A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Nemegyszer láttam már, hogy a pasik (nem csak pasik a bnõjükkel, hanem néha a nõk is a barátjukkal de ez sokkal ritkább) társaságban, haverjaik elõtt olyanokat mondanak a bnõjüknek ami a nõnek bántó, esetleg megalázó, csak azért, hogy felvágjanak a haverjaik elõtt...
Nem tudom most errõl van-e szó, csak ez jutott errõl az egészrõl az eszembe.

SinClaiR
Én is elkövettem ezt a hibát, és késõbb jöttem rá, hogy azért, mert már nem kellett a nõ. Igaz, nekem utána sem volt bûntudatom, és nem akartam õt bármi áron.
Magamból indultam ki, mert ha szeretek valakit, akkor nem bántom, vagy csak én nem látom, hogy bántom?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Szerintem is jó a logo. Tetszetõs, ötletes.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
Hát... nem 😊

Breki33
igen
egy lobogó vorös lobogó
Arch
? hogy zászló??

Breki33
én azt hittem zászló :-)
Arch
És még csak nem is ismer... 😄DDDD

Arch
Free csinálta nekem 😊

tomsolo
voáv micsoda tüzes logo...😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Arch
Nemtom kinek szólt, de szia! 😊

Breki33
huhhhhhhhhhh

amúgy szia :-)
Arch
- Vagy mert rossz a fogalmazás -> "utolsó esély" - ez azt jelenti hogy volt már "még egy esély"
- Vagy mert nem rossz a fogalmazás, és tényleg volt már (talán nem is egy) "még egy esély"...
Egyébként én is ezt érzem, hogy nem ez az elsõ...

Tuvok
Miért van olyan érzésem, hogy már nemegyszer adott egy "utolsó esélyt" ? Vagy tévedek ? Akkor bocs.

Te nem tudod, mi zajlik le bennem, mennyire szeretem ÕT, és nem fordulok soha másfelé. De szerintem ha neked ilyen tanácsokat adnának, ugyanígy reagálnál. Lényeg a lényegben, hogy nekem csak õ kell, bármi áron is.
Bocsánatot kértem. Azt mondta, meg is bocsátott. Csak nem akar adni egy utolsó esélyt. De nem vétettem akkorát, hogy ne érdemelnék egy utolsó esélyt.
SinClaiR
Én nem leszóllak, de esõ után köpönyeg..
Ha bunkó voltál vele, megérdemled. Miért voltál vele bunkó?.. biztos, hogy szereted? Sztem nem.. csak a megszokás beszél belõled.
Fordulj másfelé, az a legjobb.. 😊
Az idõ, tényleg mindenre megoldást nyujt, de jót teszel magatoknak, ha most tényleg nem zaklatod.
SZERINTEM😊

Breki33
akkor lehet, hogy elõszõr bocsánatot kellene kérni nem?
Már tudom, miért voltam ilyen. Önzõség, dac, makacsság, büszkeség. Mikor éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, bármennyire akartam is, nem tudtam bocsánatot kérni, mert a makacsság nagyobb volt. De szerencsére kiöltem magamból a hibákat, és mostmár csak egy utolsó esély kéne, hogy ezt be is bizonyítsam.
Breki33
azon is elgondolkozhatnál miért voltál ilyen

tudod én könnyen beszélek, de végulis ezt várod
nem hogy bólogassak
Természetesen szavakkal bántottam, nem fizikailag. Társaságban bunkón viselkedtem vele, nem mindíg hallgattam meg a problémáit. Tudom, hogy balfasz voltam, de már megbántam mindent. :-(
Breki33
na már megis találtam P

köszi :-)
Tuvok
Breki33
oké ha megtalálom
de a locsolóverses topic a szülinapomkor úgyis elõkerül

Amúgy lehet addigra megint együtt lesztek.
De nem álltatni akarlak.
Viszont ha tese bízol benne akkor biztos nem.

Amúgy konkrétan mivel bántottad?
Remélem nem szószerint.
Egy URL-t beszúrsz majd ide? Megköszönném.
Amúgy szerintetek ha igazán szeret, akkor van esélyem, hogy megenyhül a szíve esetleg? Mert most azt mondja, hogy felejtsem el.
Breki33
Asszem van jó locsolóverses topicom :-)
Természetesen, ha õ is akarja.
Breki33
Azért jön ám a Húsvét
akkor azért meglocsolod ugye?
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom igérem, mert nekem az a legfontosabb, hogy neki minden jó legyen, de tudom, hogy igazán boldog csak velem lehetne. Ezt õ is tudja-tudta.

Szeretem annyira, hogy el tudtam engedni, de mindíg a szívemben lesz, és bármikor látom, hogy egy picit enyhül, remélem újra együtt lehetünk.
Zaklatni pedig nem fogom, mert tudom, hogy azzal csak jobban elrontok mindent.
Breki33
nem voltál
Csacsi
A lényeg, hogy ne zaklasd. Ha írsz neki sms-t, ne olyat írj, amire nem tud válaszolni. Értsd ezalatt szép szerelmi vallomások, mert erre nem fog tudni mit írni, és csak azt éred el, hogy mégjobban eltávolodik tõled. Én is itt rontottam el. Majd megmondta, hogy kéri, hogy ne keressem többet.

