A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ezzel nagyon egyetértek meg a következõvel is

de mit tett meg?
Remélem nem az mint katkaneni a valovillában
Sir Quno Jedi
Másrészt ha a barátjával megtette, akkor megteszi mással is a csaj elõbb-utóbb, lehet szerencsés Laca, hogy ez így kibukott !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Evil
Eztosztom, viszont milyen barat az ilyen?En nem nyulnam le barat nojet, meg akkor se ha rosszban vannak.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
Valszeg a baratod egy gerinctelen kis fasz, szal ez elobb utobb ki fog bukni az ex-baratnodnel is, minden kapcsolat elejen elegge vak az ember, utanna esik le az a bizonyos szemellenzo.Szerinem varj, hagyd pihentetni a dolgot, az ido ilyenkor mindig segit!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Sir Quno Jedi
Nõ miatt összeveszni baráttal nem érdemes, a nõk jönnek-mennek, haverból meg 12 egy tucat. Ne haverkodj "koldusok"kal ! Amúgy meg mindenhez minimum 2 ember kell, szal. az exbrátnõdet sem kell mentegteni, megtette és kész !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na szóval! Az egész úgy kezdõdött, hogy ezelõtt vagy 3 hónappal keztdem észrevenni, hogy nem úgy néz a kicsimre, mint azt egy barát teszi. De ugye az ember egy barátra nem gyanaxik, ezért csak a barátnõmtõl kérdeztem, hogy õ hogy látja ezt. Persze õ nem vette észre, hogy próbál közeledni. De a lényeg a lényegben, hogy mivel egy munkahelyen dolgoztak, igaz váltásban, de sok idõt töltöttek együtt, és ez nekem természetesen nem tetszett. Ennek többször hangot is adtam, ezzel ugye romlott a kapcsolatunk a kicsimmel, meg csökkent a bizalmam is picit, mert nem tudtam, mit mondott neki ez a gyökér. Természetesen õ mindeközben vigasztalta a kicsimet, meg ellátta "jó" tanácsokkal, hogy mit is csináljon. Így sikerült magához édesgetnie úgy, hogy a barátnõm észre sem vette, mi történik. Csak miután már késõ volt.
Ezek után jött a szakítás, felköltözés Pestre, stb. És én ezek után tudtam meg tutira kisebb nyomozás után, hogy valami kialakult közöttük. Majd ezek után a srác is elmondta, hogy mi a pálya. Én úgy érzem, úriember módjára viseltem a dolgot, mert nem ütöttem meg, nem voltam bunkó, csak kérdeztem, hogy tehet ilyet egy EMBER, akit a barátomnak tekintettem. Ezek után elszaladt vele a ló, és másnap már nekem állt, hogy na hívjam fel a kicsimet, ne zaklassam, hagyjam békén, stb. Ehh, na mondom ez kemény. Utána következett a köpködés a hátam mögött, én vagyok a köcsög, meg az önsajnáltató, meg nem hagyom õket békén. Fura módon a kicsim errõl sem tudott, hogy itthon ez zajlik. De egy pár perc agymosással ezt is sikerült elintéznie ennek a pondrónak, mert ezt csak az egyik haverom találta ki, õ nem mondtott ilyet rólam, stb. De ezt eléggé bebukt, mert én nem a haveromtól tudtam meg dolgokat. Ezek után tegnap jött a nagy változás. Mint az angyalok, úgy viselkedtek velem a haverjaival, akik eddig az én haverjaim is voltak. Kocsiból dudálnak, villognak, köszöngetnek, meghívnak kávéházba, stb. Szal képmutatás rulez, ez által is könnyebb elhitetni a kicsimmel, hogy õk milyen rendesek, és hogy én csak képzelõdök. De tegnap volt egy beszélgetésünk, amit fel kellett volna vennem diktafonra, ha lenne olyanom. Ugyanis elmondta, hogy igen, õ már kb 3 hónapja így érez, és sok idõt töltöttek együtt, sokat beszélgettek, tanácsokat adott, bólogatott, meghallgatta a kicsimet, és mondhatni tudatosan befolyásolta a döntéseit. De amin nagyon bepipultam, az az volt, hogy az ember az érzelmeit nem tudja befolyásolni, és õ ezért tette ezt, ne haragudjak, meg hogy tudná jóvátenni, meg sajnálja. Ehh SUXXXXX.
Nagyon röviden és tömören ennyi a sztori. Írhatnék annyit, hogy elkopik a billentyûzet, de 100 szónak is egy a vége, felültettek a kicsimmel együtt, csak õ túl vak ahhoz, hogy ezt észrevegye, mert milyen jó most neki, mert valaki megérti.
De kérdem én, ha annyira megérti, meg bízik a srácban, akkor miért hívott fel engem tegnap, miért mondta azt, hogy ne tudja meg senki hogy beszéltünk, meg hogy kíváncsi a véleményemre? Meg miért mosolygott, mikor azt mondtam, hiányzik, és sokat gondolok rá? Szóval sok megválaszolatlan dolog van itt. Egyet remélek, hogy idõvel kinyílik a szeme, és rájön, mi is történt velünk, miért szakadt meg ez a gyönyörû és gyümölcsözõ kapcsolat.
Mert aki mindenen és mindenkin átgázolva is képes megszerezni valakit, az ezek után is megteheti ezt.
Jah, és közben kiderítettem azt is, hgy a srácnak már volt egy ilyen afférja a múltban.
Meg amúgy minden nagyképûség nélkül, sokkal randább, mint én. A kicsim mellett pedig egyenesen egy koldus, ahogy kinéz.

