A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
....................................................................................................
csak lelkiismeret ne lenne...
Laci
Bad for good
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Miért büntetsz egy normális lány, aki majd esetleg komolyan gondolja veled azzal, hogy nem adod neki magad teljesen????
Amúgy június közepén költözök fel Pestre. Ha esetleg valaki unatkozik, és van kedve élõben talizni valahol-valamikor, akkor szóljon. :-)
Meghívott a tesója ballagására szombatra, + vasárnap megyek fel vele Pestre, meg ilyesmi :-)
ápr.30-május 1.-én is fent voltam, és jól éreztük magunkat.
Szóval remélem, alakulnak a dolgok. Jelek azok vannak, lassacskán hátha tud bízni bennem és magában is.
A csalodottsag meg...na igen. Ami a legerdekesebb, hogy a lany batyjaval nagyon joban voltunk, es batyjanak a haveri korevel is. Most is talalkozgatok veluk, es amin nagyon meglepodtem, az az egyik srac mondata, idezem:
"...hiaba ismerem a lanyt sokkal regebb ota, mint teged, inkabb tegd hivlak el bulizni, mint ot..."
Az a vicces, hogy MINDENKI kivetel nelkul csalodott benne, a sajat batyja, a sajat ismerosei, es hat legfokeppen en...
Pedig ilyenkor jok az igazi baratok, nem a kocsmai haverokrol beszelek.
Amugy velemenyem szerint, a legnagyobb szerelembol is ki lehet abrandulni ket pillanat alatt "kepletesen ertve", nekem volt mar ra peldam, es ugy nez ki a mostani is erre a sorsra fog jutni, hiaba az elmult 3 ev egyutlet es a fel ev pihi idoszak, mert eleg rendesen belemgazolt egyetlenegy mondataval.Persze azota mar bocsanatot kert, "sms -ben", pedig az ilyet inkabb szemelyesen kellene.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Evil:
a felsoroltak kozul joparat ismerek, es hat mit is tudnek hozzajuk fuzni...
"Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni."
-ezert nem sirok mar miatta....
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd."
"Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse."
- ezert nem beszelek vele mar tobb, mint egy honapja, es ezert kerulom a tarsasagat
"Ne küzdj túl erõsen. A legjobb dolgok váratlanul történnek."
- es ezert hagytam fel az 5 honapig tarto szelmalomharccal
akkor dobjam? nem érdemli a könnyeimet?
és ennek kicsit ellentmond az utána következö.
ÉS error van mert, szerintem nem... azt nem tudom elképzelni hogy csak egycer hopp és misspicsa lett...
Ja, ezt mar regebben be akartam ide linkelni, van benne valami:
Gabriel García Márquez 13 gondolata
Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.
Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.
Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.
Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja.
Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.
Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot.
Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.
A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelõ emberrel találkozz mielõtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte.
Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.
Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet. Csak légy óvatos!
Légy jobb ember, és tudd, hogy ki vagy, mielõtt valaki újjal találkozol, akitõl azt reméled hogy ismer téged.
Ne küzdj túl erõsen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A jo hir az, hogy mar nem erdekel, en megtettem mindent, nem velem van a gond, csak nemtom miert nem mondta meg, hogy kar erolkodnom.Mindenesetre holnap flekken-party, piaval, haverokkal es csajokkal. 😊
nalunk ugyanaz volt a helyzet, 5 boldog ev, viragok-csak-ugy, romantika, szerelem (hozzateszem, viszonzott), veszekedesek voltak ugyan, de egy pofon sem csattant el egyikunk reszerol sem. Tulajdonkeppen mindent odaadtam neki magambol, minden mast hatterbeszoritva (munka, haverok). Igaz, nem eltunk egyutt, vagyis egy hetnel tobbet nem toltottunk egyutt (ugyebar a kozos nyaralasok), de az utolso hetekben, honapokban volt szo egy esetleges osszekoltozesrol...DE
kepbejott valaki, aki valamivel tobbet tudott nyujtani (jelen esetben anyagiakban), es ennyi volt. Reszerol jottek a dolgok, fel ev gyotrodes (en), es gyotres (o, engem), oda-vissza csapodas, donteskeptelenseg, hazudozas, kerteles, es az oszinte vallomas hianya. En meg nem akartam elhinni, hogy szep lassan azza valt, akiket mindvegig szidott. A "misszpicsakat". Mert teny, hogy mutatos lany volt (meg mindig az), de mindig mosolygos, kozvetlen, es szereny volt. Most elvezi azt, amit az utobbi nehany honapban nem tudtam neki megadni, minden hetvegen bulik a misszpicsak kozott. Ket ujraprobalkozasi kiserlet utan azt mondogatja, hogy "nem mukodik"...abba nem gondol bele, hogy azert nem mukodik, mert nem kepes megulni a valagan, es elzarkozni a masik tarsasagatol.
Ebbol csak azt akartam kihozni, hogy az ember abban sem bizhat meg, akiben addig feltetel nelkul bizott. Ez szubjektiv dolog ugyan, de bennem valahogy kiölt valamit. A bizalmat az emberek irant. Egyszeruen nem tudok mar hinni neki, belole pedig hianyzik az igyekezet a bizonyitasra.
A fel ev alatt szavaival mindig megprobalt maga mellett tartani (fontos vagy, te vagy a tokely, a nagy Õm, satobbi), de ha tettekre terelodott a tema, mar teljesen a szavak ellentetjevel bizonyitott...
Perpill ugy erzem, senki nem erdemli meg, hogy "megtiszteljem" bizalmammal, es a teljes magamat adjam neki.
Jo, eleg osszevissza irkaltam megint mindent, de tokmindegy, ha valakit erdekel, ugyis kibogozza maganak a lenyeget😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
mindig csak annyi idom van, hogy benezzek
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
...😊
Télen volt igazán feelinges, mert a fûtés ugye ezekben úgy van megoldva, hogy a motortér hõjét hozza be - na, nálam ez a csõ beszart és a kipufogó füst egybõl az utastérbe jött be, így télen is lehúzott ablakkal (kar lazán lóg az ajtó mellett) közlekedtem, és ömlött ki a füst kétoldalt - ettõl a polski úgy nézett ki, mint egy dragster-gép😄DD
http://gaborszantai.co.uk/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"a verda kulcsát"
Amikor elõször találkoztam a mostani barátommal, trabanttal volt (amit a hülye barátaitól kapott szülinapjára😊) Basszus (bocsánat) hogy imádtam azt a kisautót 😊) A másikat is szerettem, meg a mostanit is, de azért az volt a legjobb. Soha semmi baja nem volt. 😊
Arch : Köszönöm neked is...Ígérem több ilyen kirohanásom nem lesz. Inkább elmegyek ebédszünetre. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

http://gaborszantai.co.uk/