A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Nekem a lazasag hosszabbtavon sose jott be, mindig figyelmesnek kellett lennem, ezzel nem is vol baj, szeretem amikor egy nonek oromot tudok okozni ilyne teren is.Ha egy novel komolyan gondolod es van elkepzelesed a jovotokrol akkor bizony bele kell adni apait-anyait.
Persze most nem az olyan nokrol beszelek, akik az azertislepetezek egy gyereket ennek a penzes faszinak kategoriaba tartoznak.
Lazasag csak olyannal akihez csak dugni jartam, jaj a regi szep idok.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Breki33
teljesen egyetértek, de gondolkozzatok el
neki van, nõje de simán dobná

te meg akár bevallod akár nem minden telefoncsörgésnél arra vársz hogy hátha õ az....

Amúgy egy buta barátnõ nem fogja az ip cimébõl kideríteni, hogy õ az :-)

De az újságos dologgal egyetértek, szóvasl nemis tudom miért mondtam ezt

Ja igen talán azért mert a mai nõknek az tetszik ha laza vagy nemaz ha kimutatod az érzelmeid.
Valamiért akkor jönnek, ha félválról veszed kicsit.

Tudom ez most bunkón hangzik de nálam mindig úgy volt, hogy akivel nem foglalkoztam az rohant.........
FtranX
Szerintem azok a trükkök amik az újságokban vannak, jól hangzanak, de a való életben általában másként sülnek el.

Evil
ha mindenki egy ujsagbol venne az otleteit, tele lenne a vilag unalmas es ugyanolyan emberekkel.
Egy no szeress azt benned amiert egyedi vagy, ne azert mert szeretsz magazinokat olvasni.

Sadun :Aszem ha megtudna a baratnod hogy ujsagokbol merited az otleted, egybol lejjebb masznal a rangletran.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Tikal
ha nem is macsonak lenni, de ne má egy ujság mondja meg milyen legyél, hogy viselkedjél 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Evil
Man's Helath c. férfimagazin : na ilyenbol nem szabad tanacsot lesni, tipikusan azt sujkolja az emberbe hogy mekkora macsonak kell lenni.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
vazze..
2 éve ismerek egy lányt.. tetszik mert rohadtoj néz ki.. jo arc test minden.. egy kicsit liv tylert látom benne
suliban néztem ki magamnak.. már akkor megtetszett.. sokat beszéltünk persze mint ilyenkor lenni szokott barátok lettünk.. de csak leveleztünk de minden jot rosszat megbeszéltünk.. aztán néha taliztunk is.. egy alkalommal megcsokoltam és õ visszacsokolt.... de utánna nem láttam honapokig... közben kirugták a sulibol...
aztán megint átjött.. mesélt nekem hogy mizu vele.. de én semmi kültt nem mondtam.. aztán taliztunk párszor-. -még mindg azzal a fiuval járt... megenn megcsokoltuk egymást megint eltünt.. megint elõkerült.. mégegyszer eljátszottuk a dolgot.. most megennmegtalált.. nincs barátja.. eljött hogy elmondja hogy járt volna velem de mindegy mert költöznek... pár héten belül. aztán én elkezdtembeszélni.. 2 orán keresztûl beszéltem és beszéltem.. aztán végülis ugynézett ki összejvünk... csokolozás.. de ez semmit nem jelent.. majd arra leszek kiváncsi hogy a kapualjban mit ad.. puszit vagy csokot.. aztán a kapualjban csokra állt a szája' .. megcsokoltam aztán még 3 szor.. mert még tartotta a száját...
azota megenn nem láttam .. ma felmentem hozzá.. nemtudott mit mondani.. énmeg mondtam hogy jolvan én meg nem vagyok kiváncsi erre az egészre: csaj: hát izé.. bocsi.. csak.. minden sszejött..és.. tudod.. stb) mondtam neki jolvan.. majd írd le egy levélkére miért tetted ezt.. aztán csááá.. no mindegy.. tömören ennyi... fuck girls!
Sadun Tryst
minden "asszonyka" nevezetû kis tünemények megértéséhez még segít a Man's Helath c. férfimagazin, ami mellõz minden erotikus képet, itt csak tippek vannak, hogy hogyan élj egészségesen, és, hogy mit szeretnek a nõk! 2 száma jelent eddig meg, nekem mind1ik megvan! 😊
szal nem hüje dolog! csak ajánlani tudom!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Evil
na egy szonak is 100 a vege, en ezt a topic ot marciusban nyitottam, mar akkor ereztem hogy valami hianyzik belole, es lam, bejott, annak ellenere hogy pedalloztam az utobbi idoben.Lehet keson?

