A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Énisénis imádok autókázni 😊 ...csak jogsim nincs 😊))) izé. 😞

Ehh. Most akkor mit tegyek? :-(
Az a gáz, hogy teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom, mi lenne a helyes döntés, mert gyáva vagyok.
Sir Quno Jedi
Ja utána már nem vagy pálya nekik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
EZ szerintem csak mese, ha nem játszik a kiscsajnál, akkor az vak a pasira, még ha az a szívét is tépi ki neki ! Általános tapsztalatom, pesrze fiatalabb koromban én si mást hitem. AZ ember iszonyú szubjektív azokkal, akikért éppen rajong és azokkal akiket ejtett. Az egyiknek issza a szavát, a másikat nem is hallja !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Evil
Varj inkabb, ne eroltesd, ha latja hogy mennyire kivagy miatta, ez csak erot fog adni neki.
Amit meg megtanultam, sose tarulkozz ki teljesen egy nonek erzelmileg!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Akkor mond ezt el neki, mond el mit érzel. Azon nincs mit szégyellni... Ha elmondod neki az érzéseidet azt értékelni fogja, hidd el.
Evil
Torteneted kisertetiesen hasonlit egy ma fulembe jutott tortenethez.Egy haverom baratja kint dolgozott kulfoldon, baratnoje itthon varta.Haverom lehozta a not konditerembe, faggattam a csajrol, mert jol nezett ki, de mondta, hogy huseges tipus es megvarja a baratja.Oks, ennyibe is maradtunk.Aztan most mondja haver, hogy miutan hazajott a gyerek kulfoldrol, par het utan le lett pattintva mert a csaj osszejott a csavo egyik baratjaval.
Mondom fasza, ezert kellett megvarnia?Aztan persze kiderult, hogy mar regebb ota kavarnak.Nemtom, nekem nem lenne gyomrom lenyulni haver nojet, raadasul ilyen no nem is kene, majd vegigkefeli az egesz barati korom?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Köszönöm a jótanácsot!
Amúgy most fogok vele beszélni, azt mondta délután hívjam fel. Nem tudom, mit akar mondani, de szerintem azt, hogy próbáljak megnyugodni, meg felejtsem el, meg ilyesmi. :-(
De nem tudom, és NEM IS AKAROM!
2 évet vártam rá, mire az enyém lett, szóval megint tudok várni akármennyit is.
Sir Quno Jedi
És utána is szív ! 😄DD

szerintem mindig HALLGASS A SZIVEDRE😊
Szerelemben nem irányíthat az ész, csak a szív😊
Húha, húha!!!!!
Az a gond, hogy nem tudom, mit tegyek. Menjek, vagy ne menjek. Ha a szívemre hallgatok, õ azt mondja, menjek. Ha az eszemre, az azt, hogy ne menjek, mert mi van ha még rosszabbra fordul a dolog. De ha mennék, szerdén dél körül mennék. Amúgy tényleg jó lenne, ha valaki tudna "navigálni" ugyanis szerintem egybõl etévednék Pesten. Fõleg az V. kerületet mire megtalálnám.
Jah, és TÉNYLEG köszi mindenkinek a segítséget. Csak ez itt a kérdés, hogy menjek, vagy ne menjek?!
Tuvok
Látod, még ezt se tudod. 😛
A rendesség gyorsabbá és könnyebbé teszi fajunk párzást megelõzõ hosszadalmas rituáléjának leteltét. 😄

Sir Quno Jedi
Ez hogy jön ide ?! A Csacsi rendességérõl volt szó !

Tuvok
Szar lehet a robotoknak párzási rituálék nélkül élni. De nektek nem is hiányzik, ugye ? 😄

Sir Quno Jedi
Ja, tanulmányozva fajtátokat, ez pusztán szánalmas színjátéknak tûnhet ! 😄DD

Tuvok
Számodra ez oly hihetetlen, igaz ? 😄

Sir Quno Jedi
Te olyan rendes vagy, hogy nem is vagy igaz !

