A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
😊, atmegyunk tarskeresobe?
Nekem az csak pillanatnyilag segitett hogy haveromnak, anyamnak elmondtam banatomat, utanna ugyanolyan szar volt, elmentem bulizni egesz hetvegen, akkor jo volt, matta reszgen, csak az se megoldas,a legjobb lenne egy masik kapcsolatba beleugrani, de tudom erre keptelen lennek.
Always looking the bright sight of life!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

bdf
Az már nagyon nagy lépés, hogy nem fordul magába, hanem megosztja a fórumban a bánatát. Az anonimitás végett így sokkal könnyebb, mint személyesen elmondani valakinek!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Breki33
azis segítség ha meghallgatnak
gondolhatjátok milyen egyedül van illetve volt, ha egy fórumba önti ki legbelsõbb érzéseit.

Evil én a helyedben megismerkednék vele :-)
bdf
Igazából senkinek nem tud az ember segíteni! Nem járhatod egy másik ember útját! Max. támogatni tudod a saját útja eligazodásában. Halászni kell megtanulnia, nem hal kell neki...

Blasta
Legalábbis nagyon nagy részben önsajnálat.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Úgy értettem, hogy a segítség hiábavaló volt, mondhatott bárki bármit.
Persze, hogy segíteni próbált mindenki...

bdf
95% szvsz.

Csacsi
Nem monhatod, hogy senki nem segített? Nem segítettek a barátok, az ismerõsök a család? Ennyire egyedül voltál. Segítettek õk, illetve próbáltak segíteni, de a fájdlamat, és a szenvedést, semmi nem ölheti ki belõled, csak az idõ enyhítheti, hogy el tudd viselni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Blasta
Igaza van bdf-nak, hogy ilyenkor mikor szakítanak valakivel, az önsajnálat legalább 40%-ban teszi tönkre az embert.

Blasta
Mennyire rossz olvasni valakinek a fájdalmát, miközben a saját fájdalmad jut eszedbe és a saját tapasztalataid, amiket átéltél, és TUDOD, hogy nem segíthetsz neki, mert anno neked sem segített semmi és senki. Ugyanakkor eszembe jutnak azok a dolgok, amiket én is tettem még régen (nagyon hasonlatosak manókával történtekhez) és ilyenkor nem bírok magammal együtt lenni. Én is ugyan ilyen szemét voltam. Bár soha nem tettem volna....

Nagyon sajnálom manókát. És nem tudok neki segíteni, csak remélem még látjuk erre...

bdf
Lehet.

Evil
akkor te meg nem voltal szerelmes.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
Azt kell mondanom, hogy az ex ed egy patkany.Ennyit jelentesz neki?Ennyit jelentettek neki az elmult evek?Ennyire onzo nem lehet valaki, hogy csak neki legyen jo a masik akit egyszer szeretett meg belerug.En azt tanacsolom neked, hogy minel hamarabb szakits meg vele minden kapcsolatot, ha keres ne valaszolj, nehez lesz, de ez az egyetlen megoldas.Lehet hogy egyszer rajon, hogy mennyire ertekes vagy szamara, csak addigra keso lesz, mert te talalni fogsz magadnak egy olyan part aki megbecsul teged.
Mondom en aki ugyanugy nem birta ki hogy keresse az exet 😊

bdf
Szerintem, ha az embert otthagyják, csak azért van kész, mert saját magát sajnálja. Ez eléggé köcsög módon hangzik, de szvsz így van!

Breki33
nem felszedésrõl beszéltem te :-)

csak megpróbálom kicsit felvidítani

Amúgy egyetértek, csak õneki ilyen pasi miatt nem szabad szenvednie.
Nem érdemli meg.
Csacsi
Ebben igaza van Brekinek, de aki arra akarja kihasználni, egy nõ magányát, vagy elkeseredtségét, hogy felszedje, az a férfi olyan is, amilyen. Ezt most jól megmondtam.

