A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
)
Discman/MP3 lejátszó megfontolandó, ilyenekkel le lehet kötni 😊
Szakácskönyvet célzásnak venné, fejemhez vágná

Persze gondolom ez nem gyakori eset. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
1 megoldás van: tudomásul venni és kivárni, amíg elmúlik az a bizonyos szemét érzés. Mert ELMÚLIK, az egymillió százalék! 😉
Az ki van zárva, hogy megkérdezd, van-e valami, amit/amiket nagyon szeretne?
Akkor pár paraméter: kapcsolat komoly, 4 éves. Fõzni szeret, de nem tud. Nem élünk együtt(tervben van), de lényegében többet vagyunk 1ütt, mint 1 házaspár. 😊 Nem kell drága cucc, max 5-6k, inkább kedves legyen, mint értékes. Ne legyen szexuális témájú mert lejárt dolog. 😊 Nem BKV-val, de sokat utazik (egyetem). 😞
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Elég nehéz úgy ötleteket adni, hogy nem adsz meg "paramétereket". Mennyit akarsz költeni, milyen volumenû lehet az ajándék, mennyire komoly a kapcsolat?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Gucci karóra v. táska
Finom, minimalistán elegáns ezüstékszer: gyûrû + karkötõ + lánc
Minõségi, márkás, "színpasszentos" smink kombó: rúzs + szemceruza + körömlakk + szájkontúr zeruza
Minõségi, márkás szépségápolási szett: Lancome éjjeli + nappali krém + sminklemosó + sminkkészlet-taró kistáska
Egy minõségi, nagy teljesítményû hajszárító
Fehérnemû-szett (combfix, francia bugyi, melltartó)
(ha nem éltek együtt) Kedvenc nyári (téli, õszi, tavaszi) "páros" kép kinagyíttatva, szépen bekereteztetve
Gondoltam ruhára, de van neki 1 teherautónyi. A fõ terv most egy finom parfüm, de az is van 1 csomó, szal ha nem muszáj, akkor azt se.
Léci léci !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Közben a srác már az új kapcsolatát tervezgeti...
(annyira ismerõs, csak én nem éltem együtt a nõmmel, hála Istennek)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem tudom ki hogy van vele, de lassan kezdjuk megerteni a baratnok lelket. sajna neha mar csak akkor, amikor elmentek 😊
manoka: miert te mesz el a kis kuckobol?
tobbi ferfitarsam: becsuljuk parunkat... amig van...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"Én is közhelyet fogok mondani: ha egy kapcsolat túljut az elsõ 3-4 hónapon, onnantól kezdve már tulajdonképpen csak egy dolog dönti el, hogy meddig is fog tartani. És ez az egy dolog a türelem egymás iránt. Tolerancia, hogy azok a hibái, amelyeket a szerelem megszerettett veled, ne forduljanak át gyûlöletbe, hanem késõbb is elfogadd, együtt tudj élni vele. Ez persze oda-vissza mûködik, mindkét félnek türelmesnek kell lennie. És ha a szóban forgó fiú 2 hetet nem bírt ki, tudva, hogy ezzel megsebez, akkor alkalmatlan ilyen kapcsolatra."
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Fríket futtatod még? :-D
Évek óta nem láttalak! :-D
No telefon. (csak jön az a rohatt karácsony, már bocs)
Ha szivemre hallgatnek most rogton felhivnam az exet, de mivel az eszemre kell hogy hallgassak ezert nem teszem.