18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • LSL
    azt mondod menjek vele ide-oda hátha megváltozik a véleménye?
  • Tuvok #4658
    És addig kopogtatni rajta szép csendben, míg ki nem nyitják :)
  • Breki33
    tényleg ennyire nem érted?

nem mehetsz be az ajtón csak az ablakon
  • LSL
    ilyen kapcsolatokkal tele van a kamra, most végre igazán többetc akartam
  • Breki33
    már soxor volt róla szó
    fogadd el a barátságát és ne nyomulj, viszont légy mellette ha igényli

viszont érezze, hogy nélküle is jól elvagy

részletesebben nem írnám mert
    lányok is olvassák P

Amúgy ajánlanám Dr Love-t
  • LSL
    "csak légy képben" akkor ezt magyarázd meg, mert még mindig nem értelek
  • Breki33
    nem ezt mondtam
    pont, hogy ne nyomulj
    csak légy képben

de ez tényleg kikészíthet
  • LSL
    Mit nyomuljak még ha ő nem érzi úgy, hogy képes máshogy nézni rám?
  • Breki33
    na ezse biztos
    de nem akarlak hiú reményekbe ringatni

viszont ha úgy érzed megér ennyit és nem készülsz ki tőle ne add fel
    vesd be a férfi praktikákat

(Ezalatt nem azt értem, hogy limbáld a csipőd :)

Amúgy ismerős az érzés
  • LSL
    Azért gáz mert soha nem volt még olyan hogy ennyire mánkódtam volna 1 lányért, akit nem is ismerek csak pár napja. Nem tudom mi fogott meg benne ennyire, de nagyon fáj hogy nem lesz folytatás.
  • Breki33
    sex machine jazz machine :-)

"Ha nem fognám így fel a dolgokat, sokkal könnyebb lenne."
    Ezt nem én mondtam? Sajna énis ilyen lennék.

Azért ez a tesó gyanús

• Lacika 79
    Egyet értek veled, Tesó! Mondjuk én már csak azon bánkódom, hogy miért vagyok ilyen, amilyen vagyok. Ha nem fognám így fel a dolgokat, sokkal könnyebb lenne. De akkor valszeg nem érezném jól magam a bőrömben, ha másmilyen lennék. Ehh! Ez a sok ellentmondás elég sux, de csütörtöktől vasárnapig (talán hétfői) buli. :-)) Igyexem jól érezni magam, és remélem, mást is sikerül. :-D
  • Breki33
    Értsük meg egymást.

Én azt mondom ez legyen a legnagyobb fájdalmad szerelmi ügyekben.
    Sokakkat félév egyév után hagy ott a nőjük, esetleg a legjobb barátjukkal, testvérükkel stb.

Persze mindenkinek a maga bánata a legnagyobb, de gondolj bele milyen lenne, ha összejöttetek volna egy hónapig minden oké mennyek aztán elhagy, hogy mégse bocsi.

Persze egy béka könnyen ugat.
  • Tuvok #4646
    mi is ott, "továbbmentünk", rábízom a fantáziádra ,)))
  • Breki33
    mi meg ágyban voltunk :-)

és még ellenségek se voltunk
  • LSL
    Nem is mondtam, hogy ismerem. Legalábbis nem annyira, mint szeretném. Pont ezért akartam vele járni!
  • Tuvok #4643
    Persze, hogy meg, lehetett volna több is, de inkább továbbmentünk ...
  • Breki33
    nem így értettem, illetve te nem értetted

Persze, hogy tudhatod, hogy szeretnél vele, de egy hét alatt szvsz nem ismerheted meg.
  • LSL
    Ha egy hetet töltesz el valakivel úgy, hogy minden este halnalig dumáltok, nem hiszem, hogy nem ismerném annyira, hogy tudjam szeretnék-e járni vele, vagy sem!!!
  • Breki33
    24 perc?

Az még megdönthető
  • Tuvok #4639
    nekem 24 :PPPP
  • Breki33
    Ha egy hete ismered akkor nem ismered.

