A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
szia manócska

netet szerezzél
pasit lehert cserélni, de net csak egy van :-)
Martin576
Bingo. Holnap még több lesz. Holnapután...

Martin576
...ja, nem erre gondoltam. A fórumokon akad azonnal egy jelentkezõ... #1285 😊

Martin576
Tessék. Az élet apró örömei.

Tuvok
Olvastam róla, sex on pc 😊, szerencsére nem kell játék, hogy beinduljon. De csak jövõre jelenik meg úgy emléxem, majd jövõ karácsonyra. 😊

Martin576
Persze mindig rögtön akad egy önként jelentkezõ...

Tuvok
hmmm, hája, azt kéne ...

Evil
kicsit fiatalabb vagy ,de pont hozzam illenel 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Martin576
Jön nemsoká ez az új "Singles" Sims-szerû valami. Azt vajon célzásnak venné? 😛

Tuvok
csakis a The Sims

Martin576
Elmúlik, ne aggódj. Megkérdezhetem a korod?

Evil
akkor egy router a megoldas, szolg. nem fogja eszrevenni hanyan is hasznaljatok a netet.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Martin576
Egy bontatlan eredeti Battlefield '42? 😄 Hátha bejönne neki!

Evil
Persze hogy tudsz kezdeni valamit.Minden letezo kapcsolatot szakits meg vele, ha keres ne valaszolj, legy no, na lassa rajtad mennyire kibabralt veled, az ido ugyis mindent meggyogyit.Fog o meg hasonlo cipoben jarni, ha ennyire nem becsuli mas odaadasat es szeretetet.

Tuvok
Hát a legjobb egy szgép lenne, mert netmániás lett, de el lett vetve, mivel a netszolg nem enged megosztást, így minek... (Invitel )
Discman/MP3 lejátszó megfontolandó, ilyenekkel le lehet kötni 😊
Szakácskönyvet célzásnak venné, fejemhez vágná

Martin576
...vagy jobbat mondok: örülj neki, hogy megszabadultál tõle!

Martin576
Nem is kell azzal mit kezdeni, mert visszacsinálni nem lehet. Be kell nyelni, ennyi.

Martin576
Ha csak valami kicsi, jelzés értékû dolgot szeretnél, hidd el, tulajdonképpen mindegy mit veszel. Úgyis a gesztust fogja értékelni! 😉

Petyus_
Sms olvasás láma dolog, egyik cimborám nõje hisztizett hetekig és végül a barátom otthagyta mert mûsort csinált.. az sms-eket egy baráti társasággal írta a srác, mert chaten "felszedett" csajokkal hülyéskedtek... =)

Persze gondolom ez nem gyakori eset. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Martin576
Nem akarom "lebecsmérelni a bajodat", távol álljon tõlem, de ha valami egyszer igazán besz*rik, azt már az Istennek nem hozod rendbe.

1 megoldás van: tudomásul venni és kivárni, amíg elmúlik az a bizonyos szemét érzés. Mert ELMÚLIK, az egymillió százalék! 😉

Tuvok
Megfontolandó, kreatív ötletek, köszi

Nincs kizárva, de lehetõleg meglepetést szeretnék. 😉

Martin576
Nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe.

Az ki van zárva, hogy megkérdezd, van-e valami, amit/amiket nagyon szeretne?

Tuvok
Hû, köszi Martin + all 😊

Akkor pár paraméter: kapcsolat komoly, 4 éves. Fõzni szeret, de nem tud. Nem élünk együtt(tervben van), de lényegében többet vagyunk 1ütt, mint 1 házaspár. 😊 Nem kell drága cucc, max 5-6k, inkább kedves legyen, mint értékes. Ne legyen szexuális témájú mert lejárt dolog. 😊 Nem BKV-val, de sokat utazik (egyetem). 😞

Martin576
(ha nem szívbajos, bevállalós kiscsaj - és ezt nem viccnek szánom!): Vibrátor v. sima mûbroki

inkább engem vigyen😊 én is szivesen utazok! 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

tomsolo
vidd el mondjuk egy egzotikus nyaralásra (tenerif, marokkó).... attól elolvad biztosan(hacsak persze nem stewardes😊)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Martin576
Kedvenc elõadójának CD-je, DVD-je, VHS-e

(ha sokat BKV-zik): Discman, MP3 lejátszó, Minidisc

Martin576
(ha fõz): Egy különleges szakácskönyv, mondjuk kínai, indiai, thai + egy wok

Martin576
Drága lesz! 😉

Martin576
(Ha külön lakik): Nagyméretû, dögös IKEA kép + váza + a vázába apró szintén IKEA szirszarok + esetleg valami különleges gyertya

Elég nehéz úgy ötleteket adni, hogy nem adsz meg "paramétereket". Mennyit akarsz költeni, milyen volumenû lehet az ajándék, mennyire komoly a kapcsolat?

