18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Grimbusz
    ja ja jaaa, állítolagos kímélet, amit ha megtudsz késöbb sokkal rosszabb mint most átesni rajta, vagy is az igazságon.
    egyetértek veled!
  • Grimbusz
    Ne tessék, pont most mondtam :)
    - Én is bíztam benne max.an az életem egyetlen olyan nője akiben tényleg megbíztam és nem hittem volna soha hogy füllentene, pedig DE! Soha nem lehetsz 100% biztos valamiben csak akkor ha már elmúlt, mert azt elvileg ma még nem lehet megváltoztani, az tény marad, a többi képlékeny és változó mint a nők!
  • Grimbusz
    Amit még hozzá tennék. Nem kell elhinni ilyen esetben mindent a nőknek, hazudni is képesek csak hogy te jobban érezhesd magad és úgymond ne fájjon neked annyira a féligazság. De az biztos ha el akar menni úgy is látni fogod rajta és akkor nem érdemes visszatartani ha nem most akkor később de el fog menni mellőled.
  • Grimbusz
    Szia kisErik barim :)

Én öszinte leszek hozzád is! Dettó ez történt velem is, nekem vége lett és szintén semmi ok, se új bari, se semmi gáz. Csak már nem szeretlek úgy mint régen. Ha valaki eljut erre a pontra és kimondja amit érez annak akivel kapcs. ezt érzi ott már súly van, nem gyermekmese.
    Én spec. sem esélyt sem más egyebet nem kaptam a személyes beszélgetés idején ama neves szakítás napon, lezártuk amit én ugye felfogni nem bírtam miért és kész. Azóta sem tala (több mint 1 éve) de hozzá kell tenni neki kb 2 hó és új barija lett.
  • Sir Quno Jedi
    Ez f*szság. Győzd meg, hogy TE vagy az igazi. Nem könnyű, az tuti, pláne, ha már ő eldöntötte, hogy nem te vagy az. Próbáld meg újabb szintre emelni a kapcsolatotokat, tégy komoly lépéseket, ha viszont neked meg ő az igazi. Ha meg nem, akkor ne strapáld magad, csak őszintén.
  • Tuvok #4734
    Legyél vele türelmes, és kérdezd meg tőle, hogy pontosan miért akar veled szakítani, de amíg egy kicsit is érzed, hogy nem az igazat mondja . Ha sírt, amikor beszéltetek erről, akkor élőben is fog, akkor már valszeg az igazat mondja . Ha valami baja van, akkor próbáld rábeszélni, hogy majd megoldjátok közösen, stb, stb, ha meg másik fickója akadt, akkor úgyse tehetsz semmit ...
  • kiserik
    Azt nem hiszem, bár minden lehet :(((
  • kiserik
    Erre gondoltam én is. Közös hosszú 7vége mondjuk Hévizen, vagy valahol.
  • kiserik
    Nem hülye picsa (na jó, nem annyira :) )
    24 éves. Attól fél, hogy nem én vagyok az igazi. Hogy ha tovább együtt maradunk, esetleg összeköltözünk, és kiderül, hogy még sem megy együtt, akkor még nagyobb fájdalmat fog okozni.
  • Sir Quno Jedi
    1ébként az is lehet, hogy komoly gond van (súlyos beteg stb.) és csak szeretne távol tartani és elmarni magától, hogy megkíméljen és ne kelljen végignézned a szenvedését, ne csak sajnálatból légy vele... DE ez ilyen korban ritka.
  • Sir Quno Jedi
    Nőben csak akkor bízhatsz, ha lovak legelnek a sírján. Ha szeret akkor is hazudik, csakhogy megkíméljen téged !
  • Sir Quno Jedi
    Ha bizonytalan, akkor vezetni kell. Kiveszel egy nap/hét szabit, lemész hozá és kézbe veszed a dolgokat. Biztos kezű férfiként felvázolod a közös jövőtöket. Elmondod neki, hogy vele akarod leélni az életed (pedig dehogy). Légy határozott, kezdeményezz, dönts. Vidd el sokfelé, tölts vele quality time-ot, de mindent te szervezz, ne kérdezd őt, ne habozz. Aztán vagy bejön, vagy sem. Az is lehet csak arra vágyik, hogy vele légy többet, légy féltékeny rá, törődj vele stb.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy mert hülye p*csa (alap), vagy mert ezzel bizonyítja, hogy ő mennyire szenved ettől és a végén még neked lesz lelkiismeretfurdalásod.
  • kiserik
    Mert megbízom benne. Tudom, hogy elmondaná. Mit értessz kemény kézzel-en?
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ilyenkor azt is meg lehet tenni, hogy 1xűen nem hívja többet lányt, senem megy el hozzá, mintha sosem ismerték volna egymást. Megvárja míg a lány keresi és magyarázkodik. ha meg nem keresi, akkor ahogy a suszter mondaná, így sem rossz...
  • kiserik
    Az is húzós, hogy miközben beszéltünk folyamatosan sírt. Meg utána is. Mondta az anyja, hogy minek sír, ha ő akar szakítani velem.
  • Sir Quno Jedi
    Beszoptad. Ez előfordul. Ez a rossz duma, hogy nem szeret amennyire szeretne, tipikus fedősztori. Vagy fingja sincs mit akar valójában és ez esetben kemény kézzel kell tartanod, vagy pontosan tudja, akkor meg már veszett fejsze nyele és nézhetsz új partner után közelebb...

