacika 79
    Túl jó. :-)
    De Ő nem akarja lekötni magát. Szal amikor kedve van, vagy ráér, akkor találkozunk. Ha nem, akkor nem. De amúgy egy igazi DÖG. :-)
    Lehet, hogy el tudnám vele képzelni a dolgokat. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ugyanaz a véleményünk szinte mindenről. De nem hiszem, hogy lesz belőle bármi komoly dolog is.
  • Breki33
    a múltkori nő nem jó újra?
  • Breki33
    énse szoktam P
  • Lacika 79
    áááá, neeem. Én csak szolidan szoktam előadni magam. :-D
  • PResident Evil
    ittvan a géppuskalábú... :P
  • Lacika 79
    Na hazaértem a "buliból". Elég gyenge volt, talán holnap jobb lesz. Jah, és becserkészés sem volt. Mondjuk nem is találtam nekem való hölgyet. Fene azt a válogatós fajtámat. :-)
    De ugye a minőség a menyiség felett, szal azért odafigyelek kivel is kezdek. De amúgy az a gáz, hogy többnyire mindíg a NŐ dönt. Mi csak próbáljuk úgy rendezgetni a kártyákat, hogy némileg befolyásolni tudjuk a döntést. Hm. Újra meg kell tanulnom rendesen kártyázni. Picit kijöttem a gyakorlatból. :-)
  • PResident Evil
    nemén kezdtem...
  • Yoz
    Vidéki vagy? Témázunk?
  • Yoz
    Ez mega LOL
  • Csacsi
    Grimbusz: Azért a haverokat nem hanyagolom el, de szerencsére Kedves is szereti őket, és haverok is szeretik Kedvest, így nincs gond közös program szervezésében. Csak az alkoholmámoros bulik maradnak ki. Ezalatt azt értem, hogy nem heti 2 van, hanem mondjuk havi 1.

Szóval haverok vannak Kedves mellett is szerencsére.

A névnapom, ha valaki nem jött volna rá a becenevemből, akkor Csaba, és jövőhét kedden lesz. Köszi a jókivánságokat hozzá. Kedvesenek meg szerdán szülinap. Jó kis hétnek nézek elébe.
  • Breki33
    ez itt off P
    ha melegedni akarsz
  • PResident Evil
    "Miért ?! Kellett volna ?!"

:DDDDD
  • Lacika 79
    Tuuudoooom! :-)
    Csak most így hirtelen eszembe jutott a Diszkópatkányok című film. "Te fogtad meg a seggemet?!" :-D
  • Breki33
    "a béka segge "
  • Lacika 79
    Tudni kell, soha nem használtam ki senkit, legfeljebb a lehetőségeket. De mindíg tisztáztam a dolgokat a hölgyeménnyel, mielőtt vízszintesbe helyeztük volna a kapcsolatunkat. :-)
    Szal igyexem a lelkiismeretemet tisztán tartani. Lehet, hogy tróger alak vagyok, de nem cseszek át senkit.
    Mi van a seggeddel? :-D
  • Breki33
    A seggem békén hagyni P
    És ha valaki esetleg megszeret nem kihaszálni !
  • Lacika 79
    Jah, és természetesen sok boldog "Csacsi" napot majd. :-D
  • Lacika 79
    Igazad van, ez így van redndjén. És tudod, mi a furi? Nincs is igazán kedvem vadászni, és cserkészni. Hölgy ismerősök mondták, hogy jó vagyok pedig az ilyesmiben, de nemtom, talán kinőttem az ilyesmiből?
    Jah, mielőtt valaki nekem állna, minden nagyképűség nélkül írtam, amit írtam. Az önbizalmam amúgy is a béka segge alatt van, szal nem is tudnék nagyképű lenni, ha akarnék sem. De minek magyarázkodok? Ilyen vagyok és kész. :-)
  • Grimbusz
    hi all

Akkor boldog neved napját ha elérkezik :))

Ha most a Kedves a fontos az jó, de a barátokat ne hanyagold el érte, nekik is szükségük lehet rád :)) és talán neked is később rájuk
  • Csacsi
    Ebben nincs semmi rossz. Én is pontosan ugyanezt csináltam, mígnem találkoztam egy olyan lánnyal, aki többet ért, mint 1-2 éjszakát. Azóta megint boldog vagyok....remélem sokáig. Addig meg élni kell rendesen. Nem mondom kicsit fura fél évi bulizás után egyből leállni teljesen, de annyira nem is hiányzik. Valahogy jobban érzem magam a Kedvesemmel, mint egy alkoholmámoros buliban. De ez így van rendjén.

Sok sikert hétvégére. Bár most én is megyek, de nem vadászni, csak Kedves vidéken lesz....nekem meg névnapom közeleg. :)
  • Lacika 79
    Igen, reggelt!
    fél 5-kor feküdtem le. Diablo2, meg SG fórum. :-)
  • Lacika 79
    Az a gáz, hogy mikor picit magamhoz térek rájövök, hogy csak "Játszom, mint egy bohóc". Ez a Hooligans szám picit illik rám mostanában. Jah, és hogy is van a poén?
    "Fáj? Csak ha mosolygok."
    Na mindegy, de valahogy megpróbálom testi dolgokkal csökkenteni a lelki fájdalmakat. Erre jó a hétvége, aztán majd lesz valami.
  • Breki33
    reggelt?
    mindjárt kész a pite
  • Breki33
    észrevettük, hogy megváltoztál
    de legalább vigyor ezerrel
  • Lacika 79
    Amúgy most veszem észre, hogy királyul szétoffoltam a topicot. Ezer bocsi, det ez csak a barátnő nevü élőlény hiánya teszi velem. Picit szájmenésem van, és általában csak sok felesleges dolgot mondok. De így legalább nem agyalok, hanem elszórakoztatom magam. :-)
    Eh, már megint kezdem. Na mindegy. :-P