Aki meg tudja mi lappang a háttérben, és mégis igazi érzelmek vezérlik, az sem járna mostanában jól, mert "manóka82" képtelen lesz új kapcsolatot kialakítani, vagyha mégis akkor az exen a tulajdonságait keresi az újba, és az exet fogja látni lelki szemeivel, és ez egyiküknek sem jó.

Tudom, hogy nehéz elismerni amit mondok, de szerintem most semmi több, csak hevrok, család, ismerõsök társasága mindenek elõtt. Nem szabad soha hagyni, hogy egyedül legyél, és rá gondolj. Foglald el magad, és akkor könnyebben felejtesz. Nem foglak áltatni, nagyon nehéz, én már lassan 1,5 hónapja "szenvedek", és még mindig nem vagyok túl a dolgon.

Szóval nem lesz könnyû, de a barátok segítenek, és az idõ szépen lassan enyhíti a fájdalmakat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
jó reggelt manócska (remélem hivhatlak így)

sztem ha nem vigyázol hamarosan te leszel a szoba kedvence és az itteni pasik képért fognak rohamozni :-)

Amúgy most biztos abba a stádiumba, fogsz jutni, hogy minden pasi szemét.

De tudnod kell, hogy vannak normális pasik.
Én mondjuk nem vagyok az, de vannak :-)
Ide eddig még nem írtam, de talán most segíthetek, ezért elmondanám, hogy mit gondolok.

Manóka: csatlakozom az elõttem szólóhoz, nagyon kedves és aranyos lánynak tûnsz, olyannyira, hogy a hozzászólásodat olvasva többször is a kedvesem jutott az eszembe rólad.
Nagyon emlékezteknek rá a szavaid, gondolataid, és a nickedbõl arra következtetek, hogy a korotok is azonos.😊

Tekintve, hogy mennyire imádom õt lassan már három éve, következtethetsz arra, hogy én, és a hozzám hasonlók ugyanígy tudnának rajongani érted is, csak meg kell találnod a megfelelõ személyt.

Én is közhelyet fogok mondani: ha egy kapcsolat túljut az elsõ 3-4 hónapon, onnantól kezdve már tulajdonképpen csak egy dolog dönti el, hogy meddig is fog tartani. És ez az egy dolog a türelem egymás iránt. Tolerancia, hogy azok a hibái, amelyeket a szerelem megszerettett veled, ne forduljanak át gyûlöletbe, hanem késõbb is elfogadd, együtt tudj élni vele. Ez persze oda-vissza mûködik, mindkét félnek türelmesnek kell lennie. És ha a szóban forgó fiú 2 hetet nem bírt ki, tudva, hogy ezzel megsebez, akkor alkalmatlan ilyen kapcsolatra.

Látszik, hogy benned megvan ez a türelem, és én például tudom magamról, hogy bennem is megvan, ergo hacsak nem vagyok valami kihalófélben lévõ ritka fajta, akkor nyilván minden hozzám hasonló férfiú örömmel mosolyogna vissza rád a reggelizõasztal túlsó oldaláról, "amíg a halál el nem választ..."

Fel a fejjel! 😊

Breki33
mégegy, ha tényleg úgy érzed nagyon egyedül vagy nyugodtan irj privátot szivesen elbeszélgetek veled, hátha segít.

Persze nem sebnyalogatásra, gondoltam, mutasd meg neki, hogy erõs vagy, tudja meg mit veszített.

Remélem nem érted félre az ajánlatomat :-)
Breki33
manóka sztem ne hibáztasd magad

le merem fogadni, hogy kedves és aranyos lány vagy
és sztem kaptál visszajelzéseket másoktól ezzel kapcsolatban, csak akkor nem figyeltél rá...ugye?

Most mondhatnék közhelyeket, de szerintem itt minden srác ilyen lányra vágyik, aki így tud szeretni és sztem ez a srác sajnálhatja, és sajnálni is fogja a dolgot.

Tudom, hogy könnyû mondani, de ne zárkózz magadba, ne rágódj a múlton, és ne halgass pl szomorú szerelmes számokat.

