A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Nem azt mondtam hogy én vagyok a logón!! 😛P 😊))))

Én inkább az a "nemtelen" vagyok, aki a lányokat kedveli (de nagyon!) - színek pedig...
hmmm...
nem tudom, lehet, hogy lelkivilág, tavaly is Norvégiába akartam menni nyaralni, mikor normális emberek dél felé indulnának...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Arch
Mert a nõk szeretik, ha egy pasi figyel rájuk. És ha meglepi õket vmivel... ehhez persze ismerni kell a nõt. És ha kitalálod a gondolatát (ezt akár arra is értem, hogy látod hogy rossz kedve van, és odabújsz hozzá... mer ezt sem sokatok teszi meg) az azt jelzi, hogy figyelsz rá és szereted és miegyéb. Ne felejtsük el a bókokat sem... én pl sokkal több bókot kapok barátoktól, idengenektõl mint a páromtól 😞(

Sir Quno Jedi
Nincsmit ! 😄DD Tudod, ha mást nem, a fajtámat ismerem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
És tök jó, hogy nemtelen vagy, meg minden... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Fura, hogy Te fiú vagy és lány van a logódban, én meg lány és... és nemtelen ördög van benne 😊) meg a két logó "hangulata" is más... ez vajon a lelkivilágot meg a természetünket tükrözi? 😊))

Csacsi
Miért szeretik a nõk, hogy találjuk ki a gondolataikat, ha meg nem találjuk ki, akkor meg megy a sértõdés...és az, hogy nem figyelünk oda rájuk.

Szerintem az egyenes beszéd sokkal célravezetõbb. 😊))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Arch
Nem véletlen zavar engem is, és nem véletlen volt belõle már nem egy vita... 😊
De azért köszi az aggódást ;* 😊))

hát ugye én a Gábriel formátumú vagyok, aki Isten harcosa, bajnoka volt... ez tuti állás, jó fizetés, és szerintem még szeretnek is😊

Sir Quno Jedi
Te tudod, én nem akarlak stresszelni, csak van egy kis tapasztalatom etéren sajna mindkét irányban...

Arch
De Te fiú vagy... 😊

Sir Quno Jedi
Megkell vívnotok az elsõbbségért ! Isten csak egyikõtöket szeret !

Arch
Azért az, hogy egyszer-egyszer találkoznak nem baj. Nekem is vannak pasi barátaim és én is szoktam találkozni velük. 😊
Mondjuk volt (van? ezt nemtom) idõ amikor hetente egyszer legalább taliztak és volt hogy sztem többet beszélt meg találkozott vele mint velem. Nem is vettem jó néven. De ettõl függetlenül bízom benne.

túlkínálat arkangyalokból?

Sir Quno Jedi
újdonság ??? 😄DD

Arch
Ez nem a nemtõl függ, hanem az embertõl 😛 Pasik is vannak sokan, és nõk is aki meg nem csinálják.

Sir Quno Jedi
Akkor már megette a fene, ha egy férfi egy másik "barátnõ"-jével van, jobb ha tudod...

Arch
Néha egy kis féltékenyég jót tud tenni a kapcsolatnak. De nem kell túlzásba vinni.

(...persze én is jó mondom, mer páromnak is van egy bnõje akivel nem szeretem ha van. Bár ennek azért megvan az oka... több is 😊)) vagy 😞 ? nemtom...)

Breki33
na gyerekek még egyet a nõkrõl

szeretik minden szavad kiforgatni P
Arch
Hm. Akár... 😉)))

Arch
Ez így viszont tök egyértelmû... minek kezdted magyarázni?😊))

Breki33
hogy az ilyen jó zene nem tud világsláger lenni
britnike nyikorgását madonnájával meg állandóan hallom

bocsi az offért csak kijött
Sir Quno Jedi
De azért ugye ne féltékenykedjen ?!! Ilyen kellemes középút úgysincs...

