A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm...
nem tudom, lehet, hogy lelkivilág, tavaly is Norvégiába akartam menni nyaralni, mikor normális emberek dél felé indulnának...😊
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem az egyenes beszéd sokkal célravezetõbb. 😊))
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De azért köszi az aggódást ;* 😊))
Mondjuk volt (van? ezt nemtom) idõ amikor hetente egyszer legalább taliztak és volt hogy sztem többet beszélt meg találkozott vele mint velem. Nem is vettem jó néven. De ettõl függetlenül bízom benne.
túlkínálat arkangyalokból?
(...persze én is jó mondom, mer páromnak is van egy bnõje akivel nem szeretem ha van. Bár ennek azért megvan az oka... több is 😊)) vagy 😞 ? nemtom...)
britnike nyikorgását madonnájával meg állandóan hallom
bocsi az offért csak kijött
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a jól elvan nem azt jelenti azt nem hiányzik neki a nõ és írtam is, hogy szeresse
csak azt, hogy önállóan is megáll a lábán, vannak céljai, teljes az élete
nem olyan mint egy ház oldalfalak nélkül amit csak egy gerenda (a nõ) tart...
csak úgy egészíthetik ki egymást ha külön is egészek
ennél jobban nem tudom elmagyarázni
szavakkal nemis lehet tán
És én pl. (lehet hogy megint én vagyok a kivétel, de) nem szeretem, ha egyetlen szívszerelmemen azt látom hogy nélkülem is tök jól elvan... ne legyen! Igenis hiányozzak már neki, ha nem vagyok ott! 😊)
Tehát teljes az élete nélküle is, de vele még teljesebb :-)
Nemtudom ezt szavakkal elmondani, mert valaki félreérti és akkor hirig.
Azt, hogy szeret-e, azt csak Õ tudja a szíve mélyén. De én úgy érzem, mégha most mást is mond, hogy szeret még egy picit legalább.
De én (sajnos) nem vagyok nõbõl, és nélküle nem teljes az életem. Sõt. Életem sincs nélküle, de emiatt csak magamat okolhatom.
Ehh. Mindíg ide lyukadok ki.
Önsajnálat és önhibáztatás rulez. :-(
hameg nem akkor úgyis csak jobban felkavarna a felmelegített.
Fura egy lény a nõ mindig az kell neki ami elérhetetlen.
S szereti ha a férfiból az jön le hogy nélküle is teljes az élete és nem függ tõle. Persze szeresse meg minden de jól ellegyen nélküle is.
Fura de ezt szeretik.
Másra még nem sikerült rájönnöm PPPPP
Bocsi ha kacifántosan írtam, de aki érti ígyis érti :-)
De emlékezz csak te is mit tipródtál
És ki tanácsolta, hogy ne keresd Valentin nap? P
De ezt kicsit másnak érzem. A szitut is az ünnepet is.
Egy semleges boldog húsvéti ünnepes képeslapot én megeresztenék.
Ja a zene ügyben van valami?
És igen, próbálom nem zaklatni, nem felhívni, hanem élni (valahogy) az életemet. És várok türelmesen, hiszen 2 évet tudtam rá várni, hogy az enyém lehessen. Igaz, elrontottam a dolgot, de hátha kapok az élettõl egy utolsó esélyt valamikor, hogy helyrehozzam a hibákat, amit vétettem a Szerelmem ellen. De nem akarok mostmár tolakodni, nyomulni, zaklatni. Szeretem Õt annyira, hogy ne álljak a boldogsága útjába. Csak most még nagyon fáj! :-(
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
errõl tudnék mesélni 😄DD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bárcsak én is mehetnék. :-(
Nem megyek Pestre. A délutáni beszélgetésünk után már semmi remény jelenlegi álls szerint. Azt mondja, hogy õ már lezárta ezt az egész ügyet. Az a gond, hogy neki is igaza van, mert azért tényleg megbántottam párszor, de érzésem szerint lett volna még remény. Most megint ott tartok, hogy magamat hibáztatom, hogy miért nem cselekdtem hamarabb, miért nem vettem észre, hogy megbánot akartlanul is, és miért kelett máshoz fordulni a problémáinkkal.
Ehh. Szar ember vagyok. :-(
ha nem jelentkezel.......
de ne mi döntsük el
hisz nem mi elvezzük utánna
Ja ha énis megyek pestre egy lányhoz engem is elvisztek? :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF