A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az csak pillanatnyilag segitett hogy haveromnak, anyamnak elmondtam banatomat, utanna ugyanolyan szar volt, elmentem bulizni egesz hetvegen, akkor jo volt, matta reszgen, csak az se megoldas,a legjobb lenne egy masik kapcsolatba beleugrani, de tudom erre keptelen lennek.
Always looking the bright sight of life!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
gondolhatjátok milyen egyedül van illetve volt, ha egy fórumba önti ki legbelsõbb érzéseit.
Evil én a helyedben megismerkednék vele :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Persze, hogy segíteni próbált mindenki...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nagyon sajnálom manókát. És nem tudok neki segíteni, csak remélem még látjuk erre...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Mondom en aki ugyanugy nem birta ki hogy keresse az exet 😊
csak megpróbálom kicsit felvidítani
Amúgy egyetértek, csak õneki ilyen pasi miatt nem szabad szenvednie.
Nem érdemli meg.
Aki meg tudja mi lappang a háttérben, és mégis igazi érzelmek vezérlik, az sem járna mostanában jól, mert "manóka82" képtelen lesz új kapcsolatot kialakítani, vagyha mégis akkor az exen a tulajdonságait keresi az újba, és az exet fogja látni lelki szemeivel, és ez egyiküknek sem jó.
Tudom, hogy nehéz elismerni amit mondok, de szerintem most semmi több, csak hevrok, család, ismerõsök társasága mindenek elõtt. Nem szabad soha hagyni, hogy egyedül legyél, és rá gondolj. Foglald el magad, és akkor könnyebben felejtesz. Nem foglak áltatni, nagyon nehéz, én már lassan 1,5 hónapja "szenvedek", és még mindig nem vagyok túl a dolgon.
Szóval nem lesz könnyû, de a barátok segítenek, és az idõ szépen lassan enyhíti a fájdalmakat.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sztem ha nem vigyázol hamarosan te leszel a szoba kedvence és az itteni pasik képért fognak rohamozni :-)
Amúgy most biztos abba a stádiumba, fogsz jutni, hogy minden pasi szemét.
De tudnod kell, hogy vannak normális pasik.
Én mondjuk nem vagyok az, de vannak :-)
Manóka: csatlakozom az elõttem szólóhoz, nagyon kedves és aranyos lánynak tûnsz, olyannyira, hogy a hozzászólásodat olvasva többször is a kedvesem jutott az eszembe rólad.
Nagyon emlékezteknek rá a szavaid, gondolataid, és a nickedbõl arra következtetek, hogy a korotok is azonos.😊
Tekintve, hogy mennyire imádom õt lassan már három éve, következtethetsz arra, hogy én, és a hozzám hasonlók ugyanígy tudnának rajongani érted is, csak meg kell találnod a megfelelõ személyt.
Én is közhelyet fogok mondani: ha egy kapcsolat túljut az elsõ 3-4 hónapon, onnantól kezdve már tulajdonképpen csak egy dolog dönti el, hogy meddig is fog tartani. És ez az egy dolog a türelem egymás iránt. Tolerancia, hogy azok a hibái, amelyeket a szerelem megszerettett veled, ne forduljanak át gyûlöletbe, hanem késõbb is elfogadd, együtt tudj élni vele. Ez persze oda-vissza mûködik, mindkét félnek türelmesnek kell lennie. És ha a szóban forgó fiú 2 hetet nem bírt ki, tudva, hogy ezzel megsebez, akkor alkalmatlan ilyen kapcsolatra.
Látszik, hogy benned megvan ez a türelem, és én például tudom magamról, hogy bennem is megvan, ergo hacsak nem vagyok valami kihalófélben lévõ ritka fajta, akkor nyilván minden hozzám hasonló férfiú örömmel mosolyogna vissza rád a reggelizõasztal túlsó oldaláról, "amíg a halál el nem választ..."
Fel a fejjel! 😊
Persze nem sebnyalogatásra, gondoltam, mutasd meg neki, hogy erõs vagy, tudja meg mit veszített.
Remélem nem érted félre az ajánlatomat :-)
le merem fogadni, hogy kedves és aranyos lány vagy
és sztem kaptál visszajelzéseket másoktól ezzel kapcsolatban, csak akkor nem figyeltél rá...ugye?