Evil
Zene ugyben semmi, ossz-vissz annyi zenet talaltam, mint ami a weboldalukon van, pedig korbejartam par filecserelot es jonehany servert, de semmi. 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csacsi
Hát, hogy Te is szeretsz autókázni, csak nincs jogsid...és gondoltam.....Velem szeretnél...tudom kicist naiv dolog...de hát ez van 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
látom nem értettél meg
a jól elvan nem azt jelenti azt nem hiányzik neki a nõ és írtam is, hogy szeresse

csak azt, hogy önállóan is megáll a lábán, vannak céljai, teljes az élete
nem olyan mint egy ház oldalfalak nélkül amit csak egy gerenda (a nõ) tart...

csak úgy egészíthetik ki egymást ha külön is egészek
ennél jobban nem tudom elmagyarázni
szavakkal nemis lehet tán
Arch
A férfiaknak is mindig az kéne, amit nem kaphat meg. Az emberek ilyenek...
És én pl. (lehet hogy megint én vagyok a kivétel, de) nem szeretem, ha egyetlen szívszerelmemen azt látom hogy nélkülem is tök jól elvan... ne legyen! Igenis hiányozzak már neki, ha nem vagyok ott! 😊)

Arch
??? Ezt nem értem... 😊

Breki33
úgy értettem a nõ érzi, hogy a férfi szereti de nem függ tõle (a férfi a nõtõl).

Tehát teljes az élete nélküle is, de vele még teljesebb :-)
Nemtudom ezt szavakkal elmondani, mert valaki félreérti és akkor hirig.
Ebben teljesen egyet értek veled. Mindíg az kell, ami nem lehet. De most én is ilyen vagyok. :-)
Azt, hogy szeret-e, azt csak Õ tudja a szíve mélyén. De én úgy érzem, mégha most mást is mond, hogy szeret még egy picit legalább.
De én (sajnos) nem vagyok nõbõl, és nélküle nem teljes az életem. Sõt. Életem sincs nélküle, de emiatt csak magamat okolhatom.
Ehh. Mindíg ide lyukadok ki.
Önsajnálat és önhibáztatás rulez. :-(
Breki33
DYSLEXIA P
Breki33
szereted

grrrrrr
ez a dylexia kezd kóros lenni
Breki33
Ha szeretet teis hiányzol és majd rájön
hameg nem akkor úgyis csak jobban felkavarna a felmelegített.

Fura egy lény a nõ mindig az kell neki ami elérhetetlen.
S szereti ha a férfiból az jön le hogy nélküle is teljes az élete és nem függ tõle. Persze szeresse meg minden de jól ellegyen nélküle is.
Fura de ezt szeretik.
Másra még nem sikerült rájönnöm PPPPP

Bocsi ha kacifántosan írtam, de aki érti ígyis érti :-)
Breki33
Igen pont akartam írni, hogy most te tudnál legjobb tanácsot adni.
De emlékezz csak te is mit tipródtál

És ki tanácsolta, hogy ne keresd Valentin nap? P
De ezt kicsit másnak érzem. A szitut is az ünnepet is.

Egy semleges boldog húsvéti ünnepes képeslapot én megeresztenék.

Ja a zene ügyben van valami?
Remélem, nem túl korai, de gratulálok neked. Teljes, tiszta szívembõl kívánom, hogy sikerüljön újra. Ha valaki, akkor én át tudom érezni, ami történik veled.
És igen, próbálom nem zaklatni, nem felhívni, hanem élni (valahogy) az életemet. És várok türelmesen, hiszen 2 évet tudtam rá várni, hogy az enyém lehessen. Igaz, elrontottam a dolgot, de hátha kapok az élettõl egy utolsó esélyt valamikor, hogy helyrehozzam a hibákat, amit vétettem a Szerelmem ellen. De nem akarok mostmár tolakodni, nyomulni, zaklatni. Szeretem Õt annyira, hogy ne álljak a boldogsága útjába. Csak most még nagyon fáj! :-(
Evil
Mondom, hogy ne keresd par honapig, ne is hallass magad felol, se sms, se email, semmi.Pakold el az osszes cuccat es szarjal arra, hogy most husvet lesz.En valentin nap elott voltam hasonlo cipoben, en se kerestem meg akkor.Most pedig ugy all a szenank, hogy megint kozeledunk egymashoz, szep lassan, idot kell adni a masiknak is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csacsi
Arch: Ez ajánlat volt? 😊) Mert ha nem....akkor én szívesen felajánlom "szolgálataimat" 😊)

