18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5459 KÉPET ! -
#5458 hát ha komolyan beszélt, nemhiszem hogy elhagy, de majd meglátjuk... mindig is pesszimista voltam, sztem is idővel majd bekövetkezik . -
#5457 50 új üzenet -
#5456 Okés, e héten még négy napot megyek Homokkomáromba, jövő hét végén őrültekháza, úgyhogy a csüt.-pént. jó.
Ha meg cukiba is megyünk, ott csak te fogsz tobzódni, jómagam cukros diétán vagyok egy jó ideje... :DDD -
#5455 És Te? :) -
#5454 Egész jól. Bár ma nyűgös vagyok naon :/ És strandot akarok... :(
Jövőhét eleje nekem nem jó. De csütörtöktől mehetünk :) -
#5453 De kit érdekel, hogy ki hova csoportosít vagy hova nem??
A lényeg, hogy tudja ki mennyit ér neki. -
#5452 Amúgy hogy vagy prücsök ?!! Jövő héten (akár) elmehetünk kocsikázni, mer' IDŐM is lesz rá talán (sálálálá) ! -
#5451 Most itt általában beszélünk és pölö a barátságról. -
#5450 "és amennyire tartod."
Ezen a hangsúly . -
#5449 Miért akarjátok mindenképp meggyőzni egymást?
Nem az a lényeg, hogy nevezed... hanem amit érzel iránta, és amennyire tartod. -
#5448 jó barát vagy .... -
G_ArchAngel #5447 és mit mondasz neki?
"Te egy jó barátnő vagy..."
vagy...
"Te egy jó lány barát vagy..."
Kazinczy meg forog a sírjában... -
#5446 barátnő = szerelmem = szexpartner -
#5445 Ahhoz, hoyg szeretőd legyen nem kell valaki akit megcsalsz vele. Egyszerűen szerető, aki AZAR van veled, de van érzelmi szál is. Nem barátnő és nem is szerelmed, nem tévesztendő össze a szexpartnerrel... -
#5444 Hanem ? -
#5443 nekem 1 barátnőm aki a szerelmem, és van néhány lány barátom
szal így nálad is lehetne fogalomzavar ... -
#5442 A szerető nem pejoratív, nem csak a megcsalásról szól. -
G_ArchAngel #5441 nem tudom, nekem van 2 barátnőm, de csak egy szerelmem:)
látod: fogalomzavar ismét:) -
#5440 Szeretőt nem tartok, a barátnőm és szerelmem meg ugyan az, szal tök más ez a rangsor, mint a barát/haver . -
#5439 "energiát és pénzt pazarolsz olyan emberekre akik NEM ÉRIK MEG"
ez már megvolt ...
"szeresd és segítsd azokat, akikben meglátod a lehetőséget"
Ez is, több-kevesebb sikerrel ... -
G_ArchAngel #5438 ez egy olyan osztályozás, mint a "szerető-barátnő-szerelmed"
nem egyenértékű, és kész, ha ezt nem tudod felfogni, akkor soha nem volt barátod -
#5437 Ugye nem hiszel a humán propagandának kisfiam ! :DDD -
#5436 Ezt nem fizikai értelemben mondom. De állandóan hatással vagytok egymásra, még ezer kilóméter távolából is ! -
G_ArchAngel #5435 nem, de tegnap gondoltam rád, mikor az "I, Robot"-ot néztem, így ha besokalsz, akkor csak szólok, hogy : DEAKTÍVÁLJ!:DDDDD -
#5434 Tisztáznod kell kivel hányadán állsz. Ha nem teszed (valaha én is elcsesztem) nagyon kellemetlen meglepetések érhetnek és feleslges köröket futsz és energiát és pénzt pazarolsz olyan emberekre akik NEM ÉRIK MEG (és nem elsősorban anyagi értelemben) ! Tudnod kell mit miért teszel és akkor az arra érdemesekre fogod összpontosítani erőfeszítéseidet. A világ össze emberét nem szeretheted, szeresd és segítsd azokat, akikben meglátod a lehetőséget, hogy általad ők is jobb emberré vállhatnak és te is azzá vállhatsz általuk !