Sadun Tryst
nekem is vannak megérzéseim, de nekem bizonyos szituációkban jönek elõ, szóval néha tudom elõre, hogy mit fog tenni az alany... pl. ha játszok neten, és mondjuk elbújik elõlem az ellen, akkor tudom, hogy hová ment legtöbb esetben, és így megkerülve megölöm... 😊

nemtudom, ez is olyan megfoghatatlan, mint az a reggeli illat mikor a barátnõd mellett ébedsz nyáron, és a parfümét érzed mindig az orrodban, amit még Te vettél neki... 😊
(ez csak úgy rámjött... 1 költõi véna veszett el bennem 😄 )

Sadun Tryst
aham 😊

Breki33
ezek érzések foszlányok gondolatok
egyrészt keveset tudok rólatok, másrészt ezek csak megérzések (egyszerûen nem tudom jobban elmondani)

meg amúgyse közös téma

ja és énse vagyok olyak okos amilyennek hiszem magam mert akkor most a címben levõvel lennék.......

sztem nemis kéne figyelned a sok halandzsázó kisállatra :-)
Evil
nem vagyok mar az a disco patkany, mozi, uszoda, piknik, esti tv zes, ezek valok mar nekem.
mik a megerzeseid?

Breki33
vannak megérzéseim
ezeket nem tudom megfogalmazni
néha csak kérdezek
de ezt nehéz elmagyarázni

te otthonülõs típus vagy?
Evil
jo, de akkor hova akartal kilyukadni?Vagy csak erdekelt?

Breki33
igen ezt kérdeztem
de semmi olyasmire se gondoltam, hogy tedd féltékennyé
sõt
Evil
"kérdeznék valamit amit lehet nem fogsz érteni
ez a csaj féltékeny típus?"

Breki33
mit?
Evil
akkor mond

Breki33
amúgy igazad van
"így okoz fokozott zûrzavart...."
Breki33
én nem mondtam ilyet
mondtam, hogy nem fogod érteni
Evil
nem szandekozom massal kavarni, hogy feltekennye tegyem, azzal pont azt az egyik tulajdonsagomat csorbitanam meg amit szeretett bennem.

Evil
Regen az volt egeszseges mertekben, most mar nemtudom, egyszeruen nem tudom mit erez irantam.Azert is kellett ilyen drasztikus megoldast alkalmaznom, amitol felunk arra legjobb a sokkterapia.Nalam mukodok, kerdes nala fog.

Breki33
kérdeznék valamit amit lehet nem fogsz érteni
ez a csaj féltékeny típus?
Breki33
nalátod Breki tanácsa aranyat ér
másnak mindig meg tudom mondani mit csináljon 😞
amúgy gratula
Evil
jo neked, nalunk az o kezeben van a kacsolatunk.En megtettem mindent az utobbi idoben, ezert is kellett szakitanom.Ha visszajon akkor szeret, ha nem akkor meg mindegy lett volna, ugyis szakitottunk volna, csak tovabb szenvedtunk volna.

mukika
Skacok ujra itt. Sikerült, kibékültünk meg minden....... Virág azért volt!!!! Tökre meghatódott tõle, mellé még egy kis aranyos szöveg. Király!!!!!!!

Breki33
jajj nehogy egy nagydarab drabális állatnak képzelj PPPPP

akkor inkább úgy mondom nem pálcikaember.....:-)
Martin576
Ha nem bírja, majd pihenek! 😉

Sadun Tryst
ja lehet! 😄

meg egyébként 187 izmos ember! jó nagyra nõttél vazz! 😄
én csak 174 magas vok, és alig-alig kigyúrt (sõt full normál testalkatom van)...
de a lányok így is szeretnek! 😄

Breki33
It's Right
Sadun Tryst
akivel együtt voltam, békében váltunk el (õ pl. az osztálytársam, és mellettem ül még mindig). búcsú képen adtam neki 1 plüssállatot és 1 csokor virágot!
asszem úriemberhez méltóan viselkedtem. 😉