Viszont nagyon jól fogalmazol
  • Breki33
    má kezdtem megijedni
    nekem 18 perc a rekordom :-P
  • LSL
    Teljes kudarc! Tegnapi alig hallható kis nem szócska ma reggelre úgy a padlóra küldött, hogy eddigi életem sikerei is csak halovány reménysugár arra, hogy még van kiút. Igen, egy lány.
    Egy lány, akinek személyisége annyira megfogott, mint senkié ebben a kegyetlen világban.
    Csak egy hete ismertem meg, mégis bármit el tudtam volna vele képzelni. Amit egy nőben kerestem, benne mind megtaláltam. Azt hittem a legjobb barátomnak van a legszebb barátnője, amíg nem láttam meg őt. A szemei, mint a legmélyebb verem, amibe én bele is estem és kíméletlenül elvesztem. És hogy vele MINDEN témáról értelmesen, és ilyen filozófiai mélységben tudtam beszélni teljesen elszédített! Egy hétig egyfolytában együtt voltunk, ilyen jót és hosszan még senkivel sem beszéltem. A hét végére eljutottam odáig, hogy nekem ennyi idő elég volt megismernem őt, és elmondtam neki. Utólag belegondolva a legrosszabb választ adta: „Huh, ez meglepett, át kell gondolnom” A választ szinte előre tudtam, mondogattam is magamnak, hogy jobb ha nem élem bele magam. De a remény még mindig erősen égett bennem. Két nappal ez után megadta a kegyelemdöfést: „Remélem barátok maradunk”. Egészen addig, míg el nem búcsúztunk férfiasan viseltem az elutasítást.
    De a húszperces hazaút egy óráig tartott, és teljesen összetörtem. Habár mostanában elég sok elutasítást kaptam, ez felért az összessel. Ennyire még nem szerettem volna semmit, hogy sikerüljön. Nem látom az út folytatását. Ez a legmélyebb depresszió, amit valaha is éreztem.
  • Yoz
    negyen = negyed
  • Yoz
    Inkább büszkének és boldognak kellene lenned hogy mások előtt ki tudja mutatni az érzéseit (egészséges határokon belül) mert ez bőven határon belül van az én mércém szerint.
    Mert van akinek még 4 szemközt is gondot jelent igazán kimutatni az érzéseit.
    Sokan még egy negyen órás smárolást is elengedtek volna a tömeg közepén, de ez nekem már a határon túl van...
  • Tuvok #4633
    Épp tegnap hajnalban melóbamenet láttam egy buszmegállóban állni 6-8 tizenévest, ott 1 lány meg 1 fiú szinte nyakig nyelte meg összevissza taperolta egymást, és rohattul nem izgatta őket, hogy mindenki rajtuk nevet :)))
  • Csacsi
    Nem értem, miért zavar az, ha barátnőd, kimutatja, azt, hogy szeret, és megölel. Lehet épp szeretetigénye volt, és nem érdekelte mennyi ember van ott, hiszen ha valaki szerelmes, és ezt kimutatja, szerintem az egyáltalán nem ciki. Mert ha teszem azt mondjuk szexuálisan "zaklatott" volna, és ez zavart volna, azt megértem, de ez nekem fura.
  • WiLDoR
    kicsit kiakasztott a csajom szombat este. találkozunk meg miegymás, nekem baromira nincs kedvem semmihez, csak bemenni a moziba, megnézni a shrek 2-őt, ahogy megbeszéltük és röhögni egy jót. erre a mozikezdés elött 3 perccel a büfé elött, millió ember között, elkezd ölelgetni, hogy ez neki milyen jó, én meg nézek hülyén, hogy ezt, most, itt, talán mégsem kéne, s mikor ezt elmondtam neki, akkor meg elkezdett bőgni, nekem meg égett a búrám 1000L. dráma indul, be moziba, ő ott duzzog meg bőg a vállamon a film alatt, én meg hát izé, az effektive elcseszett kedvem ellenére is végigröhögtem a filmet...

most akkor én vagyok a bunkó, vagy ő dramatizálta a végletekig a helyzetet? pffff...komolyan mondom, a nőkön kiigazodni lehetetlen...
  • Punkerwork
    grat
  • Tuvok #4629
    Hűha, itt hagysz minket ?
  • Arch
    Köszönöm az érdeklődést, megvagyok. Utazom nemsokára, úgyhogy rohangálás, meg minden. De azért figyelek!! ;))
  • Arch
    Sok boldogságot! :)
  • Tuvok #4626

Hogy s mint ?
  • PResident Evil
    igazán jöhettetek volna ma is... nagyon jól éreztük magunkat... de most 2 nap szünet :(
    aztán banzáj
  • ÁjjLe BoBBi
    hehe :) akkor pont ideális...;)
  • PResident Evil
    huhh hát mi ma néztük meg Ágival, hallod, a sírás kerülgetett annyira fasza film... kurvajó... ráadásul szerelemről szól :P
  • ÁjjLe BoBBi
    hmm...akkor egyik lehetőség Shrek 2 :)
    mondta multkor hogy az 1 nagy kedvence...én azt nem láttam...na letöltöm aztán 2-re meg elnézek vele ;)
  • dieselG
    Sok boldogságot
  • dieselG
    Shrek 2 ötös választás :)