Vedd meg neki Martint!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Martin576
Egy dögös Gucci, Dior, Prada v. Yves Saint Laurent napszemüveg

Gucci karóra v. táska

Finom, minimalistán elegáns ezüstékszer: gyûrû + karkötõ + lánc

Minõségi, márkás, "színpasszentos" smink kombó: rúzs + szemceruza + körömlakk + szájkontúr zeruza

Minõségi, márkás szépségápolási szett: Lancome éjjeli + nappali krém + sminklemosó + sminkkészlet-taró kistáska

Egy minõségi, nagy teljesítményû hajszárító

Martin576
Mobiltelefon (nagyon kicsi, nagyon cuki, nagyon szétnyitható)

Fehérnemû-szett (combfix, francia bugyi, melltartó)

(ha nem éltek együtt) Kedvenc nyári (téli, õszi, tavaszi) "páros" kép kinagyíttatva, szépen bekereteztetve

Tuvok
Ajánlanátok 1-2 dolgot, amit barátnõnek érdemes venni karácsonyra? Ötletem sincs 😞
Gondoltam ruhára, de van neki 1 teherautónyi. A fõ terv most egy finom parfüm, de az is van 1 csomó, szal ha nem muszáj, akkor azt se.

Léci léci !

Tuvok
Csõ

zakika
erre en is rajottem, csak az o szavaival akartam latni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Blasta
...szegénykém. Nagyon nehéz lehet Neki!
Közben a srác már az új kapcsolatát tervezgeti...
(annyira ismerõs, csak én nem éltem együtt a nõmmel, hála Istennek)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
gondolom azért megy el, mert nem az övé a kis kuckó papíron. Viszi a bútorokat, ami sajátja. Ennyi...

zakika
szia arch es a tobbiek

nem tudom ki hogy van vele, de lassan kezdjuk megerteni a baratnok lelket. sajna neha mar csak akkor, amikor elmentek 😊

manoka: miert te mesz el a kis kuckobol?

tobbi ferfitarsam: becsuljuk parunkat... amig van...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Arch
Reggelt! 😊

"Én is közhelyet fogok mondani: ha egy kapcsolat túljut az elsõ 3-4 hónapon, onnantól kezdve már tulajdonképpen csak egy dolog dönti el, hogy meddig is fog tartani. És ez az egy dolog a türelem egymás iránt. Tolerancia, hogy azok a hibái, amelyeket a szerelem megszerettett veled, ne forduljanak át gyûlöletbe, hanem késõbb is elfogadd, együtt tudj élni vele. Ez persze oda-vissza mûködik, mindkét félnek türelmesnek kell lennie. És ha a szóban forgó fiú 2 hetet nem bírt ki, tudva, hogy ezzel megsebez, akkor alkalmatlan ilyen kapcsolatra."

Ezzel tökéletesen egyetértek.

Blasta
Nálad szitu? Mivan a banánokkal?
Fríket futtatod még? :-D

Blasta
Miazhogy én? :-DDDDD
Évek óta nem láttalak! :-D

Martin576
Te még élsz? Szabadlábon? 😊

Blasta
Bizony, mert megbánod jól! :-)

Blasta
Akárcsak én is....
No telefon. (csak jön az a rohatt karácsony, már bocs)

Martin576
Soha, SOHA ne turkálj a párod telefonjában!

Breki33
ez kicsit félreérthetõ lett P

Breki33
helyes
ha megteszed megbánod
Evil
igaz, lehet mar lancfuresszel rohangalnek a bevasarlokozpontban 😊
Ha szivemre hallgatnek most rogton felhivnam az exet, de mivel az eszemre kell hogy hallgassak ezert nem teszem.

Breki33
ne érts félre nem kapcsolatra gondoltam

csak leülnétek beszélgetni
sztem mindkettötöknek jót tenne

de persze ez a ti dolgotok
én tudod mindig csak az érzéseim mondom......

amúgy, csak úgy érzed ugyanolyan xar de, hidd el ha nem lenne kinek elmondani még xarabb lenne.....