Na befejezem, mert megint felhúzom magam. Ha kicsit kusza az egész, sorry, de most csak így jön ki belõlem a story.
Breki33
akadályok azért vannak.......
Breki33
oks
Evil
Nalunk annyi, hogy talan kozeledik felem, tobbet keres meg, sms, mail, meg a beszelgetesek is konnyebben mennek.Aztan ki tudja mi lesz.Nemsokara vege sulijanak es minden azon fog eldolni, hol fog munkat talalni.
Ja!Jelentkezett masoddiplomara, szal ha ez osszejon az +3 ev tavkapcs lenne, szal nemtom.Nemtok en mar semmit.Amikor egyutt vagyunk akkor minden kiraly, aztan meg belegondolok, hogy mennyi akadaly van elottunk es maris nem anyira rozsas a helyzet.

Sir Quno Jedi
Bonyolódik ! Nézd, ha nást nem, el tudod adni a sztoridat a barátok közt íróinak egy 5-ösért ! 😄DD

Ehh. Nagy nagy szarság. Holnap nekiállok leírni, ha érdekel, mert most már nagyon fáradt vagyok, és tényleg kegyetlen hosszú lenne leírni. Annyit elõételnek, hogy egy 3. emberke lépett be a képbe, de mielõtt nekiesnétek a kicsimnek, mint kiderítettem, õ is csak áldozat, mert elég szépen ki lett tervelve a tõlem való elszedése.
Jah, a legjobb barátomnak tartott pondró tette mindenzt. Így már biztos kezd körvanalazódni, hogy miért is tudta mindkettõnk számára majdhogynem észrevétlenül megtenni mindezt. De a részleteket holnap, addig emésztem, és probálom érthetõ mondatokba megfogalmazni mondanivalómat, mert bár már 100%-ig képben vagyok, hogy mi történt, még nem vagyok olyan lelkiállapotban, hogy kulturált módon tudjak írni errõl a kötsögrõl.
Breki33
na mi a helyzet hapsikám?
Sir Quno Jedi

Köszönöm, ez jól esett! Tényleg!
SinClaiR

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Sir Quno Jedi
Bazz !

Breki33
és menj el szavazni...P
Sir Quno Jedi
Naugye ! Ne is hallgass másra, csak a szívedre !