Tényleg nem tudom, mit hoz a sors. Várok. Mást már nem tudok tenni. De én egy fura alak vagyok, és sokszor máshogy döntök, mint azt a normális emberek tennék. Ezért csak azt mondom most is, hogy a remény hal meg utoljára.
A rosszabbik eset mikor a kapcsolat "létresemjön"
errõl tudnék mesélni 😄DD

Faki
Ilyen bölcsességeket én is hallottam. A legjobb: Majd rájössz ahogy öregszel, hogy minden nõ csak egy "lyuk".

Bucser
Voltam ilyen helyzetbe én is (Barátnõm (még a régi) másfél év után lelépett egy 4 hete ismert fószerhoz Pestre). Idõsebb Barátom (39 éves gyermekes apa) csak ennyit mondott... A nõ olyan mint a villamos elmegy az egyik jön a másik... ezzel vígasztalt.. Akkor nem tudtam hogy ez hogy lehetséges, de azóta megtaláltam a mostani kedvesemet 1,5 éve vagyunk együtt vele is és tanultam az elõzõ kapcsolatom hibáiból és nem követem el azokatl. Neked is csak ezt tudom tanácsolni.. Most ne gondolj rá, tereld el a figyelmed aztán észreveszed, hogy emgint elkezdtek érdekelni más nõk is... Ennyi tanácsot tudok adni....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egen. És nem akarom még azzal is bántani, hogy beállítok az üzletbe ahol dolgozik, mert még a végén lenyírja a vendégek fülét az ollóval, ha meglát. Jah, de ha Pesten jártok, és nincs jó fodrászotok, menjetek az V. ker, Cukor út 1 szám alá, és keressétek Alizt. Tuti jó kezekben lesztek. :-)
Bárcsak én is mehetnék. :-(
Breki33
Ezek szerint rákérdeztél.
Breki33
oks :-)
:-(
Nem megyek Pestre. A délutáni beszélgetésünk után már semmi remény jelenlegi álls szerint. Azt mondja, hogy õ már lezárta ezt az egész ügyet. Az a gond, hogy neki is igaza van, mert azért tényleg megbántottam párszor, de érzésem szerint lett volna még remény. Most megint ott tartok, hogy magamat hibáztatom, hogy miért nem cselekdtem hamarabb, miért nem vettem észre, hogy megbánot akartlanul is, és miért kelett máshoz fordulni a problémáinkkal.
Ehh. Szar ember vagyok. :-(
Faki
Persze, majd felszedünk mindenkit és megyünk együtt a barátnõkhöz. Csoportos látogatás, szal majd kibérelünk egy buszt 😊

Breki33
énis ezt mondom de egy húsvét az húsvét
ha nem jelentkezel.......

de ne mi döntsük el

hisz nem mi elvezzük utánna
Ja ha énis megyek pestre egy lányhoz engem is elvisztek? :-)
Faki
Szerintem meg tegyen saját belátása szerint. Ez egy olyan ügy, ami már eljutott odaáig, hogy rajta áll mit fog tenni.

Bucser
Szerintem meg kérd ki egy barátnõje tanácsát.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Evil
Pihentesd az egeszet, 1-2 honap mulva sokkal tisztabban latod a dolgokat.Nehez lesz, de meglatasom szerint ez az egyetlen jarhato ut.