A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mit tett meg?
Remélem nem az mint katkaneni a valovillában
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezek után jött a szakítás, felköltözés Pestre, stb. És én ezek után tudtam meg tutira kisebb nyomozás után, hogy valami kialakult közöttük. Majd ezek után a srác is elmondta, hogy mi a pálya. Én úgy érzem, úriember módjára viseltem a dolgot, mert nem ütöttem meg, nem voltam bunkó, csak kérdeztem, hogy tehet ilyet egy EMBER, akit a barátomnak tekintettem. Ezek után elszaladt vele a ló, és másnap már nekem állt, hogy na hívjam fel a kicsimet, ne zaklassam, hagyjam békén, stb. Ehh, na mondom ez kemény. Utána következett a köpködés a hátam mögött, én vagyok a köcsög, meg az önsajnáltató, meg nem hagyom õket békén. Fura módon a kicsim errõl sem tudott, hogy itthon ez zajlik. De egy pár perc agymosással ezt is sikerült elintéznie ennek a pondrónak, mert ezt csak az egyik haverom találta ki, õ nem mondtott ilyet rólam, stb. De ezt eléggé bebukt, mert én nem a haveromtól tudtam meg dolgokat. Ezek után tegnap jött a nagy változás. Mint az angyalok, úgy viselkedtek velem a haverjaival, akik eddig az én haverjaim is voltak. Kocsiból dudálnak, villognak, köszöngetnek, meghívnak kávéházba, stb. Szal képmutatás rulez, ez által is könnyebb elhitetni a kicsimmel, hogy õk milyen rendesek, és hogy én csak képzelõdök. De tegnap volt egy beszélgetésünk, amit fel kellett volna vennem diktafonra, ha lenne olyanom. Ugyanis elmondta, hogy igen, õ már kb 3 hónapja így érez, és sok idõt töltöttek együtt, sokat beszélgettek, tanácsokat adott, bólogatott, meghallgatta a kicsimet, és mondhatni tudatosan befolyásolta a döntéseit. De amin nagyon bepipultam, az az volt, hogy az ember az érzelmeit nem tudja befolyásolni, és õ ezért tette ezt, ne haragudjak, meg hogy tudná jóvátenni, meg sajnálja. Ehh SUXXXXX.
Nagyon röviden és tömören ennyi a sztori. Írhatnék annyit, hogy elkopik a billentyûzet, de 100 szónak is egy a vége, felültettek a kicsimmel együtt, csak õ túl vak ahhoz, hogy ezt észrevegye, mert milyen jó most neki, mert valaki megérti.
De kérdem én, ha annyira megérti, meg bízik a srácban, akkor miért hívott fel engem tegnap, miért mondta azt, hogy ne tudja meg senki hogy beszéltünk, meg hogy kíváncsi a véleményemre? Meg miért mosolygott, mikor azt mondtam, hiányzik, és sokat gondolok rá? Szóval sok megválaszolatlan dolog van itt. Egyet remélek, hogy idõvel kinyílik a szeme, és rájön, mi is történt velünk, miért szakadt meg ez a gyönyörû és gyümölcsözõ kapcsolat.
Mert aki mindenen és mindenkin átgázolva is képes megszerezni valakit, az ezek után is megteheti ezt.
Jah, és közben kiderítettem azt is, hgy a srácnak már volt egy ilyen afférja a múltban.
Meg amúgy minden nagyképûség nélkül, sokkal randább, mint én. A kicsim mellett pedig egyenesen egy koldus, ahogy kinéz.
Na befejezem, mert megint felhúzom magam. Ha kicsit kusza az egész, sorry, de most csak így jön ki belõlem a story.
Ja!Jelentkezett masoddiplomara, szal ha ez osszejon az +3 ev tavkapcs lenne, szal nemtom.Nemtok en mar semmit.Amikor egyutt vagyunk akkor minden kiraly, aztan meg belegondolok, hogy mennyi akadaly van elottunk es maris nem anyira rozsas a helyzet.
Jah, a legjobb barátomnak tartott pondró tette mindenzt. Így már biztos kezd körvanalazódni, hogy miért is tudta mindkettõnk számára majdhogynem észrevétlenül megtenni mindezt. De a részleteket holnap, addig emésztem, és probálom érthetõ mondatokba megfogalmazni mondanivalómat, mert bár már 100%-ig képben vagyok, hogy mi történt, még nem vagyok olyan lelkiállapotban, hogy kulturált módon tudjak írni errõl a kötsögrõl.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Bocsi, ha az elõzõ hozzászólásomban félreérthetõen írtam.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
viszont elhiszem, hogy beláttad milyen voltál, és okultál belõle
magyarul saját kárán tanul az ember
és legközelebb nem fogja elkövetni valószinûleg.
De ha valahogy meg tudnám neki mondani, hogy megváltoztam, és a szívemre hallgatok, a világ legboldogabb emberévé tehetném.
Irigyellek, ... hmm.. vagy nem is tudom.. lehet hogy ebben a helyzetben mégsem... de amúgy jó dolog a szerelem 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Az arca egyfolytában elõttem van, ahogy mosolyog, a szeme, a kisugárzása, a hangja, minden. És megõrülök érte. Imádom az életemnél is jobban! Vagyis nem, mert õ az életem. Csak nem hallgattam a szívemre mindíg, de rájöttem, hogy semmi nem állhat a szerelem útjába.
Elõfordul a dolog. És ez a baj.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mondjuk én azért látom ilyen borúsan a dolgokat, mert a legutóbbi lángolásom kudarccal végzõdött, és most minden fekete, meg fehér😊
Menj csak elõre, és a haza fényre derül 😊 Tied lesz, meglásd, csak várd ki a megfelelõ pillanatot😊
A hibáidon már nem szomorkodni kell, hanem túllépni rajtuk és fûzni a csajt ezerrel.
Sinclair: Nekem kell a NÕ bármi áron, csak ugye vak voltam, és túl büszke ahhoz, hogy belássam, bántom azzal ahogy viselkedem. De ez nem fordult elõ olyan sokszor. Tudom, hogy ez nem mentség arra, amit tettem, de már ezerszer megbántam mindent, és bármit megtennék, ha adna egyetlenegy esélyt, mert tudom, hogy én tudnám a legboldogabb emberré (feleséggé) tenni ÕT. Igen, feleséggé, mert karácsonykor megvolt az eljegyzés, nagyon szép volt minden, de magam sem tudom, miért voltam ilyen tapló néha, mikor mindennél jobban szeretem.
Persze vannak néha rossz körülmények (munkahely, család), de meg kellett volna tudnom beszélnem vele.
De az a fene oroszlán természetem!!! :-(
Fura, hogy elég volt 1 hét, hogy megtanuljak uralkodni az indulataimon, és a hibáimat kijavítsam. Sajnos elég nagy árat kellett fizetnem érte.
Most teljes mértékben ki vagyok békülve az egész világgal, csak egy valakit utálok nagyon, saját magamat. És ezen ne tudok változtatni.
De nem untatlak tovább benneteket az önsajnáltató dumámmal, köszönöm, hogy meghallgattatok.