18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5339 Minden nőt un valaki, még a tutibombázó 5 diplomás szilikoncicákat is ! Semmi sem tart örökké... -
#5338 De egyáltalán nem biztos, hogy megunta őket, pláne ha formás nők voltak . -
#5337 Örülj neki, nem neked kellett szakítanod velük, miután ráuntál butus kis pofikájukra (is) ! -
#5336 MÁS kategória. Előfordul, hogy az ember szeretné megkímélni a másikat, még maga sem biztos a dolgában és meg van zavarodva, nem képes még róla beszélni, stb.... DE mikor biztos benne, hogy terhes, azt meg kell ossza a másikkal, mert ez két emberre tartozik ! -
#5335 engem nem hagyott el -
szando #5334 na ezaz :D elhagyot.. azert nem kezdek ilyen csajokkal
dugni azer jok ;) -
#5333 jah :DDD nemtudom, de ilyen a szerencsém... nem volt sok nőm, de az mind (sztem és mások szerint is) igen jó nők voltak :D hááááát mind elhagyott -
szando #5332 hat ultrabrutalbombazo :DD -
#5331 nyah meg is jöttem... szóval aza lényeg hogy én takarék lángon égtem, de jól éreztük magunkat... majd holnap megint meeting, és közös ismerős partyt rendez, és hát reggelig tartó buláj lesz... és ha minden igaz nálam alszik de nem kell rosszra gondolni, az a jó ha nem adja magát könnyen, akkor nekem nagyot nőne a szememben mint nő... amint írtam hogy táncos... hát igen ez eléggé betesz nekem mert 4 órás próbái vannak és holnap is 5től megy... de az este a miénk :))) majd írok ha van vmi...
szando: mien kaliberű csaj ??? -
#5330 Tudod a nők néha arra várnak, hogy felhívják őket... :)) -
#5329 -
szando #5328 akkor most mar hivhatod :D
en mondjuk felhivtam volna... de mostmar mind1 :) orulok h igy alakult
2honapig nekem is volt 1 ilyen kaliberu csajom, jo volt megtanulni hogy ilyen csajt soha tobbet hosszutavra. az agyban viszont nagggyon jo volt!! -
#5327 ajjaj :D -
#5326 azaz meeting lesz :D -
#5325 ehhhehhh !!! egy közös ismerős felhívott... megyek a 20.45 ös busszal
szóval eddig minde rendben -
#5324 roger that ! -
#5323 #5315 -
#5322 khm... akkor most mi is légyen ? -
#5321 igen, ezt ő is ecsetelte, hogy csávók így - csávók úgy... de hát mit ad'Isten, nálam igazán lestoppolhatna... :D -
#5320 táncos ? akkor lógnak rajta a fickók, ne sokáig várd a hívását
(ne legyen igazam) -
#5319 hát figy 2 napos ismerettség után nemtudom hogy több-e, de nagyon 5-ös a csaj, és hát khm... nemtom :D így nagyon szimpatikus... de ha nem hív akkor bukta :D -
#5318 Hát ezt én nemtudom :D
Lehet hogy amugy unatkozott volna, ha te nem vagy ott, igy meg jo volt, de nem több. Vagy több és akkor fölhív.
Neked több? :P -
#5317 hát azt a rövid időt amit eltöltöttünk nagyon kellemessé tette, hidd el... csak nemtudom hogy mit akart ezzel... nagyon unatkozott szerinted ? :D -
#5316 :D -
#5315 Nem, ne szarj rá, csak várd meg míg felhív . -
#5314 szóval akkor szarjak rá ? pedig színpadi táncos a csaj... olyan teste van pfhúúúúúúúú.... -
#5313 -
#5312 Aha ... akkor adj neki annyi esélyt, amennyi esély arra van, hogy ő még azóta is buszozik ... -
#5311 #5305: Aszittem, voltatok a sátorba és á mi a számod megadod? és akkor cseréltetek, vagy volt valami olyan, hogy "hivj" vagy "hivlak".
#5304: De téged most nagyon érdekel? Mert akkor ugysem fogod bírni. Viszont ha őt is nagyon érdekled föl fog hivni, ha meg nem nagyon érdekled minek hivjad?! -
#5310 nem :D
csak azt láttuk hogy már integetnek... -
#5309 "leszállnak buszról csörgessen meg"
Megvolt ? -
#5308 Szarügy ? Megspórolsz egy makacs nőt :D
De mondom, mérlegeld a lehetőségeket ... -
#5307 figy lehet hogy mondtam vmit, de az elős éjszaka nem nagyon tiszta (csak poén) -
#5306 Ha megígérte, akkor mánis telefon ! -
#5305 várj ez konmplikált... mert mi sátoroztunk és ők is kijöttek... 2 napra.... egéső nap nem volt semmi... és akkormondtam meg neki a számom, ha leszállnak buszról csörgessen meg... tehát hogy legyen kontakt... szóval nem volt igérgetés... -
#5304 figyelj és ha Ő is ugyanígy gondolkodik ? -
#5303 Nem mert hogyha perzi igérte hogy fölhivja, akkor arra vár a csaj, és ezért lehet hogy nem hivná. -
#5302 De te ígérted neki hogy fölhivod, vagy csak ugy számot cseréltetek, hogy nem is volt szo arrol ki hivja a másikat!? -
#5301 Sztem mérlegeld mit veszíthetsz, ha nem hívod fel .
Hogy mit nyersz, nem kell mérlegelni, elmondom: ha felhív: biztosan érdeklődik irántad; ha nem hív fel: biztosan nem érdeklődik irántad és spóroltál egy hívást .
Szal én a helyedben biztosan nem hívnám fel, de neked kell dönteni . -
#5300 először én is ezen a meglátáson voltam... úgy gondoltam,hogy a vasárnap szünet lesz, majd hétfőn felhívom... szted halasszak ?