18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #5459
    KÉPET !
  • PResident Evil
    hát ha komolyan beszélt, nemhiszem hogy elhagy, de majd meglátjuk... mindig is pesszimista voltam, sztem is idővel majd bekövetkezik .
  • PResident Evil
    50 új üzenet
  • Sir Quno Jedi
    Okés, e héten még négy napot megyek Homokkomáromba, jövő hét végén őrültekháza, úgyhogy a csüt.-pént. jó.

Ha meg cukiba is megyünk, ott csak te fogsz tobzódni, jómagam cukros diétán vagyok egy jó ideje... :DDD
  • Arch
    És Te? :)
  • Arch
    Egész jól. Bár ma nyűgös vagyok naon :/ És strandot akarok... :(
    Jövőhét eleje nekem nem jó. De csütörtöktől mehetünk :)
  • Arch
    De kit érdekel, hogy ki hova csoportosít vagy hova nem??
    A lényeg, hogy tudja ki mennyit ér neki.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy hogy vagy prücsök ?!! Jövő héten (akár) elmehetünk kocsikázni, mer' IDŐM is lesz rá talán (sálálálá) !
  • Sir Quno Jedi
    Most itt általában beszélünk és pölö a barátságról.
  • Tuvok #5450
    "és amennyire tartod."

Ezen a hangsúly .
  • Arch
    Miért akarjátok mindenképp meggyőzni egymást?
    Nem az a lényeg, hogy nevezed... hanem amit érzel iránta, és amennyire tartod.
  • Tuvok #5448
    jó barát vagy ....
  • G_ArchAngel #5447
    és mit mondasz neki?
    "Te egy jó barátnő vagy..."

vagy...

"Te egy jó lány barát vagy..."

Kazinczy meg forog a sírjában...
  • Tuvok #5446
    barátnő = szerelmem = szexpartner
  • Sir Quno Jedi
    Ahhoz, hoyg szeretőd legyen nem kell valaki akit megcsalsz vele. Egyszerűen szerető, aki AZAR van veled, de van érzelmi szál is. Nem barátnő és nem is szerelmed, nem tévesztendő össze a szexpartnerrel...
  • Tuvok #5444
    Hanem ?
  • Tuvok #5443
    nekem 1 barátnőm aki a szerelmem, és van néhány lány barátom

szal így nálad is lehetne fogalomzavar ...
  • Sir Quno Jedi
    A szerető nem pejoratív, nem csak a megcsalásról szól.
  • G_ArchAngel #5441
    nem tudom, nekem van 2 barátnőm, de csak egy szerelmem:)

látod: fogalomzavar ismét:)
  • Tuvok #5440
    Szeretőt nem tartok, a barátnőm és szerelmem meg ugyan az, szal tök más ez a rangsor, mint a barát/haver .
  • Tuvok #5439
    "energiát és pénzt pazarolsz olyan emberekre akik NEM ÉRIK MEG"
    ez már megvolt ...

"szeresd és segítsd azokat, akikben meglátod a lehetőséget"
    Ez is, több-kevesebb sikerrel ...
  • G_ArchAngel #5438
    ez egy olyan osztályozás, mint a "szerető-barátnő-szerelmed"

nem egyenértékű, és kész, ha ezt nem tudod felfogni, akkor soha nem volt barátod
  • Sir Quno Jedi
    Ugye nem hiszel a humán propagandának kisfiam ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ezt nem fizikai értelemben mondom. De állandóan hatással vagytok egymásra, még ezer kilóméter távolából is !
  • G_ArchAngel #5435
    nem, de tegnap gondoltam rád, mikor az "I, Robot"-ot néztem, így ha besokalsz, akkor csak szólok, hogy : DEAKTÍVÁLJ!:DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Tisztáznod kell kivel hányadán állsz. Ha nem teszed (valaha én is elcsesztem) nagyon kellemetlen meglepetések érhetnek és feleslges köröket futsz és energiát és pénzt pazarolsz olyan emberekre akik NEM ÉRIK MEG (és nem elsősorban anyagi értelemben) ! Tudnod kell mit miért teszel és akkor az arra érdemesekre fogod összpontosítani erőfeszítéseidet. A világ össze emberét nem szeretheted, szeresd és segítsd azokat, akikben meglátod a lehetőséget, hogy általad ők is jobb emberré vállhatnak és te is azzá vállhatsz általuk !