Csacsi
Köszönöm.....de tényleg nem lenne gond....úgyis szeretek autókázni a városban céltalanul mostanában én is...szóval nem lenne gond.

ha már nekem nem jöhet össze még1szer a dolog...akkor legalább másnak hadd segítsek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Aszta ! EZ ÁM A férfi-szolidaritás ! Gratula ! Nyertél egy Gratulát !

Csacsi
Ha tényleg fel akasz jönni pestre, akkor szólj, megbeszéljük a dologt, és ha mondod a címet, akkor eljuttatlak oda.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Ja, az más !

Tuvok
Aha. 😊

Sir Quno Jedi
Mostan beszóltál ?!!

Tuvok
áhhhá, szal romantikus=lekvár, tudtam, hogy valami ilyesmi halhatott ki egy robotból 😄

Sir Quno Jedi
L.E.K.V.Á.R. !!! 😄DD

Sir Quno Jedi
Ezek a távdolgok amúgy sem túl mûködõképesek, még ha amúgy a tiéd is lenne a lányzó.

Breki33
Én ironikusan mondtam.

Két dolgot tehetsz

vagy "rászállsz" és bizonygatod, hogy szereted megbántad stb. Viszont õ már önbizalmat kapott a sráctól.

A másik meg, hogy kivársz, de nem tûnsz el a képbõl.

Nekünk persze könnyû beledumálni.
Én speciel hagynám, de a Húsvétot nem szalsztanám el
sõt amilyen romantikus vagyok még májusfát is állítanák :-)
Ehh. :-)
Mondani könnyû ezeket. Most amúgy annyira bennem van, hogy beülök a kocsiba, és felmegyek Pestre. Csak egybõl eltévednék, és nem tudnám neki elmondani, mennyire szeretem. :-(
Sir Quno Jedi
Mer' ebbõl is tanulsz és érettebb leszel. 😄DD

Breki33
És ilyenkor jönnek az okos szövegek, hogy ebbõl is tanulsz és érettebb leszel.
Sir Quno Jedi
Egy józan nõt nem lehet elcsábítani/megfektetni, ha Õ nem akarja, ebben nagyon ügyesek !

Az-az igazság, hogy fogalmam sincs. :-(
Elvileg nem lehetett, de én már semmiben sem vagyok biztos. Egyes egyedül magamban. Mert már tudom, hogy mit kéne tennem. De átkozom magam, hogy erre nem jöttem rá hamarabb. És sajnos egy ilyen hibával elég nehéz az életem, mert ha hamarabb lépek, minden oké lenne. :-((
Ehh. Sux az élet!
Breki33
hát félrehúzott
Sir Quno Jedi
Ejnye ! ÉS ráadásul itt a tavasz, a nõk elõnye miniszoknyahosszal nõt !

Mit tett Katka a valóvillában? Nem nagyon követem ezt a "színvonalas" mûsort.
Breki33
Hogy ne legyen unalmas az élet ejjjjjjj

a 2110-re nem válaszoltál
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, észrevételeket. Igyexem helyesen cselekedni, bármennyire is nehéz ez. Vasárnap találkoztunk Egerben a rallyn. De csak pár szót váltottunk, mert ott volt vele az a szarházi is. De láttam a icsimen, hogy haragszik. De nem rám, hanem magára. Ezért nem értem én ezt. Miért menekül? Miért csinálja ezt az egészet, ha szeret, és neki is fáj???!!! MIÉRT?!
Miért van ez a sok miért?! :-(
Arch
Shaba23-al tökéletesen egyetértek. A MENYASSZONY az más már egy kicsit mint a bnõ... És méginkább elgondolkodtató ez az egész így. Mert sztem ha egy barátnõt (vagy barátot) valakitõl el lehet szedni (akárhogy!!!) akkor azt bmikor meg lehet tenni. Egy menyasszonynál meg pláne baj, ha el tudták szedni. Gondolom azért lett a menyasszonyod Lacika, mert Õ is komolyan gondolta. Mégis hagyta magát befolyásolni, és nem Neked hitt. A párjának, akit ugye mindenkinél jobban szeretimád, bízik benne. Mi van ha már a feleséged, és akkor szedik el???