Most így visszaolvasva olyan hülyeségnek tünik amit írok, szeretnék segíteni de sajna most csak ennyit tudok.
Sadun Tryst
én is hasonló cipõben járok, csak én nem éltem vele együtt, és nem voltak tányérdobálásos veszekedések...
én most egyedül vagyok, és vágyom vissza az 1. barátnõmhöz... de kicsit az esély, hogy újrakezdheztnénk... írtam neki SMS-t de semmi válasz még...

mikike hozzászólásához pedig annyi: ha valaminek rosszul lett vége, akkor annak nyomós oka volt, ami nem megy, azt nem kell erõltettnei, mert csakk rosszabb lesz...
sok pasi van még, aki Téged bizztosan jobban megfog becsülni és szeretni fog élete végéig... csak bízni kell abban, hogy lesz ez jobb is, mert volt már rosszabb is...
és úgy még soha nem volt, hogy sehogy nem volt...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
de az is ott volt, hogy megkérte, hogy tartsa tiszteletben az érzéseit, amit a srác figyelmen kívül hagyott! ezér nálam nem lenne bocsánat! két hetet ki lehet bírni szex nélkül. ha meg nem, ott bajok vannak...

fluga
ha jól értelmezem manóka szavait, akkor már megtörtént a szakítás, sz'al nem minõsül megcsalásnak. ugyanakkor, ha másikat ezzel megbántotta, akkor tényleg nem volt az egésznek értelme és csak rontott a helyzeten.

Na igen!
De a megcsalás az egy szemét ocsmány dolog!

...sose azt nézd...

fluga
ugyanakkor talán a másik oldalnak is vannak okai, érvei, érzései és egy döntése.

mikike
hát most erre mit lehet mondani
minden kapcsolattal megtörténhet hogy egyszer vége van
de azt hiszem ha nem megy, jobb minél elõbb befejezni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sadun Tryst
no comment.
biztos 1 aranyos lány vagy, szal aki ezt tetted veled, nem tudja, hogy mit dobott el magától

Sadun Tryst
én viszonylag korán akarok házasodni. kb. 25 éves koromban. és mivel nem akarok úgy járni, mint a dinoszauruszok (kihakni), ezér minimum 3 gyereket is akarok (ugyebár, mi magyarok kihalófélben vagyunk, szal mindent bele fiúk!). persze csak akkor ha el tudom tartani õket, mert nem akarok nyomorogni csak azér, mer én 3 kölköt akarok. akit pedig én feleségül vennék az pedig a volt barátnõm. lehet megpróbálom vele majd újra úgy 2-3 hónap múlva, mer igazából hibáztunk mind a ketten azzal, hogy engedtük rutinossá válni a kapcsolatot... reméléljük a legjobbakat, mert még mindig szeretem... igazából az utolsó barátnõm csak arra volt, hogy kitöltse az ûrt, amit a volt szerelmem hagyott (persze nem sikerült), de ennek ellenére sem kezeltem soha úgy, mintha csak 1 halvány utánzata lenne a kedvesemnek!
így most rámtört a lelki, és faszt se tudok, hogy mit csináljak most. ez most tök spontán jött. lehet még máma este felhívom...

Evil
en ha egyuttmaradnek jelenlegi baratnommel, vagyis akivel most pihentetjuk a kapcsolatot ,olyan 27-28 eves koromba elvennem.Amugy szigoruan meghuztam a 30 eves minimum hatart.

Sadun Tryst
méééééér? 😄

már nyugodtan lehetek gonosz, nem én voltam a hiba a kapcsolatban...

Martin576
Kitolhatod azt a 25-öt 35-re is... Nyugodtan.

