18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Szimpatikus nő :)))
  • Tuvok #5298
    Hát arra, amiket mondott !
    Szal mivel már volt ilyen eset (igaz elmondása szerint akkor kivárt teszt helyett, most is csak jóbarátnő tanácsa miatt volt), így gondoltam, hogy a biztonság kedvéért csinálta meg . És azt is bevallotta, hogy azért csak tegnap este mondta el, mert nemes egyszerűséggel csak tegnap délelőtt méltóztattam elmenni dolgozni 2-3 órát, így csak akkor volt lehetősége nyugodtan megcsinálni .
    Amikor megkérdeztem, hogy mi van, ha pozitív, kaján vigyorral hátat fordított és magára húzta a takarót . :)
  • Arch
    Na jó, de mire számítottál? :)
  • Tuvok #5296
    Hát nemtom, én annak a híve vagyok, hogy keressen a másik, így ismerkedésnél legalább kiderül, hogy mennyire gondolja komolyan, ha nem hív fel még mindig jobban jársz, mintha Te hívnád fel, és egy férfihang szól bele ... de tégy belátásod szerint .
  • Lacika 79
  • Tuvok #5294
    Jah, bár azóta én felhoztam a dolgot, hogy mit találtam, magyarázkodjon már egy kicsit, de nem igazán kaptam olyan választ, amire nem számítottam .
  • PResident Evil
    nah egye-fene... holnap felhívom...
  • PResident Evil
    hát hogy szoktak cuppogni ???!!! :DDD
  • ghost cb
    Ha komolyan akarsz kezdeni vele valamit (írásodbol itélve nemigazán :P) akkor sztem hivd föl 1-2 napon belül.
  • Lacika 79
    Akkor ezek szerint mostmár nyugi van, ugye?
  • Lacika 79
    Hogy cuppogtatok? :)
  • PResident Evil
    ehh most reggel jöttem meg sátorozásból, és hát megint sikerült alkotnom egy gyönyörű leányzóval... nos hát volt számcsere, rövid ismerkedés, hosszadalmas cuppogás... én nem gondolok semmi komolyra no dehát vmit kellene kezdeni vele... sztetek mennyit várjak a telefonhívással ? :D
  • Tuvok #5287
  • Arch
    Pontosan én sem... de engem nem is érdekel :)
    Ha lesz (soha ne mondd, hogy soha, de 99%, hogy) nem vetetném el.
  • Tuvok #5285
    Hát akkor még nem, de már írtam, nemtom kb . mettől meddig lehet elvetetni .
  • Arch
    Azért egy-két hónapig nem vennéd észre :)
    Max azt, hogy rosszul van minden reggel... és sokat hallanád öklendezni a klotyón :/
  • Arch
    Na jó, de tudod: embert barátjáról...
    Nem hinném, hogy olyan nővel köti össze az életét, aki... amilyenről szó van.
  • Tuvok #5282
    #5276: Egy 48 kilós csajon nem nehéz észrevenni, de a viselkedés változásából meg 100%, ismerem, mint a rossz pénzt, tudom mikor titkolózik .

#5278: Még nem titokban sem vetetné el ...

#5279: Mit meséltem ??