Egy kapcsolat mindkét fél részéről komoly erőfeszítéseket, kitartást és tudatos munkát igényel. Csak így lehet tartós. -
#5433 "Egy igaz barát ÁLLANDÓAN kapcsolatban van veled"
Ez a hülyeség .
"a kapcsolat jellege napról-napra változik"
Ez meg nagyonigaz .
Így akkor mi értelme osztályozgatni állandóan őket ?
Magadból indulj ki, neked hogy tetszene, ha ide-oda sorolgatnának be ?! -
#5432 Hééé ! Ismerjük mi egymást ?!! :DDD -
#5431 Ez hülyeség. Egy igaz barát ÁLLANDÓAN kapcsolatban van veled és bár a kapcsolat jellege napról-napra változik (ez jellemző minden emberi kapcsolatra), mindkét félnek tisztában kell lenni a kötelék erősségével, különben nem nevezhető barátságnak. Meg persze embere válogatja, van akiben nem tudnék megbízni soha, bármit is tenne meg értem, egyszerűen mert taszít az aurája. -
mizenekar #5430 Sziasztok!!
He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és időtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:
KATT IDE!!
És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!! -
#5429 dehogynem, tudtodon kívül megbánthattad, vagy akármilyen hülyeséged, dolgod miatt egyszerűen nem tart annyira, mint te őt, szal tarthatod jóbarátnak anélkül, hogy tudnád, ő közel se tart annak ... -
G_ArchAngel #5428 az nem lehet a legjobb barátod, akivel nem kölcsönös a viszony... -
#5427 És mit szólnál, ha vki, akit a legjobb barátaid közt tartasz számon csak a haverjai közé sorol be ?
Az ilyen csoportosítgatások mindig a félreértések és konfliktusok eredendő oka . -
#5426 Pedig amit Dzsi mond az úgy van, vannak ilyen csoportosítások, és nagyon is egyetértek vele. -
#5425 hát én nem csoportosítom így a barátaim, nem is tudnám, mert csalódtam nagyot jóbarátnak hitt egyénben, és csalódtam nagyon kellemesen egyszerű havernak hitt egyénben
meg egyébként is, én tuti nem örülnék, ha az ismerőseim így csoportosítanának engem -
G_ArchAngel #5424 fogalmozavar:
a haver az akivel eljársz pecázni, sörözni, meccset nézni, hülyéskedni...
a barát az akiért a véredet adod, és tőle is ezt kapod viszonzásul, az aki az életed legsötétebb pillanataiban is támogat, mégha ez rá is negatív hatással van... -
#5423 és ezek miért zárják ki, hogy a barátaidnál többre tartsd a párodat ? mondjuk te dolgod, de szívből remélem, hogy egyszer nem kényszerülsz választani 1 haverod és a nőd közt -
G_ArchAngel #5422 példa:
jelenleg a 4. évemet taposom a párommal, 28 éves vagyok, már nem kapkodok más nők után - nem is tudnék mondani kisvárosunkból olyan nőt, akire lecserélném...
a családja anyagilag kicsit más szinten áll, mint az átlagemberek, megteheti azt, hogy kiköltözzön Írországba továbbtanulni és engem is vihetne...
Soha nem fogok az útjába állni, de tudja, hogy én nem fogok menni - és miért?
1., van egy nagy szőlőnk, kertes házunk, édesapám pedig már hónapok óta nem aludt normálisan a háta miatt - senki nem fog neki segíteni, de nem adja fel, mert ez az élete
2., itt egy barátom, akinek nemrég elhunyt az édesapja, nemigen találja az helyét azóta, ráadásul Németországban nőtt fel és már nem mehet vissza, mert édesanyját ide köti az élete - rajtam kívűl talán csak a kutyájában bízik...
3., ezer apró dolog barátok és család miatt, amit SOHA nem adnék fel egy nő miatt, és egy nőtől sem várnám el soha, hogy feladja miattam az álmait... -
#5421 sógoromék másfél év ismerettség után házasodtak és irigylésre méltóan boldogok együtt -
#5420 nyugodtan, ha meglesz még, ugyanezt fogom mondani, mérget vehetsz rá