Evil
En azt nem ertem, hogy neki most mit kellett volna tanulnia ebbol az egeszbol?Szimplan at lettel hajitva a palankon es ebben ketten vettek reszt: a baratod es a baratnod!Ebbol kell levonnod a tanulsagot es barmennyire is faj es probalod szepiteni a dolgot, bizony a baratnod is erosen tarstettes volt ebben.En tovabbra is azt mondom, hogy pihentesd az egeszet, ha kellesz neki akkor belatja es felreteszi a noi buszkeseget es kopogtat nalad, ha nem akkor pedig megovod magad a kesobbi csalodasoktol, amik esetleg meg erzekenyebben erintenenek, gondolok itt osszekoltozes vagy meg komolyabb dolgokra.Ne erlotess semmit.

Addig is hallgasd meg ezt az albumot, nagyon fncsi kis zene: Enigma - Best of...

shaba23
Lacika 79 (tanárúr)
Tapasztalatból mondom, hogy se a vissza fogadást, se új komoly kapcsolatkezdést ne hamarkodd el.
Várj legalább 2-3 hónapot. Ha még akkor is így érzed, akkor nosza harcolj érte (bár ha neki ennyi idõ nem volt elég, hgy hiányozni kezdj, akkor veszett fejsze...)
Egy ilyen után "újramelegített " kapcsolat, már jó eséllyel teljesen megváltozik (bizalom).
Sablonosan hangzik, de bulizz, legyél a barátaiddal (a jóbarátokkal!), keveset gondolj rá, tereld el a figyelmed, és ha egy mód van rá, akkor jusson a fülébe, hogy te jólérzed magad ( a lányok az ilyet nehezen viselik).

DE!!!
Mi ketten teljesen mások vagyunk. Én még1 esélyt csak barátnõnk adnék/adtam. Menyaszony az más...
És ami lényeges, NE ALÁZKODJ MEG MIATTA ÉS AZ IRÁNTA ÉRZETT ÉRZÉSEID MIATT SEM!!!Még magad elõtt sem. Ezt késõbb nagyon megbánhatod.
Csak éld az életed...
Az a lényeg, hogy az ember, míg nem a saját hibájából tanul, addig úgysem hiszi el a dolgokat. Remélem, ez egy jó lecke lesz neki, és megváltozik a gondolkodása, és nem lesz ennyire befolyásolható.
Nem gondoltam, hogy ilyen emberekkel veszem magam körbe. Túl sok mindent megtettem értük, és visszaéltek a bizalmammal. Rájöttek, hogy ki lehet használni, mert úgyis csak egy kis hülyegyerek vagyok, aki mindenben segít, amiben csak tud. :-(
Vak voltam, és naív. De sajnos a kicsim is az. De nem érdekel, mi van most, ha változik a dolgo, bármikor visszafogadom, és újra kezdjük az egészet.
Arch
Sztem akár összejönnek megint, akár más lesz a köv. ez már nem fog változni...

Evil
Masik meglatasom:ha vissza is megy hozzad, mi lesz kesobb?Megint el lehet majd edesgetni toled?Ezekutan minden baratodra szuros tekintettel fogsz nezni, gondolvan arra, hatha el akarja szeretni a baratnod?Nem akarom bantani a leanyzot, hisz en csak abbol a kis informaciobol mazsolazgatok amit te irtal, de a helyedben ketszer is meggondolnam a jovomet vele kapcsolatban, ha ilyen konnyen befolyasolhato az ellen akit elvileg szeret.