Most mondhatnék közhelyeket, de szerintem itt minden srác ilyen lányra vágyik, aki így tud szeretni és sztem ez a srác sajnálhatja, és sajnálni is fogja a dolgot.
Tudom, hogy könnyû mondani, de ne zárkózz magadba, ne rágódj a múlton, és ne halgass pl szomorú szerelmes számokat.
Most így visszaolvasva olyan hülyeségnek tünik amit írok, szeretnék segíteni de sajna most csak ennyit tudok.
én most egyedül vagyok, és vágyom vissza az 1. barátnõmhöz... de kicsit az esély, hogy újrakezdheztnénk... írtam neki SMS-t de semmi válasz még...
mikike hozzászólásához pedig annyi: ha valaminek rosszul lett vége, akkor annak nyomós oka volt, ami nem megy, azt nem kell erõltettnei, mert csakk rosszabb lesz...
sok pasi van még, aki Téged bizztosan jobban megfog becsülni és szeretni fog élete végéig... csak bízni kell abban, hogy lesz ez jobb is, mert volt már rosszabb is...
és úgy még soha nem volt, hogy sehogy nem volt...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De a megcsalás az egy szemét ocsmány dolog!
...sose azt nézd...
minden kapcsolattal megtörténhet hogy egyszer vége van
de azt hiszem ha nem megy, jobb minél elõbb befejezni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
biztos 1 aranyos lány vagy, szal aki ezt tetted veled, nem tudja, hogy mit dobott el magától
így most rámtört a lelki, és faszt se tudok, hogy mit csináljak most. ez most tök spontán jött. lehet még máma este felhívom...
már nyugodtan lehetek gonosz, nem én voltam a hiba a kapcsolatban...
egyébként így néz ki:
hosszú festett egyenes vörös haj, mélybarna igézõ szemek, csodálatos test és fének, és olyan "kézreálló" mellek. az arca nagyon sima, gyönyörû vonásokkal, és mitöbb még alacsonyabb is nálam! (ugyebár én vagyok 174cm, õ meg 170)
szal ami kell a külsõséghez, az megvan benne! csak sajan a szemeit a vákum tartja a helyén... 😄
vagyis az uj evben, hogy en is itt legyek, es akkor elbeszelgethetsz az uj baratnodrol
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
szal' 25 éves koromig nõkkel hagyjanak enegm békén! csak alakalmim lesz, nekem kapcsolat nem kell! a köv. lány akivel együtt leszek hosszú kapcsolatban, az a feleségem lesz!
de gyökereknek is jó, akik nem tudják honnan nézzék a csajokat...
kep elment, megnezheted...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Én megvagyok, köszönöm. Bár... adtam nemrég egy jó hülye ajándékot egy nagyon régi ismerõsömnek, és most azon filózik, meg azzal nyaggat, hogy miért is kapta.
...teljesen elrontotta a jó érzésemet,hogy valakit sikerült meglepni és örült neki. ...és szerintem a saját jó érzését is elrontja... 😞
es te hogy vagy?
Nem értek egyet Veled. Egyrészt azért, mert a félvállról tudsz venni egy nõt, akkor az már rég rossz. Másrészt pedig egy nõre figyelni kell. Mert ha nem, úgy fogja érezni, hogy nem törõdsz vele, nem érdekled. Lehet, hogy megpróbálja felhívni magára a figyelmet - ha szeret, akkor ez elég valószínû -, de egy idõ után szinte biztos, hogy megunja. És annak nem lesz jó vége...
Hogy hol a határ a törõdésben és hogy mennyire kell szabadon engedni, az nõtõl függ. De mindegyikkel törõdni kell.
mukikaval kapcsolatban tevedtem (egyenlore)
nem tudjatok mi van Archal?
ismered ezt?:
Miért jó, ami nem jó?
Nagy szöveg, sok csalás
volt már eddig is.
Nincs, ki biztosra megy,
s nincs, aki ebbe' hisz.
Engem becsaphatnak,
régóta érzem már.
Akik jól átvertek,
nekik sosem fáj...
Álruhás nem lehetsz,
nincs annyi maszk.