A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom most errõl van-e szó, csak ez jutott errõl az egészrõl az eszembe.
Magamból indultam ki, mert ha szeretek valakit, akkor nem bántom, vagy csak én nem látom, hogy bántom?😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
- Vagy mert nem rossz a fogalmazás, és tényleg volt már (talán nem is egy) "még egy esély"...
Egyébként én is ezt érzem, hogy nem ez az elsõ...
Ha bunkó voltál vele, megérdemled. Miért voltál vele bunkó?.. biztos, hogy szereted? Sztem nem.. csak a megszokás beszél belõled.
Fordulj másfelé, az a legjobb.. 😊
Az idõ, tényleg mindenre megoldást nyujt, de jót teszel magatoknak, ha most tényleg nem zaklatod.
SZERINTEM😊
tudod én könnyen beszélek, de végulis ezt várod
nem hogy bólogassak
de a locsolóverses topic a szülinapomkor úgyis elõkerül
Amúgy lehet addigra megint együtt lesztek.
De nem álltatni akarlak.
Viszont ha tese bízol benne akkor biztos nem.
Amúgy konkrétan mivel bántottad?
Remélem nem szószerint.
Amúgy szerintetek ha igazán szeret, akkor van esélyem, hogy megenyhül a szíve esetleg? Mert most azt mondja, hogy felejtsem el.
Szeretem annyira, hogy el tudtam engedni, de mindíg a szívemben lesz, és bármikor látom, hogy egy picit enyhül, remélem újra együtt lehetünk.
Zaklatni pedig nem fogom, mert tudom, hogy azzal csak jobban elrontok mindent.
Most kb 3 hónap után küldtem neki egy egyszerû sms-t, hogy boldog szülinapot. Remélem jól vagy. Érdekes módon, nem válaszolt, ahnem felhívott, és egy nagyon jót beszélgettünk.
Azóta már kétszer találkoztunk. Én még mindig imádom, de mégis megpróbálom megálni, hogy elárasszam a szeretetemmel, mert félek, hogy megint elijesztem. De remélem lassan eljöhet az idõ mikor újra boldog leszek.
Szóval próbálj vele hétköznapi dolgokról "beszélni", és ne azt írt napjában, hogy szeretlek.
Persze azért nem árt ha látja rajtad, hogy fontos Neked, de ezt lehet finoman is kimutatni, ami sokkal célravezetõbb.
Bocs, hogy hosszú voltam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Jah, a hibáimon már most változtattam, mert egybõl tisztában voltam vele, mit rontottam el.
De ugye az Oroszlán emberek nehezen látják be a hibáikat, de szeretni azt tudnak NAGYON!
Szal 2 éves kacsolatom ment gallyra a napokban miattam. Nagyon szeretem a leányzót, de sokszor megbántottam, bunkón viselkedetm vele, és egyéb nyalánkságok. Ezt õ megelégelte, és itt hagyott. De szeret, csak nem akar tõlem már semmit. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mert bármit megtennék, hogy újra az enyém legyen, de nem akarok tolakodó lenni, mert félek, hogy meg is utálna akkor. Valakinek van ötlete, hogy mi a teendõ ilyen esetben?
Ismétlem, a lány nem tehet semmirõl, én csesztem el az egész dolgot. Szal elég szar a helyzetem, de makacs nagyon a kicsikék, és nem akar adni még egy utolsó esélyt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
mutass má egy közös képet :-)
Szal nem adom fel, lassu viz partot mos elvet kovetem.
csak valahogy olyan furi hogy még el sem kezdõdött és már véget is ért...
-the invisible-
-the invisible-