18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
G_ArchAngel #5419 általánoságban a 7. évben jön az első kemény próbatétel, ha azt viszonylag pozitívan éli meg egy párkapcsolat, akkor lehet talán egy olyan házasságra gondolni, amely nagy vaszínűséggel szilárd lábakon fog állni.. -
#5418 Az embernek mindig voltak érzelmei, és hatással is voltak rá elég rendesen, szal buta feltételezés, hogy nem tartanánk ott, ahol ... -
szando #5417 nem akarok veszmadar lenni, de volt egy ilyen baratnom, panaszkodott ezerrel hogy mennyire szopattak a pasik.
ugyanez volt, en ugy indultam neki hogy akkor majd velem tok jo dolga lesz meg minden.
erre 3 het utan mar dobott is kifele... es nem sokra ra osszejott egy exbaratjaval...
ezeknek nem kell a jo fiu... :( -
G_ArchAngel #5416 majd 10 év múlva megkérdezlek:) -
G_ArchAngel #5415 Ha az embert az érzelem vezérelte volna évezredeken keresztül, akkor jelenleg a szavannán futkosnék lándzsával az antilopok után...:) -
#5414 4,5 év
minden
nem könyvekből fogom megtanulni, hogy kit hogyan szeressek ...... -
G_ArchAngel #5413 Mennyi ideje ismered? 3-4 év?
Mi köt össze vele főleg? Érzelem.
Olvass már pár el pár könyvet a szociális és társadalmi kapcsolatokról, D'Artagnan:) -
#5412 szociális probléma? ember ez genetika, ősidők óta a család/társ az elsődleges minden normális embernél erre vagyunk programozva..... -
#5411 ha lenne húgom, biztos jót röhögne rajtatok, hogy ennyire nem tartjátok valamire a párotokat ........ -
G_ArchAngel #5410 komolyan ennyire nem érted az ÉLETet?
a húgom itt röhögi szét magát mögöttem, és azt kérdezi mennyi idős vagy...:) -
#5409 már miért lenne szociális probléma, hogy mindennél jobban szeretem a páromat ?????????? -
G_ArchAngel #5408 tévedés:
vannak kivételek, de a családi kötelék után az IGAZ barátság következik, a barátnő csak harmadik (jó esetben)...
ha nálad a nő az első, az állítólag szociális próblémákra vezethető vissza, pl: rossz családi légkör... -
#5407 Hát én is sajnállak, hogy a barátaid többre tartod a párodnál . Nekem is vannak jó barátaim, akikért a fél karomat odaadnám, de bnőmért az életemet se sajnálnám, és ezt csakis érte tenném meg, a szerelem sokkal-sokkal szorosabb a barátságnál (már aki tényleg szereti is a párját) . -
#5406 talán mert elfoglalt ? -
#5405 Nem értem!Barátnőm külföldön volt 1 hétig, én jövőhéten nem leszek itthon, mégse akar velem találkozni, v csak pár órát szorít nekem a napirendjébe.. -
#5404 mi mást mondhatnék erre ? :D -
G_ArchAngel #5403 10 év és néhány pofon az élettől összekötött minket, remélem a sírig... -
#5402 vagyis #5400 :D -
#5401 ritka...
#5398 tudtam, hogy ezt mondod :)) -
#5400 ÁMEN :D -
G_ArchAngel #5399 akkor sajnállak: nekem van 6 olyan barátom, akikkel egymásért a vérünket adnánk - ha vkinek szüksége van a másikra, akkor a család/barátnő másodlagos... -
#5398 :) úgy legyen :) -
#5397 hát még nagyon friss... de én a komoly részre hajlok...
most dumáltunk sokat, elmondta mennyi pofont kapott a csávóktól... hát amiket mesélt, nálam arany élete lesz! -
#5396 Gratu :)
Komoly is a részedről, vagy csak... ? -
#5395 nah megint megjöttem... ehh ehh örömmel nyugtázom hogy enyém a csaj :) -
#5394 most rábeszéllek, hogy kinyírd magad, csak vázoltam az esélyeket... ha már 3x is megvan és egyedül vagy... hát nemtom... én nem akarok eddig várni. -
#5393 Attól, hogy van valakid, nem jelenti, hogy függesz is tőle . Sőt, az a jó, ha nem, csupán megszépítitek és könnyebbé teszitek egymás életét, amire egyedül senki sem képes . -
#5392 Kihúztam 3x-et, régen elhagytam a szuicid kort. Vannak éppen elegen akik szívesen megtennék helyettem, minek gyilkoljam magam ?! -
#5391 Ahogy az évek alatt megtapasztaltam, egy barát SOHA nem fog addig a szintig kiállni melletted, amíg egy jó szerető megteszi . Az utóbbi 4-5 évben még a legjobbnak hitt barátaimban is csalódtam párszor, így mára már csakis 2 emberben bízok még ... -
#5390 Nem kívánok függeni senkitől sem, legalábbis nem jobban a végképp szükségesnél. Így is éppen elég egymásnak ellentmondó kötelezettségem van, hogy boldoguljak velük. -
#5389 egyszer úgyis elszakad a kötél... persze ha nem feledteted... -
#5388 Bárki tudja feledtetni maga is, de miért kéne 4x-5x tovább kinlódni, ha nem muszáj ? -
#5387 Miből gondolod ? -
#5386 Állnak bőven az oldalamon. A rendes emberek bármíly hihetetlen megtalálják egymást. De végül mindig egyedül kell szembenézned a démonaiddal ! -
#5385 akkor te az öngyilkosságot választod... -
#5384 Akkor szar a kedvem. Csak a gyenge embereknek kell drog, pia, harc, nő, hogy feledni tudják a nyomorukat. -
#5383 Hát te tudod, szerintem jó, ha valakivel meg lehet osztani a fájdalmat, szomorúságot, 1 kis bátorítás, vállveregetés azért sokat dob a hangulatán . Meg a tudat, hogy azért valaki áll az oldaladon történjen bármi . -
#5382 akkor mit csinálsz ha szar a kedved ? -
#5381 Nem, már rég leszoktam, csak vizet iszom. -
#5380 Én nem. Akkor sem ha nincs. Ha egyedül kell meghalnom, azt fogom tenni (de persze ez nálam nem lehetséges).