Amúgy, hogy nincs senkije, azt te honnan tudhatnád ugyebár.
  • Breki33
    ha menni akar el kell engedni

azért az húzós, jövő hétvégéig fogod rágni magad
    a bizonytalanság nagyon rossz
  • kiserik
    Na sziasztok!

Enyhén magam alatt vagyok, úgy hogy leírom mi is történt velem. Másfél éve öszzejöttem a barátnőmmel. Csoporttársam volt a fősulin. Aztán vége éett a sulinak, eltelt a nyáriszünet úgy, hogy hol nála voltunk, hol nálam, mert 150 km van közöttünk. Jött a szeptember, nekem munkám lett, és maradt a 7vége. Mostanáig 1 7vége se maradt ki. Hol ide, hol oda. Aztán tegnap felhívtam és éreztem, hogy vmi bántja. Nem akarta elmondani (még), de sikerült kihúznom belőle: szakítani akar. Nem telefonba akarta elmondani, hanem pénteken személyesen. Nincs senkije, én se csaltam meg, semmi eytra nem történt, nem veszekedtünk, csak állítása szerint nem szeret annyira, mint amennyire szeretne. A story-hoz hozzátartozik, hogy miatam hagyta ott azt a barátját, akivel 3 éve együtt volt, és nagyon szerette.
    Most majd a jövő 7végén beszéljük meg a dolgokat személyesen, hogy addig is tudjon gondolkodni.

NA ez az én story-m. Lehet reagálni :(((
  • Breki33
    És vigyen órát P
  • Tuvok #4719
    nem sikerült ... na mind1

Legyél nagyon rossz, érezd odafenn magad sokszor, és siess haza ! :)
  • Tuvok #4718
    hát ebben nem vagyok biztos, hogy sikerül

• MIMACSKA
    jó szórakozást!!!
  • Sir Quno Jedi
    Osztán jó legyél, mert különben... Hmmm... Különben nem leszel jó !
  • Sir Quno Jedi
    Pussz nyilvántartásba véve, tarnzakció lezárva, syslog mentve, alaphelyzet...
  • Arch
    Nem is adtál ilyet! Most akkó' be kell pereljelek? :P :)
    Najóvan, nem. De csak mert jó kedvem van. ...és mert rohanok nyaralni! Bár nem lesz egy hosszú idő :/
    Szóval legyetek rosszak! Pussz, annak aki megérdemli :)
  • Sir Quno Jedi
    Pedig úgy autentikusabb !
  • Sir Quno Jedi
    Olvasd el az apróbetűs részt a szolgáltatói szerződésben ! :DDD
  • MIMACSKA
    Nem ringattam magam ábrándokba.
    :)
  • Tuvok #4710
    Gyorsan számol :D
  • Arch
    "robotszolgáltatás"
    Ez milyen dolgokat is takar?
  • Arch
    Ezt akartam írni :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Arch-al amúgyis már személyesen is ismerjük egymást, úgyhogy neki alapban jár a robotszolgáltatás. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, vannak még játékban sokan... :DDD
  • Arch
    Jééé
    Köszi! :)
  • MIMACSKA
    Te meg látom szimultánban nyomod
  • Arch
    Tényleg nem.
  • MIMACSKA
    okos
  • Arch