Most kb 3 hónap után küldtem neki egy egyszerû sms-t, hogy boldog szülinapot. Remélem jól vagy. Érdekes módon, nem válaszolt, ahnem felhívott, és egy nagyon jót beszélgettünk.

Azóta már kétszer találkoztunk. Én még mindig imádom, de mégis megpróbálom megálni, hogy elárasszam a szeretetemmel, mert félek, hogy megint elijesztem. De remélem lassan eljöhet az idõ mikor újra boldog leszek.

Szóval próbálj vele hétköznapi dolgokról "beszélni", és ne azt írt napjában, hogy szeretlek.

Persze azért nem árt ha látja rajtad, hogy fontos Neked, de ezt lehet finoman is kimutatni, ami sokkal célravezetõbb.

Bocs, hogy hosszú voltam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszönöm nektek a bíztatást és a tanácsokat, remélem idõvel tényleg TUD enyhülni egy picit. A gond az egészben, hogy õ Pesten van, én pedig Tiszavasváriban. :-(((((((
Jah, a hibáimon már most változtattam, mert egybõl tisztában voltam vele, mit rontottam el.
De ugye az Oroszlán emberek nehezen látják be a hibáikat, de szeretni azt tudnak NAGYON!
Tuvok
Az idõ mindenre orvosság, Te meg tisztában vagy a hibáiddal, változtass magadon, ha ezt õ látni fogja, és tényleg szeret, úgyis folytatjátok.

Arch
Sztem csak annyit tehetsz, hogy mellette maradsz, megváltozol és továbbra is érezteted vele hogy szereted, de nem tolakodóan, ne nyomulj rá. Csak mint "barát" maradj meg neki, és akkor idõvel, ha látja, hogy tényleg megváltoztál, talán ad magatoknak még egy esélyt.

Úgy látom, a topic szól mindenrõl, csak nem a címrõl, de én most azzal kapcsolatban írnék.
Szal 2 éves kacsolatom ment gallyra a napokban miattam. Nagyon szeretem a leányzót, de sokszor megbántottam, bunkón viselkedetm vele, és egyéb nyalánkságok. Ezt õ megelégelte, és itt hagyott. De szeret, csak nem akar tõlem már semmit. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mert bármit megtennék, hogy újra az enyém legyen, de nem akarok tolakodó lenni, mert félek, hogy meg is utálna akkor. Valakinek van ötlete, hogy mi a teendõ ilyen esetben?
Ismétlem, a lány nem tehet semmirõl, én csesztem el az egész dolgot. Szal elég szar a helyzetem, de makacs nagyon a kicsikék, és nem akar adni még egy utolsó esélyt.
Tuvok
papucs !! 😄D

Breki33
oks kapsz egy évet, hogy meggyõzd :-)
Evil
az meg odebb lenne, de a kep beigerve, persze ha Õ is beleegyezik!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Breki33
Aztán ha rendbejön nyomj majd be egy közös képet
nehogy nélkülünk legyen esküvõ P
Evil
THX

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Breki33
Akkor egy kalappal
légy boldog

Istenem légy PPPPP
Evil
na tudok am fogalmazni, szal amirol te beszeltel az regebben volt, azota volt egy nagyobb szunetunk es mostanaban megint talalkozgatunk, de nem akarunk semmit elkapkodni.

Evil
Ez masik, azota volt egy nagyobb szunetunk kb 1 honap.

Breki33
ez az a frankó éjszaka amirõl beszéltél vagy egy másik frankó éjszaka?

mutass má egy közös képet :-)
Evil
Volt egy idoszakunk amikor nem is bszeltunk, semmilyen formaban nem tratottuk a kapcsolatot, aztan egy bizonyos ok miatt ujra talalkoznunk kellett es akkor eltoltottunk egy franko ejszakat es azota is talalkozunk mikor itthon van es nem pesten fosulin.Viszont meg mindig azt mondja hogy korai neki ez, meg nem lenne ra ideje a fosuli, szakdoga,nyelvvizsga miatt, kicsit osszesurusodtek a dolgai.En nem eroltetem majd lesz valami, aztan lehet megint pofara esek, egyelore tokre azt erzem hogy meg szeret csak nincs ideje a kapcsolatunkat apolni.
Szal nem adom fel, lassu viz partot mos elvet kovetem.

Breki33
bõvebben lehetne?
Evil
nemtom, valszeg hulyeseget csinalok, majd meglatjuk milyen lesz a felmelegitett toltottkaposzta.

lehet, de nem izgat már, gyorsan túl tudom magam tenni ezeken..
csak valahogy olyan furi hogy még el sem kezdõdött és már véget is ért...

-the invisible-

hááát kapja be az összes 😄D

-the invisible-

Breki33
lehet direkt lófrált..