Sadun Tryst
nem lesz másik mint mondtam az elkövetkezõkben. de egyébként van róla képem, csak nem digitálisan! 😛

egyébként így néz ki:
hosszú festett egyenes vörös haj, mélybarna igézõ szemek, csodálatos test és fének, és olyan "kézreálló" mellek. az arca nagyon sima, gyönyörû vonásokkal, és mitöbb még alacsonyabb is nálam! (ugyebár én vagyok 174cm, õ meg 170)
szal ami kell a külsõséghez, az megvan benne! csak sajan a szemeit a vákum tartja a helyén... 😄

Breki33
ezt nem értem akkor lesz képed rola mikor már másik lesz? P
Sadun Tryst
januárban lesz fényképezõs telóm, akkor majd felrakok 1 képet róla! 😊

Breki33
azért megnéztem volna ezt a buta csajt P
Sadun Tryst
ok

zakika
majd ket het mulva jelentkezz...
vagyis az uj evben, hogy en is itt legyek, es akkor elbeszelgethetsz az uj baratnodrol

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Sadun Tryst
a barátnõmhöz meg annyit, hogy ex! eddig bírtam! ezzel a csajjal csak dugni lehetett! a fasz kivolt, hogy mondok neki valami komolyat, erre õ megcsókol hosszasan, és elkezdi, hogy milyen jó volt ez+ez a film...
szal' 25 éves koromig nõkkel hagyjanak enegm békén! csak alakalmim lesz, nekem kapcsolat nem kell! a köv. lány akivel együtt leszek hosszú kapcsolatban, az a feleségem lesz!

Sadun Tryst
ezt arra értettem, hogy jó dolgok vannak benne! pl. 25 jó ötlet mire használd a sört iváson kívül! meg pl. hogy hogyan táplálkozz úgy, hogy ne legyél 1 hájas geci, vagy, hogy ha már az vagy, akkor hogyan foggyál le!
de gyökereknek is jó, akik nem tudják honnan nézzék a csajokat...

zakika
ebbol nem sokat tudtam meg...
kep elment, megnezheted...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Arch
😊

Én megvagyok, köszönöm. Bár... adtam nemrég egy jó hülye ajándékot egy nagyon régi ismerõsömnek, és most azon filózik, meg azzal nyaggat, hogy miért is kapta.
...teljesen elrontotta a jó érzésemet,hogy valakit sikerült meglepni és örült neki. ...és szerintem a saját jó érzését is elrontja... 😞

zakika
koszonjuk kerdesedet, kuldok egy kepet 😊 kulonben karacsonykor mar 4 hpnapos lesz, es rendes gyerek, tobbnyire ejszaka alszik es csak enni kel fel... es amig nem tudom megszoptatni addig hagyom az anyjara

es te hogy vagy?

Arch
Én nem is ezzel nem értek egyet. Hanem azzal, hogy ez hosszútávon nem jó. Mert egyszer csak elege lesz a lánynak. És akkor vége...

Arch
jav.:
...HA félvállról tudsz...

...nem törõdsz vele, nem érdekel téged.

A többi asszem jó.

Arch
Zakika! Gyerkõc hogysmint? 😊

Arch
Szia Breki!

Nem értek egyet Veled. Egyrészt azért, mert a félvállról tudsz venni egy nõt, akkor az már rég rossz. Másrészt pedig egy nõre figyelni kell. Mert ha nem, úgy fogja érezni, hogy nem törõdsz vele, nem érdekled. Lehet, hogy megpróbálja felhívni magára a figyelmet - ha szeret, akkor ez elég valószínû -, de egy idõ után szinte biztos, hogy megunja. És annak nem lesz jó vége...
Hogy hol a határ a törõdésben és hogy mennyire kell szabadon engedni, az nõtõl függ. De mindegyikkel törõdni kell.

Arch
Sziasztok! 😊
Nem vesztem el! 😊 Csak csendben olvasgatok...

zakika
latom ment a vita a tavozasom utan is

mukikaval kapcsolatban tevedtem (egyenlore)

nem tudjatok mi van Archal?

Breki33
az elsö két sor külön van
Breki33
látom romantikus tipus vagy
ismered ezt?:
Miért jó, ami nem jó?
Nagy szöveg, sok csalás
volt már eddig is.
Nincs, ki biztosra megy,
s nincs, aki ebbe' hisz.

Engem becsaphatnak,
régóta érzem már.