Egyértelmû, hogy nem hiszel-hisztek nekem. Nem is vártam mást. Én csak leírtam, mit hibáztam, és min változtattam. Ennyi. Nem kell elhinni. Elég, ha egy valaki elhiszi rajtam kívül, és az a valaki a kedvesem. Ezek után már érzem, mit kell tennem.
Sir Quno Jedi
Szerintem kissé túlságosan is elbizakodott vagy, aludj még rá ! Nem jelentheted ki ezeket ilyen magabiztosan anélkül, hogy meg ne mosolyogtatnád a közönséget ! 😄DD

Abszolút nem a tökéletességrõl van szó. Olyan ember nincs. Csak a hibákra jöttem rá, és azok megoldására.
Bocsi, ha az elõzõ hozzászólásomban félreérthetõen írtam.
Breki33
köszi a pontosítást :-)

igy korrekt
VinylToy
Legalábbis nem olyan sokszor 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Breki33
hát azért ez nem így megy hogy kijavítom a hibáim és tökéletes leszek :-)

viszont elhiszem, hogy beláttad milyen voltál, és okultál belõle
magyarul saját kárán tanul az ember
és legközelebb nem fogja elkövetni valószinûleg.
Te nem érted a lényeget. Rájöttem, hogy mik a hibáim, és kijavítottam! Érted?! Tudom, hogy ezek után boldoggá tudnám tenni. És ez a célom, hogy szerethessem, és õ viszont, amíg a halál el nem választ.
Sir Quno Jedi
Ha szerencséd van, akkor épp eléggé hiszékeny, vagy megalkuvó ahhoz, hogy higgyen neked. Esetleg épp eléggé szeret ahhoz, hogy ne tudjon tisztán, hideg fejjel dönteni. Lehet még szerencséd.

Remélem, egyszer az életben sikerül õt meggyõznöm. És soha nem lesz késõ, mert nekem csak õ kell!
Ez most biztos hülyén hangzik, de ha szeretem, akkor adok neki még egy esélyt, hogy hozza helyre, amit elrontott. Tudod az a baj, hogy õt is bántja a dolog, engem még inkább.
Sir Quno Jedi
Én elhiszem, hogy így érzel (legalábbis így hiszed). DE a dolgon nem változtat, az emberi természet ilyen. Már késõ bánat. Talán tanultál belõle, talán nem, ez majd kiderül. Utólag könnyû okosnak lenni, "megváltozni", de vajon ki fog hinni neked, meg tudod-e gyõzni õt is errõl ?!! Te vajon mit kezdtél volna vele, ha õ jött volna oda emígyen bûnbánóan ??!!! Hmmmm ?

Ha olvastad volna az elõzõ hozzászólásaimat, tudnád, hogy ez NEM ÍGY VAN! Bármire képes lennék érte, és azért, hogy újra tudjuk kezdeni, amíg csak világ a világ.
Az egészben azt sajnálom, hogy nem eszméltem hamarabb, és nem engedtem a szívemet elõtérbe. Helyette hagytam, hogy döntsön a dac, önzõség, az anyagiak. :-(
De ha valahogy meg tudnám neki mondani, hogy megváltoztam, és a szívemre hallgatok, a világ legboldogabb emberévé tehetném.
Sir Quno Jedi
Mindig az kéne, ami éppen nem a tiéd, aztán ha megvan, újra jól bele lehet rúgni ?!! Tipikusan emberi. Ez van.

SinClaiR
Tényleg furcsa lény az ember..
Irigyellek, ... hmm.. vagy nem is tudom.. lehet hogy ebben a helyzetben mégsem... de amúgy jó dolog a szerelem 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Egyfolytában a fejemben jár.
Az arca egyfolytában elõttem van, ahogy mosolyog, a szeme, a kisugárzása, a hangja, minden. És megõrülök érte. Imádom az életemnél is jobban! Vagyis nem, mert õ az életem. Csak nem hallgattam a szívemre mindíg, de rájöttem, hogy semmi nem állhat a szerelem útjába.
Breki33
kis béka száján nagy czipzár :-)))))
SinClaiR
Azért vagyunk sokan, akik nem vagyunk "ilyenek" 😊

Breki33
úgy értettem a helyet, hogy ott lax
Arch
Nem mind ilyen, és nem attól függ a dolog sztem, hogy hol lakik...
Elõfordul a dolog. És ez a baj.