Egy kapcsolat mindkét fél részéről komoly erőfeszítéseket, kitartást és tudatos munkát igényel. Csak így lehet tartós.
  • Tuvok #5433
    "Egy igaz barát ÁLLANDÓAN kapcsolatban van veled"
    Ez a hülyeség .

"a kapcsolat jellege napról-napra változik"
    Ez meg nagyonigaz .

Így akkor mi értelme osztályozgatni állandóan őket ?
    Magadból indulj ki, neked hogy tetszene, ha ide-oda sorolgatnának be ?!
  • Sir Quno Jedi
    Hééé ! Ismerjük mi egymást ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ez hülyeség. Egy igaz barát ÁLLANDÓAN kapcsolatban van veled és bár a kapcsolat jellege napról-napra változik (ez jellemző minden emberi kapcsolatra), mindkét félnek tisztában kell lenni a kötelék erősségével, különben nem nevezhető barátságnak. Meg persze embere válogatja, van akiben nem tudnék megbízni soha, bármit is tenne meg értem, egyszerűen mert taszít az aurája.
  • mizenekar
    Sziasztok!!

He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és időtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:

KATT IDE!!

És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!!
  • Tuvok #5429
    dehogynem, tudtodon kívül megbánthattad, vagy akármilyen hülyeséged, dolgod miatt egyszerűen nem tart annyira, mint te őt, szal tarthatod jóbarátnak anélkül, hogy tudnád, ő közel se tart annak ...
  • G_ArchAngel #5428
    az nem lehet a legjobb barátod, akivel nem kölcsönös a viszony...
  • Tuvok #5427
    És mit szólnál, ha vki, akit a legjobb barátaid közt tartasz számon csak a haverjai közé sorol be ?
    Az ilyen csoportosítgatások mindig a félreértések és konfliktusok eredendő oka .
  • VinylToy #5426
    Pedig amit Dzsi mond az úgy van, vannak ilyen csoportosítások, és nagyon is egyetértek vele.
  • Tuvok #5425
    hát én nem csoportosítom így a barátaim, nem is tudnám, mert csalódtam nagyot jóbarátnak hitt egyénben, és csalódtam nagyon kellemesen egyszerű havernak hitt egyénben
    meg egyébként is, én tuti nem örülnék, ha az ismerőseim így csoportosítanának engem
  • G_ArchAngel #5424
    fogalmozavar:

a haver az akivel eljársz pecázni, sörözni, meccset nézni, hülyéskedni...
    a barát az akiért a véredet adod, és tőle is ezt kapod viszonzásul, az aki az életed legsötétebb pillanataiban is támogat, mégha ez rá is negatív hatással van...
  • Tuvok #5423
    és ezek miért zárják ki, hogy a barátaidnál többre tartsd a párodat ? mondjuk te dolgod, de szívből remélem, hogy egyszer nem kényszerülsz választani 1 haverod és a nőd közt
  • G_ArchAngel #5422
    példa:

jelenleg a 4. évemet taposom a párommal, 28 éves vagyok, már nem kapkodok más nők után - nem is tudnék mondani kisvárosunkból olyan nőt, akire lecserélném...
    a családja anyagilag kicsit más szinten áll, mint az átlagemberek, megteheti azt, hogy kiköltözzön Írországba továbbtanulni és engem is vihetne...
    Soha nem fogok az útjába állni, de tudja, hogy én nem fogok menni - és miért?
    1., van egy nagy szőlőnk, kertes házunk, édesapám pedig már hónapok óta nem aludt normálisan a háta miatt - senki nem fog neki segíteni, de nem adja fel, mert ez az élete
    2., itt egy barátom, akinek nemrég elhunyt az édesapja, nemigen találja az helyét azóta, ráadásul Németországban nőtt fel és már nem mehet vissza, mert édesanyját ide köti az élete - rajtam kívűl talán csak a kutyájában bízik...
    3., ezer apró dolog barátok és család miatt, amit SOHA nem adnék fel egy nő miatt, és egy nőtől sem várnám el soha, hogy feladja miattam az álmait...
  • Tuvok #5421
    sógoromék másfél év ismerettség után házasodtak és irigylésre méltóan boldogok együtt
  • Tuvok #5420
    nyugodtan, ha meglesz még, ugyanezt fogom mondani, mérget vehetsz rá