SinClaiR
Csakis az idõ, ami esetleg neked dolgozhat, bár átlátom a helyzetet, értetlenül állok elõtte. Ilyen emberekkel vetted körbe magad, nekem ez kicsit magas....?!
Az hogy a volt haverod rá van állva az egy dolog, ha a csaj nem akar tõle semmit, akkor meg tökmindegy nem?😊 Talán nem akar tõle semmit, majd kiderül..
Hasonlít ez egy én régi emlékemre, fájó ugyan, de legalább nem a haverom volt.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Én nekem akármilyen rövid kapcsolatom is volt, soha meg sem fordult a fejemben, hogy megcsaljam a partneremet. Én valahogy nem tudom összeegyeztetni a két dolgot, pedig én is megittam régen a whisky-m javát. :-)

Egy valamire rájöttem: Ne bízz meg senkiben, fõleg abban nem, aki a legjobban kínálja magát! Mert annak valami oka van és nem biztos, hogy neked az jó.
Az a furi, hogy hiába meglátok olyan nõket, akik eddig teccettek, jól néztek ki, most még csak utánuk sem fordulok, mert nem mozdul meg bennem semmi. A szerszám meg végképp nem. De nem is érdekel a dolog.
Na ennyit szerettem volna mondani, ha van fejlemény jelentkezem, ill. várom a reakciókat, tanácsokat, ötleteket, észrevételeket. :-)
Jah, amúgy kár, hogy nem ismeritek egymást a kicsimmel. Rájönnél, hogy NAGYON jó ember, csak túlságosan megbízik a bólogatómindenbenigazatadóõszinte (kinézetû) emberekben. De idõvel majd csak megjön az esze, és rádöbben, hogy nem úgy történtek a dolgok, mint ahogy Õ azt látta, érezte.
Igen, az ex barát egy gerinctelen kis fasz, és még neki áll feljebb, meg mit képzelek én, hogy hívogatom a kicsimet, stb.
Quno: nem a kicsim a fõ hibás. Egyértelmûen mind a hárman hibásak vagyunk, de tudod milyen könnyû telebeszélni egy nõ fejét, aki úgy tartja a fickóról, hogy barátja. Szívesebben elmesél neki mindent, mint a pasijának.
Én pont az ellenkezõjét tudom mondani, mint te. Az a fickó, aki egy barátjával ezt megteszi, az meg fogja szivatni a csajt is elõbb utóbb. Mert ha képes volt mindenen és mindenkin átgázolni, akkor bármire képes.
Hogy mit tettek meg, azt a jó isten tudja, én nem. De majd kiderül minden elõbb utóbb.
Én mostmár a háttérbõl figyelek, aztán majd lsz valami. Csak attól félek, hogy ha kitudódik a dolog nagyobb területen, akkor megint elkezd az ex baráti társaság köcsögölni, hogy ellenük hangolom az embereket. :-(
És akkor megint beetetik valami jó dumával a kicsimet, hgy én milyen egy köcsög vagyok, mert rosszat akarok nekik.
De majd a Sors eldönti, mit is akar kezdeni velem. Most adott 2 GYÖNYÖRÛ évet, most lehet, hogy szívat egy ideig. Tudja a görcs. De majd lesz valahogy, mert olyan még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna. Ennek ellenére félek "picit".
Evil
Alkohol nagy ur, sajnos en is megtettem 1* a nagy "Õ" vel, szinten erosen alkoholos allapotban.Szerencsemre volt bennem annyi geric, hogy megmondtam neki, igy nem lett szakitas belole es sikerult ujra elnyernem a bizalmat.

Sir Quno Jedi
Á a VV-sek tök gáz ! Mindig arra hivatkozni, hogy hát be voltam b*va és ezért lettem megb*va !!! Gáz...Aki nem tud uralkodni magán, az haljon meg inkább csendben !