Breki33
ezt tagadjuk
és nem kommentáljuk :-)

amúgy ha a pesti pasik ilyenek...
Arch
Ezzel pedig tökéletesen egyetértek 😊

Arch
Az egy dolog, hogy vki kibeszéli a nõket a haverjaival (egyébként a legtöbb pasi tagadja, de LEGALÁBB!! annyi pasi kibeszélni a bnõinek a dolgait a haverjaival és pletykál, mint amennyi nõ megbeszélni a dolgait a bnõivel...) vagy a pasiját a bnõivel, de vsz nem társaságban teszi! És nem szól be neki társaságban, mert abból látszik, hogy milyen "király"... Ez nagyon aljas dolog. És ezt általában (én személy szerint még csak pasitól láttam, de ez persze nem jelent semmit) a pasik adják elõ a haverjaik elõtt...

Csacsi
Semmiféleképpen ne keresd egy ideig. És majd megkeresheted teszem azt 1-2 hét múlva, vagy lehet 1 hónap múlva. De most hadd csillapodjon egy kicsit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
veszettül jó? :-)

nalátod ezt mond a csajnak P

látom a fejedben jár
Nagyon szépen köszönök minden biztatást, veszettül jó esik, de tényleg! Az egyetlen gondom az, hogy nem tudom, mit tegyek. Várjak egy picit, vagy ne várjak, és hívjam fel, foglalmam sincs, mi lenne a helyes. :-(
SinClaiR
Én például sosem tennék olyat vele, ami bántana, ha õ tenné velem ugyanezt.
Mondjuk én azért látom ilyen borúsan a dolgokat, mert a legutóbbi lángolásom kudarccal végzõdött, és most minden fekete, meg fehér😊

SinClaiR
Lacika, hidd el, én (és itt mindenki sztem) szurkolok neked, ez most nagyon õszintének tûnt, rokonszenves a mentalítás.
Menj csak elõre, és a haza fényre derül 😊 Tied lesz, meglásd, csak várd ki a megfelelõ pillanatot😊

Tuvok
*való

Tuvok
Ez a topik erre valú, meghallgatunk bármikor.
A hibáidon már nem szomorkodni kell, hanem túllépni rajtuk és fûzni a csajt ezerrel.

Az a helyzet, hogy sajnos néha hamarabb szólal meg az ember, mint ahogyan gondolkodna. És sajnos velem ez elõfordult. És igen, társaságban. :-(
Sinclair: Nekem kell a NÕ bármi áron, csak ugye vak voltam, és túl büszke ahhoz, hogy belássam, bántom azzal ahogy viselkedem. De ez nem fordult elõ olyan sokszor. Tudom, hogy ez nem mentség arra, amit tettem, de már ezerszer megbántam mindent, és bármit megtennék, ha adna egyetlenegy esélyt, mert tudom, hogy én tudnám a legboldogabb emberré (feleséggé) tenni ÕT. Igen, feleséggé, mert karácsonykor megvolt az eljegyzés, nagyon szép volt minden, de magam sem tudom, miért voltam ilyen tapló néha, mikor mindennél jobban szeretem.
Persze vannak néha rossz körülmények (munkahely, család), de meg kellett volna tudnom beszélnem vele.
De az a fene oroszlán természetem!!! :-(
Fura, hogy elég volt 1 hét, hogy megtanuljak uralkodni az indulataimon, és a hibáimat kijavítsam. Sajnos elég nagy árat kellett fizetnem érte.
Most teljes mértékben ki vagyok békülve az egész világgal, csak egy valakit utálok nagyon, saját magamat. És ezen ne tudok változtatni.

De nem untatlak tovább benneteket az önsajnáltató dumámmal, köszönöm, hogy meghallgattatok.
Tuvok
Párom a bnõivel folyamatosan kíméletlenül, néha részletekbe menõen kibeszélik egymás fickóját. Néha fültanúja vagyok 1-1 pletykálásnak, ami mondhatni katasztrófa, és meglehetõsen kellemetlen...