Breki33
biztos olvasta a fórumot P

amúgy ismerek egy aranyos nagykanizsai lányt
énekesnõ egy zenekarban így a nevét nem írnám le
Breki33
a tiéd mind
csak birja a.........
Sadun Tryst
jelenleg igen, mert semmi komolyba nem akarom magam belevetni. most olyan didõszakom élem, mikor csak kell valaki akivel tudok dugni, meg eltudok vele járni bulizni.
bár most hívott az asszony, és olyat vágott a fejemhez, hogy na! szal' lehet eddig tarott az egész! de, hogy miért vágta a fejemhez azt, hogy én nem törõdöm vele! azt nem tudom! 1 suliba járunk, minden szünetben együtt vagyunk, iskola után is együtt szoktunk lenni 1 csomót, szal nem értem...
na mind1, nem fog hiányozni!
meg asszem egy 2 és fél éves komoly kapcsolat után asszem ez még a jobbik eset, mert nem úgy vígasztalom magam, hogy végigkefélem kanizsát, hanem úgy, hogy van 1 barátnõm, aki mellett nyugodtan vagyok (voltam), amíg jobban nem leszek...

Martin576
Úristen, én szertem a plázacicákat is... Most mi legyen? 😄

GozHuszar
Sadun Tryst:
A felsorolasbol kimaradtak a kopasz ffiak... 😞
😄

Ama et fac quod vis

Breki33
ez engem nem elégitene ki P

Képet PPPPPPPP
Sadun Tryst
valami olyasmi ja... 😄

GozHuszar
Mukika:
Virag jelzi a bekulesi szandekot (igenis vannak nok, akik szeretik, bar kellemesebb azert kapni, mert csak ugy a parja eszebe jut es nem vmi 'hatso szandekkal'). Szoval csupan ettol nem fogtok kibekulni.
Ahogy a szavaidbol kiveszem, sztem jo lenne, h lany valtoztatna par szokasan. Ha nem tudjatok a problemakat megbeszelni, akkor hagyd inkabb az egeszet.

Ama et fac quod vis

Breki33
azisvolt? P
Martin576
Persze, nincs is mit megbánni. Besz*rt a kapcsolat, tudomásul kell venni, el kell válni, amennyire lehet - szépen.

Szerintem van egy olyan pont, amikor az embernek egyszerûen éreznie kell, hogy akármennyire is szép volt, ennél tovább nem szabad húzni, esetleg újra meg újra kibékülni, mert már úgysem lesz olyan, amilyennek lennie kell.

Plusz, a pofozkodás, kurvaanyázás, leköpködés már csak megalázása a hajdan volt szép idõknek.

GozHuszar
Zakika: vers 2 vihar kozotti csond 😉

Ama et fac quod vis

Breki33
teljesen egyetértek

énmeg a helyedben meglepném a kedvenc virágjával, elnézést kérnék tõle, viszont elmondanám neki, hogy mi nem tetszik a kapcsolatunkban.
Aztán megkérdezném a véleményét õ hogy látja.
Gondolom ezután már vili.......
Breki33
és neked ilyen nõ jó?

ismered az Elizabeth-et?
ez jutott eszembe errõl
Breki33
énis :-)

én mivel a magas izmosakat is szeretik igy 187 is P

amugy a Plazacica utánni olyasmi, mint amit én meg a fél ország Gregor Bernadettrõl gondol mostanság?
Sadun Tryst
osztom, én is 2 és fél évet basztam el az életembõl 1 gyönyörû és csodálatos nõért...
de nem bántam meg, hogy vége lett, mert a végén már olyan megszokott volt minden, ellaposodott a kapcsolat...
most az új barátnõmmel (akivel 3 hete vok együtt), mindjárt jobb minden! (csak 1 picit butácska szegény, nemtudok vele sokat beszélgetni, de nagyon szép és jó az ágyban 😊

Martin576
Keress egy másikat. Millió a gyönyörû nõ, az élet meg rövid ahhoz, hogy elszarakodjuk...

Sadun Tryst
plazacica! 😄
és én még azt hittem, hogy mi használjuk egyedül...
mi meg itt diszkóskurvát, meg rohadtribanc kifejezéseket szoktunk még használni! de azt csak a nagyon hülye picsákra mondjuk...

1 felmérés szerint a nõk 60% önbizalomhiánnyal küszködik... én nem vettem észre...

ja és hallottad, hogy a nõk 97%-a a rövidhajú férfiakra bukik? és hogy a nõk 60%-a a barna, a 35% a fekete, 5% pedig a szõke férfiakat részesíti elönyben... a vörös hajt pedig senki nem mondta a felmérés sorány...
hál isten barna rövid hajú, és barna szemû vagyok! 😊