A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze most nem az olyan nokrol beszelek, akik az azertislepetezek egy gyereket ennek a penzes faszinak kategoriaba tartoznak.
Lazasag csak olyannal akihez csak dugni jartam, jaj a regi szep idok.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
neki van, nõje de simán dobná
te meg akár bevallod akár nem minden telefoncsörgésnél arra vársz hogy hátha õ az....
Amúgy egy buta barátnõ nem fogja az ip cimébõl kideríteni, hogy õ az :-)
De az újságos dologgal egyetértek, szóvasl nemis tudom miért mondtam ezt
Ja igen talán azért mert a mai nõknek az tetszik ha laza vagy nemaz ha kimutatod az érzelmeid.
Valamiért akkor jönnek, ha félválról veszed kicsit.
Tudom ez most bunkón hangzik de nálam mindig úgy volt, hogy akivel nem foglalkoztam az rohant.........
Egy no szeress azt benned amiert egyedi vagy, ne azert mert szeretsz magazinokat olvasni.
Sadun :Aszem ha megtudna a baratnod hogy ujsagokbol merited az otleted, egybol lejjebb masznal a rangletran.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2 éve ismerek egy lányt.. tetszik mert rohadtoj néz ki.. jo arc test minden.. egy kicsit liv tylert látom benne
suliban néztem ki magamnak.. már akkor megtetszett.. sokat beszéltünk persze mint ilyenkor lenni szokott barátok lettünk.. de csak leveleztünk de minden jot rosszat megbeszéltünk.. aztán néha taliztunk is.. egy alkalommal megcsokoltam és õ visszacsokolt.... de utánna nem láttam honapokig... közben kirugták a sulibol...
aztán megint átjött.. mesélt nekem hogy mizu vele.. de én semmi kültt nem mondtam.. aztán taliztunk párszor-. -még mindg azzal a fiuval járt... megenn megcsokoltuk egymást megint eltünt.. megint elõkerült.. mégegyszer eljátszottuk a dolgot.. most megennmegtalált.. nincs barátja.. eljött hogy elmondja hogy járt volna velem de mindegy mert költöznek... pár héten belül. aztán én elkezdtembeszélni.. 2 orán keresztûl beszéltem és beszéltem.. aztán végülis ugynézett ki összejvünk... csokolozás.. de ez semmit nem jelent.. majd arra leszek kiváncsi hogy a kapualjban mit ad.. puszit vagy csokot.. aztán a kapualjban csokra állt a szája' .. megcsokoltam aztán még 3 szor.. mert még tartotta a száját...
azota megenn nem láttam .. ma felmentem hozzá.. nemtudott mit mondani.. énmeg mondtam hogy jolvan én meg nem vagyok kiváncsi erre az egészre: csaj: hát izé.. bocsi.. csak.. minden sszejött..és.. tudod.. stb) mondtam neki jolvan.. majd írd le egy levélkére miért tetted ezt.. aztán csááá.. no mindegy.. tömören ennyi... fuck girls!
szal nem hüje dolog! csak ajánlani tudom!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
nemtudom, ez is olyan megfoghatatlan, mint az a reggeli illat mikor a barátnõd mellett ébedsz nyáron, és a parfümét érzed mindig az orrodban, amit még Te vettél neki... 😊
(ez csak úgy rámjött... 1 költõi véna veszett el bennem 😄 )
egyrészt keveset tudok rólatok, másrészt ezek csak megérzések (egyszerûen nem tudom jobban elmondani)
meg amúgyse közös téma
ja és énse vagyok olyak okos amilyennek hiszem magam mert akkor most a címben levõvel lennék.......
sztem nemis kéne figyelned a sok halandzsázó kisállatra :-)
mik a megerzeseid?
ezeket nem tudom megfogalmazni
néha csak kérdezek
de ezt nehéz elmagyarázni
te otthonülõs típus vagy?
ez a csaj féltékeny típus?"

. Virág azért volt!!!! Tökre meghatódott tõle, mellé még egy kis aranyos szöveg. Király!!!!!!! 

akkor inkább úgy mondom nem pálcikaember.....:-)
meg egyébként 187 izmos ember! jó nagyra nõttél vazz! 😄
én csak 174 magas vok, és alig-alig kigyúrt (sõt full normál testalkatom van)...
de a lányok így is szeretnek! 😄
asszem úriemberhez méltóan viselkedtem. 😉
amúgy ismerek egy aranyos nagykanizsai lányt
énekesnõ egy zenekarban így a nevét nem írnám le
bár most hívott az asszony, és olyat vágott a fejemhez, hogy na! szal' lehet eddig tarott az egész! de, hogy miért vágta a fejemhez azt, hogy én nem törõdöm vele! azt nem tudom! 1 suliba járunk, minden szünetben együtt vagyunk, iskola után is együtt szoktunk lenni 1 csomót, szal nem értem...
na mind1, nem fog hiányozni!
meg asszem egy 2 és fél éves komoly kapcsolat után asszem ez még a jobbik eset, mert nem úgy vígasztalom magam, hogy végigkefélem kanizsát, hanem úgy, hogy van 1 barátnõm, aki mellett nyugodtan vagyok (voltam), amíg jobban nem leszek...
Virag jelzi a bekulesi szandekot (igenis vannak nok, akik szeretik, bar kellemesebb azert kapni, mert csak ugy a parja eszebe jut es nem vmi 'hatso szandekkal'). Szoval csupan ettol nem fogtok kibekulni.
Ahogy a szavaidbol kiveszem, sztem jo lenne, h lany valtoztatna par szokasan. Ha nem tudjatok a problemakat megbeszelni, akkor hagyd inkabb az egeszet.
Ama et fac quod vis
Szerintem van egy olyan pont, amikor az embernek egyszerûen éreznie kell, hogy akármennyire is szép volt, ennél tovább nem szabad húzni, esetleg újra meg újra kibékülni, mert már úgysem lesz olyan, amilyennek lennie kell.
Plusz, a pofozkodás, kurvaanyázás, leköpködés már csak megalázása a hajdan volt szép idõknek.
énmeg a helyedben meglepném a kedvenc virágjával, elnézést kérnék tõle, viszont elmondanám neki, hogy mi nem tetszik a kapcsolatunkban.
Aztán megkérdezném a véleményét õ hogy látja.
Gondolom ezután már vili.......
én mivel a magas izmosakat is szeretik igy 187 is P
amugy a Plazacica utánni olyasmi, mint amit én meg a fél ország Gregor Bernadettrõl gondol mostanság?
de nem bántam meg, hogy vége lett, mert a végén már olyan megszokott volt minden, ellaposodott a kapcsolat...
most az új barátnõmmel (akivel 3 hete vok együtt), mindjárt jobb minden! (csak 1 picit butácska szegény, nemtudok vele sokat beszélgetni, de nagyon szép és jó az ágyban 😊
és én még azt hittem, hogy mi használjuk egyedül...
mi meg itt diszkóskurvát, meg rohadtribanc kifejezéseket szoktunk még használni! de azt csak a nagyon hülye picsákra mondjuk...
1 felmérés szerint a nõk 60% önbizalomhiánnyal küszködik... én nem vettem észre...
ja és hallottad, hogy a nõk 97%-a a rövidhajú férfiakra bukik? és hogy a nõk 60%-a a barna, a 35% a fekete, 5% pedig a szõke férfiakat részesíti elönyben... a vörös hajt pedig senki nem mondta a felmérés sorány...
hál isten barna rövid hajú, és barna szemû vagyok! 😊