Nos, tegnap egész délután és este próbáltam a megfelelő alkalmat keresni, de nem akart sikerülni, legalább 10x próbáltam nyugodt 5 percet teremteni, de mindig volt valami, aztán lefekvés előtt ő hozta fel a dolgot, hogy van valami, amiről jó ha tudok . Megint kihagyott egy hónapot, de semmi ok nincs aggodalomra, minden ok . Mivel éjjel 2 is elmúlt, nem feszegettem a dolgot ...
  • szando
    nem Tuvokrol van itt szo, hanem a csajarol :)
  • Arch
    Mit is mesélt?
  • SinClaiR
    Amit mesélt róla, hát...
    én kinézném belőle.
    De ne legyen igazam!
  • Arch
    Tuvokból kiindulva, nem hinném, hogy olyan a bnője, aki titokban elvetetné...
  • Arch
    :)
  • szando
    azert azt tenyleg nehez megcsinalni, hogy ne vegye a parod eszre, hogy elveteted...
    de ha tenyleg egy ilyen kaliberu dolgot kepes eltitkolni akkor dobnam ki mint macskat szarni, ha az en baratnomrol lenne szo...
  • szando
    jaa ertem
    hat persze, ha nem jossz ra akkor tovabbra is boldogan elsz a hazudos baratnod mellett...
    de ha rajossz egyszer egy ilyenre, biztos lehetsz benne, hogy tobbszor is meg fogja csinalni. ezert kell kidobni.
    viszont ha csak arrol van szo, hogy "biztonsag kedveert" megcsinalta, nem olyan nagy baj ha nem mondja el, bar azert az a normalis sztem ha mindent megosztunk a masikkal...
  • Lacika 79
    Szia! Kűttem emilt. :-)
  • Tuvok #5273
    Hát én nemtom mettől meddig lehet elvetetni, de sztem észrevenném, vagy külsőre, vagy a viselkedésén, valahogy biztos . De erre még gondolni se merek .
  • Arch
    Csak akkor tegyen róla, hogy a partner ne találja meg, mert akkor idegeskedés... :)
  • Arch
    Szandoval arról volt szó, hogy mi van, ha elveteti, a tudtod nélkül. Ez gáz... és kidobná érte a nőt, de ha nem tud róla, akkor úgyse dobja ki.
    Azt persze elfogadom, hogy ha nem terhes és csak késett neki, de a tesztet megcsinálta, akkor nem muszáj elmondani a partnernek.
  • Tuvok #5270
    Na erről beszéltem korábban, ha nem találom meg véletlen a tesztet, lehet sose fogok tudni róla, ha nem mondja el, és régebben is maradt ki 1-2 hónap, de nem találtam (fel sem merült bennem, hogykeressek egyáltalán) teszteket, de attól csinálhatott éppen, sose tudom meg ...
    Viszont valahol pozitív dolognak tartom, jobb 1 teszt, mint idegeskedve kivárni a köv alkalmat, ami közel se biztos, hogy jön, jobb biztosan tudni, hogy nincs semmi, vagy ha van, akkor jöjjön aminek jönnie kell, fel lehet rá(?) készülni .
  • Arch
    Nem érted. Nem mondta el, hogy mi van... tehát Te nem tudsz semmiről. Szóval nem is merül fel benned, hogy olyan lenne, aki eltitkolna ilyen dolgokat... hm? Ez ellen semmit nem tudsz tenni.
  • szando
    hat akkor meg abszolut ne parazzal
    de azert kerdezd meg tole
  • Tuvok #5267
    Ilyenről én is tudok, és nem is kell messzire menni érte, unokabátyámmal történt meg, habár együtt vannak még, de a gyerek hamarabb jött, mint az unokabátyám tervezte, a csaj meg nem ... egyedül a baba miatt nem hagyta ott, de elég sokat vitatkoztak/nak, nemtom mennyi jövőjük van .
    De páromról jól tudom, hogy nem ilyen, mindig arról álmodozik, hogy egy rendes, harmonikus családot szeretne, és a gyereke(i) abban nevelődjenek, ne tartásdíjból, meg az egyetem + a mostani nyári gyakorlata mellett nem is lenne ideje csemetézni, szal még most a lehető legnagyobb butaság lenne ilyenbe belefogni .
    Este sajna nem tudtam rákérdezni, hamarabb feküdt le, mint én, nem akartam felébreszteni, de ma semmiképp sem menekül .
  • szando
    ilyen megtortenhet, de gyorsan beall
    ha meg direkte nem szedte a gyogyszert, akkor sztem semmilyen tanacs nem adhato...
    van 1 ismerosom, akivel tortent ilyen, a csaj beadta neki hogy szed tablettat, terhes lett, a srac azota vizeti a gyerektartast...
  • szando
    rendben, de ha nem mondja el, akkor akarmennyire faj, veget kell vetni mert az ilyen no nem valtozik meg (foleg ha nem az elso eset, hogy nem mond igazat vagy vmi fontos dolgot eltitkol)
  • Arch
    Fogd a kezét és a szemébe nézz!!
  • Arch
    Fogd meg este vacsi után. Vagy mikor elmosogatott. Vagy ilyesmi. Mikor úgy kb végzett az aznapi dolgaival. Fogd meg a kezét, ültesd le az ágyra, vedd elő a tesztet tedd le elég és mondd meg, hogy találtad. Ennyi. Mást nem kell mondanod. Nyilván meg fogja magyarázni.
  • Arch
    Ott is azt mondtam, hogy kérdezd meg...
  • Tuvok #5261
    Áh, ha azt mondom, hogy beszélni akarok vele, akkor azonnal kihúzza belőlem amit akarok, rosszabb egy harapófogónál :)
  • ghost cb
    Mondd neki, hogy beszlni akarsz vele, akkor szakít rád időt és fölkészül. Fontos hogy vágj olyan fejet mintha meghalt volna valaki!!! És akkor az jolesz amit mondtál:D

Egyébként mindenképp meg kell kérdezned tőle szvsz.